Hur fungerar det här?

Jag tränar, ligger inte i solen och har slutat med alkohol. Ändå ser jag skymten av fina linjer trots att jag är 28 år. Jag ser även celluliter på rumpa och lår så det ska bli spännande att se om det kan bli någon skillnad. Det har gjorts placebokontrollerade studier på just det här collagenet som visade mätbara resultat. Spännande som sagt att se vad skillnaden kan bli.//Isabella Löwengrip

Jag förstår hur placeboeffekten fungerar medicinskt men inte riktig här?
Hur fungerar placebo-effekten här?
Upplever man sig se mindre linjer i ansiktet och färre celluliter på sin kropp om man äter det här tillskottet?

Jag tror stenhårt på att alla tillsatser i Cola Zero kommer bevara mig ungdomlig och i min ”prime” till den dagen jag dör! Visst, visst?

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Älskar hur Bella vänder och vrider på allt till sin fördel. Nu känner 28-åringen sig så gammal så att hon måste använda anti age-preparat (sponspengarna rullar in).

      Ja, och hon skrattar hela vägen till banken medan ni sitter här och är bittra xD

        du vet vissa människor kan ha flera tankar i huvudet samtidigt, d.v.s. en kan tänka att detta evinnerliga sponsrande är pinsamt/negativt och samtidigt ha tusen andra saker på gång samt vara en lycklig och positiv människa. Tänka sig va! ?

          Javisst! Man kan också tänka på viktigare saker än att folk som försörjer sig på sponsorer har sponsorer.. :0

            Igen, så går det att ha flera tankar i huvudet samtidigt.

            Man kan också göra viktigare grejer än att kritisera folk som kritiserar folk som försörjer sig på sponsorer ?

            Du kan verkligen inte hålla fler än en tanke i skallen ?

        Tror att hon skrattar hela vägen till banken för att det finns en massa följare som inte ifrågasätter utan sväljer betet helt och fullt ?

        Bittra. Ha ha tänk att det ord alltid ska komma när det kommer till att man inte förstår Bella. Jag är 44 och har först nu börjat se fina rynkor runt ögonen. Jag har extremt bra gener, men jag tror knappast att Bella har tillstymmelse till rynkor.

        Nu låter det som Bella varit utan alkohol i mer än 10!år. Hon är hysteriskt rolig att följa pga de snabba jag har aldrig besluten.

          Säg inte det, jag är 24 och har 2 fina linjer över pannan samt en mellan ögonbrynen..

          Jag fick ganska mycket rynkor i pannan innan jag var 30. Min sambo rätt mycket kråksparkar runt ögonen när han var ca 25. Så det är inte alls säkert att man inte har rynkor som 28:åring…alla är olika

          Men snälla Eva… varför skulle inte Bella har tillstymmelse till rynkor, det har de flesta vid 28-års ålder. Bara för att du var slät till 44 så är det inte så för alla, det är olika. Sen kan man ju förebygga om du hört talas om förebygga. För övrigt så är det folk här som tidigare påpekat att Bella är så rynkig herregud vad rynkig hon var hos Skavlan eh. Nej hon är inte så jätterynkig men tillstymmelse absolut.

          Nej det låter inte som att Bella varit utan alkohol i tio år. Punkt.

            Hej hej Bellas krigare

            Jag är ju inte så korkad att jag inte fattar att det är olika för alla. Tänk så svårt det är att utrycka sig på nätet alltså. Så många som verkligen inge kan förstå att man kan och klarar av att ha flera tankar i huvudet samtidigt. Nätet hör mig riktigt rädd för alla dumskallar.

          Hon ler ofta fake såklart ge det ligger ??

          Hahaha eller hur. Hon har varit utan alkohol i… 6 månader max? Och nu ska hon få det att låta som att hon aldrig druckit alkohol typ. Lol orkar ej.

            Ja hon drack ju fan var o varannan dag nyss

    Placebokontrollerade studier är ju att att man gjort studier där vissa fått den riktiga substansen och andra fått placebo. Och sen måste man se skillnad mellan grupperna för att man går vidare i processen.
    Så tror du missuppfattat henne lite här.

      Fast jag tror att Camilla menar att hur kan placebo funka på huden. Att antingen så har du fast hud eller inte, men att det är svårt att uppleva att du har fast hud efter att ha fått placebo. Det går ju att se före och efter på ett mycket bättre sätt i det här fallet än t ex upplevd hälsa eller sömn.

        Man kan ju inbilla sig att hud blir fastare t ex för att man tror det, precis som man kan inbilla sig att man har mindre ont pga en värktablett t ex. Men vad Bella skriver är ju att det funkar och inte är placebo, att det gjorts studier på det. Laila Bagge gör reklam för samma, på tv, tv-reklam bl a.

          De fanns en studie där de skulle operera patienter med knäsmärtor (minns inte exakt vad för smärtor). Hälften genomgick en operation och häften sövdes ner i tron om att de opererades men egentligen genomfördes inte operationen. Bägge grupper upplevde samma resultat av att smärtan gått över pga operationen. Placeboeffekten är enormt stark men det krävs att man tror att ingreppet/tabletten kommer att hjälpa.

            Skulle bra gärna ha en källa på den påstådda studien. Låter oerhört oetiskt att söva patienter i ett sånt syfte, har mycket svårt att tro att något sånt skulle godkännas.
            Men visst är placebo på riktigt, liksom nocebo!

      Läste inlägget en gång till så glöm min kommentar! 🙂

    Hon kan ju bara göra som Anna Anka och tugga kycklingbrosk – samma effekt!

      Neje, var det inte hajbrosk? Eller har hon bytt nu?

        Nej kycklingbrosk för att hajar käkar brosk.

          Hur får hajarna tag på kyckling?

            Foodora

              GARVADE FAN RAKT UT PÅ BUSSEN

        Nej hajarna bestod av mycket brosk och fick därför ej cancer? Något sånt.

          Hajar har inget skelett bara brosk

    Hon menar kanske att de som fick placebot inte fick någon effekt? Därav mätbar effekt av preparatet

    Men celluliter har ju inte med åldern att göra! Jag fick celluliter i tonåren, liksom många av tjejerna i klassen.

      Jag med

      Mina kom också då. Celluliter är väl genetiskt orsakade framför allt om jag inte missminner mig.

        Jo kan vara genetiskt och kommer ofta mer av viktpendling eller stillasittande, men vissa har tur och slipper medans andra kan få jättemycket trots träning. Ofta kommer det mer med åldern men kan uppträda vid ung ålder också.

          Celluliter är hormoniellt betingat och ärftligt.

      I väst har eller kommer få 9 av 10 kvinnor celluliter. Helt oavsett allt ink vikt. ?

        Kommer få 9 av 10 celluliter? Vem får min tionde cellulit?

          Hahaha, jag kanske. ??

          Ska man inte ge tionde till kyrkan?
          Gäller kanske celluliter också?

            Haha?

            Nu är ju celluliter inget fel i sig, men jag tror att du är en ny skönhetsbehandling på spåren som kommer älskas av många. Kanske inte av prästen dock men hen får ta en för teamet. ??

            Hahaha. Skrattade högt när jag läste din kommentar ???

    fast hon sägerväl att de har gjort studier som visar på att placebo inte har någon effekt, dvs att produkten ger effekt – inte placebo. Tror du missförstod

    NEEEEJ!!!! SKYMTEN AV FINA LINJER!!!! LIVET ÄR ÖVER!!!!!! ?????????

      Tycker också mina linjer är fina!

      Nej nej neeej Elena livet är inte över! För det finns ju preparat som detta SAMT att om det inte funkar finns ju alltid diverse ingrepp man kan göra så woopidoo man behöver aldrig se gammal ut för detta är 2018 ?

        Puh!!! Annars hade inte livet varit värt att leva!

          Eller hur!! ? tack gode gud för skönhetsindustrin så att vi qvinnor också kan få leva fullständiga liv?

    Hon kommer väl säkert påstå att preparatet har fixat hennes tuttar också.

    Är det okej att få panik över dubbelheten hos BB? Blir knäpp på plantbaserat och nu collagen (not so plantbaserat).

    Det är en sån sjuk upplevelse att titta/läsa hos henne, flyga non stop, nya grejer non stop. Det känns inte rimligt att det upplägget kommer att hålla, eller? Ska en vara krass känns det som att det upplägget på hennes liv ur en säljsynpunkt (vilket det mesta verkar vara) inte håller i långa loppet. Följare kan omöjligt hålla ”jämna” steg och det känns inte heller som att en så ohållbar livstil kommer att sälja så länge till. Hon bemöter ju aldrig diskussioner om hållbart i ett miljöperspektiv heller trots att det ofta dyker upp.

    Nu med collagen, kan hon då ens säga att hennes plantbaserade kost väger upp för hennes resor? Nu äter hon ju animaliskt! (Eller är det följare som skrivit, minns ej alla turer).

      Hon har ju sagt att en del av hennes strategi är att få det att ”krocka i följarnas huvuden”. Att hälla nedmalt nötkreatur i en ”plantbased bowl” måste ju ses som sjukt lyckat ur det perspektivet ?

        Typ brinner i mitt av oförstående. Collagen spiced bowl, dör av skratt. Nästa lattekrydda med, tall collagen frappe!!!

        Är inte mediestrateg, men det känns som risky business att samtidigt som det är ett relativt högt intresse (och medialt värde) kring hållbarhet att promota total ego-fixering och icke-intresse för frågan. Menar inte att hon skall börja köra med green washing, men om hon är så jäkla trendkänslig som hon säger känns det som en omöjlig ekvation att detta skall generera inkomst i långa loppet.

        Jag har aldrig känt att hennes produkter är seriösa, men detta gör det än värre. Skulle inte ens få för mig att testa ett gratisprov.

          Skulle det bli trendigt att smörja in sig med kobajs och hjula över gräsmattan så skulle Bella göra det…..det är aldrig något genuint eller äkta över henne.

            Kobajs skulle ju iallafall vara plantbaserat, hehe.

            Det där har väl redan gjorts av Maxinne Björk

    28 år och fina linjer är helt normalt. Herregud.

      Hon har faktiskt ganska djupa linjer i pannan, kan man se någon oretuscherad bild.

        Också helt normalt.

      Jag fyller 29 i februari och har inte en enda rynka nånstans. Vilket iofs gör att jag har babyface och jag alltid får höra att jag ser ut som max 22-23 vilket kanske låter kul men jag har komplex över det. Vill se ut som min ålder. Är störigt som fan när man pratar med nytt folk om tex tidigare jobb och jag rabblar upp tio års olika jobb. Varenda gång lägger personen huvudet på sned och ”men vänta nu, hur gammal är du egentligen?” För i deras huvud är jag typ 23 och då får de inte ihop att jag har tio års arbetslivserfarenhet. Det var smickrande första 100 gångerna, nu inte så kul.

        Är väl bara att säga åldern när de frågar och sen förstår dem. I-landsproblem ?

          Knappt ens ett i-landsproblem ju?

          Fast det är sjukt störigt. Men om 20 år kanske jag är glad över mitt babyface, vem vet ?

            När jag var i äldre tonåren fick jag alltid höra att jag såg mycket yngre ut och folk blev förvånade när jag sa att jag faktiskt var 17 och inte 13. Då tyckte jag det var jävligt irriterande.
            Nu är jag 39. I somras fick jag visa leg när jag skulle köpa folköl på Ica. Och häromveckan skulle min man köpa starkcider på systemet. Vi gick in genom entrén tillsammans men han fortsatte in i själva butiken medan jag väntade ute vid kassorna. När det var hans tur att betala såg jag att kassörskan började diskutera med honom, och så vinkade han åt mig att komma. Då vart jag tvungen att visa leg för kassörskan trodde att jag var minderårig och att min man skulle köpa ut åt mig! ?
            Så nu känns det bara gött att se ung ut… ?

            Smickrande ändå, att vara 29 och människor tror att du är 22 -23. Inte lika roligt att vara 33 och få frågan om du har åldern inne för att få rösta. Hände nu, i senaste valet.

            Tills för ett år sen var der likadant för mig! Men nånting hände när jag blev 32 så nu tror folk jag är 28 istället för 22-23?

        Jag har också ett ungdomligt utseende och förstår hur du menar. Det är jobbigt att inte tas på allvar och inte få samma spontana respekt som andra i samma ålder. Man får lov att bevisa sin kompetens eller förklara sig först. För mig har det hjälpt lite att använda glasögon på jobbet.

        Samma här. Jag är 31, har babyface och misstas ofta för att vara typ 19. Jag är dessutom ganska kort (160 cm) vilket nog förstärker bilden av att jag skulle vara tonåring. Det är lite trist i jobbsammanhang då man märker att folk inte tar en så seriöst. Men måste ändå säga att jag är glad över att ha fin hy och hellre har brist på rynkor än får dem ”för tidigt” och har ångest över det som många vänner har.

        #humblebrag

          #bittermedoförmågaattseförbisinegenhorisont

            Du är så tröttsam!

        Jag är 44. Har nyligen börjat se fina rynkor vid ögonen. Och det är inte bara som jag inbillar mig utan på riktigt. Har alltid sett ung ut. Min mamma och mormor hade hy som ungdomar fram till 45. Mormor dog vid 69 men slät som en persika och inte alls en rynkig tant.

          Ja, det ligger nog mycket i generna. Min mamma och moster har storrökt hela
          sina liv och mamma har dessutom solat järnet varenda sommar utan att nånsin använda solskydd. Trots detta var mamma slät i ansiktet ända tills hon var över 40, och min moster som visserligen rökt men aldrig solat, var rynkfri till 55 bortsett från några små linjer vid ögonvrårna. Fortfarande tror folk att min moster är kring 60 fast hon är 79…

        Anonym: Jag tror jag förstår vad du försöker säga.
        Man räknas lite bort och som någon mindre senior eller som saknar rätt kvalifikationer ifall man inte ser ut som sin ålder. Avfärdas lite när du vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

        Klappas kanske t o m lite på huvudet ibland när du uttalar dig?

          Precis så!! Det är hemskt, för det har gjort mig lite osäker faktiskt. För först avfärdas man lite för ”alla” tror att jag är så ung. Sen när de inser min ålder är det mer ”jahaja”-bemötande och det har hänt så ofta att jag blivit lite osäker. Jag är så dålig på att förklara men först känns det som att man utgår (nu pratar jag om jobbsammanhang) från att jag är ung och okunnig, sen när man får reda på min ålder blir det mer ”va är du så gammal och har inte kommit längre”-känsla över bemötandet. Jag bytte totalt karriär för ca 3 år sen, så har ju inte hunnit längre.

        Relaterar så mycket till din kommentar, även om jag är yngre. Jag är 23, men ser kanske ut att vara 15. Har blivit misstagen för att vara lillasyster till mina vänner, jag är alltid den enda i sällskapet som blir leggad ute, har fått frågan ofta ”om jag verkligen är över 18” med många misstänksamma blickar, servicepersonal tilltalar alltid mina vänner och aldrig mig om vi är två, osvosv. Sånt där är jobbigt, men jag klarar mig. Det värsta är ju dock sättet folk pratar med en och hur man aldrig blir tagen seriöst i lite mer formella sammanhang. Folks första intryck är alltid att jag är liten, naiv och dum, och att de behöver hjälpa mig förstå väldigt basic saker om världen. Det är sjukt nedvärderande.

        Jag förstår dig Anonym 09:52. Jag är 37 men ser ut som minst 10 år yngre. Jag vill se ut som min ålder. Jag har också komplex över det. Min man säger att jag ska ta detta som komplimang men jag HATAR när jag måste visa leg på systemet. (men nu händer det inte längre för personalen känner mig nu :D)

          Fick visa leg till Systembolaget förra året var då 33.

    Trodde i min enfald att Bella hade lite mera kunskap. Kan bara tänka mig hur vetenskapligt testat hennes egna märke är?

      Det trodde faktiskt inte jag. Dessutom är ju åsikterna som sagt köpta.

      Kunskap. Hon har knappt gått ut grundskolan.
      Den kunskap hon säger sig hämta ur alla böcker hon läser ger jag inte mycket för.

        Normala människor brukar väl ha fått den gåvan att vilja förkovra sig oavsett vilken utbildning man har och är man Sveriges affärskvinna nr 1 så inbillar jag mig att man av intresse lärt sig lite om det man sysslar med. Ok, jag inser att jag kan ha fel i detta fall. Inte ens sunt förnuft och en hel stab medarbetare klarar av att få till det. Får se hur länge det funkar med dessa obegripliga samarbeten?

    Gillis femårskalas… inte reklammarkerat väl?

    ”Dagens höjdpunkt var de två unga tjejerna som var barnens lekledare, dom skötte hela kalaset och tjejerna var underbara. Fantastisk rekrytering av Bounce”
    Stor chans detta inte är spons eller?

      Anmäl då?

      Eller annars var det bara vad hon tycker?

        Bella tycker ingenting gratis. Hon har inte haft en åsikt det senaste decenniet utan att ta betalt ?

      Fast det finns nog alltid lekledare där så inte bara för Bella och hennes barn. Fantastisk rekrytering betyder ”bra av Bounce att de tagit in så bra, duktiga tjejer/personal” inte konstigare än så.

    Men jisses jag är 27, har hittat några gråa hårstrån och jag ÄR typ en celluit och har massa fina linjer. Jag tycker det är fint att man åldras, visar liksom att man lever! Fast fattar inte vad celluliter har med ålder att göra, har haft celluliter sen jag föddes

      Hela jag är en cellulit, haha var tvungen att skratta, lät så gulligt på något sätt ?

      Sen tror jag man luras ganska mycket av skönhetsreklam/influensers/skådespelare etc, att ”åldrandet” är något som händer när man är 40+ typ. Har flera kompisar som fick gråa hår före trettio (har säkert det själv nu också, men är blond så det syns inte) fina linjer runt ögonen och pigmentfläckar har jag själv fått, trots religiöst användande av solskydd. Och celluliter har jag många! ?Röker inte, dricker inte, äter bra mat. Åldras gör vi alla ändå.

      Fyllda 30 och fick rynkor tidigt pga ätstörningar (mamma sa alltid att vill man vara slät ska man hålla skinnet spänt, HAHA) men jag tycker dem är rätt fina faktiskt, speciellt runt ögonen. Känns som ansiktet fått mer struktur och ser mer levande ut.

    Otroligt mycket mer reklam på hennes blogg nu, fast trovärdigheten stannar väl på ungefär 0 gällande allt hon frontar.
    Tänk att företagen spenderar så stora summor på detta..

      Hon ska ju dra in två miljoner varje månad till Löwengrip Invest. Tre gånger mer än tidigare!

    Camcam, jag tror du missuppfattade detdär med placebokontrollering. Det betyder att ena gruppen fått det verksamma ämnet och det andra gruppen inte, och så ser man om det blev skillnader i effekten för de olika grupperna.

    När det gäller läkemedel kan man t.ex ge ena gruppen riktiga tabletter, medan de andra får sockertabletter. Självklart vet personerna inte om de får läkemedlet eller sockret, och båda grupperna har samma förpackning mm.

    Vad i hela världen är det hon häller i skålen? Ser ut som något litet provrör? Och nej, jag läser inte hennes blogg och har absolut ingen lust att gå in där.

      Jag tänker att det är collagenet, i någon liten en-portions-förpackning?

    Du har missförstått. När hon säger att det gjorts placebokontrollerade studier så syftar hon på hur man testat preparatet. Placebostudier betyder att man har två grupper med testpersoner. Den ena gruppen får placebo (overksamt preparat) och den andra får det riktiga preparatet. Testpersonerna vet inte vilket preparat de fått. Sedan jämför man resultatet. Och i det här fallet har alltså de som fått placebo INTE fått någon reducering av rynkor, medan de som ätit det här preparatet fått effekt.

      Nej, 20% av dem har UPPLEVT att de reducerat rynkorna, i e inom felmarginalen. Undersökn på inet, googla. Finns ingen vetenskap på detta iom att kollagen man äter förvandlas till aminosyror i kroppen=ingen effekt. Snakeoilsalesmen

        Erika förklarade ju bara vad en placebostudie innebar eftersom camcam verkar ha missförstått det.

        Men sluta 10:04 ! Du vet inte om det gjorts studier på detta preparat och om det verkar och fungerar eller inte. Så bara lägg ner!!

          Hahaha shit vad mad

    Jag tycker att väldigt många influencers ser äldre ut än de åldersmässigt är. (Mellan 20-30) Detta trots alla krämer, piller m.m. Det måste vara ett tufft och slitsamt liv att vara influencers.

      De använder nog så pass mycket smink pch behandlingar att det torkar ut huden och ger synliga torrrynkor.

    Personligen tror jag det är hennes flängande och stressande som gjort att huden reagerat..

    Du kan äta så nyttigt du kan och träna hårt, men har man inte ro i själen så syns det på kroppen till slut.

      Träna hårt med modifikation dock…. Jag såg övningar hon gjorde på Insta och jag har samma övningar med min PT och IL:s teknik gjorde övningarna rätt lätta…

      Menhurlänge har hon tränat? Ett år? Hon låter som att hon tränat, varit alkoholfri och ätit nyttigt i hela sitt liv

    Hmm hennes nya inlägg om kloner av sig själv.. inte konstigt om ett år? Jo det tror jag

      Folk vill ha äkta, eller är det bara jag? Vem vill följa en ytlig robot utan känslor, helt ärligt?

        Men vad är egentligen skillnaden jämfört med de flesta influencers?

    Va fan, hur framställs detta? Är det kadaveravkok? Maken till dubbelmoral får man ju leta efter i så fall. Fast sen har hon väl varit vegetarian bara för att gå ner i vikt. Hade hon gått ner i vikt av 100% köttmeny hade hon nog ätit det med.

    Kollagen är dock inget konstigt tillskott utan något som saknas i vår kost idag. Förr fick vi i oss kollagen genom t ex benbuljong när man kokade soppa på ledben/hel kyckling osv. Vilket vi inte gör idag i samma utsträckning utan äter bara muskeldelarna, och går då miste om alla nyttigheter från inälvor, kollagen från leder, mineraler som frigörs när man kokar ben osv osv. För att det ska vara hållbart att äta kött behöver vi ta tillvara hela djuren, och då blir det också mycket mer hälsosamt. Så kollagen fungerar, men det är för att vi har brist på detta genom en kost som inte är optimal.

      Jag brukar göra egen benbuljong. Efter ett par ggr är det inte krångligt alls och det blir supergott! Dricker det som te, varmt med lite kryddor i. Läkande, bra för tarmfloran, kollagen… Super!

        Coolt, vill också göra! Hittade du någon guide på internet eller från en bok? 🙂

    Och idag skriver hon om sin robot klonkopia av sig själv som ska vara en sk. Influencer för hennes skönhetsföretag baserad i New York kvinnan ät minst sagt annorlunda vet ej om till den normala. ???

      Vad är det för prat om klonkopia? Det blir bara märkligare och märkligare med henne. Undrar hur Löwengrips produkter verkligen kommer sälja …..

        Tror inte det?

      Vi får väl se hur många som börjar följa denna ’Gabrielle’ (dör så pinsam ide), om de inte successivt köper följare efter att artiklar kommer upp vill säga.

      Misstag nummer ett kanske är att berätta att det är en robot och inte en verklig människa, hur många skulle på riktigt vara intresserade av att följa ett fiktiv människa? Iof är det precis så BB startade sin bloggkarriär med att hitta på ett liv som hon inte hade. Så många frågor om detta, hur skapar man trovärdigt bildinnehåll på allt som klonen gör om dagarna? Ska hon ha robotvänner/familj med egna liv? Tar vi det till nästa steg så kan vi skapa en massa robotföljare så slipper vi människor vara inne och kommentera och gilla. Det här låter ju riktigt intressant att följa, tror dock inte dom kommer lyckas speciellt bra med att skapa trovärdigt innehåll.

      Alltså detta blir bara konstigare och konstigare. En robot-klonkopia som bor i New York och älskar skönhet? Det låter ju som valfri Barbie-film som mina barn såg som 5-åringar. Finns väl ingen vuxen människa som kommer att följa klon-Gabbis fiktiva liv? Frågan är seriöst ställd av mig – finns det en framtid för detta dravel?

      Så, nu har jag lagt in mig som följare till gabriellelowengrip.
      Hittills följs hon bara av Isabella själv plus tre andra robotar (och så jag som inte är robot).
      Ska bli intressant att se vad Gabrielle kommer att ta sig för.
      Min gissning är att hon kommer att använda många Löwengrip Beauty-produkter och naturligtvis massor med hårband från Hermine Hold.
      Kan bli kul att se om hon käkar norskt collagen också. Men varför skulle en klon ha rynkor och celluliter? Det vore väl alltför realistiskt när man kan bestämma precis hur perfekt klonen ska vara 🙂

      Vad man än tycker om Bella specifikt och influencers generellt så jo, detta kan såklart funka. Bygger väl på att de flesta ramlar över kontot baserat på egna intressen, vilka andra man följer osv. Då vet du inte att det är fake. Inspiration kommer ju i olika former (vi läser tidningar, kollar filmer, serier osv). Blir eg inte annorlunda än att följa random ”inspirerande” person med liknande intressen som du eg inte ”känner”.

    Elsas fullspäckade vecka:

    Mån: frukost (?) + podd + livsviktigt samarbete

    Tis: gå igenom bilder

    Ons: kalas

    Tor: pod + fotografering + middag (restaurang)

    Fre: provningar i ateljén

    Lör: jazzkonsert

    Sön: bio

    Puh!

      Nöjesvecka 🙂

      Om man gör reklam för ett kollagenpreparat ska man väl för tusan stava rätt till ”kollagen”!

    Beställde, kan meddela sen om det är något att köpa ❤️

      Du kommer kissa ut allt ???

    Jag måste säga att hela hennes inlägg kändes så otroligt mossigt. Ja, vi har ju ett samhällsideal som idealiserar ungdom och ja, många vill se unga ut. Men hela samhällsdebatten har ju de senaste åren handlat om att bryta den normen. Företag använder äldre modeller (ex Lancome som i våras tog tillbaka Rosselini som ansikte utåt), det diskuteras och uppmärksammas i medier etc. Isabellas inlägg känns som att åka tillbaka till 1999. Känns inte så smart varumärkesmässigt. Gillar Isabella och tycker att hon på många sätt är inspirerande, men det där inlägget var för sorgligt, både för en person som säger sig stå på kvinnors sida och för en person som står och faller med sitt varumärke.

    En del av er verkar tro att detta hjälper?
    Man kissar ut substansen och det har ingen verkan ”whattsoaver”…(lite Svengelska a la Blonda styjle).

    Verkar vara fri lek här idag, bara kritik börjar undra hur ni ser ut själva.

    Men hallå jag har jätte mycket celluliter, haft det sen jag var 14 🙁 är 24 nu. Kommer det bli värre eller?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.