Kissie och Jocke Lundell i bråk över Trolljägarna

För längesedan var Alexandra ”Kissie” Nilsson med i programmet Trolljägarna där killen bakom kontot ”Slyn stämplad” konfronterades.
Sedan dess har Kissie bestämt hävdat att denna kille var Joakim Lundell – då ”Jockiboi” Berg och detta skrev hon även på sin blogg:

Jockiboi säger att han har legat med dig..hur går det ihop när du har “C” ? Du verkar ju va ute och festa väldigt mycket utan din pojkvän… Finns han verkligen?

Haha såklart Jockiboi har sagt det, skulle ALDRIG kunna tänka mig att ligga med honom. Usch! Ni som såg trolljägarna, det var han som Aschberg konfronterade ang Facebook och instagram sidan ”slamp stämplat” men dom censurerade fegisen. Nu vet ni det ? Och nej C är ett spöke som bor under min säng. Han tar hand om mig när jag kommer hem på fyllan vilket är typ varje helg så det är verkligen lägligt.//Kissie

I sin senaste video där Jocke och Jonna svarar på rykten om sig själva så tas just den här situationen upp och Jocke förnekar – återigen – att han haft någonting med kontot att göra eller att han medverkat i Trolljägarna.
Kissie verkar inte helt nöjd med det här svaret utan säger i den här videon att hon förväntade sig en ursäkt från Jocke.
Jocke ställer sig helt oförstående till den och lämnar följande kommentar på Youtube.

Bildkälla: Svenska Youtubers

Med tanke på allt annat Jocke kommit ”clean” med de senaste åren så tvivlar jag på att just Trolljägarna är någonting han skulle fortsätta ljuga om.
Alexandra däremot, riskerar ju att tappa mer än bara ansiktet om hon skulle erkänna nu att hon bara hittat på alltsammans i akt och mening att smutskasta Jocke.

Drama, drama, drama!
Kanske kan tv3 i alla fall dementera att det är Jocke det rör sig om?
För att lägga den här soppan till handlingarna en gång för alla?

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Hmmm nu har vi inte haft något drama på några dagar vad ska vi hitta på nu jaaaa jag vet vi tar upp massa skit som hände för 14,5 år sen”

      Eller så tar hon upp det på inrådan av Jocke kanske, för att rentvå Jocke från dessa misstankar. Om du läser texten så ser det ut som att hon skriver detta för att rentvå Jocke, som försvar av Jocke.

        Jag tror det var Jocke, tror att det var han och tror inte att Alexandra ljuger om det. Men det där är så längesen är väl tio år sen så vad spelar det för roll idag. Äh bara att glömma, borde väl vara glömt…

    https://ask.fm/JockeboiBerg/answers/119459393753

    Han har ju mer eller mindre erkänt ?

      Det där handlar inte ens om detta. Som du ser är det där daterat för ett år sedan. Detta hände för betydligt fler år sen än så.

        Det där är ju dock en fejksida.

          Det är hans riktiga tydligen, inläggen är postade för mer än ett år sedan.

        Det står alltid ”over 1 year ago” på ask oavsett om det var 2 år sedan eller 7 år sedan personen svarade på frågan

    Du glömde nämna att han kallade henne ”kissie” under hela sitt klipp trots att han hatar när andra kallar honom jockiboi. Och btw vilken mysig ton du har när du skriver om dessa. Aldrig lika lugn när du skriver om Bella. Jocke och Alexandra efter all skit som de gjort…. men juste jaa, Bella ljög om siffror, då är hon ju såklart väääärst ???

      Inte för att försvara Camilla nu men Bella är väl den som är värst på ljugarbänken just nu?
      Alexandra och Jocke har blivit mänskliga, erkänt sina tilltag och blivit mer ”jordnära” även om de kanske inte alltid sköter sig.

      Isabella skrattar när hon erkänner hur hon fortfarande ljuger för att påverka tittarsiffror medan hon fortfarande tiger om en del lögner, som lappgate tillexempel. Hon för flera hundratusen personer bakom ljuset på ett beräknande sätt som känns riktigt olustigt.
      Jag läser sällan de aktuella bloggarna eller kollar på Joakims u-tube men Isabellas är ändå den som lämnar mig med en besk eftersmak när jag väl läst hennes blogg.

      Hon må vara duktig på att tjäna pengar, det ska hon verkligen ha credd för, men hon verkar också gå över lik för att nå sina mål. Viss skillnad.

        Ta inte i så du spricker nu

          Väx upp och kom med sakliga argument istället för ”ta inte i så du spricker nu”

            På vilket sätt är ”väx upp” mer sakligt?

            Sanna är nog du som ska växa upp! Var och när har Isabella skrattat och erkänt att hon ljuger för att påverka tittarsiffror?? Tiger om lögner som lappgate?? Det där vet du inget om, du vet inte om det var lögn och om Isabella ljuger. Bara sluta!! Idiot!

              ”Idiot” ?

      Bella har ju t.o.m en ”klonad robot” som sköter ljugeriet för henne nu. Det om något är ju värst.

      Head of Lying

    Kan inte du maila till TV3 och höra med dem hur det står till? Du brukar ju maila till folk gällande annan bevakning och detta skulle vara intressant!

      Finns ju en risk att de inte säger sanningen tyvärr, finns en risk att de inte vågar. Risken finns att de inte lämnar ut det. Men det finns ändå de som vet sanningen.

      Finns ju en risk också att C inte skulle våga publicera sanningen.

    Helt ointressant.

    Tror också att Jocke skulle erkänna om det verkligen var han 🙂

      Tror inte ens han hade tagit med det som ett rykte i videon och uppmanat folk att maila tv-bolaget om det varit han.

        Fast han förstår nog att de inte vågar säga nåt om det, de får nog inte det helt enkelt. De skulle nog inte lämna ut sådan information till folk som mailar, och det vet och förstår nog Jocke. Detta är väl 5 – 10 år sedan dessutom.

          Lite annorlunda approach har han ju i denna situation. Här på bb har jag bara sett och läst hur han basunerar ut FÖRTAL och polisanmälan så fort det händer något. Denna gång betydligt mer timid. Tror på Alexandra.

    Åh herregud, är det någon som på riktigt bryr sig? ?

    Ni missar ju poängen. Har de haft sex eller inte? Jockiboi påstår att de legat, Kissie säger att hon blir äcklad och aldrig skulle ta i honom ens. Jockibois manliga ego blir då svårt kränkt och tydligen har han fortfarande inte kommit över det.

      Vad säger att han inte kommit över den biten? Han har väl inte tagit upp det där nu ens

      Nej det där är inte poängen överhuvudtaget. Allt detta handlar om att Joakim tog upp detta rykte om trolljägarna och ville få slut på det en gång för alla.

        Nja han tog nog inte upp det själv utan fick en fråga om det.

          Fast de hade ju skrivit ut frågorna på lappar innan. Gissar att de fick in tusentals fördomar och valde ut ett par (kanske de vanligaste) att svara på. Det skedde ju inte live.

    Han har så rätt i att Kissie aldrig tar ansvar.

      Inte direkt hans starkaste egenskap heller 🙂

    Varför mailar inte jocke själv till trean och lägger ut svaret? (Tror inte heller att han ligger bakom det)

      Han vet väl att det inte går att bevisa? Även om det vore han alltså. Förmodligen tror A det är J eftersom IP adressen gick till nåt hus eller område men det kan ju lika gärna vara hans kompis, släkting eller grannen. Tror inte nödvändigtvis nån av dem ljuger dock men Alexandra kanske drar förhastade slutsatser.

        Fast jag tror att de pratade med honom i programmet, alltså den killen som var den skyldige, minns inte exakt men minns att det framkom då på något sätt att det skulle vara han, någonstans eller i progammet. Man hörde om det då iaf, kom inte som en nyhet nu men hade glömt bort det tills jag nu läste det här. Är väl inte han/de på en viss sida (ph) heller.

    På tal om Jocke. Kollade en video med jewels and issy där de pratade om sin dåliga ekonomi och att de praktiskt taget får välja på att frysa ihjäl eller svälta. Där kommenterade Jocke typ ”Jag vet hur det är när man inte får någon hjälp. Hur mycket behöver ni? Kontakta mig så löser vi det.” Han fick förstås massa svar och hejarop i kommentarerna. Tyvärr kom också en kommentar av Jewels och Issy, att de försökt kontakta honom i 4 (!) månader utan att få svar.
    Sjukt fräckt att låtsas erbjuda hjälp bara för att det ska se bra ut utåt.

      Vad jag fattat det som flyttade de delvis till Nkpg för att ”en stor youtuber med samma diagnos bodde där” och som hade lovat shoutout + hjälp med att få kanalen atr växa, baserat på det löftet trodde de att de skulle få fler prenumeranter och att de ekonomiska problemen skulle lösas. Det blev ingen shoutout och de pratade i en video om hur besvikna de va över detta, att de nog inte skulle flyttat till nkpg utan det löftet iom att de ska va ute ur denna möblerade lägenhet igen om några månader.

      (Inser att jag är för insatt i de här två, efter att vi diskuterade det här bland kommentarerna i helgen kollade jag gamla videos och soc verkar mer än involverade så antar att jag får lita på deras expertis och arbetsförmåga)

    Fast med tanke på hur mycket Jocke forfarande ljuger och kryddar skulle det inte förvåna mig om han ändå har ett finger med i spelet.

    Oj så du skriver inlägget för att försöka rentvå Jocke, inte förvånande. Men VARFÖR skulle Kissie ljuga om det? Mer troligt att Jocke ljuger, klart han förnekar det. Detta minns jag, det sas väl redan då att det var Jocke, att det var pinsamt för honom att det kom fram och att det avslöjades i tv, kom väl lite som en chock. Minns inte exakt men tror t o m det sas i tv-programmet att det var någon typ känd/halvkänd kille eller att det framkom på något sätt att det var han. Vadå allt Jocke kommit ”Clean” med?? Roligt (märkligt) att du litar så blint på Jocke Camcam, du vågar väl inte annat. Men fråga du tv3 eller Aschberg, nu finns det ju en risk att de inte vågar säga något, kanske blivit mutade att hålla tyst också vem vet.

      Jag tänker väl mer att varför skulle tvbolaget avslöja vilka som låg bakom vilka trollkonton? Hade de velat göra det hade de inte maskat namn och ansikten i programmet till att börja med. Det är underhållning, inte svenska rättsystemet. Eller tror ni att man kan maila lyxfällan och be om deltagarnas kontoutdrag för att ”granska” också?

      Jag är inte mycket för Kissie, men jag håller med – varför skulle hon ljuga om en sån sak?

      Aschberg mutad? Skojar du eller?
      Han behöver nog inte Jockes småpotatis.

    Kan inte Jocke bara ta och ägna sig åt sin familj istället för att tramsa runt med sånt här? Han verkar ha ett outtömligt behov av massa ”svar på tal” och diverse. Herregud, släpp det, gå vidare.

      Han beter sig som en 14åring som bara måååste rentvå sig från allt skitsnack på skolgården.

      Och alltid kör han med samma sak – ” Hemskt hur du skjuter bort allt ansvar. Du kan inte ta ansvar. Du borde ta ansvar…” – den är bra, den klarar han sig långt på och då låter han övertygande och trovärdig tydligen i vissas ögon haha jisses.

    Fint att du försöker hjälpa Jocke ännu en gång 😉 😀 fint att du försöker rentvå honom här ”med tanke på allt annat han kommit clean med senaste åren”? och ”kanske kan tv3 dementera att det rör sig om Jocke”? Dementera?!? Eller så kan de ju kanske BEKRÄFTA det eller dementera det haha. Fast nja de lär nog tyvärr varken dementera eller bekräfta. Får de det, vågar de det? Hur var det nu förresten med systerskapet? 😉

      Tror du missuppfattat vad systerskap innebär…

        Rätta mig om jag har fel men var det inte camcam som tyckte att man alltid skulle backa en utsatt kvinna? Att bli stämplad som slyna är också att bli utsatt, eller räknas bara fysiska övergrepp?

          Givetvis, men det är inte vad det här handlar om.
          Att felaktigt peka ut någon rättfärdigas inte av att ha blivit utsatt. Skilj på äpplen och päron.
          Om det är Jocke så ska skulden läggas på honom, men är det inte Jocke så ska han inte felaktigt pekas ut.

            Och i nuläget vet vi ingenting om huruvida han är falskt utpekad eller inte. Han kan vara det, likväl som virtanen kan vara det, eller alla andra våkdtäktsman som går fria. Eller så är de det inte. Vi vet inte.

              Förhoppningsvis vet jag snart. ?

                Åh herre om det visar sig vara Jocke och du skulle avslöja honom här, med bevis och allt. Han skulle författa MILSLÅNGA försvarsrants i samtliga av sina kanaler! *Laddar med popcorn*

                  Haha aldrig att hon skulle skriva ett inlägg här om att det är sant, om hon får svart på vitt att det var Jocke. Skulle hon aldrig göra. Milslånga förvarsrants haha ja men skulle nog bli mer än så…

            Men du skriver ju inlägget som att Jocke är oskyldig till det och att Alexandra ljuger?

              Det är bara vissa kvinnor man alltid ska backa när de berättar om vad män gjort.

    Förstår ni inte att hon gör detta för att få följare och uppmärksamhet. Tror ni hon på riktigt ens bryr sig om att han kommenterade den där gamla historien.

      Med tanke på hur lite kommentarer hon får både på blogg och Instagram är jag inte förvånad. Hon börjar nog bli rätt desperat nu.

      Farlig retorik det där. Vilka är det som brukar få ”uppmärksamhetssökande” kastat i ansiktet på sig när de berättar vad män utsatt dem för? Just ja: kvinnor.

        Haha varför tycker du det var lämpligt? Här handlar det inte om att Alexandra är en kvinna. Det handlar om att hon är influenser och därför så vet gon precis hur hon ska göra för att få följare. Varför tror du hennes Youtube klipp hade med ”jockieboi”? Jo kust därför hon söker klick och följare.

          Så det är en slump att kvinnor blir ifrågasatta och ”bara vill ha uppmärksamhet” när de berättar om hur män utsätter dom? När har du hört män som berättar om brott de blivit utsatta för mötas med samma retorik?

            Vad har detta med Metoo att göra? Snacka om att försöka kasta in det i varje liten lucka du ser. Skärpning och läs vad jag skriver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.