Kissie fortsätter ändra kommentarer för att passa sin agenda

Extra intressant är väl att hon gör det på ett inlägg som handlar om galan ”Årets Nätängel”, som enligt henne ”granskande skvallerbloggar” (jag, antar jag?) inte blir bjudna till.

Jag fick det här skickad till mig från en läsare. Kissie har alltså tagit en kritisk kommentar och ändrat den för att handla om mig på ett negativt sätt istället för att ta bort den. Väldigt ”nätängligt” måste jag säga. ???? Hon måste verkligen vara sur över att jag avslöjade hennes retuscheringar och smyckeplagiat.

Kissies sanna färger skiner alltid igenom, hur mycket hon än målar på sin image.

Tack för tips! 

165 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha 😀

    Jag har vid flera tillfällen fått mina kritiska/ ifrågasättande kommentarer ändrade. Två gånger har det blivit till ”Kissie jag älskar dig!” ?????????

      Hur vet vi att det är sant? Hur vet vi att du inte är CC?

        För att CC har lite mer självdistans än så, och således inget behov att att skriva självbekräftande kommentarer, såsom Mogi exempelvis gör.

          Hur tänkte du nu? Vad hade kommentaren med om CC har självdistans och inget behov av självbekräftande kommentarer att göra?? Hur vet vi att det Sofia skriver är sant, hur vet vi att Sofi inte är CC?

        Hon raderar kritiska kommentarer i varje inlägg nu för tiden. Lever i en bubbla

      Det är ju rätt humor ändå 😀

      Va?? Är det sant.

      Alltså jag är trög men hur då ändrar? Ändrar Kisse kommentaren?! Vad töntigt isf ?

    Men vad är det med ”stora” bloggare. ⁉️

    Har de totalt tappat all verklighetsförankring. Det verkar gå runt som någon form av virus. Har du en stor blogg blir du visst smittad av hybrismaximus.

    Hoppas du vaccinerat dig CamCam? ??

      Ja, med influenservaccin.

        ???

    Börjar bli mer och mer som deras egna dagböcker de kan trixa i hur de vill. Och visst, det är väl (?) inget olagligt eller fel att göra det på sina egna kanaler, men i långa loppet ger det inget seriöst intryck. (Nästan lite humor i när någon som ville skriva ngt kritiskt får det ändrat till avgudan istället :-))

      Ja jag lämnade svar på en kommentar på alrxandta brings blogg igår. Kommentaren ifrågasatte om hela hennes lägenhet är sponsrad. Den blev inte godkänd och sedan har hon själv lämnat dit ett svar om så inte är fallet och att de har betalt extremt mycket själva för sin renovering men vissa saker ville hon tipsa om och därför körde ett sammarbete på det. Vilket skämt. Hade också tagit så mycket gratis som jag bara kunnat. Hade dock inte låtsas som att jag genuint ville tipsa om just den tvättmaskinen. Kan dom inte bara erkänna att det är fint att få saker gratis mot ett inlägg och att dom gör det för att spara pengar.

        Ja. Hela renoveringen är sponsrad, det fattar man ju.

        Just inlägget med tvättmaskinen var så OBVIOUSLY spons att det inte finns något att jämföra med riktigt.

    Så du skriver kommentarer hos Kissie som A Camcam haha. Det var ju kul gjort av Kissie hahaha.

      ⁉️

        Ja, eller du tror verkligen att det är en läsare som skickat in sin kommentar innan den blev godkänd. Ja men det är nog vanligt att man gör det, fotar av sin kommentar som inväntar granskning eeh… Som om hon misstänkte att Alexandra skulle ändra den öh.

          Haha, faktiskt gjorde jag just det så sent som igår. ?

          På en blogg som är förmodererad eller som man vet inland bli modererad så kan det vara ett vist beslut eller som i detta fall underlag till lustigheter.

          Sen var det inte så det gick till. Kissie har inte en modererad blogg. Så kommentaren var först publicerad. Men eftersom att Kissie redigerade så kan den som skrev kommentaren fortfarande se vad där skulle stått men nu under rubriken ”inväntar granskning”. Gömd för andra men synlig för hen.

            ….eller som man vet inland blir eftermodererad*

              Fuck, ibland* ?

              The real Hmm = CC? ?

                Nej nej. Magnus är jag ju. ??

                Camcams virtuella alterego-robot kanske.

                  Exakt vad jag börjat misstänka på senaste tiden

                  He he ?️‍♀️?

            Bra att du alltid är snabb med att rädda Camcam ? så du har gjort det igår ja men eller hur? Vad skriver du för svammel hehe man ser väl inte sin kommentar med text inväntar granskning som rubrik efter att en kommentar är publicerad nej nej. Men nice try ? ?

              Nej. Men när den är borttagen igen. ?

                EH VA?! Nej nej haha.

                Var det du trh som var A? Kan ju vara så kanske att det faktiskt var C och att Alexandra visste det.

              Tips till dig anonym: dina kommentarer ser rätt hetsiga ut när du inte använder punkt eller kommatering ordentligt. Du överanvänder även snoriga emojis, vilket gör det ännu svårare att ta dina kommentarer på allvar.

                Är det lika svårt att ta på allvar när CC använder snoriga emojis? Det är inte tårar då, skrattar så tårar sprutar? Men snor hmm…

              Jag råkar ha en aning om vad det handlar om så rätt säker på att TRH faktiskt gjorde detta.

        The real hmm, svarar du på frågor till CC ? Glömt att ändra namn? Det börjar faktiskt bli alldeles uppenbart att du är någon som står CC nära, förmodligen CC själv. Dessutom verkar du alltid vara här och redo att skriva något precis när CC skriver något bland kommentarerna. Det är väldigt märkligt om det skulle vara en ren slump. Alternativet är att du sitter dagligen och uppdaterar flödet hela tiden för att se när CC skriver något. Inte så troligt. Det är också alltid när något CC skrivit ifrågasätts som du dyker upp direkt, ofta inom ett par minuter. Slumpen, nej.

    Kommentar på Bellas blogg:
    Uppsalastudent skriver: 21 november, 2018 kl. 11:12
    Hej, jag var med och arrangerade Anders Wall föreläsningen igår. Du var väldigt uppskattad! Jag var inne och läste bloggbevakning, jag blir galen! Det är inte okej vad hon skriver om dig. Ettflertal av hennes följare har börjat påpeka det i kommentarsfälten också. Det måste upphöra!
    ____
    Pratade hon om bloggbevakning på föreläsningen? Min kommentar verkar inte gå igenom när jag frågar ”uppsalastudent”. Hade varit kul att veta vad hon sa.

      Varför tolkar du det som att hon pratat om Bloggbevakning på föreläsningen? Konstig tolkning. Nej det gjorde hon nog inte och den som skrivit kommentar hos Bella menar ju vad hon sett skrivas härinne. Du får gå tillbaka och se om din kommentar gått fram brukar ta en stund. http://www.isabellalowengrip.se

      Nej det gjorde hon inte, jag var där.

    Samma gamla Kissie!

    Ränderna går aldrig ur ?

    För flera år sedan fanns en hemsida där man kunde kolla olika sidor (alltså bla bloggar) och se om ett inlägg hade redigerats. Alltså kunde man kolla ett inlägg Alexandra hade gjort och se om hon hade gjort ändringar och hade det gjorts ändringar så har jag fått mig att det syntes i rött. Där bevisades det att hon hela tiden ändrade folks kommentarer. Jag minns tyvärr inte vad sidan hette. Någon som kanske minns? Jag vet att skvallerbloggarna back in the days brukade skriva om detta, haha.

      Och hur vet vi att du som skriver detta inte är CC och bara vill rädda ditt eget skinn, eller skriver detta för att smutskasta Alexandra. En tanke alla borde ha.

        Va?

        Haha va? Snacka om långsökt. Det är ju allmänt känt att hon ändrar kommentarer, inte bara i kommentaren Camilla tar upp i detta inlägg. Det jag skrev om i min kommentar handlar inte om att ”rädda” någons skinn, utan jag kom att tänka på att förut så kunde man se när Alexandra gjorde det på en hemsida, för många år sedan men jag minns inte vad den heter.

        Hahaha men snälla, detta är inget nytt?

        Anonym 15.45: Ta din Haldol!

        Lägg ner… Det är allmänt känt att Kissie alltid ändrat kommentarer. Läs på gamla skvallerbloggen Svenska Bloggare, hon har också skrivit om det för länge sedan. Här ända sedan 2013… stoppapressarna.se/blogg/kissie-andrar

        Sök på ”Kissie ändrar kommentarer” så dyker massor upp.

        Paranoia?

        Hej kissie, bra försök men nej.

      Wayback machine, men den är värdelös idag

        Åh, är det den? Jag brukar hamna där när jag vill kolla cashe men som du säger, den är helt värdelös. Vad tråkigt. Minns att jag brukade underhålla mig med att kolla vad hon ändrade kommentarer till ?

    Hahahahaha. Det här var ju jättekul! Att dessa sk. influensers orkar alltså.

    Can’t polish a turd.

    OT men skulle gå in på CAIAs hemsida efter att ha sett Biancas sminkvideo (ja, jag kände att jag måste ha den). Och kom in på denna sidan, toppresultat: http://www.caicosmetics.com/ . Alltså? Det är ju typ identiskt med CAIA? Eller är det bara jag?

      Lol vad är likt? Namnet?

      Tycker även förpackningen på denna bild påminner om varandra, det är iallafall liknande material ser det ut som..

      Cai: https://goo.gl/images/dRmAeq

      Caia: https://www.instagram.com/p/BqUVOFXjybR/?hl=en

      Tror dock inte (personligen) hon har härmat dem, det är många sminkprodukter som ser ut som hennes.. Men det va iallafall ett roligt sammanträffande.

        Neeeeej var inte alls likt

    Universum byter öppet namn på folk som kommenterar för att håna dem.

      Men vad sysslar hon med?Här inne håller vi god ton,nja inte hon iallafall.Fan sådana svar,kritiken sved nog lite?

        Hon är nog bara en av alla självgoda och egotrippade medelålders tanter som fastnat i 1900-talet i alla fall med det språk hon använder. Det är alltid lättare att omge sig med jasägare eftersom det stärker självförtroendet. Att bedöma sig själv som snäll blir lite löjligt eftersom allt är relativt och beskrivningen inte alltid stämmer överens med de handlingar man utför. Det är väl välkänt att den bild man har av sig själv oftast inte helt stämmer med vad andra tycker?

      Men det var ju inget namn det var ju en löjlig text. Det har hon ju rätt att göra. Var det du som skrivit till henne och fick din kommentar publicerad? Kände du dig hånad?

        Nej Mona. Kommenterar inte som anonym men tyckte det var ett övertramp. Alla som ifrågasätter bloggare eller synar dem mår inte dåligt, fick inte stryk som barn, utan vänner, utan kärlek och allt vad som brukar påstås. Skulle vara uppfriskande om ngn svarade i sak ngn gång men problemet är väl att de inte kan det.

    Sååå… hur känns det att driva en blogg som är helt motsatt till eventet ”årets nätängel”?

      Jag tycker att Camilla pratar om moralfrågor kring sociala medier och diskuterar både bra och dåliga händelser och situationer inom sociala medier. Ibland uppmärksammar hon influencers som inte följer lagar, konstiga trender inom sociala medier som har påverkan på människor på både positivt och negativt sätt, pratar om näthat och uppmärksammar hur man inte bör prata om andra, vara källkritisk och att man bör uppföra sig över internet. Det finns de inlägg där jag tycker att Camilla gått över gränsen och varit för hård (t ex mot Tyra och ibland mot Bella där hon kunde formulerat sig bättre/snällare och inte varit så personlig i sina åsikter) men jag tycker oftast att Camillas inlägg oftast handlar om moralfrågor som dyker upp inom sociala medier.

      Frågan är väl snarare ifall jag bryr mig om vad DU anser, och med tanke på din kommentarshistorik så är svaret – nää. Det gör jag inte. ??‍♀️

        Cool du är Camilla!

        Jag hade satt mig i skamvrån om kag var du.

          Jag sitter på kontoret och slår in julklappar.

    Det kommentarade jag om här inne för några dagar sedan. På hennes blogg kritiserade jag hennes Photoshop där hon gjort sig själv smalare och polerat huden så att den ser ut som plast i princip. Skrev att det självklart är ok att ljusa bilder, ta bort en finne etc men att hon som så pass stor influenser borde reflektera över hur hennes photoshoppada påverkar hennes unga följare och hur pass mycket positivt hon kunde bidra med om hon valde att inte redigera sig till ett ouppnåeligt ideal.

    Den kommentaren stod kvar länge men så snart hon landat i Sverige igen tog hon bort den. Många hade alltså redan sett den och svarat. Även när jag kommenterade att hon tagit bort den raderade hon även den kommentaren. Sen skrev jag en sista gång och det ändrade hon till en hyllning till sig själv. Står kvar under inlägget med namnet Hanna.

    Tjejen är patetisk och hon har verkligen inte förändrats ett enda dugg, samma Kissie som alltid.

      ???

    Suck, nu har turen kommit till Sanne Alexandra att göra reklam för billighetsklockan DW, finns det någon bloggerska som inte gjort reklam för den?

      Såg på Andrea Brodins insta att hon ägnat ett antal stories åt DW-reklam. Trovärdighet noll.

        En sak jag har undrat angående Andrea Brodin. Hon skriver i sin bio på instagram att hon håller på med interior design och blivit nominerad till top 10 interior design bloggen men hennes konto ekar tomt på inredningsinspo. Bara selfies! Why?

    Hahaha oj vilken nätängel! Hur är det med självinsikten?

      Den föddes hon utan.

    Alltså all reklam här. Det svämmar ju över. Går inte att läsa kommentarer längre.

    OT
    The real Hmm, du borde ställa upp i typ alla frågesporter som finns! Fattar inte hur du kan kunna så mycket om SÅ MYCKET! Cool??

      Men man får ju inte googla på frågesport. Så det funkar inte.

        Du har helt rätt. Framförallt suger mitt minne på namn och det är ju ofta dem de efterfråga i sådan frågesporter. Som tex författare. Där har jag ca noll minne och är generellt dålig i min kunskap. Inte heller håller jag reda på skådespelare, sportsmän och kvinnor.

        Så utan Google på en sådan frågesport skulle jag vara lost.

        Trivia hemma i soffan kommer jag dock spöa de flesta. ??

          Ja, ’kvinnor’ är ju en ganska stor grupp att hålla reda på.

            Läsförståelsen är inte stor hos dig. ?

              Om du menar kvinnor som sportar ska du i så fall skriva ”sportmän och -kvinnor”. Nu står det precis som ovan poängterar; att du inte kan hålla reda på kvinnor.

                Nu fick du inte riktigt rätt på det. Nästan men inte helt. ?

                  Vad var inte rätt med det?

                  Tror detta är ett exempel på TRHs dialog-monolog med sig själv. Finns många i kommentarsfälten här.
                  Det är alltså TRH som säger följande till TRH angående TRHs felskrivning:
                  ’Nu fick du inte riktigt rätt på det. Nästan men inte helt. ?’

                  Fast det var du, TRH, som skrev fel. Eller ’nästan rätt’ om det känns bättre. Fast fel.

                  Anonym / 21:43

                  Fråga ”.” här under istället. Hen borde kunna svara dig. ?

                  Nej jag frågar dig eftersom det var du som sa att det inte var rätt.

                  TRH:
                  ’Mina favorithusdjur är dansmöss och hundar.’
                  Detta läser du som om även hundarna är ’danshundar’?

                  ’Jag äter gärna potatismos och sås’ förstår du som att såsen också är potatisbaserad?

                  Ingen av er som sett Lisas misstag än?

                  Ajaj!

                  Sedan finns det lite andra regler och oregler i skrift som ni kan fundera på som glömts ang hur jag skrev.

                  Nej ni får ingen hjälp från mig. ?

              För det kan ju inte vara TRH som skriver fel..?
              *trh googlar frenetiskt efter 14 exempel på andra som gjort samma fel, är minst en av dem journalist betyder det att trh har rätt*

              Man har god eller dålig språkförståelse, inte stor eller liten.
              #neverforget ’bra nivå’

                Tack! Håller med. ?
                Finns dock andra som tydligen inte gör det. ?

                  Menar du de som har bättre läsförståelse än vad du har skrivkompetens, och läser det du faktiskt skriver?

              Läste precis det du skrev.

          Utan Google är du nog rätt lätt att spöa även om trivia gissar jag.

            I trivia*

            Fast med ’hemma i soffan’ menas nog en sån där som säger: ’det där visste ju jag!’ och ’jag hade det på tungan!’ precis när de säger svaret = massor av inbillade poäng!

              Haha, kunde man ju tro men jag menar spela brädspelet. ?

                Tillåts du googla när ni spelar tp?

                  När vi ska kolla våra motståndare och inte är överrens om svaret på kortet ja. ?

                  Men det sker sällan. ☺️

                  Haha trh, kan se framför mig hur du ifrågasätter svaret på kortet så fort du har fel och googlar dig galen för att hitta minsta lilla som kan tyda på att du har rätt. Underbart att ha dig på spelkväll..

                  Nu får du läsa en gång till vad jag skrev. Eller just du behöver behöver nog läsa två. ?

                  Jag baserade det inte på något du skrev utan på hur du betett dig tidigare här inne.

                  Anonym / 20:25
                  Vi kan ju spela en dag så får du se så slipper du att killgissa. ?

                  Va? Är det bara TRH som får killgissa?

                  Anonym / 22:03
                  Vem har pratat om vem som får⁉️

                  Jag har helt missar den dialogen? Kan du visa mig?

                  Ok trh, när ska vi ses och spela tp? ?

          BS. Som vi har sett miljoner gånger, vet du ingenting utan att googla och copypasta den hit.

            Okidoki. ?

              Vad menar du? Är det slang? Förstår inte.

          Heter väl förövrigt idrottsmän och idrottskvinnor (eller bara idrottare), inte sportsmän, sportskvinnor eller sportare?

            Med ’idrottsutövare’ hade hen också kommit förbi det oöverstigliga språkproblemet.

            Missade. Var faktiskt bra förslag. Tack! ?

      Bara inte en fråga om amning kommer.. Det är väl typ det enda där vi alla kan enas om att hon inte har en enda susning att ens kunna gissa rätt.

        Tror vi kan enas om att TRH inte har en susning på de flesta områden hen uttalar sig tvärsäker angående (inte ens med googles hjälp får hen till det): lingvistik, fysik, arkitektur, ekologi, dietik…
        Listan är lång!

          Sant. Och ring en vän behöver hon inte, eftersom det inte spelar någon roll hur lång och stor erfarenhet någon har i ämnet så har den fel. Skulle i och för sig vilja se henne svara fel i vem vet mest och dra igång en låååång diskussion om hur rätt hon har och hur fel alla andra har. Det vore underhållning.

          Du får nog hålla bättre koll på din lista. Du har minst ett ämne med som jag sagt att jag inte är bra på. ?

            Du kanske inte är bra på det men alla andra är ändå sämre

              Japp. Du har förstått helt rätt hur det ligger till. ??

            Slang?

              Du menar väl slang som endast används innanför tullarna? 😉

            Du har uttryckt dig tvärsäkert och inbilskt på alla dessa tema, gentemot personer med uppenbart större kompetens på området.

      Lol, TRH hävdade att nobelpris inte ges till uppfinningar. Något som gjordes iår.

        Oj. Vet nobelstiftelsen om att de har fel och trh har rätt?

        Det är väl ändå upphovspersonerna som får priset, inte uppfinningarna? Eller menar du att TRH menar att pris inte ges till personer som har gjort en uppfinning?

        Milly: Har du läst motiveringen än?

        Och sedan var det ju inte riktigt så jag sade eller hur. ?

          PS Hur gick tentan i hållfasthetslära? Slipper du omtenta?

          Trh, du skulle prova någon gång (även om du vet att du har rätt) att lämna en diskussion med att säga ”ja, du har nog rätt!”. Bara som ett litet experiment för att se vad som händer.

            Du har rätt. Och ibland gör jag det. Brukar dock inte bli någon större skillnad tycker jag. Men just nu hade jag tråkigt.

            Men du har som sagt rätt. Lämnar nu. ??

              #sistaordet

          Om du menar den vetenskapliga bakgrunden, nej, jag gick på ett kollokvium om ämnet istället, den men vad jag ser så står det ”innovation” i motiveringen:
          ”The Nobel Prize in Physics 2018 was awarded ”for groundbreaking inventions in the field of laser physics” with one half to Arthur Ashkin ”for the optical tweezers and their application to biological systems”, the other half jointly to Gérard Mourou and Donna Strickland ”for their method of generating high-intensity, ultra-short optical pulses.””

          Och jo det var så du sa ”nobelpriset belönar upptäckter inte uppfinningar.” Eller måste jag ägna julledigheten åt att gå tillbaka i tiden, ta printscreens, lägga upp på en blogg och länka till den? Känner att jag har bättre saker för mig.

            Ja det var nästan det jag sade. Bla.
            Men var så god leta på och publicera du. Om du nu inte minns bättre än så.

            Eller så letar jag upp det åt dig.

                Följdfråga. Går inte dina kurser på engelska?

                  Lol, du är bra på det här med implicita härskartekniker. Jag har haft tre huvudsakligs undervisningsspråk på universitetetsnivå.

                  Följdfråga. Skrev inte du följande kl 22.14?:
                  ’Lämnar nu. ??’

    Behöver terapi för att komma vidare i livet. Jag är prioriterad. Jag står i kö. Det är TVÅ ÅRS VÄNTETID sa de idag. Sån skit.

      Testat någon privat?

        Är inne i specialist psykiatrin. Redan gått 1år. Är inne på att kolla på privata alternativ nu. Känner mig fast, är sjukskriven, de säger att jag behöver hjälp och terapi för att kunna börja jobba igen. Ska jag vara hemma två år liksom!?

        Lider med dig. svensk psykvård är ett stort skämt. Till mig sa de rakt ut att du får söka hjälp privat pga köer. Håller tummarna att du får hjälp snart

        Är inte privat jättedyrt?

      Wemind är grymma! Du kan skicka in din egna remiss dit. Jag fick hjälp inom ett par veckor. Jag vet inte om hela dina historia men jag rekommenderar att verkligen skriva ALLA detaljer när du skriver din remiss – HUR du mår, HUR din mående påverkar exakt hela din vardag, hur du sover pga ditt mående, dina symptom, ja allt.

        Googlade, finns inte i min stad (Eller ens i närheten)

          Neej, vad tråkigt 🙁 Jag vet att man kan prata med psykolog via distans, via en app tror jag. Kry.se? Doktorn.något? Jag vet en som fick hjälp inom ett par dagar och kunde få telefontid när som. Det är dock ingen riktig terapi dock, men ja. Då rekommenderar jag privata alternativ som Anonym sa! <3

          Har du jobbanställning? I så fall, kolla upp företagshälsovård. Jag fick samtalsterapi genom det, är kommunanställd. Var min chef som erbjöd mig den möjligheten då jag gått igenom mycket.

            Det var de som skickade remiss till psykiatrin 🙁

              Hm okej.. Borde finnas någon privat i närheten av dig? Du vet ingen kollega/vän/anhörig som gått via privata alternativ som du kan fråga? Hoppas det löser sig för dig ❤️

              Hm okej.. Det finns inga privata alternativ i närheten av din stad? Vet du någon kollega/vän/anhörig som gått i privat terapi du kan fråga?

                Nej, jag känner ingen som gått igenom liknande som mig. Men ska kolla runt på privata, känns helt galet att det ska ta två år att få hjälp, hur kommer jag må då liksom!?

                  Helt sjukt att det ska ta sån tid! Hoppas du hittar någon som kan hjälpa dig ❤️

        VI måste gå på olika mottagningar för där jag går är KATASTROFALT dålig! Skickar intyg till fel myndighet, glömmer boka om patienter när en läkare slutar osv osv ?‍♀️

      Har du testat att bli vegan? Jag har hört att man får en helt ny hjärna när man utesluter animalier.

      Skojar bara. Kanske fick dig att le lite. Om inte, så inte.

      Lider med dig. svensk psykvård är ett stort skämt. Till mig sa de rakt ut att du får söka hjälp privat pga köer. Håller tummarna att du får hjälp snart

    Minns en gång att jag ifrågasatte något Kissie skrev, hon ändrade det till ”Åh du är så fin kissie och jag är en fet ful kossa :(” man ba ooookej vilken nivå alltså 😛

      Hahaha. Förlåt men det var ju faktiskt lite humoristiskt 🙂 Hade nog kört på samma om jag haft en blogg och lessnade på folk!

        Fräscht

        Okej, kul att du tycker att kalla någon fet och fum är roligt ?

    Jag kan inte ens förstå hur någon kan ha trott att hon hade vuxit upp/ändrat på sig? Hon är ju samma person som förr.

    Wow :O jag läste hennes blogg för 5 år sen ungefär, men slutade snabbt pga falskheten som skiner igenom. Och för att den är tråkig. Har inte hört talas om kommentarerna tidigare, WTF säger jag bara. Influensers tycks nog ha lite för lite att göra när de hinner med sånt där 😀

    Så onödigt Kissie/Alexandra!!! Man kastas mellan att verkligen tycka hon är en skön tjej och att hon bara är så… otroligt fånig oh barnslig som gör sånt här.

    Har verkligen försökt gilla och förstå Kissie, men så skriver hon något oerhört korkat och motsägelsefullt och då ogillar jag henne igen och skiter i att kolla hennes blogg på någon vecka. Känns som att hon verkligen kämpar för att få till bra samarbeten men att det aldrig blir något av det. Vart tog tex gym-kollektionen vägen???

    Någon som har läste hela inlägget?

    ”Igår var det årets nätängel galan och jag gick dit med Andreas. Det var både en viktig och trevlig kväll. Kvällen fokus låg på nätkärlek och hyllningar gick ut till människor och organisationer som bidrar till ett bättre klimat på nätet. Så inga ”granskade skvallerbloggar” var bjudna, hehe.. Det var väldigt uppfriskande att faktiskt fokusera på dom som gör något bra och bidrar till ett bättre samhälle på nätet istället för tvärt om. Det känns som att det annars nästan är enklare att fokusera på trollen.. Jag kämpar dagligen med att fokusera på rätt saker, dvs inte dom som delar skvaller och sprider rykten på youtube. Men det är inte det enklaste varje gång. Men jag fick absolut en boost efter igår och det kändes välbehövligt ?

    En utav vinnarna igår var Lovette Jallow som har instagramkontot Black Vouge. Jag tycker verkligen hon förtjänar att vinna för hon är så stark. Hon har lärt mig väldigt mycket om hur feminismen påverkar svarta kvinnor. Något jag inte tänkte på innan jag började följa henne. Jag tycker verkligen hon bidrar till ett bättre samhälle genom att upplysa problemen som finns. Upplysa saker som vi säger fel som är rasistiska och får folk med färg må dålig. Jag vill ju aldrig råka säga fel om någon mår dåligt av det. Därför är det viktigt att lyssna och försöka bättre sig.”

      Låter verkligen inte som något Kissie har författat själv… sorry, men hon uttrycker sig inte så bra skriftligt (muntligt vet jag inte). Samma sak med hennes ”böcker” (häften…) – knappast Kissie som skrivit dessa.

    Hade skrivit en grej här, men den hamnade tydligen i modd eller nåt´

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.