Kända influencers photoshoppar sina barn

Photoshop och retusching är ingenting nytt i influencervärlden, men oftast är det sig själva influencerna ändrar utseendet på.
Ibland kan även en äkta man eller två behöva snyggas till lite enligt frugan, men att retuschera sina barn till att se smalare ut eller ha större rumpa är någonting som ännu lyser med sin frånvaro. (Vad jag sett i alla fall)
Tack och lov för att den gränsen inte korsats än här i Sverige.

I USA däremot verkar vissa kändisar inte ha några som helst betänkligheter när det kommer till att ändra sina barns utseenden.
Kontot Celebface, som nästan har en miljon följare på Instagram, har specialiserat sig på att syna hur Hollywoodkändisar väljer att Photoshoppa sina bilder och de avslöjar nu att både Kim Kardashian West och ”Real Housewives of Atlanta”-stjärnan Kim Zolciak-Biermann, 40, retuscherar bilder på sina barn.
Kim KW gör sin dotter North både ljusare i hyn och smalare på de bilder hon laddar upp. KZB drar det snäppet längre och lyfter även upp och förstorar sin dotters rumpa, medan näsan förminskas.
Nästan så man börjar undra vilken svensk influencer som kommer bli först med att göra sitt barn smalare eller med större rumpa med hjälp av retuschering?

Ni kan se två före och efterbilder här ovan som kommer från videon här under.
I den hittar du fler exempel på dessa två kvinnors fingerfärdighet.

[YouPlaySinglePlayer video=”71,385,226809″ ap ]

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sjukt!!!

    Jag hoppas dessa föräldrar har sparat till studier, bostad och terapi för just det senaste kommer barnen behöva i mängder. Stackars, stackars barn som inte ens får duga i sina föräldrars ögon?

    Men Kim verkar bara lagt på ett filter?

      Exakt, hon ljusar inte upp någons hud utan hela bilden, samt ändrar färger på kläder till mer neutrala.

      Fast i filmen finns en bild där hon minskat barnets mage? Stackars lilla flicka, hoppas att hon aldrig upptäcker att hennes mamma ville görs henne smalare.

        Fruktansvärt att hon känner ett behov av att minsks storleken på Norths mage.. vad är hon, 4-5 år? Däremot bilden på bebisarna i rosa, där är det ju bara ett filter som är pålagt, vilket är fullt normalt. Den sista kan jag knappt ens kommentera… ändra näsa och rumpa på ett litet barn. Där borde socialen blanda sig in snarast och ge mamman terapi, så hon inte förstör barnet totalt i tonåren.

    Det där är väldigt illa tycker jag.

    Oavsett hur dåligt jag mår och hur mycket ångest jag har, så vet jag åtminstone att jag är perfekt i mina föräldrars ögon.

    Stackars ungar.

    När man inte trodde det kunde bli värre i influencervärlden ??‍♀️
    Jag är så glad att jag aldrig fastnat i träsket eller ser upp till ”influääänsääärs” men jag blir frustrerad över riktningen framtiden styr åt.

    Kan väl tycka att det inte är jättekonstigt att lägga på att filter på hela bilden som Kim KW gjort. En av Instagrams grundfunktioner sedan starten.

      Ja det verkar vara vara ett filter. Däremot har hennes dotter gjorts smalare på första bilden. Sjukt.

        Okej DET är nåt helt annat!

    Foki shoppar sina bilder rätt hårt. Vet att både killen och ungen fått en släng av blurrverktyget mer än en gång.

      Fast camcam är kompis med foki så det kommer hon inte skriva om.

        Eller så tänker man kanske inte alltid att ”hmmm, ska gå igenom 20 bloggar för att hitta samma exempel bland svenska bloggare!”. Då är det väl upp till oss som har koll på dem att diskutera i kommentarerna (t.ex. jag har bara koll på typ två bloggare som jag följer, resten om Foki, Paow, Sindy etc etc lär jag mig från er).

          Fast folk har påpekat det ganska många gånger i kommentarsfältet..

        Det är skillnad på fölk o fölk 🙂

      Det finns inte en enda bild på Fokis kanaler som inte är sönderretuscherade. Det syns så otroligt tydligt. Hon kan ju lägga på femton lager filter på bilderna på sig själv, men bilderna på barnet skulle hon ju kunna låta bli, tänker man..

    Och detta är något både rebecca Stella och Jonna Lundell gör

      Jonna Lundell har väl en bäbis på typ en månad, jag har svårt att tro att hon skulle photohoppat den än..??

        Vid vilken ålder börjar man då?

          Möjligtvis att hon lägger på ett filter, men photoshoppar? Tror verkligen inte det.

    Hade inte sett någon skillnad på de bilderna, om du inte skrivit vad som var annorlunda. Ett barn är ett barn och perfekt i alla fall.

      Perfekt för sina föräldrar ja.

    Jag tycker att det är helt fruktansvärt men har ändå den tron att det här är ett beteende som skapas pga hatiska följare. Nu förstår ju inte jag varför man ens vill exponera det dyrbaraste man har på det här viset än mindre klä sin dotter som en fullvuxen kvinna med kort tajt kjol och magtröja(!) men med tanke på hur elaka folk är så tror jag att föräldrarna på något sjukt sätt inbillar sig att de skyddar sitt barn från glåpord etc om de fixar till dom efter de sjuka ideal som finns idag. Det är hemskt att de inte fattar djupet av de psykiska men det bidrar till att skapa för de små i framtiden. Men ärligt, är det någon som förväntar sig mer av en Kardashian? Ingen av dom verkar må bra innerst inne och allt har blivit en show?

    Mariabusck har omärkt samarbete på instagram där hon glatt delar ut rabattkoden till ögonfransförlägning en sk influencer marketing manager borde veta bättre och följa regler. Dessa pengakåta influencer som säljer sig till vad som helst.

    Nu är det en filter men fy om hon hade ljusat upp hyn på dottern

      Hemskt. Men jag har en svart släkting som ändrar sin hudfärg flera nyanser ljusare på varenda bild hon lägger upp på Facebook (blir lite lustigt sedan när hon taggas i andra bilder eller är med på filmklipp där hon ser ut som en helt annan person).

      Men hon gör det inte på sitt barn, tack och lov.

    Sker i Sverige med! Titta på en av Hollywoodfruarna Gunilla Perssons sista bilder (när hon står med dottern i en trappa). Golvlisten är sne, trappan är plötsligt rundad, och dottern har märkliga former och släthet.

      Menar du den här bilden?:
      https://www.instagram.com/p/BqXv73oA7pg/

      Kan inte se något konstigt med den…

        Jo bakgrunden är skev.

          Det är många linjer åt olika håll, lite rörigt med panelen, trappan, planscherna och golvläggningen – men inget som ser retuscherat ut, eller som skulle påverka deras kroppsform. Så här ser ju många amatörfoton ut, om kameran tiltas blir vertikaler skeva…

            Dotterns ben har ju tydligt gjorts smalare. Är ju olika färger på dem också ?

              Nej, ena benet är i skugga, det andra inte. Förstår att du gärna vill att det ska vara retuscherat, men det är det inte – linjerna i både golv och list är raka. Den rundade delen är ju golvet som är lagt så. Detta är bara ett ganska dåligt foto, med ljus och vinkel som är lite off.

    Usch helt obegripligt… Kan känna igen mig lite då min mamma målade över mina utstickande öron på skolbilderna, och sa åt mig att inte stå i profil på bilder pga min stora näsa. Vet att det är bara ytligheter, men det påverkar en så jävla mycket när t.o.m ens egna mamma tycker att man är ful.

      Men fy så hemskt gjort! 🙁 🙁 🙁
      Kanske hon hade enorma komplex över sina egna öron och näsa?

        Det spelar väl ingen roll om mamman hade egna komplex? Man har som vuxen OCH förälder ett ansvar att inte föra över sin egen skit på sina barn.

          Jag sa inte att det var en ursäkt, jag funderade på om det var en förklaring till hennes beteende.

      Nä fy fan. Hon hade ju fel! Så jävla gulligt med utstående öron för övrigt. Och näsor med karaktär är mycket mer intressanta.

        ? …..?❓

        ?

          ?

            @Ghoul: ??

        Tack så mycket ❤️

      Men det är ju bara helt sorgligt sjukt… har du pratat mef henne om det idag?

        Nej det har jag inte… Har ingen kontakt med henne idag då jag vill försöka leva ett normalt liv.

    Cam, det är fortfarande helsidesannonser som poppr upp varje gång man klickar någonstans.. börjar blir rätt enerverande. Safari på iPhone.

    Så fruktansvärt sorgligt men också oroväckande? Att förstora och lyfta sitt lilla barns rumpa, vad är det som händer egentligen? Vill de att ungen ska vara mer sexuellt attraktiv eller vad fan är det frågan om?

      Instämmer att just den delen kändes extra obehaglig. Det blir så tydligt vad som är viktigt i deras värld. 🙁

      Ja så förbannat obehagligt.

    Om man redigerar bilder på sina barns kropp så som att förstora rumpan är man sjuk i huvudet ?

    Jag tycker det är förkastligt att göra såhär, förutom filter för att göra bilderna bättre. Och att förstora rumpan på sin lilla dotter finns det inget försvar för. Men jag tror de resonerar så här:

    I vanliga fall när du lägger upp bilder på ditt barn så vill ju du (och barnet) att hen blir lyckad på bilden. Inte blundar, inte tittar bort, inte råkar göra en grimas, inte står i motljus etc. I vanliga fall får du till det genom att ta många bilder och kanske instruera barnet (”titta hit!” ”säg cheese!” ”sträck på dig” ”ställ dig där istället!”). Jag tror vi är många som är stolta över våra barn, tar många kort på dem, och om vi lägger upp ett kort på dem ibland så väljer vi den mest lyckade bilden.

    Här är det personer vars liv verkar gå ut på att fota och lägga upp bilder på sig själva och sina barn i sociala medier. Det blir extremt mycket fotande. Och när man har en så stor publik är det ännu viktigare att bilderna är lyckade. Men skulle de göra som oss vanlisar och ta 10 bilder varje gång för att få en som är lyckad så blir det ohållbart för barnen. Kanske tänker de att det är för barnens bästa? De knäpper en bild, och sedan fixar de i efterhand till bilden så som den hade kunnat bli om de tvingat barnet till en längre posering (sträck på dig så att inte magen putar ut! ställ dig där så blir ljuset bättre! etc)

    Det kommer upp ett vildsvin i kostym HELA TIDEN!!!!

      Äcklig ju!

      Tycker den är skitläskig! Men den går ju att stänga som tur är, till skillnad från Leo Vegas som knappt går att scrolla förbi…

        Är det inte väldigt oetiskt m casino och spelreklam dessutom? Nu när det börjar komma fram hur de jobbar… Usch

      Ja den är jätteobehaglig ? hur tänkte reklambyrån? Vad är det ens?

    Men, hur har det här kontot fått tag på originalbilden? Det kan ju lika bra vara kontot som redigerar magar större för att få det att se ut som Kim gjort den mindre sen? Säger inte att det är så, utan menar mer – kan någon PS expert berättar hur man får tillbaka en grundbild när någon lagt ut den retuscherad?

      jag tänkte detsamma

      Tänkvärt! Bra med källkritik i alla lägen faktiskt.

      Det är ju paparazzi bilder som hon tagit från nätet och redigerat. Bilden på flickan med photoshopad rumpa, den original bilden ladies ut av hennes storasyster och så photoshopade mamman den.

    Kom att tänka på min tolvåriga dotter som alltid tycker de bilder hon ler naturligt på är de finaste oavsett hur bilden ser ut för övrigt. Hon gav även mig en tankeställare när jag lagt upp en profilbild där jag tyckte jag såg bra ut pga mest gynnsamma vinkel osv, hon tyckte den var ful och valde ut en bild där jag är osminkad, rufsig i håret, blek osv men jag såg naturlig och glad ut. Så glad att hon har den inställningen och hoppas hon kan bära med sig den igenom tonår och vuxenliv.

    Jag blev besviken när jag såg attjonna lundell fixade ansiktet på sin bebis, slätade ut huden och fixade ögonen, tittar man noga så ser man på bilden när hon ligger i hennes knä på bloggen för ett litet tag sen. En bevis är så vacker så jag förstår inte riktigt why ?

    Man kan se lite här och var på sociala medier (inom Sverige) att det förekommer, tyvärr. Angelickpicture (Carolina Gynnings kompis) retuscherar flitigt med blurrverktyget på henne och dottern… trist

    Vem asså var ingen av er ens sett real housewives of Atlanta?? Vi alla vet ju att Kim är lite halv knäpp liksom haha!! De har man ju vetat sedan 2009 alla här i Sverige är ganska många år efter. Vet inte hur många gånger skvaller bloggarna i USA har skrivit om detta

      Hela Kardashian – klanen verkar helt sinnesrubbade minst sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.