Slut mellan Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo igen

Det har inträffat en sak som gjort att Hampus och jag inte ses mer och av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu. Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Nu behöver jag fokusera på att inte fastna i min säng och inte kunna resa på mig. Egentligen vill jag sova mig igenom smärtan.//Isabella

Isabellas inlägg om att det är slut mellan henne och Hampus Jarlbo verkar dela läsarna i två läger.
De som tycker synd om henne och skickar styrkekramar och de som tror att det är en strategi för att få läsarna att tycka synd om henne lagom till ett produktsläpp eller lansering. Det är ju trots allt Black Friday i morgon.

Ingen av oss vet vad som hänt mellan dem, men jag hade inte sett med blida ögon på om min pojkvän öppet flörtat med min New York-baserade klon.
Just sayin’…

OBS! Bilden är ett montage!!!!

Ja, inläggen kommer tätt men är det breaking news, så är det! 🙂

261 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lol hon laddar ju bara för något. Alldeles för många ”känslofyllda” och retsamma inlägg på sistone. Sorry men det är vad jag tror, och vad hon själv sagt att hon gör.

      På instastories:

      ”I’m not allowed to see my bf any more and my stalker showed up at my office today again.”

        Allowed? Betyder inte det tillåten?

          Ja, låter typ som besöksförbud vilket det ju nog inte syftar på ?

        Ordvalet gör att jag är skeptisk till att de verkligen gjort slut. Isf skulle man väl inte heller skriva ”my bf”? Nej det är något annat som pågår (eller inte… produktsläpp osv.)

    Hon är som en fjortis våran yngsta tant.

    Åhå… hennes s.k klon är ju egentligen inget annat än en animerad figur som en riktig människa lägger upp bilder på/om.. ??‍♀️??‍♀️

      Alltså varför beskiver man bilderna som ”animerade”? Animerat innebär väl att det rör på sig? Att levandegöra? Bättre är väl ”digitalt skapade”, ”digitalt tecknade”, ”renderade” o.s.v.. Vadå animerade? Vad har jag missat?

        Har också reagerat på det. Man kanske kan säga digital illustration? Eller digital karaktär?

    Är det slut och hon genomgår hjärtesorg så lider jag med henne. Hon förtjänar att må bra precis som alla andra.

      Ja visst. Men det som stör mig mest är hur man kan sjunka så lågt och göra sig lustig över andras sorg. Jag brukade gilla Camcam men sånt här är bara tragiskt… Tycka vad man vill om IL men det här var fanimig over the top!

        Hade velat se detta inlägg skrivas om någon annan influencer. Tänk detta inlägg när Jonna Jinton dumpas, kan ni tänka er det? Så tydligt att camcam verkligen ogillar bella vilket också undergräver den faktiska granskningen av bella som gjorts ett par gånger. Det här inlägget har jag svårt att gilla faktiskt. Jag gillar inte mycket av det bella gör men hon är bara en människa och ingen med hjärtesorg förtjänar att hånas.

          Som man bäddar får man ligga, tyvärr. Tycker också synd om en människa som fått sitt hjärta krossat, eller vad det nu är. Samtidigt har hon tidigare utnyttjat läsarnas empati för att kränga saker, och där tappar man ju lite.

            Jag skiter faktiskt i om hon skulle utnyttja uppbrottet för att sälja. Jag vet hur ont det gör att ha ett krossat hjärta och jag tänker i alla fall inte skratta åt någon som genomgår det. Jag har hellre empati för någon ”i onödan” än att håna någon som mår dåligt. Men alla gör vi våra egna val och får stå för dom själva.

            ”Som man bäddar får man ligga” och ”Ingen rök utan eld” måste vara Sveriges vidrigaste uttryck.
            ”Efter sig själv dömer man andra” tycker jag däremot skulle kunna appliceras på ganska många här.

              Eller hur!

            Nej så fasen heller!!

          Fast när ska ni inse att Isabella inte har sin blogg som någon dagbok. Hon har ju själv på varenda intervju och poddar varit öppen med att allt med bloggen är noga beräknat och att stämningen ska vara på ett visst sätt. De är klart att inlägget ska skapa spekulationer och samtidigt känna sympati för Isabella. Och genom att hänga ut hampus så som hon gör, är d uppenbarligen han som dumpat henne. O ja, snart kommer det en lansering. Suprise

            Och? Man kan väl tycka att det är synd om henne när det tagit slut mellan dom TROTS att man är medveten om hennes strategier? Det ena behöver inte utesluta det andra. Man kan också tycka att camcam hade kunnat skriva det här inlägget annorlunda TROTS att man är medveten om bellas strategier. Flera tankar samtidigt du vet…

              För att hon har strategier betyder INTE det att allt är påhitt. Jo hennes blogg är lite som en dagbok, hon berättar ofta om sina dagar men klart att hon har stategier det har alla bloggar, de flesta iaf. Camcam har också strategier.

                Japp, den är att skriva om det människor vill läsa mest om.

                  Dvs samma strategi som alla bloggare (inkl bella)

                  Jag tycker det är lite för många inlägg om Bella. Alla är även negativa.

                    Jag skriver om det som är aktuellt och just nu är hon det.

            Menar du att du är så oempatisk? Har du inte förmåga att känna med nån trots att du ogillar personen?

            Min vikarierande chef är en usel chef och arbetsplatsen blev ett kaos så fort hon började. Hon bryr sig bara om sig eget skinn och vill att personalen ska prestera för att HON har ögonen på sig; inte för att hon är mån om vår arbetsplats. Nu är hon sedan ett antal veckor sjukskriven. Anledningen är att hon ska skiljas. Jag tycker jättesynd om henne som mår så dåligt. Hon må vara en dålig chef men hon förtjänar inte att må dåligt för det och jag kan bara tänka mig vilken sorg det är för henne. Jag tänker likadant i Bellas fall.

            Det kan ju finnas en ANLEDNING till att de inte kan ses, har du tänkt på det Linn?! Nej det är INTE klart att inlägget ska skapa spekulationer eller ge sympatier, det kan däremot vara ett MÅSTE att skriva inlägget av en mindre trevlig anledning, har du tänt på det Linn. Tänk lite! Möjligt att det snart kommer en lansering men det sa ni när hon först skrev om stalkern också – han var påhitt för rubriker och nylansering lät det då här. Skärpning!

    Ja tänk när hon släpper bomben att hon fått reda på att han flirtar m Gabrielle the fejkrobot. Verkligen drama på hög nivå men vänta nu….de har ju ett öppet förhållande så det borde ju vara helt ok .Eller???

    Det fria förhållandet blev kanske för fritt.

      Fria förhållanden = tillfälliga förhållanden

        Icke öppna förhållanden tar också oftast slut. Majoriteten av alla förhållanden är mer eller mindre tillfälliga.

          Ja, tills döden skiljer oss åt. En dag tar allt slut!

            Haha menar du att många relationer i vår generation håller tills döden skiljer oss åt!?

              Vår generation är ju inte död än men ok

    Vad mysigt att göra sig lustig över någons uppbrott och krossade hjärta. Låt oss alla samlas och skratta gott åt att någon mår dåligt. Tjofaderittan!

      Tror mer på att hon vill dra åt sig spekulationer och generera mer klick till bloggen, killen har ju gått igenom det här ett par gånger redan. Han är en bricka i hennes spel och han verkar inte inse att han är värd mer än så. 🙂

        Eller så gör han det? Han kanske packade sina mjukisbyxor och drog?

          Ptja kanske ifall han också var i farozonen att bli av med mysbyxorna. Men jag tror nog mer på att de båda är med på noterna 😉

          Skulle vara lika roligt som om M packade sina hårborstar och drog? Oh, wait… xD

          Men en så onödig och elak kommentar C??

            Väldigt onödigt. Tycker i och för sig att hela det här inlägget är onödigt och elakt och det säger mer om camcam än om bella. (Och ja jag vet att jag är fri att läsa andra bloggar om jag vill så bespara mig det)

          Jag tror han är lika mycket med på det om inte mer än isabella, han verkar vara en sån attentionseeker och vill typ göra narr av läsarna genom att leka lite, ”vi gör slut igen, people will go crazy”. Kolla bara hans instagram med MEMES, han verkar vara sjukt oseriös som människa.

          Jag tror han är den typen som är otrogen (pga oseriös), gick förbi honom i en bar i Sthlm för några veckor sen och hans dreglande blick sa allt annat än att han har en flickvän.

            Satt också på samma bar som honom, dock i våras. Isabella var på en utlandsresa då och han var precis så som du beskriver – dreglande.

            Tycker inte riktigt att denna kommentar är okej. Han har inte valt ett offentligt blogg liv.

              Jo han valde det när han valde att bli tillsammans med blondinbella.

          Så otroligt löjligt skrivet Camilla! För det första så skrev inte Bella att mjukisbyxor är förbjudet för sonen – hon skrev INTE att sonen aldrig inte får ha mjukisbyxor som du ville få det att låta och framstå som. Alltså du är ju bara såå löjlig, tror du har väldiga mindervärdeskomplex så därför ska du kaxa dig och tror att du är rolig. Tror också du är full av avundsjuka och bitterhet. I ett inlägg tidigare idag ville du framhålla dig som så snäll och bra haha du blev väl så till dig i byxan att någon överhuvudtaget ville träffa dig och ha med dig i en podd. Har inte M dragit, tog han med sig hårsnodden?

            Icke, han har kapat barret.

            Tror det är du som äranonym som har mindervärdeskomplex. Camilla är otroligt framgångsrik i det hon gör. Bara för att hon inte skryter om det som andra bloggare betyder det inte att hon inte är det ?

          Ehhhhh, om jag läste rätt så var det Gillis som gillade mjukisbyxor, men vad vet jag, kanske Hampus också gör det

        Eller så har han varit fullt medveten och ok med hur hon ”använder” honom i bloggen. Vad som försiggått utanför bloggen vet varken du eller jag. De kan lika väl tillsammans ha hittat på vad hon ska skriva om honom.

          Det är ju precis det jag menar? Tycker det verkar rätt självklart att han är med på det hela MEN låter sig utnyttjas och hängas ut precis hela tiden för att Bella ska vinna på det.

        Eller så är alltihopa uppgjort, vill du spela pojkvän ett år?

    …”Lifeofsharkweek”…alltså…som i typ… ”Livet som mens”? Käre värld.

      Varför skriver han till robotgabrielle/Isabella att han är singel??

      Hade de inte ett öppet förhållande som Isabella ville ge sken av?

      Förstår ingenting av Isabellas inlägg. Vad är syftet med att skriva ett sånt inlägg som bara genererar skvaller?
      Är det inte ojuste mot Hampus?

        Men allt är väl ett spel??

        Han skrev ju dessutom att han var singel för tre dagar sedan

          Han var hemma hos Bella för två dagar sedan. Hon kanske MÅSTE skriva ett sånt inlägg! Hallå fatta! Kan det vara så svårt att förstå.

        Det är Gabrielle som svarar att hon är singel.
        Det är Hajen som frågar.

      Mens? Vad har jag missat för koppling där?

        Hahahahaha
        Jag skrattar så högt för mig själv på din fråga ?ser du det inte? …”Lifeofsharkweek” ”Livet som mens”

        Läs båda två väldigt långsamt

          Nej jag är ledsen. Jag måste vara extremt trögfattad men det bjuder jag på?

          Jag fattar verkligen inte?

          jag fattar inte heller?

          Fattar inte heller..?

          Inte jag heller 🙁

            Haha jag gör ????shaaaaaaaark

              Känner mig fortfarande sååå dum :-/ still not getting it! shaaaarkwik?

              Ska man göra associationen att haj = blod och att blodveckan är veckan man har mens? Låter väldigt långsökt, kan du inte bara förklara?

                Nej..
                Tänkt så hör, hur uttalas mens skånska?

                  Det uttalas ”mens”.?

          OK, nu googlade jag och hittade att ”shark week” kan användas som synonym för menstruationsveckan. Men ditt svar att man skulle ”läsa båda två väldigt långsamt” för att förstå var ju bara missledande, om inte du själv helt missuppfattat kopplingen?

          https://www.urbandictionary.com/define.php?term=shark%20week

    Hoppas han tog tillbaka födelsedagspresent han gav till henne… snacka om bort kastade pengar annars!

      Så om han sårade henne så ska han ta tillbaka presenten? Vem gör ens så? Jordens snåljåp möjligtvis. En present är en present. Inte ett lån. Gör du sånt?

        Men herregud. 125 000 kostade väl klockan? Då ger hon väl tillbaka den om hon har lite skam i kroppen.

          Jag hade inte lämnat tillbakaden. Hade heller aldrig tagit emot en återlämnad present från ett ex. Ger man bort nåt så ger man ju bort det och inte med tanken att ”du får fan lämna tillbaka den när vi gör slut”.

          Va? Så ni baserar alltså era presenter på pris? Om det överstiger en viss summa så är man obligerad att retunera varan? Det är ohyffsat om något och på snudden till utpressning. ”Den är din så länge vi är ihop”…okey? Och så kallar ni andra för skamlösa. Oh the irony.

          Så man ska ge tillbaka givna presenter om man gör slut?? Mest korkade kommentar jag läst

          Hajen tyckte uppenbarligen att Isabella förtjänade klockan. Att ge tillbaka den vore otacksamt och respektlöst gentemot honom och det som dom hade tillsammans. Vi vet inte vad som hänt, om nu något hänt.

      Hoppas hon säljer den & drar på en riktigt häftig resa med BFF<sen för pengarna 🙂

    undrar vad det är för händelse som gör att hon ”måste” gå ut med det nu?

      fortsättning följer….

      Black friday ?

        hahahahah

      Han kanske begått något ekobrott eller liknande som kommer bli offentligt inom snar framtid och som skulle skada hennes varumärke?

        Kan tycka att hon sköter just det ganska bra själv…

        Kanske han fastnat i en bitcoin-razzia?
        Skatteverket och Ekobrottsmyndigheten håller på och kollar upp folk som tjänat väldigt mycket på bitcoin.
        Bara en teori.

          Fast det ger väl bara restskatt? Kan inte tänka mig att alla med partners som blivit upptaxerade nån gång i livet bryter upp?

            Eftertaxering innebär i ”bästa fall” bara att man får betala skatt plus skattetillägg. Det kan gälla både små och stora belopp och gäller om man lämnat oriktig uppgift i självdeklarationen.
            Men om man anses ha begått skattebrott så anmäls det till åklagare. Skattebrott är ekonomisk brottslighet där någon genom olagliga metoder undviker beskattning. Då finns fängelse på straffskalan.

        Menar hon översatt …. inte tillåten att träffa ? Så kan det vara så ? Inte fasen skulle Bella då vara tillsammans med en kriminell , då gör hon slut direkt . Man kan ju undra hur denna kille lyckats skita ur sig så mycket pengar ? För B skulle aldrig dejta någon ” vanlig inkomsttagare .
        I morgon står det ….. Bella berättar om detta och tidningar skriver ?? skulle inte höja på ögonbrynen det minsta.

      Eller något hot kanske. Usch. Tycker synd om henne.

      Hon skapar en följetong
      Det lär uppdagas…

      ”Händelsen” är väl att han flörtat med den påhittade karaktären Gabrielle. Så skevt PR-trick att jag inte vet var jag ska ta vägen, förutsatt att jag har rätt.

    Alltså det enda jag kan tänka mig har hänt (också med tanke på rubriken på inlägget) är att hon har blivit hotad och därför varit tvungen att bryta med Hampus. Typ ”om du inte gör slut med Hampus kommer xx hända med dina barn”. Eller nåt?

      Men på allvar, skulle någon ge efter för ett sådant hot? Hotade någon mina barn på ett så allvarligt sätt skulle jag ta lagen i egna händer och göra slut men inte med pojkvännen…

        Men det lär ju vara omöjligt att ”ta lagen i egna händer” om det är ett anonymt hot! Då tar man väl snarare det säkra före det osäkra och går ut med att man inte längre ses, än att riskera sina barns liv!

      Eh va? Va man kan hitta på. Slår Bella dig som en person som gör slut pga det?? Jisses

        Ursäkta men anonym 11:42, din kommentar är oläslig. Jag förstår faktiskt inte vad du försöker säga….
        Vad jag menade 11:40 är att om någon hotade mig med att de skulle skada mina barn om jag inte gör slut med min pojkvän skulle jag aldrig ge efter för det hotet. Jag skulle istället ta lagen i egna händer och se till att den som hotar mina barn inte längre kan göra något mot dem.

          Det hen menar är att ”uppfattar du henne som en person som gör slut pga hot?” Det är inte oläsligt utan helt korrekt skrivet. Man skriver ”Slår den här personen dig som en martyr” etc.

      Tänker lite som Joline faktiskt, det var det första som slog mig också. 11:40 menar du att hon skulle slå ihjäl den som ev hotat?-bara sluta! 11:42 har hon något val då?-är du helt dum i huvudet, tappad.. sluta bara!

        Anonym 12:00 säger inte vad hon ska göra alls. Bara vad jag skulle göra om någon hotade min familj.

    Men alltså, inlägget rubriceras ”en levande mardröm”, hon vill bara ligga kvar i sängen, något har hänt så dom inte ses mer… Låter som att han gjort något allvarligt, typ antastat barnen eller vad fan som helst. Nu är det säkert inte så, hon överdriver säkert, men det här uppbrottet verkar skilja sig från dom tidigare. Och varför nämna att hon fick skjuts av livvakten Magnus till jobbet? Är det relaterat till det mardrömslika hon upplever nu? Så många frågor som aldrig lär blir besvarade

      Lägg ner. För alla som genomgått separationer så låter det ganska vanligt att bli lessen och helst sova sig igenom heartbreaken. Det behöver liksom inte vara mer dramatiskt än så och räcker gott och väl.

        Fast jag får också en massa katastroftankar.

        Det var inte bara orden som nattsvart utan att hon säger att hon måste gå ut med det nu direkt.

        Och jag brukar vara Bellas kritiker men så luttrad är jag inte att om detta är fejk ja då har jag blivit rejält blåst. ?

          Tror inte heller det är fejk men ”nattsvart” kan väl absolut vara en känsla vid en separation utan att man behöver spekulera i nåt sorts domedagsscenario och crime? Och ang varför hon vill gå ut med det på en gång så berättar hon väl det förr eller senare.

          Precis. Inlägget är konstruerat så att man SKA få katastroftankar. Jag spann vidare med mina påhittade scenarion (vilka jag också påpekade var bananaz och idiotiska) för att undertryka just den suggestiva tonen i inlägget. Det är väl exakt såhär Bella jobbar med sina inlägg? Noggrant uttänkta för att egga igång läsarna. Är jag då jag som är i behov av dramatik som en 12-åring, eller är det Bella? ?

            Inlägget är inte ”konstruerat så att man SKA få katastroftankar”. (Jag fick tex inga). Om du tycker det är kul med katastroftänk och spekulationer så får du stå för det själv utan att skylla på andra.

          Han kanske har träffat någon annan?Vem vet?

            Statisktiskt så ju att endera part träffat nån ny en vanligare orsak till separationer än de olika brott som räknas upp här…

              Haha ja betydligt mer vanligt och med tanke på hur hon beskriver det så kan man väl misstänka att han har träffat någon ny och valt att lämna bella.

            Och därför måste hon gå ut med det snabbt och köras av sin livvakt? ÖH.

            Men dom har ju ett öppet förhållande? Eventuellt isf att han träffat nån han vill va exklusiv med. Men verkar konstigt av Bella att ta det så hårt när hon pratat så gott om att de har ett öppet förhållande. Isf ogenomtänkt att inte slås av tanken att det lika gärna kan va han som träffar nån annan, inte bara hon.

              Man kan väl bli förkrossad över att man blir lämnad trots att förhållandet varit öppet? Ett öppet förhållande innebär inte noll känslor. Tror att många blandar ihop det med en ren kk vilket inte alls är samma sak. Ett öppet förhållande är ett förhållande men med andra regler och gränser. Inget sagt om att det inte finns känslor eller att man inte investerar känslomässigt i relationen. Så ja, om man blir lämnad i en öppen relation så kan det kännas exakt lika avgrundsdjupt som att bli lämnad i en exklusiv relation.

                Tillägg: att leva i en öppen relation är ingen garanti för att bli lämnad. Någon partner kan träffa någon de vill leva med utan partnern i den öppna relationen. Eller någon kan komma på att de vill lämna relationen utan att den träffat någon ny. På samma sätt som någon kan välja att avsluta en exklusiv relation av tusen olika anledningar. Det är alltså inte så att man inte kan bli lämnad bara för att man har en öppen relation.

              Men alltså TÄNK LITE! Hon MÅSTE gå ut med att de inte ses pga hot antagligen, hur kan det vara så svårt att förstå. Varför skulle hon vara tvungen att skriva ett inlägg direkt om det bara var att han träffat någon annan. Och därför måste livvakten komma? Tänk lite. Black friday och reor är det ändå, det hade det varit ändå och det kommer säkert reklam men det hade det gjort ändå, reklam måste ut, så tycker folk bara ska lägga ner skitsnacket. Skäms.

      Men är du helt tossig??

      Ursäkta mig men jag hoppas verkligen att du inte är äldre än max 12 år. Om du är i behov av lite dramatik kan du väl kolla på nyheterna, finns massor av hemskheter att gotta sig i om man vill 🙁

      Fast hon har fläkt ut sitt liv så många gånger så vänta några dagar så ska du se att man får detaljer även kring detta.

      Har hon någonsin hållit något hemligt innan? Skilsmässan med Odd, hur han ”tvingade” henne ta mediciner, hur de inte kom överens om när barnen skulle bo var (var tredje dag eller varannan vecka)… Eller pappan som är ”psykopat” som stängde in henne i en mörk lägenhet… Hur hon dumpade Hampus och han tog henne tillbaka med extravaganta dejter… Man kan fortsätta rätt länge. Det enda hon aldrig skrivit öppet om är eventuella ingrepp. 😉

        Det är ju exakt det jag menar. Det lär inte vara så allvarligt som hon VILL få det att låta. Det bara för att skapa en dramatik som lockar läsare att besöka oftare för att få reda på VAD DET FRUKTANSVÄRDA SOM HÄNT KAN VARA.

          Nyfiken Angelica, har du aldrig gjort slut med någon eller blivit dumpad? Vilka ord använde du när du beskrev din heartbreak isf…?

      Varför skulle han antastat barnen? Det låter som något allvarligt, som när stalkern dök upp igen ungefär, och hon skriver att livvakten Magnus skjutsade henne. Och hon måste gå ut med det direkt. Låter som något ganska allvarligt.

        Hajen kanske kommer outa henne och hennes lögner?! Hoppas han talar ut i hänt extra:)

      ja just att hon skriver att livvakten ska skjutsa henne till jobbet för ju tankarna till att det är en allvarlig hotsituation

        Eller så var hon trött efter en natt med dålig sömn och/eller väldigt ledsen och ville slippa köra?

    Eftersom hon säger själv att alla inlägg har en baktanke så tror jag knappast hon ligger hemma och jobbar sig ”igenom smärtan”. Alltså lol, kan man låta mer fejk?

    Ny soppa som hon och hajen kokat ihop! Tänk att hon är vuxen… och förälder =/ pinsam

      Men det skriver hon ju inte heller. Hon skriver ju att Magnus skjutsade in henne till kontoret. Kan du inte läsa? Jag tycker inte alls det låter fejk, tycker det låter som en allvarlig grej som gjorde att de måste gå ut med att de inte ses mer.

    Jupp. En nylansering på gång…

    Man fick ju känslan av att det inte var någon jättehöjdare för varken Bella eller Hampus att umgås 24/7 som de gjorde i Dubai?

      Precis! Inte nog med att de umgicks 24/7 i en vecka men de gjorde det med Bellas BARN också??….Som bäddat för katastrof, är man van att vara barnfri som Hampus så är det nog en mardröm att behöva umgås med barn så tätt inpå i en hel vecka…det satte nog sina spår och Hampus fick sig en tankeställare….

    Tja, att påstå att det delat hennes läsare i två läger är väl att överdriva. Av de hittills publicerade kommentarerna är det 28 stöttande och 4 sura. Men jag är inte överraskad att du valde att ta bilden så att det ser ut som att 50% är kritiska kommentarer.

      Jag kunde ha tagit ENBART de kritiska också…

        Måste du vara så jävla dryg jämt?

        Ibland är det på sin plats att vara liiiite ödmjuk, empatisk och seriös. Det förlorar man ingenting på. Tvärt om!

        Speciellt när man är kritisk och påhittig mot andra människor.

        Men det är kanske för avancerat för dig?

        //Moa

          Tack, jag ska använda din kommentar som inspiration nästa gång. 🙂

            Försöker du göra dig lustig?

            Hade kanske funkat om du var känd för att bry dig om vad dina läsare tycker. Nu är du ju inte det, så… nä… Det funkar inte. ?

            //Moa

              Tycker vi slutar läsa bloggen så kan C försöka göra sig så lustig hon vill.

                Slutar läsa denna blogg alltså. Bättre vi läser Bellas blogg så får vi inte vinklade, omskrivna, förvrängda texter som här. Att det ens är tillåtet…

                Hej då, ha det bra. Var bättre här innan ni kom, tack och hej! ???

                Det tyckte Moa också och hon inte skulle komma hit nåt mer. Gick inte så bra med det som ni ser…

                  Oups… Ändrade jag mig!?

                  Ojojoj… Inte klokt ju!

                  Dess bättre bestämmer jag helt själv vad jag gör eller inte, om jag ångrar mig eller inte.

                  Känns det tufft för någon sök hjälp, trots allt är det totalt irrelevant hur en totalt okänd människa väljer att göra.

                  //Moa

          Utan att ha en åsikt i sakfrågan slås jag ändå av ironin i att inleda ett inlägg som uppmanar en annan person till ödmjukhet och seriositet, med ”måste du vara så jävla dryg jämt?”

            Skulle nog aldrig inleda en konversation på dylikt vis om jag pratade med en okänd människa.

            Nu är inte CC okänd för mig eller tvärt om. Då kan det finnas relevans att börja ett inlägg så.

            Sen gammalt ”får man prata till folk på det språk de förstår”.

            //Moa

          ”Ibland är det på sin plats att vara liiiite ödmjuk, empatisk och seriös.”

          Varför lever du inte som du lär?

          Ps. Du skulle ju sluta hänga här, varför kan inte du hålla ditt löfte?

      Så lågt. Stört. Skäms Camilla!

        Stört verkligen? Är det här stört i din värld så måste du leva i en liten skyddad bubbla. Det här är ju inte en oberoende granskningsnämnd direkt.

      Självklart tar hon med kommentaren om Schulman show. Skulle inte förvåna mig om det är Camcam som skrivit den hos Bella, att Hanna är Camcam. C gör allt för att förstöra för Bella, allt för att sänka henne, hon vill krossa henne. Det är vad C influerar till mest.

        ?

      Och du tror att majoriteten kritiska släpps fram? Isabella har ju själv sagt att hon släpper fram lagom många kritiska för att skapa debatt.

        Nej, därför skrev jag ”publicerade kommentarer”. Men CamCam utgår från de kommentarer som publicerats på Bellas blogg i sitt inlägg. Utifrån de kommentarerna konstaterar hon att Bellas följare är indelade i två läger. Från samma underlag konstaterar jag att det uttalandet är extremt vinklat.

          Men tänk om det skrivs lika många kritiska kommentarer men bara fyra släpps igenom? 15% kritiska för bästa kommentarfält eller hur var det nu igen ?

        Nej Susawoo Isabella har inte sagt något om att släpper fram…Du missförstår och vinklar henne som så många andra. Suck. Hon sa att om hon får en andel kritiska och en andel positiva så har hon lyckats. Det mesta släpps fram, kritik släpps fram -det vet du om du läser Isabellas blogg.

          Jag läste hennes blogg fram tills 1,5 år sedan ungefär. Majoriteten kritiska har aldrig släppts igenom. 15%, inte mer.

    Tänk efter lite nu! Varför skulle hon ”bjussa” bloggbevakning och läsarna på detta, så beräknande som hon är.
    Va folk e lättlurade!

    Jahapp.
    Där ser man.

    Undrar hur kul det är att bära den snordyra klockan nu?

      Nick ??

      Om jag var henne skulle jag lämna tillbaka den. Hon har råd att unna sig en dyr till sig själv.

        Va? Det är ju en present, klart hon inte ska ge tillbaka den. Hur stört vore det om man var tvungen att lämna tillbaka alla presenter till sina pojk & flickvänner när det tog slut? Hade mitt ex kommit dragande med presenter han fått av mig när vi var tillsammans hade jag blivit förolämpad.

          Men herregud. 125 000 kostade väl klockan? Då ger hon väl tillbaka den om hon har lite skam i kroppen.

            Priset spelar väl ingen roll? En present är något man ger bort utan att förvänta sig något tillbaka. För nån som är rik betyder 125 000 förmodligen lite att ge bort, för nån som är fattig kan en present på 200 vara jättemycket. Poängen är väl fortfarande att man ger bort den och inte begär den tillbaka när ens relation till personen man gav den till ändras…

              Exakt. Man ger inte presenter till partners eller vänner heller för den delen med villkoret att hen måste ge tillbaka det den dagen relationen eller vänskapen tar slut. Vad är ni för människor?! Skriver ni in det i grattiskortet också? ”Tills den dag allt tar slut får du använda denna!”

              Mitt ex ville ha tillbaka ALLA presenter när vi gjorde slut, till och med en halvtom burk body butter ville han ha ?

      Som nån klok kvinna sa så gråter jag hellre i en rolls än på en stadsbuss eller liknande…en dyr klocka är en bra klocka 🙂

    Men snälla.. tror du riktigt att det skulle ha med vad han skrev på skämt till Gabrielle att göra hahaha du måste skämta?! Tror det har med stalkern att göra, eller allt skitsnack om Isabella och om honom och allt som har med Isabella att göra. Det påverkar nog tyvärr. Finns ju människor som gör ALLT för att förstöra för Isabella, säkert även hennes förhållande. Sorgligt. Stackars Isabella.

      Det kan väl inte vara elaka människors verk att Hampus flörtar med Bellas klon Gabrielle?
      Kanske Hampus helt enkelt tycker att Gabrielle verkar både snällare och mer naturlig än Bella?

      Men tror du på riktigt att hon skulle låta sina följare, som hon glatt bedrar varje dag och skryter om det, sätta agendan??

        EH va?! Korkad kommentar 11:56. Hur korkad är du?

      Ja, jag skämtade. Behövde det verkligen förtydligas?

    Hmm ja han har ju inte varit otrogen iaf. I öppet förhållande får man vara med andra antar jag?

      Ja, att han verkar förtjust i tjejen som ofta är med på hans Instatstories kan knappast ha påverkat hans ”öppna förhållande” med Bella.

      Man kan vara otrogen i öppna förhållanden. Även dessa förhållanden kan ha regler och gränser. I mitt öppna förhållande har vi som regel att vi talar om för varandra vilka vi pratar med på dejtingappar, vi dejtar aldrig någon utan att berätta för den andra, detsamma med sex. Skulle det då komma fram att min partner träffat någon utan att jag visste om det så skulle jag se det som otrohet. Inte för att han inte får träffa andra utan för att han gjorde det bakom min rygg. Han bröt alltså tilliten och gick över gränsen vi tillsammans satt upp för vårt förhållande. Ett öppet förhållande innebär inte alltid att man kan ligga runt hur man vill och när man vill. Precis som att stängda förhållanden också har olika gränser och regler för vad som anses vara ok.

    Nu blir det extrapriser på Löwengrip till Black Friday!
    Maximalt antal klickar in på Bellas sociala medier för att få nyheter om brytningen mellan henne och Hampus.
    Då är det dags för REKLAM!
    Kanske lite extra samarbeten och sponsrade inlägg också?

    Förlåt men jag tyckte att kopplingen mellan Hampus och ”roboten” var rolig. :))

    Men man undrar ju varför hon var ”tvungen” att gå ut med det?

      Ja precis ..som om det kommer komma fram nått så hon måste säga att hon avslutat med honom innan nyheten kommer ut. Vad det än kan vara

    CAMCAM snälla ta bort denna kommentar om våldtäkt!

    Tja, man vill ju tycka synd om henne och jag tycker verkligen att folk ska få mer än en chans (så länge de inte gjort något riktigt allvarligt). Men Blondinbella har liksom kört denna dramatik några varv för mycket. Om nu hon och Hampus är on och off hela tiden (hur många gånger har de gjort slut på den korta tid de varit ihop?) så kanske hon borde hålla mycket lägre profil vad gäller förhållandet. Eller bara konstatera att just nu är vi inte ihop eller är ihop. Men det eggar ju inte fantasin hos följarna lika mycket förstås. Sorry, definitivt ute efter sympati för att tjäna pengar på nåt.

    Hampus beställde 20 pack mjukisbyxor till GIllis.

      ????

    Kan det vara så enkelt som att Hampus sökt jobbet som kock hemma hos Bella men fått avslag på ansökan?
    Jag skulle bli väldigt arg om det drabbat mig.

      Sitter själv i sorg och är inget Bellafan men jag tror helt enkelt att hon har nåt svårt i sitt liv nu. Hennes sätt att skriva är såsom när hon gick ut med att de skulle skiljas.

      Men din kommentar fick mig att skratta, fastän min dag återigen börjat tungt! Tack!

        Kramar ?

    Antingen så är det någon nylansering/kampanj på ingående och då passar de med lite sympatier innan så att vi ”dumma” konsumenter ska handla mer. Ungefär som när de tog ”slut” sist med Hajen och den nya förpackningsdesignen så lägligt lanserades.
    Tror inte mkt på någon kärlekssorg, de har dessutom ett öppet förhållande. Eller så har Hajen svikit och nuvhar en fling med Gabriella ?
    OM de nu ändå är kärlekssorg, så är de dags att få sina prioriteringar i ordning. Pengar och lyx i all ära, men de betyder inte ett skit när de väl gäller utan de är relationer och närhet till andra människor som verkligen betyder ngt. De vet till exempel alla som någon gång blivit allvarligt sjuka…

      Aaah, är det inte dags för Hermine Hold snart?

        Det skulle bli först i början av 2019 var det sagt.
        Synd att man i så fall missar möjligheten till julförsäljning i år.
        Men de verkar inte alls klara med Hermine Hold.
        Verkar vara ganska många problem med rättigheter eftersom Hermine Hold tyckts bygga på plagiat och användning av andras mönster och bilder.

    Hon får det att låta som någonting riktigt allvarligt. Detta är ju ingen vanlig break-up om man ska gå på hur hon uttrycker sig… Har H gjort någon annan gravid? Har det med någonting brottsligt att göra? Svårt att veta men jag tror Bella kommer berätta detaljerna inom kort. Hela hennes karriär går ut på att dela med sig av privatlivet.

      Har du aldrig hört någon beskriva ett ”vanligt” uppbrott tidigare? Typ alla mina vänner (och jag själv) har använt beskrivningar som mardröm, värsta som hänt, vill dö, vill inte kliva upp, livet är över osv när våra relationer gått i kras. Hjärtesorg är ju i stunden en förlamande sorg som man aldrig tror kommer gå över.

        Jo men självklart är även en vanlig break-up dramatisk och kan beskrivas som becksvart, mardröm o.s.v.

        Det är de andra ordvalen jag syftar på! ”…av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu. ” Här antyds ju att det finns något mer bakomliggande som gör att hon berättar att de gjort slut. Även att hon fick skjuts in av sin livvakt är en hint om någonting. Och nu la hon ut på insta stories ”not allowed to see my boyfriend”. Okej, hennes engelska är ju bristfällig så hon KAN ha menat att hon inte kan träffa honom p.g.a. gjort slut helt enkelt, men om hon med flit valt ordet ”alllowed” så är det igen någonting utöver det vanliga avslutet som antyds.

    Är Hayley kvar som nanny? Detta att träffa andra och ha ett öppet förhållande kanske inte gällde om man träffade nannyn.

      Vad vissa är lustiga i sina spekulationer alltså! Inc-st, våldt-kt, otrohet och nu även nanny-mys?? Och folk här tycker Camilla skriver crazy??

        Japp. Eller ekobrott.

          Verkligen. Även restskatt har nämnts 🙂

      Hon nämns ju inte i inlägget där Bella beskriver hemmateamet (och visar bild på dem!), så det är mycket möjligt att Hayley fått sparken

        Men varför skulle hon fått sparken för det? Hon kan ju ha valt att sluta, kanske vill hem till USA. Au pair är man bara en viss tid och det brukar förbestämmas för hur lång tid. Hon är dessutom bara där varannan vecka, på barnveckor och det är inte barnvecka nu. Bella nämnde ju att två saknas på bilden.

      hon har ju inte ens nämnt Hailey i inlägget om kvinnorna som hjälper henne dagligen så du kan vara något på spåret där…..

      Tror inte Hayley och Hampus har ngt ihop..hehe. Men Hayley verkar iaf ha slutat hos Bella, inte läst ngt om henne på ett tag och hon var som flera skrivit inte med i presentationen av ”teamet” (trots tidigare hyllningar). Men det har nog andra anledningar.

        hayley har en svensk pojkvän som hon varit tillsammans med i flera år så nej 🙂 men bella skrev ju också att det var 2 i teamet som inte var med på bilden.

          Och Hayley är där bara på barnveckor vilket det inte är nu och hon var där förra veckan det nämnde Bella i bloggen.

    Hon kanske var tvungen att förekomma rubrikerna i Aftonbladet.

    Om det inte är ”kärlekssorg” så tror jag det är ngt företagsrelaterat. Hajen kanske har införskaffat sig ngn info från hennes imperium och nu användt den i eget syfte för att tjäna pengar? ?

    Black Friday och julreor. Inte lätt att ha förhållande då.

    Visst, inlägget i bloggen kan man väl köpa (även fast hon ej nämner anledningen till att hon måste berätta det). Men den djupa bilden på IG med ledsam text, där blev det nästan lite löjligt. Tänk när Bianca blev dumpad av P, hon höll ju det hemligt/ kommenterade inte det förrän flera månader senare. Nu funkar ju inte alla likadant, men hon försökte iallafall inte tjäna följare/views på det.

      Det slår dig inte att hon MÅSTE gå ut med att de inte ses, av en ANLEDNING. Kanske samma anledning till varför livvakten körde henne. Asså…

        Men jag skrev ju de – att jag kan köpa blogginlägget? MEN IG bilden är krystad

    Han har säkert haft umgänge med någon annan som blivit gravid. Det öppna förhållandet spricker och Bella får vakna upp.

      Haha min första tanke var att någon blivit gravid.

        Samma här och jag har rätt stark intuition. 😉 Tror den andra kvinnan kontaktat Bella och berättat om det och beordrat henne att ge f-n i att umgås med H mer.

    Hon följer honom på IG, han följer inte henne.

    Hon har gjort ngt som han inte kan acceptera.

    eller?

      Jo han följer henne?

    Och att hon skriver ”måste gå ut med det här” är för att han kommer inte vara tyst om vad det är hon har gjort och för att förekomma detta behöver hon bunkra för den information som kommer att komma ut.

      hon skriver inte ”måste”, utan hon skriver:

      ”Det har inträffat en sak som gjort att Hampus och jag inte ses mer och av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu.”

      EH.. hur tänkte du där? Jeessus alltså.. Hur förekommer hon det tänker du? ?‍

    Ingen behöver oroa sig för hennes väl och ve, de är bara business de handlar om . Ju mer klick ju högre inkomster

    Tycker det låter som han gjort nått allvarligt.. därför måste hon gå ut med att dom inte ses mer .. inget vanligt uppbrott . känns inte som att det är för sympatier eller dylikt. Vi får nog veta snart vad som hänt

    Kom igen nu, kan någon berätta vad som hänt?!

      Jaaaa kan någon bara berätta! Är så jävla nyfiken.

        Hot kanske. Så att hon måste gå ut med att de inte ses. Livvakt körde henne. En stalker finns. Say no more men det låter som något allvarligt tyvärr.

        Enligt hennes instastory verkar det vara pga stalkern. Det är därför hon skriver att de inte ses mer snarare än att de gjort slut. Hon vill nog ha spekulationer och intresse.

          Nja Jag tolkade det mer som att det var två jobbiga saker som hänt oberoende av varandra men jag kan ju ha fel

      Tror faktiskt det har med hotbild att göra.

    Jag blir så förvånad över alla som inte tycker det är ok att spekulera om detta? BBs hela affärsidé är ju att sälja sitt liv till beskådan? Vill hon inte ha spekulationer – skriv inte om det på din blogg med X miljoner läsare? Om en kändis för tjugo år sedan innan bloggar kom sålde bilder på sitt hus/barn/man/bil/tuttar till hänt extra fick väl hen väl räkna med spekulationer?

      Ja precis. Vi skulle inte alls spekulera på samma sätt om andra bloggares liv, som anledning till separationer och skilsmässor (tänker t ex på hur andra kända par som gått ut med separationer ofta bemöts med respekt). Men eftersom alla vet hur Bella är så känns det som att det är fritt fram. Eftersom hon ljuger och arrangerar sitt liv för att få klick och reaktioner, hur ska vi då veta när det inte är ok att spekulera? Hon har skapat sin egen Truman show och någon gång kanske det biter tillbaka, när det blir för jobbigt t om för Bella. Men när det blir vet vi inte, hennes gränser är helt annorlunda än vi andras eftersom hon t om har med sina små barn och sin partner i spelet.

        Haha, men tror ni på det här själva 🙂 Anledningen till hur ni spekulerar ligger hos er själva, inte hos valfri bloggare! Stå åtminstone för det.

          Jag skrev inget om varför vi spekulerar. Jag gör det för att det är kul 🙂

          jag ifrågasatte att en del som kommenterar här verkar tycka att det är synd om bloggare som ”utsätts” för spekulationer. Vilket jag vill mena är självförvållat och förväntat (tom eftersträvat).

    Är väl nåt slags pr trick att låtsas att pojkvännen helt plötsligt blev intresserad av klonen Gabrielle Löwengrip ? och vips tog det slut med Isabella ? Allt för att dra blickarna till sig och marknadsföra den sk roboten ?

    Jag tycker faktiskt att det låter som att någonting av allvarligare karaktär har hänt. Annars konstigt att skriva att hon måste gå ut med det nu samt att livvakten fick köra henne. (shit vad jag kommer att få skämmas över den här kommentaren om det nu lanseras någonting i morgon ? )

      Jag tycker inte att man behöver skämmas för att man känt empati för någon. Skämmas skulle jag ha gjort om jag var en av de som påstod att hon ljög om stalkern och hånade henne när det sedan visade sig vara sant. Har inte sett någon skämmas över det än dock, inte heller sett camcam ta tillbaka det inlägget där hon indirekt misstrodde bella.

      Så nej, inget att skämmas för att man känner empati tycker jag. Motsatsen däremot..

        Vilken fin och medmännsklig kommentar! Du känns som en väldigt fin människa! ?❤

    Det är vidrigt att läsa kommentarerna på det här inlägget. Oavsett vad man tycker om Isabella så är det inte rätt att trycka ner henne när hon mår dåligt. Skulle ni säga allt som skrivs här direkt till henne om ni fick möjligheten?

      Eller om det var ens syster eller vän som fick höra allt detta mitt under värsta hjärtesorgen.

    Kan det inte bara vara så enkelt att han har träffat någon ny som han vill gå in i ett seriöst förhållande med och att den personen ”kräver” att IL går ut publikt med att hon och Hampus inte ses längre? För att slippa spekulationer.

      Varför skulle en ny kvinna kunna kräva det av ett nydumpat ex? Skulle min kille lämna mig för en annan och hon krävde att jag gick ut med det asap för att hon skulle slippa spekulationer så skulle jag fullständigt skita i vad hon sa.

        Kanske är lite skillnad när ens nya pojkvän tidigare gått ut med att han haft ett öppet förhållande och att det exet råkar vara föremål för skvaller och mediabevakning heeeela tiden.

          Då vore det väl upp till honom att gå ut med det kan jag tycka.

    Antingen lansering av ny produkt. Eller så ska hon iväg o resa och vill skylla på att hon behöver komma bort på egentid så inte folk rasar över allt hennes flygande.

    Hon skriver i sin instastory att hon inte får lov att träffa sin pojkvän mer, de är alltså fortfarande tillsammans – men får ej träffas. Nu blir man ju faktiskt väldigt nyfiken på vad som hänt.

    Hoppas iallafall att Bella har någon som kan trösta henne, för oavsett vad så är det aldrig kul när kärlek inte går som man vill.

      Såg det också! Jättekonstigt detta… ??

    ger mig tusan på att detta har ngt att göra med hennes fling i somras med Stordalen att göra, vet inte varför men jag bara har den känslan..

      Nej nej men troligt att det har med stalkern att göra. Hur kan det vara så svårt för folk att fatta. Ser att många kommentarer om det är borta här.

      Stordalen ??? Den mannen avgudar varje cell på sin otroligt vackra och begåvade fru .
      Har aldrig hört en man prata så otroligt fint om sin andra hälft .
      Hon är läkare, forskare … Bella är …. dagboks författare och gör lågbudget krämer .
      Tror nog Stordalen har lite högre krav på sin flickvän ? Var ju därför han föll för sin kvinna … hon var otroligt intelligent .

    Hon skriver ju på IG att hon inte är ”allowed” att träffa honom…

      Precis, tänkte också skriva en kommentar om det. Har inte läst på hennes blogg, men skriver hon rätt ut att de har gjort slut? För är det bara som det står ovan att de av olika anledningar inte ses just nu och att hon inte är ”allowed to see her bf” så är det väl av någon annan anledning än att de har gjort slut? Något med stalkern kanske? Även fast det låter märkligt i så fall..

        Nja hon har väl egentligen inte skrivit att de gjort slut utan att de inte ses längre och att hon vaknade till en mardröm. Något man skulle kunna skriva om någon sitter frihetsberövad, är inlåst på psyk etc. (Menar inte att han gör det men som exempel)

      Hennes engelska är i och för sig inte den bästa.

    Nu skrev hon precis på Instastory: ”I’m not allowed to see my boyfriend anymore, and yesterday the stalker turned up at my office”.
    Jag tolkar det som att hon och H inte har gjort slut, men en hotsituation gör att de inte kan ses på ett tag.

      Håller med. I blogginlägget skriver hon ju inte heller uttryckligen att de gjort slut, utan att de ”inte ses mer” av en anledning. Tolkar det som att de fortfarande kan vara ihop, men ej kan träffas.

      Aaaah så kan det ju vara tolkade bf som best friend inte boyfriend.

    Kan ju ha med en vårdnadstvist att göra. Känns kanske mest troligt.

      Hur tänker du? Att han på något sätt är dålig för bellas chanser att få vårdnaden om barnen, men hur?

      Odd och Bella är formellt fortfarande gifta. Dvs de är endast separerade.
      Kanske har Odd agerat angående barnens vårdnad och boende?

      Känns extremt otroligt. Inte många vårdnadstvister som kräver att föräldrarna inte umgås med sina nya. Om de nya är halvnormala individer vilket verkar vara fallet här.

    På instastories:

    ”I’m not allowed to see my bf any more and my stalker showed up at my office today again.”

      Med tanke på hennes oerhört bristfälliga engelska ska man nog inte läsa in för mycket i ”allowed”. Hon kanske bara menar att hon inte får träffa honom, dvs att han inte vill träffa henne. Stalkern är förståndshandikappad och lär knappast ha något med det här att göra.

        Hon stavar det i alla fall inte ’aloud’ som ca 60% av befolkningen…

        Men syftar hon verkligen på att H är hennes bästis? Trodde Sheila var det?

          BF=BoyFriend

    Tror inte ett ord om uppbrottet. Bella vill bara få många följare till klonen.
    Så fånigt strategiskt. Tror hon att människor med en normalfungerande hjärna går på det?

    Haha, fascinerande att se vilka teorier som skapas runt en människa som sagt rakt ut att hon gör allting med beräkning. Är övertygad om att svaret kommer när klicken genererat x antal pengar. Ta det lugnt folkens, det här är bara en bricka i spelet?

    Så glad att jag inte tillhör de som spekulerar i andra liv.

    Vad menar hon ”not allowed to meet my best friend?”

      Bf = boyfriend

    Har han åkt in i häktet ? Hon vet ju hur hon ska skapa uppmärksamhet och rubriker. ALLT är planerat och genomtänkt – det har hon sagt ett flertal tillfällen…

    Kom de inte hem från sin lyx semester nyligen ? H måste ha knu… någon på semestern eller så har han hittat någon ny här och nu … innan bilderna på paret hamnar i fokus så var Bella tvungen att berätta detta innan .
    Lite pinsamt om en bild på J med ny Donna kom ut ?

    Kanske hajen och aupairen ??

    mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.