Björne har fått ett hem!!!

https://www.facebook.com/Hundstallet/posts/2010202692381039

Äntligen har lilla Björne fått ett hem efter att ha suttit på Hundstallet på tok för länge.
Jag var ledsen över att vi inte kunde ge honom ett ”forever home” men han verkar göra sin nya familj väldigt lycklig, och de honom och det är det allra viktigaste! <3

Fina, fina Björne!

Tack för tips!

Missa förresten inte Hundstallets årliga julmarknad.
Jag kommer vara där och pussa på alla hundar jag bara kan, samtidigt som jag förbereder mig på den lilla valpens ankomst. <3
Det är alltid supermysigt där och något jag rekommenderar för hela familjen!

https://www.facebook.com/Hundstallet/posts/2009032045831437

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Blev också helt orimligt glad när jag såg det❤️

    Äntligen några bra nyheter ?❤️

    Varm i hjärtat, lycka till Björne?

    ❤️

    Varsågod ❤ ÄNTLIGEN

    OT läst på Flashback;

    Hela denna stalkerhistoria är fejk och uppfunnen av Isabella i samråd med United Influencers och Greenhill Relations. Ambitiöst upplagd reality-teater med inhyrd ”stalker” som gått med på eventuellt fängelsestraff (och naturligtvis får betalt för det). Syftet var att avleda från debaklet med preventivmedelsappen Natural Cycles.
    http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/rLWz7R

    ”Stalker”-historien ska f.ö. ha inspirerats av familjen Kardashians fejkade juvelrån i Paris.

    Hört detta från en person i PR-branschen, tro’t den som vill…

      Inte förvånad alls…

        Det borde du vara, om du inte har glömt att ta av dig foliehatten.

          Tackar ödmjukast för din åsikt! Lämna gärna dina kontaktuppgifter här så ringer jag upp dig nästa gång och dubbelkollar vad jag borde eller inte borde vara enligt dig ? Så du slipper gå igenom och recensera andras kommentarer och åsiker?‍⚖️??‍?

          Naiva lilla du. ?

      Men. Alltså. Det riskeras ju mycket mer än ”bara” ett fängelsebrott för stalkern. Tror du verkligen att de skulle sätta sitt rykte på spel så? Det är väl dessutom brottsligt att iscensätta brott?

        Det har verkligen pågått ett bra tag nu och verkligen bra timing mellan ’incidenterna’.

        Men flera har ju sett denna man i Sthlm vandra omkring och flera kvinnor har tydligen anmält honom? Borde vara lätt grej att kolla med polisens press-ansvarig. Det jag tycker är märkligt är hur sjukt många tillfällen det har gett Bella att skriva om det och bygga upp spänningen. DET är konstigt, speciellt då han inte verkar göra något mer än att bara vandra fram och tillbaka framför hennes hus.

        Stalkern, Hajen och Huset känns som mål för upprätthålla besöken på bloggen 2018. Inget som inte the Kardashians har gjort i flera år. Många av sakerna som har hänt dem är noga planerade för att behålla status och relevansen.

          Har själv haft en stalker efter mej. Dom tröttnar inte utan kan hålla på i år och förfölja flera olika kvinnor. Dom har mani och ett tråkigt liv och behöver vård.

            Kanske inte sant med stalkern i detta tillfälle, MEN Jag tror stenhårt på att hon anammat Kardashians strategier att hitta på massa to stay relevant. T.o.m när Kim K ertappades med kokain ränder på köksbänken bakom sig på en selfie var det bortglömt efter en vecka eftersom nya saker hände/-er dem hela tiden.

      United Influencers har ju inget med Bella att göra längre, vad skulle de tjäna på en sån riskabel historia? Och dessutom låta stalkern trakassera ytterligare fyra kvinnor? ?

      Nja, låter inte troligt..

      Här kan det kanske vara läge för lite källkritik?

        Jaa, det och en smula sunt förnuft/reflektion ?.

      Tycker du att det känns som en rimlig teori? Ockhams rakkniv, säger det dig något?

      Känns precis lika troligt som att hennes bägge graviditeter är fejkade och iscensatta i samarbete med GoodLuckHaveFun. Barnen är inhyrda skådisar, men nu ville de ha mer fritid, så då fick de uppfinna ”varannan vecka”. ???

        Ååh typ Truman Show ?

      Jag tror inte på att det skulle vara fake. Vem fan skulle gå med på att göra en sån sak, dessutom har han ju betett sig illa mot flera andra och det var ju så han blev identifierad för folk kände igen honom.

      Och själv läste jag i kommentarerna på bloggbevakning att Odd har transplanterat sin hjärna i Hajens kropp för att kunna vara ihop med Bella, men hon kom på honom och det är därför de slutat ses.
      Har man läst det på internet måste det väl vara sant…? ?

        Och jag läste att Hajen är i Mexico och spelar in PH?

    Glada nyheter. Hoppas det blir många glada år för Björne och hans nya familj.

    Varför adopterade du inte en valp istället för att köpa en?

      Ja det var en himla bra fråga om hon nu är så glad över att Björne ääääääntligen fått ett hem. Men inte vill man hjälpa till att erbjuda hem till en stackars hund själv.

        Tror inte att Björne kunde bo med katter och barn, eller annan hund för den delen. Det gör ju att det blir svårare.

          Exakt. Läser man i hans beskrivning står katt: nej

      Alla kan inte adoptera hundar från hundstall i Sverige eller från dog pounds utomlands. Jag är hundägare men allergiker så min hund är inte adopterad då de flesta hundar som behöver nya hem är fällande raser. Men om jag ser en hund som inte fäller och som kan bo med andra hundar kommer jag adoptera en på direkten så min hund får en kompis.

      Jag letade, men kunde inte hitta någon valp att adoptera och med tanke på katterna så måste vi ha en valp.

        Förstår det! Men varför en Amstaff om du har innekatter? Menar inget illa, jag är bara förvånad över valet av ras (eftersom du har katt och inte hundvan?) när du nu valde själv och inte adopterade.

          Varför tror du att jag inte är hundvan? Eller menar du att katterna inte är hundvana?

            Pga ditt val av hundras. ?

            Nu låter du som LD i ditt svar.

            Har en amstaff som snart är 10 år =) Jäkligt trevlig ras och funkar både med katter och andras barn utan problem. Är vi barnvakter slutar det med att barn och hund sover tillsammans och jag får somna i soffan. Ett tips dock, de första 2 åren kan vara jäkligt jobbiga (min hund var svinjobbig iaf) så att titta på unghundskurser i tid är guld värt. Inte de här köttbullskurserna där man tror att hunden ska älska och lyda dig för att du har köttbullar i fickan utan en riktig kurs.

              En hund kan älska och lyda dig med en köttbulle. Be a snack leader, not a pack leader. En ska lära, guida och uppfostra en valp så de blir motiverade att lyssna, inte skrämma eller hota dem tills de gör som du vill.

          Vad spelar det för roll om man har amstaff och katter?!
          Amstaffer är inga jävla dödsmaskiner utan i själva verket väldigt snälla hundar.

            Vissa hundar har dock ett inbyggt driv, så som en bc ska valla och en labbe ska jaga har även sk fd kamphundar ett visst driv som man måste ha i åtanke.

        Varför måste du adoptera en valp bara för att du har katter?

          För att de aldrig skulle acceptera en vuxen hund.

        Finns huuur många valpar som helst om man kollar lite olika sidor. Hundrondellen,hundar utan hem, etc etc

        Med vänligt hälsning en som knarkar adoptionssidor

      Varför ska det ifrågasättas, man väljer väl själv. Kanske ska fråga grannen varför de köpte en katt, jag tycker de kunde köpt en hund. Ja du hör ju vad dumt det låter.

        Anonym 22.18, om din kommentar är riktad till mig så var jag bara nyfiken. Kommentaren var menad som en vanlig fråga, inget ifrågasättande. Jag tror att dom flesta som har djur gör det dom tror är bäst för dom

    Haha….. asså känns absolut verklighetsfrånvänt och ironiskt hur du gullar över hundstallet och ba missa inte deras julmarknad!! när du samtidigt går och köper en jävla hundvalp hos en uppfödare… men antar du ba MÅSTE haaa en specifiiiik ras för guuud myyys valp wieeeee. Suck. Såjävla ignorant. Sluta köpa valpar och bidra till hunduppfödning, de är inga varor. Dags att ta det personliga ansvaret och adoptera de hundar som behöver hem. Medan har vi hundstallet och hundar utan hem som har fullt med hundar som varit hos dem i månader.. men nejnej ”jag vill inte adoptera nej fy jag vill ju VÄLJA ras och ha en VALP, men jag kan låtsas bry mig genom att säga åt andra att bry sig!”

    Och kom inte och gnäll om att Alla gör som de vill!!! Nej. Det är levande kännande individer vi pratar om. Hunduppfödning är en tecken på att vi ser på hundar som produktionsvaror och det är otroligt egocentriskt och helt ärligt vidrigt att inte fatta det och fortsätta för valpar e söta wiiiiiieeee sööötaa.

    Fan va lack jag blir på människor och deras nonchalans.

      Hur många hundar har du adopterat från hundstallet?

      Är det inte bättre man skaffar hund av ras man känner man vill ha? Alla kan ju inte springa runt leka Jesus.

      Anonym 21:28. Såklart jättebra att camcam nämner julmarknaden. Sen köper vi ju var vi vill våra husdjur. Verkar som du bara vill bråka och för vad. ?? Många som är intresserade av hundar på hundstallet. Glöm inte heller stockholms katthem som brukar ordna loppis m m. Du skriver så negativt och det är inte bra. Tänk positivt istället.

      Det fanns inga valpar att adoptera – vi har letat och väntat eftersom vi behöver en valp pga katterna. För övrigt har du ingen aning om vad för hund jag köpt eller var den kommer ifrån så du kan bara vara tyst!

        Varför så arg? Det kan vara svårt att hitta en hund att adoptera. Jag har själv kollat på hundstallets hemsida efter en hund att adoptera i framtiden. Vad jag har sett så finns det inga valpar just nu. Jag har även 4 katter och på nästan alla hundar så står det att hunden inte kan bo med katter. Det är inte bara att adoptera en hund. Hundarna som bor på hundstall har ofta vart led om saker tidigare och behöver mer uppmärksamhet och tid.

        men herregud anonym 21:28, vilken oskön människa du verkar vara. Du kan inte svara på frågorna åt henne och bara anta att du vet exakt hur fel och dumt alla andra tänker. Sjukt respektlöst.

      Jag ville ha specifika hundar som passar in i mitt liv och mina intressen. Varför ska jag ta en hund som inte gör det? Det känns ju inte riktigt rättvist mot hunden heller om jag inte kan ge tillgodose alla dess behov.

      Men tagga ner lite med fördomarna. Du kanske kan fråga hur det ligger till innan du gör det du tror till sanning och dessutom uttrycker den på ett sådant hånfullt och förminskande sätt?

      Nu är det inte alla omplaceringshundar som passar in hos alla som har tänkt sig köpa en hund. Många har haft en trasig tid innan de blev omplacerade och behöver komma till en viss sorts ägare. Om alla som skaffar sig djur i första hand tänkte sig för en, två och tre gånger innan så skulle det antagligen inte behövas hundstall. Jag har själv haft två omplaceringshundar och det kräver många gånger mer tid och kunskap för att det ska bli lyckat. Att helt generellt påstå att alla ska skaffa sig en omplaceringshund före en valp är naivt och skulle antagligen få den konsekvensen att många hundar hamnade helt fel. Undrar vilken erfarenhet du har av omplaceringshundar?

      Kollade genom hundarna på hundstallet, det var 1 som skulle kunna bo hos oss, men det är ingen ras jag vill ha(mops).
      Många kan ej bo med andra hundar och heller inte med katt, vi har ingen katt men vår hundvakt har.

      Sen ville vi ha en jakthund när vi planerade för valp, har en tax sen innan men ville ha en som kan jaga älg, så det blev en jämthund, och ville gärna få fostra den från grunden.
      Taxen tror iofs att hon är älghund, men är inte så lämpligt att hon jagar dom, hon får nöja sig med rådjur.

      Visst finns det de som skaffar en hund helt utan att tänka efter, men jag hoppas och tror att de inte är alltför många

      Hej. Berätta gärna mer. Jag antar att du heller inte tänker göra egna barn då det finns att adoptera. Inte köper nya kläder, möbler, böcker, bil eller tekniker då det finns gamla. Bara köper mat som är förbi sista datumet så att det inte kastad gammal mat. Jag är full av beundran!

      Nej *seriös* hundavel värderar friska, mentalt stabila hundar. Adopterar du kan du få precis vad som helst, och vissa hundar passar inte vissa familjer. Köper du en seriöst avlad hund är dina odds bättre att få en hund som passar vad du vill ha. Hade alla köpt hund från uppfödare hade det förmodligen inte hamnat så många hundar i adoption, de är dyrare och därmed ett större åtagande. Du kan få nått som passar dina behov. Generellt sett färre överraskningar. Har sett så många hundar från hundar utan hem med helt förstörda ben eftersom de inte blivit selektivt och ansvarsfullt avlade, och de kommer inte kunna leva hela sitt liv utan smärta från benen. Min hund är en planerad och hälsotestad blandrasavel, ett bra alternativ om man outgrundlig nog är totalt mot SKK.

    Grattis Björne och lycka till familjen nu har ni fått en älskling att ta hand om och ge kärlek. ❤

    Vi ska adoptera en äldre (katt)herre i januari och jag kan inte bärga mig! Han ska få så mycket gos! Bästa platsen i solen, så klart och orimligt mycket komplimanger om hur stilig han är. Känner jag min man rätt kommer han prata bebisspråk med honom och smyga till honom godbitar lite för ofta. Man förtjänar att bli bortskämd på ålderns höst.
    Sa jag att jag lääääängtar? 😛

      Fint av er <3

      Äldre katter är bäst! Har adopterat äldre, det känns bra i magen att hjälpa en katt som inte kommer få annat hem. Kattungar säljs som smör i solsken, men är ju ärligt talat skitjobbiga…

        Ja men båda har sin charm .äldre är ju mysiga men kattungar åh. Och åren går så fort roligt att följa dom från början.

          När man är inne i den andra sömnlösa månaden med kattungen så vill man bara att den ska fylla fem år, på en gång. Har konstaterat, efter flera katter, att visheten kommer först där kring 5 års åldern. Innan dess är dom helt dumma i huvudet och man är konstant orolig för deras säkerhet.
          Men ändå så vill man ha den där lilla, knasiga lurvbollen när man träffar den för första gången. Hur jobbig den än är. För den är så söt när den sover.

      Varför måste ni vänta till januari?

        För att det just nu är en väldigt hektisk period i vårt liv, där vi jobbar mycket och aldrig är hemma. I januari har det lugnat ner sig och vi kommer att ha tid för vår nya familjemedlem.

      Vi adopterade vår katt när han var runt 3-4 år och din beskrivning prickade in helt rätt på hur jag & min familj var (och är fortfarande). Han är ju vår lilla bebis, varför inte prata bebisspråk med dem då? ???

    OT: Har någon sett lyxfällan med den förredetta PH-deltagaren och flickvän? Flickvännen har nu gjort en video där hon är arg för allt hat de fått (det är väl förståeligt) men säger att ”lyxfällan fick oss att uppfatta det som att det skulle vara med en ny twist, jag tog ett blanco-lån det var allt!! jag kan betala det”. Men alltså, vad tänkte hon att twisten skulle vara? Det är ju fortfarande lyxfällan. Så länge programmet ej gjordes under hot får man väl ändå förstå att man kommer poertreras negativt?

      De vill bara ha uppmärksamhet. De har typ gjort 5-6 videos om lyxfällan redan.

      Och pratar helt plötsligt skånska!?

        Hahah märkte skånskan också…

      poertreras

    Hoppas verkligen att detta blir ett för alltid hem och att han inte blir returnerad igen. Stackarn. Adopt, don’t shop!

    Vill ni förklara för en som inte känner till Björne vad som är speciellt med honom bland alla adoptivhundar ?

      Han har haft det svårt innan han kom in på hundstallet och hade suttit där i över 2 år(?)

        Ett år!

      Precis som Moa skrev så har han varit på Hundstallet i över två år. Han är en osäker hund som inte gillar andra hundar och inte heller katter och måste bo utan barn så det har varit svårt för personalen att hitta ett hem åt Björne på grund av det. Många har barn eller andra husdjur och då fungerar det inte och han är heller ingen hund för en förstagångsägare.

      Så den eller de som adopterar honom måste ha det i åtanke och vara förberedda på mental träning med honom och förstå att han inte vill möta andra hundar under promenader och det är ju inte lätt att uppfylla allt det. Men nu är han äntligen hos en familj i Luleå ❤

    Hejja Björne!
    Snyggaste blondinen jag sett ?

    OT men Dessie verkar inte kunna bestämma sig om hon ska vara influenser eller inte. Just nu är hon det och lägger i äkta influenser anda upp ett omarkerat reklaminlägg där hon har ett samarbete med nåt sminkföretag. Diskret utmärkt med #samarbete längst ner och inget annat.

    Samt att hon ofta gör reklam på Instagram för de lgh hennes konto har till försäljning.

    Alltså vad har denna hund med bloggar att göra? Sorry men det är ointressant. Vill jag läsa om djur så kan jag prenumerera på Hästens tidning eller nåt sånt.

      Gå och gör det då? Det finns nämligen människor som älskar djur och som blir glada när en fin liten hund äntligen kan komma till en familj som älskar den och som inte misshandlar eller sparkar den. Det kan vara skönt med fina historier som avbrott i den lögnaktiga influencer-världen vi lever i men så långt har väl inte du tänkt förstår jag.

      Hahahaha rolig kommentar ändå

        eller så är jag övertrött lol

      åh nej vad jobbigt det kom ett inlägg du inte gillade eller som hörde till ”bloggen” :*((((

    Jag vill be er här om en stor tjänst!
    Min älskade dotter står inför något mycket svårt och skrämmande som kan förändra hennes liv, till det värre… imorgon!

    Så snälla goa människor, även om ni inte är troende. Skänk henne en tanke och be till Gud och änglarna att allt ordnar sej och blir bra nu. Allt bara måste gå bra ?

    Jag tror på kärlekens och tankens kraft

    ? ❤ ? ❤? ❤ ? ❤ ? ❤ ? ❤ ?

      Vad har hänt?

        Hon ska genomgå en operation

      Jag skänker henne och er en varm tanke och all tänkbar styrka. Önskar er allt gott och vill er allt väl. Känn min omtanke! ⭐️

    Bella, Bella, Bella.
    Läsarna på Aftonbladets Facebook-sida tar dig inte på riktigt.
    Vars är räddningen nu?

    Åh jag blev också så glad när jag läste att lilla Björne äntligen fått en familj! Ingen vovve får vara ensam <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.