Vem sa det?

Jag väljer att använda exklusiva produkter, inte för att det behöver vara dyrt utan för att jag vant mig vid det. Det har blivit en standard att inte välja ”Ica Basic” produkter.

Dock vet jag att det finns mer prisvänliga produkter som nästan är lika bra som lite mer exklusiva produkter. Exklusiva produkter är oftast bara dyra pga att varumärket är känt. Men trots att jag vet det, så väljer jag ändå att köpa dom pga en gammal vana!//??

Vem är det som skrivit det här?
Vem har som standard att inte välja basprodukter trots att hen egentligen vet att priset är lägre eftersom det inte läggs en massa pengar på marknadsföring mm?

Jag har skojat om Eldorado tidigare, men det betyder inte att jag inte köper det – dock inte Cola Light, kattsand eller tonfisk. (De är inte bra helt enkelt)
Jag tyckte bara det var humor att Daniel Redgert tryckt upp deras produkter på tröjor.

Men utan att fuska – vem tror ni skrivit texten här ovan? 
Vem har som standard att välja bort Ica Basic, av egentligen inget anledning alls?

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Paow!

      ”Det har blivit en standard att inte välja ”Ica Basic” produkter”

      Kan ha att göra med att hennes pappas affär, där hon går och plockar sin mat, inte är ICA som säljer Basicgrejerna.

        Haha ironin i att affären är en billig affär ❤️ Jag älskade affären när jag bodde vid slussen, billigt och precis vid tuben. Dock trångt och rörigt 🙁

          Haha jag visste inte att det var den vid slussens tunnelbaneuppgång han drev? Inte den första man tänker på när man vill inhandla högkvalitativa varor ?

    Booken!!!

    Kissie

    OT: Blondinbella – Senaste uppdatering med ’klonen’ säger i princip exakt hur den människan fungerar. Med tanke på hur mkt folk de senaste dagarna har spekulerat, och för att inte nämna hur vissa verkar vara oroliga för henne – att hon nu liksom glatt visar upp hennes produkter och en på-hittad (!) persons walk in closet efter ett par ’livshotande’ incidenter (som också drabbar hennes barn), visar bara hur känslomässigt mentalt avtrubbat hon är.

    Att folk fortfarande inte kan / vill se att Bella är på gränsen till ett psykfall is beyond me.

    Att Camilla i detta läge väljer att vara tyst (hennes ord) och inte ens berättar vad som händer runt omkring detta, utan att för den sakens skull berätta hur allting ligger till och därmed avslöja nått hon inte får/vill, är sjukt i mina ögon.

      Det enda som kan knäcka Bella är att bli pank ? så det handlat om pengar!!!!

        Jag har egentligen aldrig följt Bella men jag har börjat ÄLSKA henne av att läsa den här bloggen 🙂 Vet inte om det är att man blir anti av alla som gnäller eller om det är att hon faktiskt är hur cool som helst. Min nya favorit hursomhelst!

          Jaaa jag med!!!!

        Fan va lågt! Skärpning!

          And there you are!

      Du måste dock förstå att det inte är Blondinbella som lagt upp inlägget. Hennes konto sköts av flera olika anställda personer och det här var säkert ett tidigare bestämt inlägg, precis som alla reklaminlägg som ramlat in under dagarna. De borde ha stoppat dem men inser nog inte hur illa det ser ut för läsarna. Allt som läggs upp på hennes sociala medier är en del av Löwengripgruppen, företaget. Allt ”content” följer en mediestrategi och inget som läggs upp är egentligen personligt, precis som allt annat drivs hennes sociala medier som ett företag, ett varumärke. Man måste hela tiden hålla det i tanke när man läser ALLA stora influensers konton. Det här är stor business med väldigt mycket pengar inblandat.

        Ja, det är ju ”12 personer” som sköter hennes sociala medier hos Löwengrip Invest.
        Hon kan fjärrstyra allt och inte själv göra några uppdateringar eller också kan allt skötas på autopilot av hennes ”team”.
        Att det läggs upp reklam för Löwengrip t ex är säkert inget Bella själv befattar sig med.
        Och den där Gabrielle sköts av andra så det behöver Bella inte heller hålla på med om hon inte vill.

        Fast nej, det där köper jag inte, för inläggen (stories) i detta fallet var inte reklam-märkta och heller ingen marknadsföring för något annat företag (samarbete).

          + 10000

        Är nog mycket tidsinställda inlägg också

        Jojo, men det är hon som har det övergripande ansvaret och beslutsbefogenhet för vad som kommer ut på hennes kanaler. I synnerhet hennes stories.

      Men herre gud, finns det verkligen folk som tror att Isabella lägger upp dessa inlägg själv? Det är naturligtvis en anställd som gör det, tänk ett varv till.

        Haha ja det har ju varit allmänt känt här inne tidigare men nu helt plötsligt verkar folk övertygade om att hon minsann skriver allt själv. Allt för att passa vad de vill tro för dagen?

        Fast nu var det fråga om hennes personliga story på Instagram, inte fan lägger hennes team upp varenda story varenda sekund, eller tror ni på fullaste allvar att hennes team också lägger upp klipp på hennes nymålade tånaglar ibland?
        Just de senaste inläggen, som det handlar om, ser ut att vara från Isabella själv, och inget samarbete.

          Klart som tusan att de gör det! Allt går att schemalägga med olika program. Det känns bara sjukt naivt och blåögt att tro att Bella själv skulle bemöda sig med sånt jobb. Hon kan ju för sjutton inte ens bära sina egna påsar så varför skulle hon lägga upp sina egna stories och inlägg?

            Mm visst, Bella filmar hennes naglar eller en liten videosnutt på maten med sin Iphone och skickar den till någon i hennes team som i sin tur laddar upp klippet på hennes Instagram, för Bella är för fin för att lägga upp det själv – låter rimligt!

            Vill ha den personens jobb i så fall.

            Hur det än är, tar det inte ifrån det faktum att det inte står helt rätt till där uppe, det är trots allt hennes egna konto, och i slutändan alla hennes egna val.

              Kan du ta det från början, vad exakt var det du hade retat upp dig på?

                Att Bella exploaterar det faktum att hon och hennes barns liv ”är i fara”, genom att lägga upp massa reklam mitt i all elände och heartbreak. Typ.

                  Tidsinställda inlägg för jösse namn! Vad fan är det för fel på folk?

          Alltså, du kan väl inte på allvar tro att det är hennes personliga IG? Har hon någon så är den stängd och bara för de närmaste. Och visst, jag tror att hon lägger upp nåt då och då, men långt ifrån allt. Dessutom, har du hört uttrycket ”skingra tankarna” nångång? Bara för att någon är ledsen och rädd behöver de ju inte ligga som en makaron i sin säng och bara gråta, det finns faktiskt de som kan fungera ändå.

            Absolut, men man brukar inte profitera på sitt elände och jag tvivlar på att hennes team har fria händer att fabulera ihop snyftinlägg om hemsk mardröm, svek, fara och allt vad det nu var. Hon passar på att dra nytta av situationen – precis som vanligt.

      Den tanken har jag haft länge kring henne, frågan är inte OM utan NÄR hon ´kollapsar´totatalt. Psyket nästa?

        Åk du själv till psyket med ditt totatalt.

        I dina önskedrömmar? Kvinnan är ju bäst!

        Åh en hobbypsykolog

      Men igår var ju vissa sura för att hon ”mjölkade” sitt brustna hjärta (eller vad det nu handlar om). Idag är ni sura för att hon inte nämner det och jobbar på som vanligt? Hur ska ni ha det?

      Klart mycket är tidsinställt men även det går att stoppa. Det är just det som gör att det känns så osmakligt allt detta. Man vill tro henne, man blir berörd men så kommer ett reklaminlägg för kladdet och då blir jag skeptisk. En annan människa hade även släppt jobbet – särskilt en pressfrukost för att värna om sitt privatliv. Isabella varvar tragik med publicitet. Om det är någon som har råd att ställa in jobb så är det väl hon.

        Ni är inte nöjd när hon skriver om det, inte nöjd när hon skriver om annat och inte nöjd när hon inte skriver nåt alls. Svårt att göra läsarna nöjda.

        Jag tycker hon är en förebild! Bara för att allt känns skit kan man inte bara kasta in handduken och gräva ner sig & skita i jobbet. Heja Bella!

      Fast alla vet ju redan. Om man inte är helt tom mellan öronen så går allt att läsa sig till i kommentarerna. Så alla vet, och därmed är det bara idiotiskt att be Camilla bryta pressetiken.
      Och angående klonen. Bella lär knappast göra allt själv. Det är ju inte så att alla hennes bolag och investeringar helt plötsligt tar en paus samtidigt som Bella gör det. Och oavsett om det nu var hon själv som skrev, vad ska hon göra då, sluta leva? Herregud.

        Det folk reagerar på är hur hon verkligen passar på att dra fördel av den här hemska mardrömmen som drabbat henne. Så som hon har längtat efter just den här sortens uppsving i besöksantal, all extra uppmärksamhet, intresse för hennes person och att få vara den stora snackisen! Det verkar inte spela någon roll att sker på bekostnad av det brustna hjärtat eller t.o.m säkerheten. Det känns faktiskt inte riktigt friskt.

          Känner ni varandra? Hur vet du det här? Eller fantiserar du bara?

    Vill bara vet vad som hänt med Bella. Är SÅ nyfiken.

      Hajen har fifflat med pengar!

        Jag som trodde han var en FENA med pengar ;(

          Till och med människor som kan sin grej, hamnar på djupt vatten ibland. Tar sig vatten över huvudet så att säga. Slutar upp hjälplös som en fisk på torra land.

            Kan han sin grej då? En jävla skillnad på att vara ”rik” och flasha och att vara rik.

      Känns ju rätt uppenbart vad det handlar om. Ta bort alla överdrivna konspirationer, tänk vad som är mest troligt statistiskt och sen är du nog rätt nära.

        Jag kanske är felinformerad men det var faktiskt inte det jag hade räknat med som mest statistiskt troligt..

      Jag också. Min kille jobbar på en stor media tidning. Men vet inget. Har frågat honom sedan igår!!! Hand kollegor är också nyfikna.

        Hmm nyss visste ju alla medier..

      Kolla Flashback

        Det står ju bara spekulationer på Flashback?

      Gör som Expressen, kontakta Isabellas ”Talesperson”:

      ”Simon Sjögren, operativ chef i Löwengrip Invest och Isabella Löwengrips talesperson”.

    Jag köper det som är gott billigt eller dyrt kvittar!

      Herre gud, lär dig att sätta ut kommatecken.

        Oj glömde, sorry gnällkärring!

    Jag brukar läsa innehållsförteckningen på produkter. Är den billiga utan massa onödigt tjafs så tar jag lika gärna den.

      Inte ovanligt att det dyra märket och det billiga är samma innehåll, producerat på samma ställe, bara delat upp i olika förpackningar. Haft en del med livsmedelsproducenter att göra i mitt arbete och på de flesta ställen jag hade kontakt med så gjorde de så. Kan vara värt att jämföra innehållet på butikens dyra märke och lågprismärket.

        Absolut!

      Kolla in the ordinary. Prisvärda!!

    Forni!

    Jag skrev det under redgert inlägget och jag skriver det igen : GARANT <3<3<3

    Paow

    Catrin Hedlund.

    ”Nowadays people know the price of everything and the value of nothing.”
    – Oscar Wilde

    Bästa lågbudget som finns är Pirkka. Det absolut bästa med att bo i finland.

      ?

      Pirkka! <3

      Pirkka for life!

      En sen minä ollut…

        Ole tarkka, ota Pirkka!

        … se oli Pirkka!

      FUCK YES, det bästa med att alla typ Siwa i landet blev K-market är att man får Pirkka i närbutiken. PIRKKA 4 LIFE!!

      Sant! Älskar Pirkka ?

    Ica basic känns pretty B men alltså deras FETAOST I OLJA <3333 helt sjukt hur god den är. Säkert inte ens feta utan salladsost men i freaking love it

      SAMMA här. Älskar den

      Deras salladsost på bit dock. Har du smakat den?

        älskaaarrrr salladsosten! slår alla andra. smakar inte ens get! <3

    Vi har ont om pengar, så ibland blir det basic, men jag är ganska noga med innehållsförteckning och så. Vill inte äta skit och onödiga tillsatser bara för att vi är fattiga. Potatis, bönor och linser är alltid billigt och utan konstigheter, så det blir ganska mycket sådant.

    Ica Basic är en students bästa vän <3

    Deras tamponger! 32st för typ 18kr, asbra och billiga. Även deras salladsost, brieost och mozzarella är helt klart godkända ??

    Kan rekommendera deras frysta hallon, kvalité på högsta nivå:

    https://www.icagruppen.se/arkiv/pressmeddelandearkiv/2017/ica-aterkallar-ica-basic-hallon/

    Köper alltid deras cornflakes som jag tycker är överlägset godast i sin prisklass <3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.