Isabella bemöter – typ – exets uttalande i Expressen fast egentligen inte alls.

På vår första semester i Italien över midsommar (jag betalade fö alla våra resor) frågade han om jag ville bli hans flickvän och dagen efter började han gråta och berättade hur hans trading hade gått fel och han frågade mig om han fick låna 500 000 kr. Jag blev rasande över frågan, sa självklart nej, flög hem och bröt med honom i två månader.
[…]

Hur han klagade på hur mitt kapital förvaltades dåligt av min private banking och att han gärna skulle kika på hur det såg ut. Jag sa nej. Alla gånger han tagit kontakt med mina delägare för att bli en del av något av bolagen.
[…]

För två veckor sedan sa han att det var dags för mig att satsa på kryptovalutor rejält. Nu hade jag chansen för bitcoin. Han kunde hjälpa till. Jag ringde min förvaltare på banken och han sa att han inte rekommenderade mig att göra det. Så jag skippade det.
[…]

Alla dessa idéer om kapitalförsäkringar utomlands, hur de kunde äga mitt hus på något sätt. Jag minns inte. Jag sköt undan allt han sa och köpte huset som vanligt privat.
[…]

I Dubai för 2-3 veckor sedan, sa han att han drömde om att jag skulle bli mamma till hans barn. Nu i efterhand inser jag att det måste varit hans desperata försök att verkligen komma in i mitt liv på riktigt.
Trots att vi var tillsammans ville jag hålla en distans och inte mixa våra liv, det var jag tydlig med sedan dag ett. Det måste varit en enorm utmaning för honom. Ett barn hade ju löst det mesta.//Isabella


Oh, it’s not over for today!

Isabella och barnen verkar vara i solen och hon skriver nu på sin blogg om exet som uttalat sig idag i Expressen.
Det intressanta i det hela är inte vad hon skriver utan vad hon INTE(!) skriver om.

Varför nämner hon inte ett ord om alla hot och djupt kriminella människor som jagar både henne, barnen och exet?
Varför handlar det bara om ett karaktärsmord på exet istället för att bemöta det som han sa till Expressen tidigare idag?
Hade inte det varit ett rimligare inlägg än det här?
Om det han sa i Expressen nu inte var sant? Vilken man får förutsätta att hon anser med tanke på att det var motsatsen till det hon uttalat tidigare till pressen och skrivit om i sin blogg, varför nämns det inte med ETT ord?
Och tidigare har hon sagt att hon INGENTING vetat om eventuella ekonomiska svårigheter eftersom hade sett stora summor pengar på hans konto, och nu har hon helt plötsligt vetat sedan midsommar att hans trading gått fel för att han bett om att låna pengar? (Midsommar 2017(!) ska tilläggas)

Jag får inte ihop det.
Vad fan händer?

 

 

422 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fast näää, fyfan vilket inlägg. Tycker faktiskt inte allmänheten behöver veta detta om det stämmer… ”ett barn hade ju löst allt”. Tänk om han faktiskt ville ha barn. Alltså blev lite äcklad? Säger ej att det inte är sant men ah.

      Samt nyss visste hon ingenting, sen visste hon sen midsommar? Eller missuppfattar jag?

        Är det dessutom inte förra midsommar de var i Italien? Så då har hon ju vetat i typ 1,5 år?

        Nä exakt så, igår hade hon ingen aning om något! Hade sett stora pengar på hans konto och han bjöd på resor mm. Nu skriver hon att hon vetat sedan JUNI 2017 då han gråtit och velat låna pengar!?!? Oj oj oj

          Ändå tar hon emot klockan helt nyligen??? Å han köper en bil? Märkligt

            Eller hur!! Trots allt hon påstår ovan tar hon ÄNDÅ emot en 100000 kronors klocka och skryter om det på bloggen och han är världens bästa kille och bla bla….om det hon skriver ovan stämmer (vilket jag inte tror på till 100%) så varför ta emot klockan? Varför skryta om den på bloggen? Nej, det är fan så märkligt alltihop! Tycker synd om barnen och Odd samt familjen till H.

              Förut kunde hon resa för att hon ’umgås med generösa personer’, nu är det hon som betalat alla resor..?

                Jag har själv varit sån att jag målat upp på sociala medier hur lycklig jag varit och hur mkt pengar jag tjänade på företaget, när pengarna egentligen var svarta. Det var helt enkelt så viktigt med status, designprylar och märkeskläderna att jag inte ens ifrågasatte mina egna lögner. Och då var jag bara en simpel privatperson som bara ville måla upp en illusion av det jag definierade som lycka inför bekantskapskretsen. Tänker att Bella mkt väl kan känna så men att det för henne gäller för ett helt land? Typ att hon tror att varenda en i Sverige bryr sig och att den bild hon målar upp känner hon sig tvingen att hela tiden uppgradera sig ifrån för att duga?

                Att hon så gärna vill leva det lyxiga flärdlivet som inkluderar rik pojkvän att hon hellre visar upp en 100k-klocka och låtsas få resor betalda än säga som det är, att hon liksom nöjer sig med att kunna visa upp den bilden utan att ifrågasätta verkligheten eller ha något konsekvenstänk? Kanske t.o.m att hon förnekar för sig själv och gör det till sin sanning för den riktiga sanningen ju skulle förstöra hennes bild av sig själv och vem hon låtsas/tror sig/vill vara?

                Likaså att hon varit så lycklig med både O och X vilket nu visat sig va fejk, är ju inte direkt ovanligt att olyckliga par eller destruktiva relationer uppmålas som perfekta på sociala medier. Hellre det än att folk vet sanningen typ, eller kanske att vad folk ser är så mkt viktigare för att hon på så sätt definierar och värderar sig själv? Att hon så gärna vill vara den lyckade affärskvinnan med lyx-liv och perfekt förhållande att hon till slut spelat den rollen så pass att hon tappat verklighetsförankringen och lever för att kunna visa upp den bild hon önskar sig vara på sociala medier. På något sätt känns allt så sorgligt oavsett, som om det enda hon har är illusionen av sig själv utåt sett, som blivit hennes sanning och att hon triggar igång ett drama som hon till slut inte kan hantera irl. Hela sitt bloggliv har hon ju kunnat måla upp överdrivna bilder av sig själv men i vuxenlivet går det liksom inte och nu kommer den verkligheten i fatt? Jag hoppas hon känner att hon har en identitet utöver att ”bygga bolag”, ha ett betalt team kring sig och den hon låtsas vara i bloggen.

                Om nu allt det här är sant, finns mycket som snarare låter som ett filmmanus snarare än hur det brukar fungera i verkligheten.

          ..och det exklusiva hotellet i Köpenhamn. Julklappen från H. I bloggen skriver hon glatt om sin fina, dyra julklapp (som nyttjades i Februari i år), men nu uppger hon att hans kort inte fungerade när de väl var där. Antyder att hon betalade då? Var väl Alla Hjärtans Dag 2 dagar innan Köpenhamns-vistelsen som hon fick 2 par Chanel-skor?
          Hur går det ihop med Economistan, självständiga och smarta Bella att pröjsa alla resor, sin egna julklapp osv och ändå fram till dagarna innan detta uppdagades vara ”superkär”?
          Får inte ihop hennes historia alls, blir bara konstigare och konstigare. Helt klart försök till damage control.

            Såg denna kommentar längre ner, av Sara / 20:43 (mycket förvirrande, hur ska hon ha det? ):

            Från podcasten Schulman show:

            Alex – ”Jag läste ett inlägg där du hade varit i Köpenhamn och bott på D’Angleterre”
            Bella – ”Mm”
            Alex – ”Fint ska det vara, det är ju inte billigt.”
            Bella – ”Nä. Det var inte jag som betalade!”

        Men sluta nu för f..! Bara för att hon berättar att han hade bett om att få ett lån på 500.000 så betyder inte det att hon har vetat hur mycket pengar han lånat från andra, det betyder inte att hon visste hur enormt stora summor han förlorat och slarvat bort. Det är skillnad på 500.000 och tio miljoner. Både H och B säger ju att det uppdagades och att B fick veta det genom ett hembesök av en person som lånat pengar till H. Det låter ju på H som att han hållit det för sig själv. En traders ekonomi kan snabbt vända, 500.000 kan snabbt bli mycket pengar.

        ? Ett tips till alla intresserade – att spara ner det som har skrivits om H hos Bb. Tro mig, nu kommer historien att skrivas om i efterhand.

          Fick lite 1984 – Orwell vibes av det där haha. Historien förändras för att passa nuet.

            Eller hur, det är ju så Bella-teamet jobbar ? Många inlägg om O försvann, och här kommer det säkert hända grejer. Hoppas Cam har sparat ner allt ?

            För nuet vi delar

              ?

        Klart hon vetat… Inte allt kanske men. Hon har ju kört nån story telling m sin livvakt tidigare å nu byter de vinkel. Inte lönt å prata om kidnappare längre

      När det hopar sig lite jobbiga sanningar kring Bella, då kör hon känslokortet. Däremellan är hon ”som en robot”, enl henne själv.

        Eller hur.

        Kommenterade senast igår att Blondinbella snart börjar portionera ut smaskiga detaljer; om hur hon mått undertiden, eller hur förhållandet sett ut egentligen d.v.s. utan rosaskimret. (Alltså nya ”sanningar” som förmodligen är lika överdrivna som rosaskimret var.) Och sedär. Precis det inlägget kom ju nu!

        Snart kommer hon nog berätta hur fantastiskt pedagogiskt hon svarat på barnens frågor o.s.v. också. ? (Sen släpps väl nåt hårband eller nån ny statistik…)

          Jul snart. Kommer säkert en polkagrisdoftande variant av något av kletet eller kladd som doftar glädjetårar eller något.

            Med doft av glädjetårar och ger en känsla av en styrkekram ?♥️

              Åh gud ?❤?

              Polkagrisar till er båda för de tilläggen!

      Men smart av henne att ligga lågt. Är han skyldig så mycket pengar så är ju läget minst sagt pressat för honom. Men det där att han vill låna så mycket av henne big no no. Det är livserfarenhet och jag tror helt på henne. Han har levt i en drömvärld ett tag sen sprack bubblan.

        Men snälla nån. Båda två har levt i en drömvärld. Saknar både pengar och skills. Den ena lögnen ersätts med den andra. Hela tiden. En sorglig parodi detta, om två sorgliga människor.

      Glöm nu inte hur hon (som vanligt med sina män) höjde honom till skyarna och att han var den smartaste och vettigaste hon visste som hjälpte henne så med att tänka i nya banor etc……

      Och så nu det här. Han var tydligen hela tiden vara fel full av skit och ett enda stort misstag.

      LexOdd

      #vi har hört allt förut.

        Word! ??

        Exakt! Alltid samma scenario.

        Glöm inte heller att det varit uppbrott emellanåt, att de varit på och av… då har vi fått förklaringen till det, men enligt Bellaholisterna här berodde ju det på att få klick inför lanseringar. Suck…

        Lustigt. Tror du hon är den enda som omvärderar sin relation efter att den tar slut? Det brukar vara en vanlig process också under mindre dramatiska separationer.

          Kallar du Bbs senaste inlägg för omvärdering?

        Ja men så gör väl alla? När man är i förhållandet vill man ju få det att funka, då lyfter man de positiva bitarna, även för sig själv. Det är väl inte ett dugg konstigt.

        Fnissade till av ”LexOdd”

      De är lika goda kålsupare båda två! Två egoistiska osympatiska människor som gör vad som helst om de tror det kan gynna dem ekonomiskt. Ingen av dem är trovärdig. De har väl utnyttjat varann lika mycket båda två. Bb är ju dock väldigt korkad som ljuger och ändrar på sånt hon tidigare har skrivit i bloggen eller sagt i intervjuer. I går trodde hon att hans affärer gick jättebra, i dag ville han låna en halv miljon? Hur ska hon ha det? Helt säkert att hon är delaktig i hans trading, han har förlorat hennes pengar också. Det är därför hon nu så desperat försöker framställa sig som ett helt oskyldigt offer som blir hotad till livet av x kunder. Men hon ljuger om sånt som är väldigt lätt att dubbelkolla, har hon glömt att hon har en blogg där hon dokumenterat hela deras förhållande? Ska man ljuga får man vara smartare än så. Oh what a tangled web we weave, when first we practice to deceive!

      Jag tror nu att inlägget (nummer 4164 eller ngt) på Flashback var ”plantad” av Löwengrip själv innan storyn kom på Expressen så att hon kunde få med sig folk på ngt sätt också när hennes påhittade historia på Expressen därefter publicerades.

        Oj oj vilken foliehatt du har tagit på dig ikväll

      Snacka om att hon har blivit sol o vårad. Hon har aldrig hört att om det låter för bra för att vara sant då är det förmodligen inte sant!

        Vet du egentligen vad sol och vårad betyder?

          Ja att man blir lurad på pengar av någon man tror sig älska. Även om hon inte lånade ut en halv miljon så skriver hon att hon har betalat alla resor med mera. Även resor där hon tidigare påstått att hon blev bjuden.

    Och nu har hon passat på att byta bild i sin header??? WTF???

      Haahahaha ! Har hon på riktigt mitt i allt detta, skickat mail till någon om att hon vill att de ändrar hennes header? allvarligt? Detta är komedi!

        Den var där häromdagen med! Störde mig på att bara hennes ögonfransar syns vet jag ?

      Nej, den har varit där innan.

    Head of clothes ringde och ville ha tillbaka sin offerkofta.

      Din kommentar fick mig att fnissa till högt när jag först läste den. Nu läser jag den igen och den är lika guld. Tack för den, så jääkla klockren! ??

        ?

          ⏰?

        ???

        Synd bara folk är så naiva

    Nu skriver hon ju att han bett om pengar, men igår visste hon INGENTING utan trodde han var väldigt framgångsrik. Man kanske inte ska ljuga och snurra in sig sådär som hon gör just nu?

      Hahhahaha bevisar att hon själv köpte klockan, fy fan vad patetisk hon är!! Vakna upp folk!!!!!

      Men snälla… att han bett om ett lån på 500.000 betyder inte att hon vetat att han spelat med andra människors pengar och hur stora belopp, och betyder INTE att hon vetat om hur mycket av andras pengar som han förlorat. Så NEJ det visste hon tydligen inte. DET uppdagades ju enlig henne OCH enligt H när en person knackade på dörren. Som tydligen inte är en kriminell person, vilket jag inte heller tror att Bella sagt. Men att hon blir chockad och rädd är inte konstigt med tanke på hennes status och i vilka situationer hon har varit nyligen med stalker osv.

      En traders ekonomi kan vända fort, det kan växla från en dag till en annan. Det är stor skillnad på 500.000 och 10 miljoner för övrigt. Klart att detta är skämmigt och jobbigt för Isabella- att folk kan tro att hon fått presenter från andras pengar och rest för andras pengar. Klockan ja om den skulle vara betald med andras pengar, men kan ju vara så att hon köpt den till sig själv, tror inte hon skrev att den var från någon speciell eller det kanske hon gjorde, annars kan det ju ha varit något hon köpte till sig själv.

    Fan jag klickar in på ISabellas blogg hela tiden, trots att jag lovat mig själv att inte göra det. Fuck mig.

      Don’t!!! Snart släpper Ocast sina siffror…

        Ja, men de kan ju inte lägga upp dem en vecka och sedan ta ner henne igen. =)

          Om du bara visste vad en liten muta kan göra. ?

          Om de vill skjuta sig själva i foten. 🙂

        ”När Gillis föddes hade jag två miljoner som följde händelseförloppet, högt var det under bröllopet, skilsmässan samt min utmärkelse. Då pikar trafiken rejält.”
        26 april 2018
        Snart är det dags att ersätta rusningen med anledning av Gillis födelse med den senaste tidens anstormning av besökare.
        Ska vi dra till med tre miljoner läsare som följer dramat igår och idag? Sverige och stora delar av världen i övrigt har helt avstannat i väntan på nästa kapitel i såpan.

          Tror CC och N24 är de som tjänat mest på detta drama 😉

            Stämmer säkert att det är några extra som klickar sig in här just nu, men vi är ju också många som återkommer igen och igen för att läsa kommentarerna så vi är ju inte unika besökare.

          Aldrig, för övrigt, att två mille (!) unika besökare följde ”händelseförloppet”. Inte en chans, sorry Bella.

        Ocast finns sedan länge MEN ingen CC och bloggbevakning där, varför? Inte så många av de andra stora bloggarna heller, så varför så viktigt att Isabella ska finnas där?

          För Bb finns ingenstans ? Ingen offentlig statistik alls.

      Besök via unvisit.se !!!

        Inte samma sak, det strular och då ser du inte kommentarer.

          Har aldrig strulat för mig. Men bara massa styrkekramar och naiva folk där ? du missar inget

      Även efter denna skandal har jag inte gått på hennes blogg en enda gång! Mycket roligare att läsa och följa det hela här eller i flashback. Förut läste jag hennes blogg dagligen men jag slutade läsa den efter att hon ändrade sitt ton och sitt sätt att skriva.

      Du är nog inte ensam om det ☺️ Undra hur många hundratusen extra unika besökare hon fått i november pga den här storyn. Lär bli klirr kassan med reklampengar iafl för Bella

    Såg bland kommentarerna att någon varit snabb och hittat fram hennes eget inlägg där hon sa att en resa till Köpenhamn var en julklapp från X, när hon i sista inlägget påstår att hon alltid betalat alla resor de gjort tillsammans. Hon var snabb med att svara på kommentaren att hans kort inte fungerade när det väl skulle betalas. Märkligt då att hon skrev något alls om att det var en julklapp… Hon fick ju lik förbaskat betala hela kalaset om man ska tro henne nu. Känns som mycket ska läggas tillrätta nu…

      Vad kommer behovet av att helt plötsligt förklara att hon betalat för allt? Snart säger väl hon att hon köpte klockan till sig själv i födelsedagspresent ???

        Det är väl inte konstigt alls. Om han nu är skyldig folk pengar, och det visar sig att han betalat resor till henne istället, då kan de ju få för sig att kräva tillbaka sina pengar av henne. Självklart är det viktigt för henne att poängtera att han inte lagt andras pengar på henne och de haft helt skild ekonomi.

          Svårt att kräva pengar från henne för resor dem redan varit på… Självklart hade hon kunnat poängtera att de hade helt skild ekonomi utan att dra till med att hon minsann alltid betalt alla deras gemensamma resor.

            Fast det är inte orimligt att folk kräver pengar från närstående till den som har skulden, blir ju på ngt sätt ändå genomskinligt att de slutar träffas när detta nystas upp. Skulle det nu vara kriminella personer/syriska maffian skulle det inte förvåna mig om de tycker hon kan betala för att de nyss varit ihop, varesig hon låtsas att hon helt plötsligt betalt allt.

            Man får inte glömma att det är andra regler i den världen och det som tycks ologiskt för dig kan vara både rimligt och logiskt i den kriminelles värld.

          Kan det inte vara så att BB har satt honom i kontakt med egna bekanta som därigenom nu förlorat mkt pengar. För att inte förlora kontakt till dessa hävdar hon nu hur hon inget visste, hur hon är ett offer osv. Jada jada…

            Denna kommentar tror jag starkt på, i och med att hon sa i sitt första uttalande något i stil med ”han har utnyttjat mitt namn och på så vis gjort det legitimt att låna stora summor” och nu sa hon väl senast något om att han ”velat komma i kontakt med hennes affärsbekanta”.

            Tror att H svepte Bella av fötterna och gjorde sig poppis bland hennes vänner som gjort business med honom, och därav känner hon extrem skam nu när han failat och skämt ut både honom och henne. Hennes story om kriminella ligor kan vara för att inte avslöja att det är folk i hennes närhet som gått på denna bluff. Det stämmer också med Hs uttalande om att ”personen som sökte mig hos Bella var ingen kriminell och det vet hon mycket VÄL om”.

              Det är en rimlig teori faktiskt. Tror hundra procent att Bella haft kännedom om hans affärer, förmodligen även själv vart drivande i dem. Hur i helvete hade hon annars råd med sitt hus på 30 mille, alldeles ensam? Har extremt svårt att tro att hon inte haft ett finger med i spelet. Men för att rädda sitt skinn slänger hon hajen åt hajarna och låser in sig i panikrummet hemma.

        Kan ju inte vara så kul att folk tror att hon rest och fått grejer som betalats med pengar som tillhört andra. Typ. Jobbig sits för Isabella. Lider med henne. Nej tror inte hon vetat att hans pengar tillhört andra ÄVEN att han bad om ett lån men det är skillnad på 500 000 och 10 mille, och en traders ekonomi kan vända på en dag och pengar kan växa fort.

          Tror inte jag heller – däremot tycker jag att det är korkat av henne att säga emot sig själv i media och blogg. Hon skulle ha tagit fram ett statement och sedan låtit det vara. Nu snärjer hon in sig mer, inte mindre.

          Men jag köper inte det där med ”en traders ekonomi kan vända på en dag” – jaa absolut men vilken normalt funtad ”trader” satsar allt och inte har något skyddsnät, särskilt när man handlar med ANDRAS pengar? Är det verkligen så det funkar?? Han borde väl haft egna tillgångar undansparade och satsat klienters pengar i omgångar och inte bara satsat allt och sen stått på 0…

          Låter som det mest oimponerande jobbet i världen i så fall och jag kommer ALDRIG nånsin mer bli impad om nån kille skryter om sina aktier, om det i själva verket bara är roulette?

            Aktier är som roulette, man ska inte bli så imponerad. Eller kanske mer som poker, tur blandat med viss kunskap men ändå baserat på tur. Över lång tid går värdet på all upp dock, men det gäller ju inte för enskilda aktier som kan gå käpprätt åt skogen. Gäller att ha många investeringar och vara medveten om att värdet kan gå till noll på en sekund om det vill sig riktigt illa! Det går inte att diversifiera bort risken helt på aktiemarknaden, det finna alltid en liten risk kvar för att allt försvinner på en sekund.

      För att skydda sig själv såklart! Det är viktigt för henne att poängtera att hon ej levt på långivarnas pengar. Inga resor, inga presenter.

        Men Isabella kan ju inte ta ansvar för hans ekonomi och hans utsvävningar? Hon är inte hans mamma! Varför ska hon skämmas över att ha fått presenter av honom, han är ju inte en omyn dig liten unge som måste styras och hjälpas. (Ja, kanske han hade behövt styrning men det är verkligen inte Isabellas/kvinnans uppgift i ett förhållande.) Han är väl ingen MANSBEBIS!

          Den undre världen tar inte någon som helst hänsyn till detta. Anonym 19:40 har helt rätt.

      Hon var väl upp i öroen kär o ville inte se varningsklockorna .. det var väl en julklapp från han .. men sen hade han som vanligt någon bra anledning att hon ändå måste betala . Har en väninna som var i hop med en sol o vårare .
      Det ör svårt att inse att man blivit lurad och inget man gärna berättar – för man skäms

        Hon fick ju till och med en egen varningsklocka…?

          ???

      Från podcasten Schulman show:

      Alex – ”Jag läste ett inlägg där du hade varit i Köpenhamn och bott på D’Angleterre”
      Bella – ”Mm”
      Alex – ”Fint ska det vara, det är ju inte billigt.”
      Bella – ”Nä. Det var inte jag som betalade!”

        Oh snaaaaap… 😉

          Hjälp, verkar som hon trasslar in sig i mer och mer lögner nu

        Är det här vi borde kräva kvitton från Bellas håll? Tycker det känns rimligt med tanke på att hon nu dragit två helt skilda historier, och om hon nånsin ska få ett förtroende hos sina läsare igen behöver VI som står för henne brödföda nog veta sanningen nu. BRING THE RECEIPTS!!

          Hehe men det är väl ändå ingen någon mänsklig rättighet att ett gäng bloggläsare ska få veta vem som egentligen betalade semestrarna.

          Ta det inte på för stort allvar, det rör liksom inte oss personligen och varken Bella eller exet har någon skyldighet att bevisa något för oss.

    Men alltså oh my god. Jag kan inte fatta vad hon håller på med. Jag kan inte på NÅGOT sätt förstå hur detta kan vara bra för hennes varumärke.

    Detta är det konstigaste som kan ha hänt gällande henne? Varför har hon ett behov av att dela med sig av ALLT? Tror hon att vi ska falla för det????????

    Det räcker nu.

    Hon ska mjölka och tjäna pengar såklart..

    Nu ska det stickas en offerkofta som får Anna Book att blekna med ljusår..

    Hade ni blivit nöjda om hon skrivit om det h sa i expressen? Har svårt att tro det… Då hade det också varit fel.

      Nej, eftersom ”ni” är väldigt många olika personer med olika åsikter. De som inte håller med i en fråga brukar vara de som argumenterar mest.

    Hon påstår att Hajen ljugit om sin person i 1,5 år. Nu säger hon att han tidigt i förhållandet berättat om dåliga affärer och vill låna 500 000. Så exakt VAD har han ljugit om?? Smartare om hon bara kunde knipa för nu gör hon bort sig! Team Hajen just nu. *poppar ännu mera popcorn och inväntar Hajens uttalande*

      Som vanligt minns hon inte från en dag till en annan vad hon sagt. Det har vi ju sett ske många gånger förr. ?

        Det är det som är problemet när man ljuger om allt, man måste komma i håg allt man tidigare ljugit om för att inte avslöja sig.

    Så sorgligt detta är. Som sagt, vilket självmord av Bella… Hur ska hon ta sig ur det här? Sympatierna hamnar med rätta hos?

      Förlåt men känner ingen sympati hos någon av parterna då de i mina ögon är exakt samma skrot och korn… Bella + H = överdrifter, skryt, lyxliv, dåligt omdöme, vita lögner, svarta lögner, mediak*ta, på flykt. Gör dock att jag kan njuta mer av dramat då jag inte tycker särskilt ”synd” om någon!

    De som inte var ett par enligt Bella, minns hur hon skröt om att inte ja ett förhållande har tydligen diskuterat barn också ?

      Nej? Han har det står det. Inte dem.

        Fast de var ju SÅ samspelta. On the same page, inga krav, han öppnade hennes vääärld, bara gobitarna inga trista vardagar. Och det var ju BÅDA som ville samma sak. Så. Hon ljög i beskrivningen av Drömprinsen, och hon ljuger med stor sannolikhet om sin egen roll i det hela.? Hela deras förhållande var en fasad.

        Ja, men hon skrev också hur superkär hon var efter den resan…så hon verkar ju inte blivit avskräckt.

    Ehh skrev hon inte igår att han hade bjudit henne till Maldiverna? Och att hon då trodde att han hade en massa pengar? Nu visste hon tydligen hur det låg till sen långt tillbaka och betalade alla resor själv? Hmmm ?

      Vad hon ljuger om allt. Finns uppenbarligen ingen hotbild då hon är mest upprörd över att hon blivit lurad av X som person och är glad för hon inte låtit honom investera hennes pengar. Fy fan vad hon har spelat pressen. Hoppas någon inom pressen ruttnar och börjar granska henne ordentligt.

      Ny damage control? I ett försök att få fram att hon minsann inte gjort några resor för andras (ev. icke-rumsrena) pengar?

        Men, igen, hans usla affärer är ju inte Isabellas ansvar. Hon hade väl inga skyldigheter gentemot hans klienter? Hans business, hans ansvar – eller är han en MANSBEBIS?! Varför ska kvinnan ta ansvar för mannens dåliga affärssinne och dåliga beslut? Inte ens kunna ta emot en present utan att först kolla upp om han ”verkligen borde”.

          Tror du hakat upp dig lite nu… Poängen är att hon nu ÄNDRAR sina egna blogginlägg i efterhand. Klart det inte är hennes ansvar, så varför ljuger hon sig längre och längre in i hans soppa? Vi pratar om hennes hemmasnickrade försök till att ändra historien här, inte att hon skulle ha vetat bättre än att bli kär i honom. Klart det inte har med henne att göra att han är en usel trader, så varför gör hon inte annat än att snacka om honom nu helt plötsligt?

          Tror att du missförstod vad jag menade. Jag tror att hon desperat vill förtydliga att hon minsann inte tagit emot några pengar från H. Pengar som kanske kommer att granskas och som eventuellt är blodspengar, hamnat i pengatvätt m.m. Och som eveeentuellt några indrivare kommer och knackar på om.

            Är det inte väldigt intressant att hon menar att det är skulder till kriminella och ”ljusskygga” människor medan han starkt påstår att det är vanliga, lagliga vita investeringar som gått snett? Mer info om detta tack Cam!

            Oki 🙂 Tack!

    Hon framstår verkligen inte som en professionell affärskvinna just nu. Hennes blogg är ju hennes varumärke, hennes viktigaste marknadsföringskanal för sina bolag. Och så gör hon såhär? Som om hon bara var en vanlig bloggare som Kissie (sorry, vet typ ing fler!).

    Det är väldigt lågt och osmart enligt mig. Om hon inte har en jäkligt bra och vattentät plan för hur hon ska följa upp allt detta vill säga…

      Har hon någonsin framstått som professionell??

        Tja kanske för vissa när hon utsågs till årets affärskvinna eller vad det var.

      Men varför ska Isabella reda ut hans röra?? Varför ska hon ta på sig nåt ansvar för vad han ställt till med? Hans företag, hans ansvar. Nu får han ordna upp eländet själv. Hon ska vara glad att hon inte ingått som delägare i hans business, DÅ hade hon haft ett visst ansvar att hålla koll på affärerna. Inte nu.

        Visst ansvar har hon väl då bloggen är hennes största inkomstkälla där hon lever på att visa upp sitt liv, och H har varit en del av denna fasad i över ett år. Hon har ju på sätt och vis ”sålt” H till sina följare och därmed företagen hon arbetar med. Det kommer ju även fram nu att hon vetat länge att han varit skuldsatt så det är ju en ganska grov lögn från hennes sida att då i bloggen visa en förmögen, framgångsrik och stabil kille.

        Hon ska självklart inte ta ansvar för hans affärer, men diskussionen här handlar ju om hennes affärer. Vad hon har sagt i sitt företag som är en uppenbar lögn. Lögnen om att han betalade, nej hon betalade, hon visste inget, hoppsan han bad om pengar för 1,5 år sen osv får hon stå för. Hade hon varit ärlig, eller bara inte sagt något alls, hade hon inte varit kopplad till detta alls. Då hade hon kunnat vara den som blev utsatt för en solochvårare, men nu är hon någon som känt till situationen, ljugit då om hur det låg till (han är så underbar som ger mig allt) och ljugit nu (kände inte till något alls, kriminella personer, har betalat sina egna gåvor som motbevisats). Hon är outad återigen som en lögnare, vilket i högsta grad är kopplat till trovärdigheten för hennes företag då de bygger på henne som person.

    Den midsommar hon syftar på är väl förra årets? För i år var hon väl i Paris.

      Helt rätt!
      Midsommar 2018 dumpade hon ju X och de planer de gjort för att åka till Balmain med Stordalen. Därefter var det ju Hampus som dumpade henne.

      Resan till Ischia med H.
      Fast media skrev mest om Randy Goldman:
      https://www.hant.se/efter-skilsmassan-isabellas-lycka-med-amerikanska-tv-profilen/

        Haha åh just det! Det var kul ?

    Hon känner sig trängd nu.
    Lögnerna börjar komma ifatt.

    Hon får sitt märkliga svamlande endast att framstå som desperat.
    Vill hon verkligen ge sina läsare bilden av hur ”blåst” hon varit eller är det endast ett tafatt försök att rentvå sig själv.

    Usch

      Men alltså herregud. Nu har hon skitit i det blå skåpet…igen.. det börjar bli rätt fullt i det skåpet så som hon håller på.

    Det värsta i allt det här är hur många som genuint njuter nu när bella mår dåligt och det går dåligt för henne. Nu visar sig många här med sina rätta ansikten. Jag är glad att mina föräldrar uppfostrade mig till att vara en medmänniska och inte känna skadeglädje för andra.

      Beror på. Om det Bella säger är sant är det ju hemskt, det som tillhör är att Bella gång på gång sagt att mycket är skapat för publiken. Om detta är detta ännu en gång så kastar hon en person under bussen för sin egen räkning – hur synd är det om Bella egentligen? Hon skapade precis ett inlägg som var typ tvärt emot allt hon sagt ang händelsen innan. Bella bryr sig inte om andra, varför ska andra bry sig om Bella?

      Med detta sagt så: om Bella upplever sig hotad och är skärrad så är jag oerhört ledsen för henne. Men även synd att hon målat upp en bild av att ”allt är bara en lek för att rikta läsarna dit jag vill” så är det svårt att tro på henne.

      Fast din kommentar är ju otroligt hånfull? Så ett sådär särskilt bra jobb gjorde ju inte dina föräldrar heller.

      Man blir bemött så som man bemöter andra.

      Njuter? Nu tar du väl i. Svårt att njuta av vad en annan person pysslar med på hemlig ort/på en blogg. Tror majoriteten av oss som hänger här har egna liv vid sidan av detta lilla tidsfördriv där vi njuter av helt egna saker i verkliga livet. Att Isabella krånglat till det för sig själv kan man ju tycka är underhållande då hon är en offentlig person som byggt ett varumärke av sig själv men hoppas och tror att vi alla har intelligens nog att också, med två tankar i huvudet samtidigt, förstå att hon har det svårt på ett personligt plan nu, och säkert även X. Tror otroligt få vill henne genuint illa – men hon har själv påstått att det är fritt fram att ljuga och manipulera för att armbåga sig fram i livet. Då får man nog räkna med att folk ifrågasätter när hon utmålar sig själv som offer.

        +1!

      Mina föräldrar uppfostrade mig till att inte skryta om pengar och välstånd, tala sanning, inte ljuga och manipulera och att man inte behöver berätta allt för andra människor. Jag är glad att mina uppfostrade mig till att bli en sådan person.

      19:25 tack att det finns människor som du. Alla kan gå på nitar. Finns ingen anledning att ge sig på henne nu. Är bara fult.

      Men människan är ju inte klok och gör hela sitt liv till ett spektakel. Man behöver ju knappast vara ondskefull eller känna skadeglädje för att bli fascinerad och något äcklad av alltihopa.

      Tja, en blogg är liksom som en spännande (i bästa fall) roman. Ett nytt kapitel varje dag. Man lär känna huvudpersonerna, men känner dem inte i fysisk bemärkelse. Just nu är det spännande kapitel och man kan liksom inte få nog… Man vill läsa mera!
      Läckberg kan inte ens göra det så spännande ?

      Ja, det här helt vidrigt att människor fortsätter sparka på någon som redan ligger ner

        Men kan du inte ta och gråta nån annan stans?? T.ex på Bellas blogg, där kan du ju skicka massa styrkekramar så hon blir glad.

          Kan inte du ta och vara lite mänsklig? Typ, överallt? Eller är det för svårt för dig?

          Någon tog åt sig

    Det är någor (säkert mycket) som inte stämmer i hela den här cirkusen. Tror inte fullt ut på varken H eller Bella utifrån det som smyger sig ut mellan raderna i media.

    Det jag känner är mest skumt är hur mycket hon uppmärksammat honom och deras perfekta förhållande senaste månaderna! ”He came to Paris <3"
    "when your bf sends you red roses <3
    "When life happens <3"

      Varför är det skumt?

        För att samtidigt som hon lyft honom som den perfekta mannen i sitt liv så säger hon sig ha känt mer och mer på sistone att något inte stått rätt till med honom och att hon haft en dålig känsla..

          Ibland är kärleken blind. Hon försökte kanske övertyga sig själv om att han var mannen i hennes.
          Därmed mota bort alla varningssignaler.
          En har ju själv varit där, dock inte i sånna här extrema situationer.
          :/

            Men lägg av, samma tramsiga bortförklaringar jämt när det gäller henne, ska hon aldrig ta ansvar för alla överdrifter?? Så blind & döv har hon knappast blivit!

              Hörru du!!

              Vad är det hon ska ta ansvar för?
              Hon skriver redan i bloggen hur dum hon känner sig över allt som händer just nu.

              Kan man vara mer oförstående för andra människors känslor?
              Eller mer empatilös?
              Även om Bella ser sig själv som en superkvinna är hon i slutändan en människa med känslor.
              Och som människa handlar man inte logiskt 24/7.
              Lägg ner nu.

          Fast alla känner vi väl någon som gång på gång basunerat ut sin kärlek och rosenskimrande liv på sociala medier för att sen plötsligt gå ut med sin skilsmässa. Då kryper det fram att det var dåligt en längre tid. Många vill helt enkelt hålla upp en fasad.

          Ja, tänk vad fint det vore om alla kvinnor som lever med manipulativa män i destruktiva förhållanden lämnade och inte tog tillbaka männen någonsin. Men så funkar det ju tyvärr inte. Och nyckelordet är nog just ”manipulativa”

          Det var väl samma sak m high fives m O… Sen två v senare skulle de skiljas.

    Men asså när hon åkte på den där lyxresan där hon också skrev att han betala, vet inte vart men det var ju något svindyrt ställe o de skulle han ha betalat, då de ”inte” var tillsammans.
    Tycker allt verkar så himla skumt, på ett sätt tycker jag synd om honom om detta är sant.
    Men samtidigt så när hon och Odd skiljde sig så kom de ju antydningar att han inte hade varit helt sjyst under deras äktenskap heller.

      Ja, och nu är allt frid och fröjd med Odd istället… Stackars Odd och barnen – de som lider mest gissar jag på.

        Barnen lider nog inte alls, de är för små för att förstå vad som pågår.

          Jag hoppas du har rätt! Men om det Bella skriver stämmer, så måste det vara förvirrande för barnen att ”fly” etc (och bör ju ha märkt att mamma mått väldigt dåligt + stressad).

          De kanske inte förstår varför det som händer händer men självklart påverkas barn av att ens mamma mår dåligt och att man måste fly. Även om man inte förstår varför. Det är ju inte spädbarn vi pratar om.

            Tycker inte vi ska missbruka ordet ”fly” nu. Finns mammor som flyr från krig och naturkatastrofer med sina barn. Isabella har åkt på solsemester med sina barn och hushållerskan Ida. Stor skillnad. Sen är hon säkert skärrad, sårad och upprörd just nu men hon har ett hem att komma hem till när hon väljer att göra det och en livvakt som kan stå utanför om hon så känner för det. Hon flyr inte, hon har tagit (en säkert välbehövd) paus bara.

              Precis, nej i Bellas värld har hon ”flytt för sitt liv”.

      Alltså jag tycker synd om H ifall att de skulle visa sig att det hon skrivit om honom är lögner.
      Men som sagt hon skrev ju inte så trevliga saker om Odd eller hon hinta ju massor om honom när de separera så, vem vet vad som är sant och inte i det hela. Tror aldrig vi kommer få reda på sanningen heller.

      Snart dras det upp kvitton som bevis ?

    Nästa inlägg skriver hon om hur hon tvingades betala för sina Chanelskor och Patek Philippe-klockan. Hajens kort fungerade inte…

      det är kanske därförhon behållt klockan ?

    oj vad hon trasslar in sig nu… ska bli intressant att se hur hon ska ta sig vidare i detta

    Om nu Bella betalat alla resor etc, så är det väl knappast troligt att han betalat klockan för 130 000 kr, utan den har väl Bella köpt till sig själv och sen vill få det att framstå som att hon har världens mest generösa pojkvän. Likadant med helgen på hotel d’angleterre i kph. Hon sa till Schulman att helgen säkert var dyr men att hon inte betalat…

      Ja jäklar vad hon har ljugit tidigare om det hon skriver nu stämmer. Hon kan ju liksom inte vinna i detta senario. Hur ska man kunna veta vilken av gångerna hon ljuger?

      JUSTE!

      Skriver Bella i bloggen att hon unnat sig en klocka för 130 tkr för att den är hon värd så får hon massor med kritik och negativa kommentarer. Blir anklagad för att vara materialist, egoist osv.
      Skriver hon att hon fått en klocka för 130 tkr av sin älskade pojkvän så får hon massor med likes och hjärtan. Åh så snällt och gulligt av honom!
      Simple as that.

    Börjar likna skilsmässan Wahlgren-Ingrosso som också pågick inför öppen ridå med pajkastningar, beskyllningar och lögner.

    Hur tänker Isabella egentligen??
    Tvivlar starkt på att det hon skriver på bloggen nu stämmer.
    Det verkar snarare som hon är på badsemester med barnen. Vem mer än Ida har följt med Isabella och barnen på den här resan?

      hon är kanske på sitt favvoställe madeira

      Ja Ida behöver ju inget skydd får man ju anta, så det är väl en ren bekvämlighet.

        Tror inte att Bella skulle klara en vecka själv med barnen. Det har hon ju faktiskt aldrig varit sen skilsmässan. Hennes veckor åker de oftast hem till andra också

    Men? Helt plötsligt handlar allting om pengar. Eller det har det väl alltid gjort gällande henne. Men hade detta hänt mig så hade jag väl varit förtvivlad över situationen i sig, att jag trott han är mitt livs kärlek etc. Inte vem som har betalat resorna osv???? Fick bara avsmak när jag läste inlägget. Lite för mkt info, lite för elakt.

    Plus att om han inte har bjudit på alla de resdonens hon skrivit om tidigare på sin blogg sä ljög hon ju då. Hon kan inte vinna när hon ljuger så mycket.

    Och dessutom, om det är så som hon framställer det i bloggen nu var hon ju faktiskt korkad. Vems varningsklockor börjar inte ringa när någon vill låna en halv miljon för att betala skulder, vars kort slutar fungera när han ska betala, som sedan köper gåvor och bilar för miljoner?

      *Resorna, inte resdonens…

      Tycker också att hon snärjer in sig alldeles för mycket i lögner och trassliga bortförklaringar. Hon skulle vinna mycket på att bara dra sig undan och vara HELT TYST under en lång period nu. Det här är bara pinsamt. Och lågt.

    Att du Camilla går på hennes clickbait. Detta är bara för att folk ska skriva mer om henne, tycka synd, läsa om henne. Så att vi alla glömmer en stund att hon inte har 1,5 m läsare.. och innan vi alla glömmer snart lanseras väl Hermaine Hold…

    Jag tror helt säkert att han hamnat i knipan men det är en a la bella variant på det hela för att blanda in det ena och det andra. Vi all know about the ”lappen”

    Oj du är snabb Camcam med detta så att du får klicken ist för Isabella. Men vad är det du inte förstår? Hon kanske inte vetat om hur stora belopp han lånat av andra människor och som gått förlorat. Bara för hon inte har berättat om att han frågat om att få låna av henne tidigare. (där fick vi ju veta anledningen till det snabba uppbrottet vid midsommar) På H i expressen låter det ju som att detta är något som han hållit för sig själv, eller hur. Varför är du CC så ivrig och fast besluten av att hela tiden smutskasta Isabella?? Vet hon ens vad han sagt till expressen och även om hon vet det – Tror hon på det? Hon kan ha trott att han hade med kriminella att göra och hon kan känna en oro. Vad menar du att hon borde skrivit nu – vilka som hotar henne? Eh? Nu är det väl kanske inget konkret hot hon fått även om de kan känna sig rädda och hotade MEN det vore nog ganska korkat att gå ut med namn – det fattar du nog Camcam. Lägg ner!!

      Det är klart, man blir inte störst i Sverige på att ligga på latsidan och vara långsam. 😉

        Det är tydligt när man läser inläggen vems sida du har tagit i alla fall.

          Har du läst alla inlägg? Jag stod helt på Bellas sida från början men allt eftersom har liksom hennes historia börjat krackelera och just nu får jag inte ihop det alls…

            Det är faktiskt sanningen, när hela det här började var Du lojal mot Bella

              Faktum är att när bloggen startades irriterades jag över hur pro Bella hon var. ☺️

                Ok… Då måste det ju stämma.

                  Du behöver inte ta mig på mitt ord. Det är bara att bläddra bakåt i bloggen. Både det CamCam skrev och jag skrev finns kvar. ?

                  Det är inte bara du som har varit med här länge trh. Jag behöver inte gå tillbaka för att läsa, jag har läst. Men tack för ett illa dolt ”jag har rätt och du har fel”.

                  Hahahahaaaaa
                  Nu menar du på att jag inte ens har rätt om vad jag själv kännt. ???

                  Och det var inte jag som hade ett illa dolt rätt/fel. Läs 20:12 igen. ?

                  Tack! Nu kommer jag somna med ett stort leende på läpparna. ?

            Helt på bellas sida? Om du menar när du hånade hennes första inlägg genom att påstå att mardrömmen bara berodde på att hajen flörtat med Gabrielle? Jag ifrågasatte även där vad som hände med att backa kvinnor och fick svar av dig att vi inte visste allt, bara henne sida och så vidare. Om det är att vara på hennes sida vet jag inte..

            Well well… du skriver vinklade inlägg. Inget fel med det, det är en skvallerblogg inte public service. Menar bara att det är tydligt var du står i frågan, vill du påskina något annat så bör du nog skriva dina inlägg annorlunda.

              Var det inte något om hunden också?

                Vad menar du?

                  ”Har Hajen anlitat stalkern? Är det vad hon menar? Nått ex? Pappsen? Hunden Gillis? En av grannarna som vill ha tillbaka en lånad klänning?
                  Eller har klonen brutit sig fri och är på jakt efter att ta över sin masters liv?”

            Fast det gjorde du faktiskt inte. Första inlägget var hånfullt det också, fram till att Bella gav dig inside info på vad som hade hänt.

            Jag har läst alla inlägg, och tycker att det går ihop. Det är människor vi har att göra med, de är inte alltid konsekventa, och en situation man tolkar på ett sätt då kan man tolka om i efterhand.
            Exempelvis skröt hon med att H skulle bjuda henne på en lyxig resa till Köpenhamn. Nu skriver hon att hon betalade den resan, då hans kort ”inte funkade”. Där och då var hon mer intresserad av att lyfta fram en lyckad semester i bloggen, inte genera honom med att hon fått lägga ut pengarna. Kanske tänkte hon att han betalar tillbaka sen. Men folk verkar hänga upp sig på det som att det skulle vara så avgörande.

            Nu är det en uppskakad Isabella som skriver ett inlägg. Hon har fruktat för sitt och sina barns liv. Nu är hon utomlands och börjar återfå fotfästet. Om hon är smart sitter hon inte och läser alla artiklar om detta. Inlägget verkar vara skrivet utan att hon läst Hs uttalande. Och även om hon läste det, varför skulle det vara viktigt att träta offentligt om huruvida personen som var hos henne hade ett kriminellt förflutet eller inte? Ska hon lägga ut registreringsnumret på bilen?

            Fredrik Sjöshults krönika i Expressen summerar det på ett bra och balanserat sätt i min mening.

              Om man på allvar tror att man själv och barnen är hotade till livet återfår man inte fotfästet på ett par dagar. Då är man fortfarande upptagen med att vara rädd, fundera på hur man ska kunna leva ett vanligt liv , gå tillbaka till sitt jobb mm.

                Vad vet du om det? Ingenting.

                Berätta gärna mer av dina personliga erfarenheter av ett hot mot dig och dina barn. När återfick du fotfästet och vilka strategier använde du? Det låter som att du har mycket personliga erfarenheter som vi andra kan lära oss av.

          Det är ju Camillas blogg. Hon får väl välja vilken sida hon vill? Hon tillhör ju inte public service…

            Vilket var exakt vad jag sa, eller hur!?

              Vad är det du gnäller över då?

                Jag sa att det var tydligt vilken sida hon valt. Men det är ju fritt för henne att göra också. Är inte gnäll, bara ett konstaterande.

                  Nej, i det här fallet är det gnäll. Du är grinig över att hon inte tycker som dig

                  *som du.

                  20.24 – Du får nog sluta läsa kommentarerna med en gnällig röst bara. Jag har sagt att hon får skriva precis hur vinklat hon vill, precis vad du också skrev sen. Vi håller alltså med varandra om det du och jag.

        Haha, Go Cam, Go Cam!

        De snabba äter upp de långsamma, helt korrekt Camilla

    Härligt att hon alltid refererar till ”mitt team”, den här blondinen har hybris och kraschen ner till verkligheten någon gång kommer att bli hård.
    Ser fram emot näst bestseller, ”Mitt liv på psyket” som beräknas nå hyllorna om en sådär 4-5 år..

      Eller ”utsatt och missförstådd: maskrosbarnet från Jacobsberg”

      Psycho-boost!

    Fast om han bad henne om 500 000 kronor varför gick hon tillbaka till honom? Jag förstår inte alls.

      Konstigt resonemang, finns de som går tillbaka till partners som gjort betydligt värre saker. Lätt att tro att man alltid ska agera rationellt (om andra i varje fall), men ändå gör alla människor misstag som utifrån inte verkar förnuftigt. Vi styrs av känslor

    Något skumt är det med hela storyn. Ja fruktansvärt att H har satt sig med sådana skulder. Men frågorna hopar sig, nu visste hon helt plötsligt om att hans affärerna gick dåligt och endå reagerar hon inte på dyra presenter och en miljonbil ? Vem lånar ut sådana summor? Vem ger en privat person en massa miljoner att investera av sina egna pengar? Livvakten, hur seriös är han eller tar han bara tillfället att tjäna en massa pengar och målar upp en hotbild? Skumt är det!

      Man har ju hört om skumma säkerhetsföretag som arrangerar rån, hot och inbrott för att hålla affärerna igång.
      Åtminstone på film.

        magnus verkar ju vara oerhört tillgänglig när det kommer till bella så kanske att hon är hans enda kund.

      Men Sofia – Nej hon visste INTE att han lånat stora belopp pengar av andra människor som han förlorat. Hon visste att han bad om att få låna 500 000 av henne för 1.5 år sedan. Småpengar jämfört med 10 miljoner. En traders ekonomi kan snabbt vända, han kan snabbt ha fått pengar att växa då han även varit känd som en duktig trader. Dessutom kanske han är duktig på att prata för sig och låta övertygande, han har ju tydligen också visat kontoutdrag. Du säger det ju själv – vem lånar ut såna summor så varför skulle Isabella misstänka att det inte var hans. En hotbild kan det ju tyvärr finnas i ett sådant här läge så det är bra att vakent tar det på allvar försäkerhets skull.

    Du har svårt att gå ihop det eftersom du så förtvivlans gärna vill få det till att Bella ljuger.

    Tänk om det varit Cissi Wallin som råkat ut för detta. Hin har varit omedveten om att mannen varit inblandad med skumma typer som han nu är skyldig pengar. Hon flyr hals över huvud med barnen. Mannen flyr landet. En vakt bekräftar Cissis historia om vad som hänt. När då mannen, som befinner sig i landsflykt säger ”ingen kriminell är ute efter oss”, då hade du asgarvat åt hans orimliga uttalande och proklamerat ”Jag stöttar den svikna kvinnan” (ALDRIG att du bara sagt ”ord står mot ord”) Cicci skriver sedan ett reflekterande inlägg om hur hon insett hur han manipulerat henne under åren. Då hade du sagt ”Vilket viktigt och insiktsfullt inlägg!”

    Du gör ett bra bra jobb med mycket annat, men allt vad gäller Isabella blir så sjukt partiskt, snedvridet och nästan hatiskt. Jag förstår inte vad hon kan ha gjort mot dig för att du ska hata henne så?

      Verkar jag vara den enda som inte får det att gå ihop tycker du?

        Jag har inte lika höga krav på dem som på dig…

          Jaha, men då ska jag genast plocka fram min spåkula och försöka bringa lite klarhet i vad som är sant eller inte här.

            Fredrik Sjöshults krönika i Expressen summerar det på ett bra och balanserat sätt i min mening.

        Någon i BBs ”team” borde byta inlogg till hennes blogg pronto ping Pingis..#räddadetsomräddaskan Fy fan vilken jävla blådåre till att slingra in sig i lögner ?

      När CW hånar andra kvinnor på sin IG är det dessutom såååå kul enligt folk här 🙂

    Det här är dessvärre ännu ett exempel på att man lever i ett luftslott och spenderar pengar som man egentligen inte alls har för att imponera människor man inte ens gillar.

    Så sensuella Isabella köpte sin klocka själv? Är det därför hon inte tar av sig den nu trots situationen? Jaja, har man 1,5 miljoner läsare och ligger före alla andra 27-åringar, så kan man väl köpa vad som helst! Eller muta sig till det man vill ha!

    Ja, detta passade inte direkt in på vad hon skrivit innan. Suck. Jag trodde verkligen på att hon hade blivit totalt lurad men om allt det hon skriver nu stämmer kan det inte ha kommit som nån överraskning för henne att han inte är så tät som han vill framstå. Hans kort funkade inte? Seriöst? Hon är inte sådär dum. Nu känner jag mig svindlad.

    Odd Spångberg left the conversation.

    Nu är allt tillbaka till det normala: allt handlar återigen endast om pengar för Bella.

    Han nämner henne inte med namn utan uppmanar folk att tänka kritiskt eftersom det handlar om obekräftade uppgifter från ”en enskild oemotsagd part”. Inga namn hängs ut.
    Valkyrian Bella däremot… NO MERCY där inte. Jösses. Hon slaktar honom verkligen iskallt på sitt eget offeraltare.

    Maria skriver: 27 november, 2018 kl. 19:01
    Blev du inte bjuden på resan till Köpenhamn?

    https://www.isabellalowengrip.se/2018/02/16/kopenhamn-2/

    SVARA
    isabellalowengrip skriver: 27 november, 2018 kl. 19:05
    Hans kort fungerade inte när vi var framme, jag tog även flyg

    – – – – – – – –

    Då ljög hon alltså i podden med Alex, att hon inte betalade för helgen i Danmark. WOW! Om man ska ljuga måste man ha jävligt bra minne 🙂

      Blir full i skratt, hade en gång boyfriend som sa att han är genomärlig, han kan inte ljuga p g a att han har så dåligt minne

      Från podcasten Schulman show:

      Alex – ”Jag läste ett inlägg där du hade varit i Köpenhamn och bott på D’Angleterre”
      Bella – ”Mm”
      Alex – ”Fint ska det vara, det är ju inte billigt.”
      Bella – ”Nä. Det var inte jag som betalade!”

    #Konsekvensanalys

    Det här kommer inte glömmas i första taget. Vad pysslar dom med?!

    DET HÄR ÄR EN DESPERAT EFTERHANDSKONSTRUKTION! Hon medger själv att hon anade att något inte stämde? Vem frågar efter 500 000 kr när man bara dejtar någon?

    Var är alla hennes superkrafter? Var är hennes magkänsla nu? Snarare H som inte visste vem HON är och nu ser vi sanningen. Hon är inte hotad, någon letade efter H, med all rätta. Hade jag litat på att någon ska förvalta några miljoner till mig, till och med några 100 tusen skulle jag jaga ner personen som en hund. Han lurade henne precis som hon har lurat alla. De båda förtjänar detta, varför ska jag ge min sympati till en narcissistik mytoman och en mycket dum ung kille. Snart skriver hon att han misshandlade henne psykiskt och fysiskt.

    Till alla kritiker som nu sjunger: var är är empatin? Vad händer med mänskligheten. BITE ME! Det finns inget medmänskligt i Blondinbella, inte ens gentemot sina barn (DE TYCKER JAG SYND OM!) Nej tack, jag är en högempatisk människa! Jag ger min empati och medmänsklighet till krisen i Yemen, till våldtäktsoffer, till kvinnor som systematiskt misshandlas, till föräldrar som förlorat sina barn, till cancersjuka.

    Jag tänker varken skuldbeläggas eller ANKLAGAS för att vara en dålig medmänniska. Hon spelar er alla. Jag tror att hon visste, hon var inblandad.

      +100000000000

      Yeeeeees!!!!!!

    Hur ska jag kunna plugga NU??? Kört, kutar till köket och poppar popcorn………………….

      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ASG PÅ DEN

      JAAAAAAAAAAG omg help me god, jag måste på något sätt blockera denna blogg och bellas. har blivit som besatt. hur blockar man hemsidor?

        Eller huuuur! Jag har en ensam kväll hemma och skulle dricka te, läsa och rita. Istället sitter jag här i handduk en timme efter min dusch…

          Hahahahaha ni är alla SÅ roliga!

          Har inte ens kommit in i duschen pga öppnade BB först…

            Var ledig idag, hade ett flertal ärenden att göra men här sitter jag…

        Det finns en app du kan ladda ner: fokus heter den. Där Kan du välja att blockera sidor under en begränsad tid. Exemeplvis in du lägga till bloggbevakning, Facebook, osv i 45 min för att fokusera plugget. När timern är satt går det inte att avbryta- här försökt ?

          Haha, tack för tipset! Är nog hög tid att ladda ner den appen nu :’)

      Hahaha jaa hur ska jag kunna jobba nu vid datorn när detta finns att läsa. ???????

    Håller med dig! Vad fan händer??

    Min magkänsla..

    Vilket karaktärsmord på denna stackars kille!!

    Att inte bemöta det han sagt till expressen efter att själv gått ut i Aftonbladet och expressen om sin pressade situation är helt OLOGISKT!

    Vad är det för svammel hon skriver?
    Helt oviktigt för det hon anklagat honom för. Känns som påhitt med tanke på förra inläggets extrema allvar.

    Är hon mytoman?

    Om Isabella och ”livvakten” inte har bevis som stärker att de kollat upp bilens regnr så tycker jag H ska polisanmäla henne för grovt förtal.

    Fy fan alltså vad hon gamblar med sina bolag och sitt anseende om det visar sig att hon ljuger (igen) och denna gången om något så allvarligt. Det riskerar ju att bli slutet för hennes goda anseende.

      Så gör hon alltid. Hon kan inte lämna ett ex, ett företag eller en vän och tala gott (eller i alla fall neutralt) om dem. Alltid någon som svikit, lurat, bedragit, varit avundsjuk etc etc. Listan är lång. Alla går från bästisar till fiender, från världens bästa man till den sämsta.

      ”Stackars kille”? Oavsett vad för osmakligt Blondinbella radar upp så kvarstår fakta, han har gjort oerhört dåliga affärer, levt över sina tillgångar och förlorat enorma summor av andras pengar utan att ta ansvar. Blondinbella och Hajen är likadan människor, de förtjänar varandra i sin pengakåta lilla värld.

        Han är en ung kille som gjort sitt livs misstag. Visa lite ödmjukhet tack!

        Ber man någon annan placera ens pengar är det en risk man får ta helt enkelt.

          Ödmjukhet? Är du polare med honom eller? Vi snackar om en vuxen man som skrutit om hur mycket han tjänat på börsen, fått människor att lita på honom så pass att de ger honom förtroende med sina pengar. Han har inte vett nog att sluta när det börjar gå utför utan fortsätter till allt hopp är ute. Han har dessutom vänt ut och in på lagboken för att undvika betala skatt men köpt en dyr Bentley. Tycker inte synd om honom och är det någon som ska visa lite ödmjukhet är det H…

            Menar att man behöver inte sparka på den som redan ligger ner.

            Jag ser iallafall det tragiska i den här killens öde. Säkert en väldigt smart och kunnig person som tog några riktigt ödesdigra beslut.

            Hoppas han löser situationen och kommer hem och löser situationen som en man istället för att fly.

          Ja visst är det HONOM man ska visa lite ödmjukhet…. Tänk att en man aldrig behöver ta ansvar för de konsekvenser hans agerande leder till.

            Det är ju precis det jag tycker att han ska.

            Klart män ska ta ansvar.

            Ta ansvar för situationen och komma hem. Inte bete sig som ett barn och fly för att det är för jobbigt att möta denna vem det nu är.

            Hur omogen är han?!!

            Däremot tycker jag situationen är tragisk just för att han spelade ett för högt spel. Han verkar ha rent mjöl i påsen.

            Isabella däremot verkar ju utnyttja situationen. Massor med följare och empati just under Black friday som av en händelse.

          De är lika gamla. Två personer med liknande personlighetsdrag och drivkrafter som försökte utnyttja varandra.

    Läs Åsa Lindeborgs krönika i Aftonbladet ?

      Bland det fjantigaste jag har läst. Hon tror på myten Blondinbella vilket hennes krönika visar.

        Du kan uppenbarligen inte läsa mellan raderna öht? Läsförståelse 0? ÅL skriver med skräckblandad förtjusning med betoning på SKRÄCK

      Hon kallar exet för gangster.

    Jag har det!!

    På lördag är det 1 december och vad betyder det??
    Julkalenderdags för fasicken.

    Ni har alla blivit punke’d för under december fram till jul kommer vi sakta få ta del av sanningen.
    Day??… by??… ??day!
    BUCKLE UP KIDS WE ARE GOING FOR A RIDE!!

      Vi går alltså från Callender till Bellender?

    Men VARFÖR blir hon åter igen tillsammans med honom när varningsklockorna dök upp redan på deras första semester när han ville låna 500 000kr?? Begriper det inte.. då blev hon rasande och flög hem..
    sen ska allt vara så fint och underbart utåt sett… endast ett spel för galleriet och nu berättar hon en helt annan version!!
    Helt sjukt…sorgligt och patetiskt faktiskt…
    fool me once, shame on you.. fool me twice, shame on me… borde hon lärt sig ???

      Varför tror du hon skäms? Varför tror du att hon känner sig dum? Och lurad? Och som en dålig mamma? Det är inte hennes fel, det är lätt att lita på folk och bli övertygad av vissa personers charm och övertygelse. Sluta shama henne, det är nog svårt nog som det är för henne.

    Ett desperat försök till damage control. Ge upp Bb. Du har ansvar för vad du – en vuxen kvinna – ger dig in på. Skall vi också skriva ner alla erbjudande vi fick och antigen tackade ja eller nej till? Vilka löjligheter. Han höll på med bitcoins och så klart prackade han på dig det han trodde på. Du tror ju också på dina krämer och skor som du prackar på oss? Skall vi också gråta nu över att vi fått reaktion på dina produkter och att skorna var obekväma? Kom igen.

    Hoppas innerligt att nån printscreenar precis ALLT!

    500k är nog inte mycket för Isabella. Hon skrev även att han kom med en ursäkt som hon trodde var trovärdig. Kanske något i stil med: ”Jag är inte van att förlora så mycket, därför brast det för mig. Men jag har tradeat upp det igen *visar konto*.”

    Förstår inte hur man kan lägga kortet på henne, hon har blivit utnyttjad och manipulerad. Har ingen här varit i ett sånt förhållande?
    Man förlåter det mesta och kommer med bortförklaringar för sin egen skull, man blir blind av kärleken som det så fint heter när det egentligen är ett jäkla fult spel och manipuleringar.

    Hon förtjänar ingenstans att behöva utstå den faran han utsatt henne för. Allt är ju en PR-kupp för att distansera sig så mycket som möjligt att hotbilden kring hennes tillgångar och familj tillslut raseras. Tror inte ett dugg på att house-callet var så himla friendly som han försöker få det till. Det finns väldigt många skumma typer.

    Blir trött och irriterad över att man stampar på någon som ligger ner och som bara behöver förståelse, inte allt elakt som kommer med detta kommentarsfält och CC’s uppdatering som enbart uppmanar till drev. Vid andra uppbrott har det bara varit slut, hon har inte velat göra ett mediadrev för att det är kul. Hon gör det för att hon måste.

      Varför behöver hon förståelse? Vad har resten av omvärlden med detta att göra? Den biten förstår jag ej.

      Lägga kortet på henne? Tror de flesta reagerar över hur hon säger emot sig själv i media och på sin egen blogg, inte pratar om hennes relation. Kan säkert stämma att hon blivit lurad av honom. Det dumma nu är att hon inte håller sig till en version utan fritt slänger fram en massa olika. Hon vet inte att han gjort förluster, sen vet hon det, han har verkat ha god ekonomi, sen fungerade aldrig hans kort och hon betalade för allt… Hon har en tendens att överdriva och det måste hon inte alls i detta läge. Hon kan lugnt och sansat ge ett statement som distanserar henne från honom och sen är det klart.

      +1000000!!! Håller med dig i ALLT!

      Det värsta är ju att folk inte verkar inse hur jävla illa de beter sig och hur talande det är för vilken sorts människor de är. De är inte bättre än Isabella själva, utan tvärtom är de fan hundra resor värre än den hemska människan de tror att hon är. Herregud, jag är fan fullblodskommunist i jämförelse med Isabella och kritiserar gärna all den kommersialism hon står för, men som en vettig person (obs: ”vettig”, inte ”känslostyrd” eller ”naiv” eller vad man nu vill kalla oss som inte blint hatar en människa som inte gjort en något ont) kan jag ändå lägga det ”agg” jag har åt sidan och välja att tro och hoppas på det bästa i en situation som denna.

      Det är fan skrämmande hur självgod och verklighetsfrånvänd man kan vara i ett och samma andetag, som ni som kommenterar så elakt är. Fyfan för att behöva beblanda sig med såna människor i sin omgivning…

    Ge dig!

      Haha oj skulle vara svar på kommentaren om att hon var psykopat ?

    Är inte övertygad om att hon skulle ha hittat på, eller medvetet överdivit, att det finns en hotbild mot henne. Oavsett sakernas nuvarande tillstånd har hon ju onekligen hunnit gå igenom en hel del under de senaste 1-2 åren, och av egen erfarenhet vet jag vad det kan göra med ens uppfattning av omvärlden och jaget. Jag tror säkert att hon känner sig lurad (och i viss mån utnyttjad) av Flipper – i vilken utsträckning hon faktiskt blev det är emellertid något som hon kanske har lika lite kunskap om som vi. Med det menar jag alltså inte att hon inte har någon kunskap om det, hon kan vara bergsäker på att han har lurat och utnyttjat henne och hon kan ha helt rätt i det. Min poäng är att hon inte bör klandras för att ha överdrivit faran i situationen. Det är en helt rimlig reaktion när livet har tagit såna tvära vändningar som det har gjort för Isabella den senaste tiden. I början är man snabb och van i svängarna men mot slutet, innan kraschen (som vi får anta att detta på något sätt är), så halkar man lätt helt ur banan och då är ens perseption av verkligheten inte alltid på topp.

    Säger inte att hon är oskyldig, men så länge inte alla korten ligger på bordet friar jag hellre än fäller.

    Vilken sörja..vilken skitig jävla sörja hon satt sig i..

    Fyfan för och jobba hos henne nu..stackars satar..stackars stackars Odd.. dom måste ju skämmas ihjäl.

      Tror han bara är glad över att slippa vara den som hängs ut denna gången.

    Hoppas hon droppar varför de gjorde slut andra gången (eller tredje? hänger inte med) som blev offentlig under Almedalsveckan. Hmmm……

      Bella dumpade H för att hon skulle till Balmain i Paris med Stordalen i samband med midsommar i år istället för resan till Italien.
      Efter Almedalsveckan dvs första veckan i juli så bekräftade Bella att hon och H ”avslutat relationen”. Jag tror att det hade med Bellas relation till Stordalen att göra.
      När det sedan i slutet av oktober meddelades att det inte blev något bokförlag så kom H tillbaka till Bella och Petter S la upp bilder på sig själv och hustrun. Allt var som förr igen. Eller kanske inte.

        Nja Bella och H började träffas igen under sensommaren. Så de var ihop igen innan det meddelades att det inte blev något bokförlag.

          Ja, att samarbetet med Stordalen inte blev av var förstås en konsekvens av att han och Bella avslutade sin privata relation. Om sen Bella gick tillbaka till H före eller efter vet då inte jag. Hon levde ju ett ”öppet liv” på den tiden 🙂

    Det hela känns som taget ur en av de där novellerna som man läste i Hemmets veckotidning när man var på besök hos farmor.

      Åhh nostalgi ? fast mormor i mitt fall.

    ”Jag sa till mitt team att det var över”.
    Något i den där kommentaren är så sorgligt.
    Inte ”vännerna”, utan ”teamet”.
    …alltid team. Säkerhetsteam. Hemmateam. Team. Team.

      Även men O var det ett team ?

      Bella har inga riktiga vänner. Bara ett team hon köpt för pengar.

        F: Och du har av allt att döma en hel drös med vänner som uppskattar dig.

        https://www.jokejive.com/images/jokejive/54/54e573943bc3491d6db53d8c3a7db500.png

          Det har jag faktiskt! Tack för din omtanke.

      Men eller hur. Både tragiskt och fånigt.

    Hon ljuger. Hon var helt före bakom ljuset för några dagar sedan. Nu har hon anat länge att något är fel. Hur ska du ha det? Jag är inte ett dugg skadeglad eller så för att det går dåligt för henne men jävligt irriterad på lögn och jävla dikt gång efter annan.

    Snälla H sjunk inte till IL’s nivå. Håll dig till saken. Fan pinsamt hur IL håller på. Sånt här snack förminskar hennes trovärdighet bara ännu mer.

      Jo SPILL THE TEA baby H

    Hon ville väl få det se ut som hon hade en miljonär pojkvän men istället var det hon som betalade så att hon ljög om resor och presenter från honom är jag inte förvånad över..
    Det märks att hon gillar lyxlivet.
    dock låter det ju som hon hade en aning hur allt låg till med honom och visst kan hon känna sig hotad den där dagen men det hela för att få sympatier tror jag .
    Fattar inte riktigt varför hon tycker att han lurat henne i 1,5 år

      Men vänta lite här nu. Svälj inte allt du får serverat från hennes fat. Du har inte tänkt på att det kan gynna henne att påstå att hon inte tagit del av långivarnas pengar i form av resor, presenter m.m…

        Eller hur. Plus att hon vill framstå som framgångsrik entreprenööör.

    Tycker fan ändå synd om honom. Inte nog med att han redan är i deep shit så att säga så hänger hon också ut honom på ett brutalt sätt. Med detaljer som är helt irrelevanta och kommer även påverka andra människor. Låt honom lösa sitt shit så löser du ditt (vilket i princip enligt henne egentligen är att bara avsluta förhållandet) and THATS IT.
    Alltså jag fattar verkligen inte? Jag hade ALDRIG blottat mig själv på det sättet, inte för att jag nödvändigtvis är särskilt hemlighetsfull men liksom, vart är SJÄLVRESPEKTEN?

    Jag ställer en fråga till dig CC.
    Kan du nånstans visa förståelse för Isabella? Jag tror att du tycker att hon bränt sina broar och om du gör det så fine. Men!
    Varför förtjänar inte Isabella som vilken annan kvinna som helst som blivit utnyttjad och manipulerad mer stöd än ett drev om att man någonstans inte får ihop storyn? Får man någonsin ihop en story från någon som varit manipulerad?

    Vi borde som samhälle ha kommit längre och särskilt till den punkt att man håller varandras ryggar från menlösa män med smutsiga planer.
    Oavsett och det handlar om Cissi eller Isabella. Vilken sida man än står på politiskt eller hur mycket eller lite pengar man än har på sitt konto.

      ZZZZZZzzzzzzzzzzz

      Exakt så!

      Framför allt så trodde jag att vi kommit längre än att ifrågasätta varför en kvinna som lever i ett destruktivt förhållande bara inte lämnar, att hon borde ha förstått, varför tog hon tillbaka honom, varför gick hon på hans lögner, varför beskrev hon förhållandet som så bra om det var så dåligt,…. precis samma som alla kvinnor med manipulerande män alltid ha fått höra.

        Du vet att det finns kvinnor som kan manipulera också va?

      Fast ljugit är ju det enda hon gjort hela tiden? Hur ska man kunna känna sympati då, utan att känna sig utnyttjad?

        Det är jättelätt att känna sympati för någon trots att hen ljugit förr. Att känna sympati behöver inte innebära att man tror på allt de säger. Man kan känna sympati/empati och vara medveten om att de ljugit förr. Det ena behöver inte utesluta det andra.

      Bra skrivet Felicia! Camcam brukar för övrigt ALLTID skriva att hon inte får ihop storyn när det gäller Bella, det gäller allt inte bara detta. Bella måste tydligen vara övertydlig och skriva i detalj för annars hittar folk fel och får inte ihop det och de börjar med den ena spekulationen värre än den andra, lögn efter lögn, allt vinklas och förvrids… sjukt. Inte lätt för Isabella. Just det att det ALLTID är skammande och misstro när det gäller Bella. Bella slår mynt av tragedier skrev CC häromdagen MEN gör hon det mer än tex Jocke & Jonna? Är på riktigt nyfiken och vill gärna veta vad CC tycker om dem och deras alla clickbait och om hon anser att de slår mynt av…

    vore nästan på sin plats att ange Flashback som källa till detta inlägg eftersom alla poänger i inlägget kommer från olika inlägg där. Jag tycker denna blogg är cynisk som tjänar pengar på andras olycka men har insett att BB delar denna osmickrande egenskap. Men. Det innebär inte att du kan göra inlägg som detta om en hotad småbarnsmamma utan att outa dej själv som empatibefriad.

    Lyssnade precis på hennes avsnitt i Schulman show där Alex lägger upp deras fantastiskt lyxiga resa till Köpenhamn och hon stolt svarade ”Det var inte jag som betalade”.
    Det går inte riktigt ihop med det hon skriver nu ”jag har betalat för alla våra resor”.

    Jag tänker att det är dumt för dem båda att ljuga i en sådan här situation då Isabella är en så pass offentlig person att lögner har en tendens att avslöjas.

    Flashback hade rätt.. yet again 🙂 Där skrev de 100.000 kr men ändå. Ahhhh FB <3

      Och ändå blev vissa så putt över dessa konstateranden här!

        ”Sluta hänvisa till fb!! Bara lögner där!” Jo jo….

      Det kanske var 100 000 men låter bättre i ILs blogg med 500 000.

        Precis, hon vill ju inte framstå som snål ?

          Hahaha I like you

    Alltså vilken soppa, just nu skulle hon vinna på att hålla tyst för hon har trasslat in sig i alla versioner. Oavsett vad han gjort borde hon ligga lågt och sköta sitt just nu. Så himla synd om alla inblandade.

    Undrar vilken man som vågar bli tillsammans med Bella efter det här…

      Kanske nån med noll riskanalys..?

    Hoppas verkligen de har anställt en Head of Disaster!

    Det är ju i såna här fall det blir tydligt varför man ska ta det väldigt lugnt med orden… tänker mest på när hon skrev att de har en relation ”som är svår att förstå” och ”sticker i ögonen” på folk och hur hon gjorde allt till något superdupermegaspeciellt som vi andra aldrig kommit i närheten av.
    ”He came to Paris” och vissa fans grät ju av lycka på hennes blogg över fifty shades of grey-passionen..

    …Och så kom överdrifterna och osanningarna så lätt ikapp igen, lär hon sig aldrig..

      Verkar inte så eftersom livvakten Magnus nu också sköter PR och media. Head of Security, Vacations and Public Relations. Ståtlig titel.

        Hahahahaha men hur är alla så roliga här???? Vill samla alla och träffa er på riktigt typ! lol exakt min humor. har skrattat i kanske en halvtimme nu åt vissa kommentarer

    CamCam snälla ta bort denna kommentaren!!

      Varför?

        Därför att om det ens finns en liten chans att det stämmer att Isabella är hotad och eftersökt av kriminella människor så kan en sån här kommentar försätta dem i fara.

          Om hon hade ett hot hade hon inte åkt till xxxxxx av alla ställen och spatserat runt för alla att se. Säger sig självt.
          Tänk efter vad du själv hade gjort så är svaret givet att hon inte är hotad. Trams.

            Det vet du inget om.

          Är man hotad åker man inte på solsemester, då hittar man ett säkert boende för en tid tills hotet lagt sig.

            Ibland finns inte til till det.

              Så då väljer man en känd badort där de flesta andra vid poolområdet kommer från samma land och vet vem man är…?

                Hon borde förstås ringt dig och frågat om råd först…

      oj ääääntligen!

      Den var ju kass.

      Riktigt fräsch krönika av medelålders bitter kvinna. Om den åtminstone hade haft en poäng…

        Jaa bitterheten genomsyrade verkligen texte..hade vart en skarp text annars, väldigt vågad men rakt på sak.

          ..och jo dåligt skriven ändå men få som täcks lägga ut sådana påståenden

    Så hon åker och gömmer sig på ett svenskparadis för turister där alla kan känna igen henne? Hon har verkligen gått under jorden måste jag säga.

      ?
      Alltså…

    Moderatorn har fullt upp med att godkänna eller inte godkänna kommentarerna hos henne.

    Hon är så körd.

    Camcam du kanske ska radera denna kommentar? Vi vet ju inte ännu om Bella faktiskt har ett hot emot sig!

      Om hon hade ett hot hade hon inte åkt till xxxxxxxxx av alla ställen och spatserat runt för alla att se. Säger sig självt.

        Nej det säger inte sig självt. Men om det ens finns en liten risk att någon utsätts för fara för att kommentaren står här så bör den tas bort, det säger däremot sig självt.

      Ja ta bort kommentaren helt och kanske på sin plats att påminna läsarna om att inte diskutera var varken hon eller h är eftersom vi inte vet hur allvarligt hotet är.

    Kopierad från flashback.

    Enligt lantmäteriet har inget ägarbyte skett på bostaden…? Menar de bara att de inte fått in anmälan om lagfart ännu?
    Huset är ju inte sålt sedan 2016 heller enligt Booli. Öppnar upp för lite spekulationer

    Jag tror fortfarande inte att hon köpt huset förens den dagen jag ser bevis från Lantmäteriet.

      Tror du hon har brutit sig in eller vad?

        Hon kan ju kanske hyra huset. De tidigare ägarna kanske tyckte priset var för lågt och valde att hyra ut i väntan på att marknaden ska bli bättre. Huset var till salu sedan i våras till allt lägre pris.

        Hon kanske hyr huset eftersom det var svårsålt

        Hah! ? ”tror du hon har brytit sig in”. Älskar den kommentaren!

    Jag tror hon var väldigt kär i H och blev manipuerad . Hon ville inte se och höra varningsklockorna .
    Har en vännina som var tillsammans med en sol och vårare i över två år var de sambo , hon betalade för allt . Och han ljög om hela sitt liv för henne medans han tittade henne i ögonen . Och han skulle betala nästa gång o varje gång blev det något som hände .

      Jag tror det någonstans också. Samtidigt är hon ju väldigt mån om sin ekonomi och jag har bara så svårt att se att hon trodde på att kortet inte fungerade och att hon fick betala för alla resor. Och mena att hon inte hade den blekaste aning om hans dåliga ekonomi. Till en början. Nu idag visste hon.
      Det är lätt att manipuleras, men det är något här som inte stämmer

        Det värsta måste vara att känna sig så blåst. Att ha gjort en så katastrofal felbedömning av en annan människa.
        Att bli sviken och lurad av någon man älskar är grymt. Sådant svek är alltid värst.
        Det är ännu ett bevis på att kärleken förblindar och grumlar omdömet.

      Så Bella kan ha blivit sol och vårad? Det stämmer ju verkligen inte med den bild hon gett tidigare… Allt är på hennes villkor, han vill ses mer men hon säger nej, hon bestämmer när de ska ses och ställer in om hon inte har lust. Så allt det var ljug då? Förvånar mig inte antar jag.

        Men det är inga motsättningar i det där. Tvärt om, hon kanske blev ännu mer blint förälskad just för att han gav henne det utrymmet och lät henne åtminstone tro att det var på hennes villkor.

      Eh det är ju han som varit kär och hon som flertalet ggr dissat honom, enligt henne själv!

        Hon har flertalet gånger skrivit hur kär hon är! Det går att göra slut med någon för att det händer något eller för att man inte får ihop livet och ändå vara kär i människan!

        Seriöst är ni robotar i det här kommentarsfältet? Allt är svart eller vitt. Inga känslor inblandade.

        Hostorien går ihop för att det är människor vi pratar om! ALLT är inte strategier även om det naturligtvis finns en underliggande strategi för bloggen. Vilken arbetsplats har inte strategier?!

    Supernödvändigt att skriva det öppet när hon gömmer sig? Idiot

      Gömmer sig? Hon gömmer sig inte, hon har åkt på solsemester som hon gärna vill få mer dramatiskt än vad det är.

        I hennes värld gömmer hon sig. Det är ju ganska tydligt att hon inte vill att någon ska veta var hon är, så varför skriva ut det här?

    Det här inlägget borde hon aldrig ha skrivit om hon är mån om sitt varumärke. Jag tycker varken bu eller bä om henne, läser hennes blogg bland många andra. Har några produkter i badrumsskåpet.
    Men det här blev så så så fel.
    Hon har skrivit om hur glad hon är för hans tips och tankar, hur han får henne att tänka större, utmana sej själv som person och företagare, hur givmild han är. Hur trygg han känns. Nu skriver hon tvärtom, och rent ut sagt sätter sej och bajsar i hans ansikte. Han har gjort fel, nu gör hon fel.
    Det är ändå oerhört känsliga saker hon skriver ut nu. Detta är inte entreprenören Isabella. Det här är bara Isabella. Hennes lapp: ”Ditt ego kommer att skada dig” kom jag att tänka på nu.

      Kanske H alltså expojkvännen som skrev lappen.

      Hon kan ju ha litat på honom emellanåt, antagligen har hon gjort det och varit förblindad av förälskelse och hans ev charm. Men hon skriver ju samtidigt att hon anat och känt saker – troligtvis därför hon brutit med honom emellanåt.

        Snälla, hjälp inte Bb med sådana passande bortförklaringar? För Bb-teamet kommer att snappa upp alla tips och anklaga H för allt Bb gått eller skall gå igenom.

      Antar att du menar ”det här inlägget skulle/hade hon aldrig skrivit…”. I så fall håller jag med dig, och ja, den där lappen blir fan lite intressant såhär i efterhand. Kan villigt erkänna att jag misstrodde henne då och om det på något sätt skulle visa sig att jag gjorde fel i det måste jag nog omvärdera mitt förhållande till den här bloggen.

        Menar att hon som är så mån om sitt varumärke borde inte låta känslorna ta överhanden och skriva sådana här saker. Hon framstår som vimsig och oproffsig. Lite som bloggbråken förr. Lappen menade jag att det antytts att det var en lapp från henne själv eller hennes team, och det blev ju lite ironisk. Synd att allt har blivit sån sörja :/

    H har pratat med Aftonbladet nu och säger att BB är helt ute och cyklar https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Mgl8jE/28-aringen-talar-ut-har-inga-relationer-till-kriminella

      För att rätta mig själv och det jag länkar har H varit i kontakt med Expressen. Aftonbladet har i detta fallet och artikeln bara skrivit om det.
      Men det verkar som om Bella drar en rövare. Visst kan det vara så att H försöker rädda det han kan men vi vet ju hur B kan vara.

      Han har inte pratat med Aftonbladet. De skriver vara om det han redan sagt i Expressen och refererar till Expressen.

        Jag rättade mig själv ju

      Nej, han har inte pratat med Aftonbladet. De rapporterar om vad han har sagt till expressen. De har sökt honom utan resultat. Läste du ens artikeln? De hänvisar endast till artikeln i expressen.

        Sorry, kommentarerna ovan syntes inte för mig när jag postade.

        Se min egna kommentar under mitt första inlägg

    Detta är ju helt jävla puckat. Vad håller dom på med? Herregud, livet är för kort för sånt här tramsande! Väx upp för bövelen!

      Welcome to the world of Isabella Löwengrip ??????✈️?

    Det var kanske dumt att skriva ut exakt vilken stad och land det var men de som undrar så såg jag henne och barnen hämta glass vid snacksdisken på hotellet. De har bokat en insynsskyddad stort område så de har tillgång till mycket privat som egen pool, service m.m. Inte så mycket svenskar på detta hotellet mest tyska så kanske därför ingen reagerat än.

      Oerhört lågt av dig. Camilla, snälla ta bort kommentarerna nu.

      Kanske dumt? Rätt så genomkorkat skulle jag säga

    Antar att du menar ”det här inlägget skulle/hade hon aldrig skrivit…”. I så fall håller jag med dig, och ja, den där lappen blir fan lite intressant såhär i efterhand. Kan villigt erkänna att jag misstrodde henne då och om det på något sätt skulle visa sig att jag gjorde fel i det måste jag nog omvärdera mitt förhållande till den här bloggen.

      Dubbelpost. Svar till M.

    Jag tycker att det Bella beskriver i sitt inlägg tyder på att H är en riktig psykopat. Förmodligen har hon sett tecken men inte kopplat allt förrän nu. Jag vet hur det är, har själv haft ett förhållande med en psykopat.

      Eller är det hon som är psykopaten

        Tror de båda är vääääldigt lika, där.

    Håller Bella på att måla in sig själv i ett hörn?

      Ja ???

    Men idiot! Skrev du Sara VAR hon befinner sig?! Och varför skulle hon INTE vara glad med barnen? Klart hon är glad när hon är med barnen, ska hon sitta och gråta inför dem menar du?? Alltså folk.. blir mörkrädd.

    X borde fan starta en blogg #löser50mille

    Varför spelas detta ut i offentligt rum? Om det nu rör sig om vita transaktionen, varför sköter dom inte detta privat? Varför ska media ta del utav denna soppa?

    Oj oj vilken röra. Ida, livvakten med flera borde snabbt söka sig andra jobb om de vill ha en fortsatt karriär.

    Kommentar på bellas senaste inlägg i hennes blogg:

    Michael Anderssons skriver: 27 november, 2018 kl. 19:25
    Kan hjälpa dig, har rätta kontakter som gör att inte du blir drabbad av ditt ex problem, mvh micke

    Man blir ju lite nyfiken på vad Micke menar med att han ”har dem rätt kontakterna” ?? omg kan det bli mycket mer dokusåpa av detta…?

      Det är väl samma namn som killen på Flashback som ville dra ihop ett gäng som skulle ta fast stalkern

      Knivmicke?

    Ja vem vet vad som är sant längre.. Hon vinner ju inte trovärdighet på det här direkt.

    Hon har ju dessutom skrivit att han gått med på öppet förhållande – så stämmer verkligen det där med att han vill ha barn tillsammans med henne?!

      Jag vet flera som har barn i öppna förhållanden

    Om det är som hajen beskriver det, att det är en vanlig person som knackat på och presenterat sig för att fråga efter honom så blir det ju bara pinsamt. Trots det vidriga i att förlorat andra människors pengar så blir ju situationen VÄLDIGT annorlunda om det stämmer som han sagt i Expressen… då känns ju Isabellas version minst sagt överdriven och då är ju frågan varför…

    Får bara känslan av att hon på något sätt dragit nytta och kryddat på lite extra. Det gör ju dock inte att hans svek gentemot henne är mindre jobbigt.

      Jo, men man får inte glömma bort att Isabella haft några påhälsningar som varit allt annat än trevliga och det är klart att det kan färga henne och få alla oanmälda besök att framstå som hotfulla. Men om det nu visat sig inte vara något konstigt med det här besöket så borde hon ju säga det med risk för att tappa ansiktet.
      Jag tvivlar inte på att det säkerligen finns hot mot Isabella, men frågan är om de har med X att göra. Det är vad jag undrar, inte vad hennes generella hotbild är.
      Med tanke på hur öppen hon är med pengar mm så vore det konstigt om det inte fanns. Det finns nog mot de flesta som är framgångsrika skulle jag tro.

        Håller helt med dig! Jag upplever (tyvärr) ändå att hon har beskrivit det på ett felaktigt sätt om H faktiskt talar sanning. Han har ju ingen blogg med (1,5 milj ?) läsare där han kan beskriva sin del av det hela. Hon har säkert upplevt situationen som hotfull, det hade jag gjort om någon knackade på min dörr och frågade efter min kille som var skyldig pengar. MEN jag kan ändå inte låta bli att tycka att hon har tagit i väldigt om nu Hs story stämmer….

        Det tråkiga när man ljugit och kryddat tidigare är att man tyvärr misstänks göra det igen. Det har säkert varit spekulationen från hennes och hennes personals sida där ”Det kan ju faktiskt vara…” MEN som sagt så vet ju inte jag vad som är sant eller inte men så går mina tankar.

        Sveket är dock lika illa hur som men mycket ur hennes panik och rädsla är nog obefogad om man ska tro H.

        Ur aftonbladet:

        Han nekar till att att det gått till på det sätt som Isabella Löwengrip beskriver, att personer med kriminella kopplingar sökt honom hemma hos henne och hon och hennes familj därmed hotats.

        – Det som stämmer är att det varit en person där som frågat efter mig hemma hos Isabella. Men den personen har inget kriminellt register eller förflutet och det är hon väl medveten om, säger 28-åringen till Expressen.

        ”Det är hon väl medveten om?” Det verkar ju vara någon hon träffat tidigare om han säger så?

    Det värsta är att jag tror att Isabella kan leva vidare som vanligt och behålla sina följare, trots många oklara uttalanden som tyder på att hon ljuger.

    Fast… jag vill inte ”välja sida” eller så, eftersom faktiska bevis lyser med sin frånvaro. MEN något skumt har han ju absolut sysslat med, annars hade inte han gömt sig på det sätt han har gjort. Och verkligen inte hans familj heller. Dessutom har jag ALDRIG fått en bra vibb av den snubben. Han har känts oerhört desperat sedan dag 1. Var hon än har befunnit sig så har han kommit dit med grand gestures. En ”riktig gentleman”. Och det är tamejfan alltid obehagligt med någon som spelar gentleman så uppenbart. Ett varningstecken. Dyra presenter, dyka upp varän hon är, tagga henne på sociala medier etc. Hans alterego-konto är dessutom så makalöst barnsligt och smaklöst att även om det är på ”lite skoj” säger det en del om honom. Sakerna hon beskriver i sin blogg låter som att de hade passat in på den bild jag fått av honom. Stor risk att han hela tiden ville utnyttja henne för hennes pengar. Däremot märkligt att Bella, som är så stark och ekonomiskt smart och självständig, inte dumpade honom för gott efter dessa beteenden från honom. Men är man kär så är man.

    Sen kan man ju fråga sig om hon faktiskt gett honom pengar, med tanke på hur starkt hon påtalar hela tiden att hon betalt för allt själv.

      Kan ju vara Bella som överdriver dessa ”gestures”. Han kanske hade andra ärenden i Paris den där gången, hon kanske köpte klockan själv…

      Hela grejen är svår. Man kan ju ej lite blindt på någon av dem.

    Nej, I call total bullshit från hennes sida. Jag tror hela historien om kriminella etc är påhittad för att ge henne sympatier. Artikeln i expressen igår kändes mkt märklig, för mkt detaljer som passade hennes story som hon regisserar på sin blogg. Han har säkert skitit i det blå skåpet på ett sätt som inte passar in i hennes liv. Han är nog skyldig till ett och annat och det tror jag hon är med.

    Isabella har väl ändå ingen skyldighet att bemöta det hennes ex gått ut med. Förstår inte hur alla här inne kan vara så snabba med att välja hans sida när det bara är ord mot ord. Själv tänker jag inte välja någon sida förrän jag vet vad som hänt. Men tänker aldrig sitta och säga att ett offer för en manipulativ man ljuger.

      För att inget hon säger går ihop?? Och det är även hennes historik

    Såhär lät det den 19 maj i år, då hyllade Bella kryptovalutor. Trovärdigheten?

    https://www.breakit.se/artikel/13444/isabella-lowengrip-om-krypto-och-blockchain-det-ar-framtiden

      Som vanligt är trovärdigheten 0.0. Liksom Bbs EQ.

      Det där är faktiskt helt sjukt även för att vara BB. Jämför vad hon säger i intervjun med vad hon skrev i dagens blogginlägg. Hon ljuger så mycket att det är obehagligt på riktigt.

    Men varför tänker ingen på den stackars Stalkern? Tänk vad jobbigt det måste vara för honom att på ett ögonblick ha blivit förvandlad till en menlös liten tönt. Från att ha suttit med bultande hjärta och läst allt Isabella skrivit om honom, till att inse att hon nog inte tänker på honom alls nuförtiden. Vad ska det bli av den stackarn nu när hans livsverk har reducerats till en bagatell?

      Han blev väl själv rädd ? Låste sitt konto på insta.

    Jag blir helt matt av alla kommentarer. Var borta en stund det dräller inkommentarer. Hur håller ni reda på vilka ni läst och inte läst? Skulle gärna ha en ”prioriteringsknapp” där man kund rangordna på mestgillade, nyast etc.

      Det har jag saknat länge. Fanns ju förr i kommentarsfält, det man inte hade läst hade en annan färg

    Försvarar givetvis inte honom men med tanke på Bellas historik med att öppet svartmåla bekanta hon plötsligt inte gillar längre gör inte att hon framstår som en person man vill vara vän med.

    Sen en annan sak… att hennes team bröt med x.. wtf. Hennes team! Hahaha.

    Men ingenstans skriver hon att hennes blogginlägg ska vara ett svar på hajartikeln? Vilken konstig vinkling att få det att låta som om hon aktivt undviker att svara, när det ju inte en var syftet med hennes inlägg

    Han har lyckats lura folk att placera, enligt honom själv, väldigt mycket pengar. Så förlåt mig, men jag tror inte på honom just nu för fem öre.

      Lurat och lurat… han styr ju inte över hur börsen beter sig

    Fast hade inte du bevis på att det hänt osv? Som du inte ville gå ut med efter smskonversationen med Bella och i samråd med din chefredaktör? Man skulle ju kunna tänka sig att exet som uttalat sig i Expressen försöker rädda sitt skinn om det är så att du har bevis på Bellas utsago, jag tror ju inte att superduperbusar som vill kräva in jättemånga miljoner och inte drar sig för våldsamheter känner sig jätteglada över att dom är uthängda i hela Sverige av Isabella. En sådan sak räddar ju henne och skapar distans men det sätter ju exet i desto större fokus vilket nog är något han med näbbar och klor vill tona ner. Jag har svårt att se att seriösa typer skulle vara intresserade av att investera via någon privatpersons ISK och allra minst i kryptovaluta vilket jag förstått att exet åtminstone delvis investerat i.

    Någonstans här skrevs om att det omtalade inlägget på fb var planterat. Tror helt på det. Detta känns så skruvat.

      Jag var den som skrev att den förmodligen var planterad.

    Oavsett vilken part det är som inte är fullständigt sanningsenlig, så skulle jag säga att det är ett stort maktmissbruk och en härskarteknik av råge att uttala sig på sin kanal på det sättet som Isabella har gjort, när den andra parten inte har någon möjlighet att ge sin version av saken i samma omfattning. Det har varit helt tyst från hans sida i flera dagar, förståeligt med tanke på de problem han själv beskriver, men om det visar sig att den sida som Isabella framhävt inte är riktig, snuddar väl det på gränsen till förtal? Tycker i vilket fall oerhört synd om hans närstående som fått en väldigt ensidig bild i media av situationen fram tills nyligen.

    Jag satt och krigade för henne igår. Tycker fortfarande att man inte hurrar för någons ”nedgång” i livet oavsett hur man kommit dit.
    Däremot förväntade jag mig mer empati och mogna svar från henne. Hennes sista inlägg var motsatsen. Allt handlar bara om pengar. Sandlådenivå att ”han kastade sand på mig först så nu får jag faktiskt kasta tillbaka ännu mer”. Dagiskänsla.
    Hoppades på mer mogna inlägg. Men men nu vet man hur hon funkar i dåliga situationer. Hon är ju extremt arg och kär. Annars hade hon inte skrivit sådär….

    Orkar inte läsa allt så kanske någon som redan poängterat detta men hon skriver faktiskt att
    1 någon har varit vid hennes dörr och sökt exet
    2 bilar har stått vid huset på natten

    Bilarna visar sig tillhöra kriminella.

    Ingenstans står det att personen och bilarna hör ihop. Det kan alltså vara rätt som X säger att den personen vid dörren är ostraffad. Medan det Bella skriver också stämmer att de i bilarna är kriminella.

      Ringer hon även till polisen när hennes pappa parkerar sin bil utanför huset vid besök med tanke på att han har kriminell bakgrund (olagliga lån på ca 60 miljoner)?

      https://web.archive.org/web/20150921204603/http://www.realtid.se/ArticlePages/200903/03/20090303115706_Realtid494/20090303115706_Realtid494.dbp.asp

      jag är helt övertygad om att man får det låta som att det varit fler besök så att inte den ostraffade mannen som sökte efter X går ut i media och säger ”jag är inte alls dömd för människorov”

    Fast. Borde hon verkligen bry sig om någon annan än sig själv och sin familj i den här situationen. Hon har skrivit varje dag i över 10 år till ändå en ganska stor skara människor som läser och gör så även nu, behöver man lägga så mycket värderingar i det?

    Några saker som är märkliga:
    – var kommer Bellas plötsliga rikedom ifrån? Den verkar sammanfalla med att hon träffade X?
    – hon säger att hon betalat alla resor, men har när det begav sig skrutit om att H minsann bjudit henne på resor hit och dit? Vad stämmer? Varför ljuger hon? Varför har det varit så viktigt att påpeka att H bjudit henne på resor öht? För att visa vilken framgångsrik kille hon har? Samtidigt som hon tyckte att hans ekonomi var skum?!
    – klockan. Hon var misstänsam mot hans ekonomi och person men tar ändå emot en klocka för hundratusen?
    – att hon i inlägget skriver att han försökt hjälpa henne med placeringar och liknande. Är detta så konstigt? Han jobbar med att få pengar att växa, är det då konstigt att han vill hjälpa henne? Han vet ju att lyx och pengar är viktigt för henne. Var det inte exakt det hon gjorde med Odd dessutom, försökte få honom att anamma hennes livsstil, starta bolag, börja blogga, bli anställd av henne dessutom. Varför är det fel av H att försöka hjälpa henne?

    Vet inte heller vad jag ska tro om denna soppa. Men jag tror att det inte direkt gynnar Isabella att skriva som hon gör just nu utan tror det är bäst att ligga lågt.

    99% av kommentarerna på hennes blogg som släpps igenom är hyllningar, moderatorn jobbar hårt med att tillämpa Kina inspirerad censurering. Allt för att luftslottet skall hållas svävande.

      Japp. Har kommenterat där med, INTE elakt, mer kritiskt däremot, och det går i princip aldrig igenom.
      Testat kommentera gullgull och det släpps direkt.

    Tilläggas kan att hon INTE startade deras relation via Twitter utan han har varit på hennes fester via hennes jobb..

    Jag har ingen aning om Isabella varit involverad i H:s tradinghandel eller inte. Men hon ger definitivt intryck av att ha kunskap, och vara positivt inställd till den här typen av handel.

    Nedanstående är saxat från en intervju i Veckans Affärer med Kerstin Hessius och Isabella i samband med utnämningen ”Mäktigaste affärskvinna 2018” (publicerad 2018-03-06).

    Ulf Skarin, Veckans Affärer:
    ”Ja, om du har makt måste du också våga använda den för att göra skillnad. Hur vill ni göra skillnad?”

    Isabella Löwengrip:
    … ”Jag har till exempel byggt upp Skandinaviens största aktiegrupp på nätet för kvinnor. Jag kunde stå på egna finansiella ben redan när jag var sexton år, jag har alltid varit duktig på att investera mina pengar. Det är också någonting som vi ser att kvinnor inte är lika duktiga på som män. Just nu håller jag på och planerar för ett stort kryptovalutaevent och vad tekniken blockchain innebär för möjligheter.” …

      Haha, såg att signaturen Fabian B tidigare i kväll länkade till en intressant artikel som går i samma spår.

      I artikeln i nättidningen Breakit (2018-05-19) hyllar hon utan förbehåll investeringar i kryptovalutor och ”block chain”-tekniken. Bl a intressant att notera i artikeln den här passagen:

      ”Löwengrip håller även på att bygga upp en egen kryptoportfölj.
      – Jag har framförallt köpt de största valutorna som bitcoin, ethereum och iota.”

      Kursutvecklingen på de här valutorna de senaste 12 månaderna har varit katastrofala -61%, -76% respektive -79%! Hoppas att hon inte förlorat massa pengar på den här typen av tokiga placeringar…

    Har inte koll på Bella och H’s relation men ja, lite konstigt är det ju… allting. Alla dessa olika storys.

    /V

    http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

    Jag förstår att Isabella vill och bör ta avstånd från H offentligt nu. Jag förstår att hon är rädd att folk är efter henne också, eftersom H gett henne dyra gåvor osv. Vad jag inte förstår är varför han utmålas som en psykopat? Eller vart kärleken till honom försvunnit? Han kan inte må bra, hans situation är mardrömslik och så utmålas han som ett monster i pressen. En daytrader kan förlora stort, så ser spelet ut. Ska partnern då säga upp kontakten? Jag menar, saker kan hända, man kan gå i konkurs, förlora allt, utan att göra sig skyldig till något kriminellt. Bara för att man jobbar med för hög risk. Men synd är det om en person som förlorar allt dessutom förlorar den han antagligen älskar. Som sagt var, jag förstår Isabellas situation. Hon är antagligen jätte rädd att bli inblandad och förlora pengar själv. Med stalkern i bagaget kanske hon uppfattade situationen värre än den kanske är. Jag vet inte, lösa spekulationer. Men om H har ringt henne och bett om att få förklara sig, varför har hon inte tagit emot det? Och varför målar hon upp en sådan här bild? Eller kanske den är sann, jag vet inte. Men på något sätt tror jag att hon varit tvungen att ge en värre version än vad det faktiskt är frågan om på grund av att hon tror att det skulle skada hennes varumärke oerhört mycket. Och jag förstår henne väl, men tror ändå inte att hon tycker så illa om H som det verkar.

    Igår skrev hon att hon tidigt fick se hans konto och alla 10-tals miljoner han hade, att hon trodde det var hans egna tjänade pengar.
    Midsommar 2017 gråter han och ber om att få låna 1/2 miljon av henne för att han är pank. Några månader senare köper han en Bentley för en miljon minst, en klocka till henne för över 100k, bjuder henne på en resa till Köpenhamn (som hon nu tar tillbaka och påstår att hans kort inte fungerade, yeah right). Vilken soppa! Klart hon inte är helt ärlig mot oss och jag tror inte hon var riktigt beredd på att H skulle uttala sig idag. Snacka om pajkastning nu

    Börjar bli rejält trött på denna manipulativa, narcissistiska kvinna och hennes påhittade historier. För det är precis vad det är. Alla delar av denna historia finns säkerligen i excelarket. Hon sitter säkert i detta nu och gottar sig åt alla klick den genererat.

    Snäppet knäppare är dock jag som gått på den här skiten och följt allt som sagts de senaste dagarna. Nu är dock gränsen nådd, den här gången har hon gått för långt. Jag väljer därför att kliva av denna cirkus, då jag tror att det enda som biter på henne är när hon tappar följare. Jag hoppas att fler än jag tar sitt förnuft till fånga och slutar att supporta henne och den bubbla hon lever i. Hennes liv är totalt påhittat, det är dock inte mitt och hon har ingen plats där.

    Skulle hon inte på en planerad resa till typ Australien ändå med barnen? Har hon inte sagt det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.