Egoinas tips till giftassugna människor

En eftermiddag fick vi kämpa för vår fika på jobbet. Kan hända att jag fick panik 30 sekunder efter att denna bild togs och skakade ut min istället. Heh.

Tips på test att göra med den man funderar på att gifta sig med för att se hur de verkligen är:

1) Surfa med dåligt Internet.

2) Fiska upp godis ur en sån här maskin.//Egoina

Surfa med dåligt internet eller behöva fiska upp godis ur en maskin?
Hmmm…tro det eller ej, men jag skulle nog faktiskt kunna överleva med dåligt internet ganska länge, så vida jag inte behöver jobba.
Då får jag tuppjuck! När jag var nere i Småland och hälsade på för några  veckor sedan stod mamma och pappa i begrepp att flytta och hade dragit ned sitt internet i skogen till typ ”dial up-hastighet”. Att ladda upp en 60 sek lång film tog 45 minuter och uppkopplingen bland träden på telefonen var också katastrof.
DÅ gällde det att djupandas i kvadrat, men annars…nä…lugnt…

Skulle man däremot spärra in mina djungelvrål i en sådan här maskin så skulle jag förmodligen kasta den i väggen . Eller PÅ personen som utsatt mig för detta sattyg.
Det är mitt test. Låser du in mina djungelvrål så testar du hur mycket JAG vill gifta mig med DIG!  😉

Cola Zeron ska vi inte tala om.
Testa att ställa in den i kylen i en vecka och jag kommer seriöst överväga att sätta en hotlapp på kylskåpsdörren!

Vad hade ni valt?
Dålig surf eller tålamodskrävande godismaskin?

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Just idag svajar mitt wi-fi upp och ner. Så frustrerande.
    Har jobbat hela helgen och idag har jag planerat ingenting, eller jo, surfa surfa surfa med bra wi-fi. Läsa de bloggar jag följer, se Bachelor och se Vår tid är nu, och mitt i det programmet försvann wi-fi.
    Så dålig surf NEJ TACK!!!

      Visst är bachelor bra ska se det med.

    Har en sån hemma. Den låter också. Hetsig musik på hög volym som inte går att skruva ner. Jag hatar den, men den är min unges så jag kan inte slänga ut den? Tips till alla som har någon ni tycker riktigt illa om, köp en sån här till deras barn, den kommer att driva föräldrarna till vansinne…

    Vi har kasst bredband, jag tror vi betalar för 100/100 mbit men en bra dag får vi ut 1 Mbit. Det är till och med roligare att titta på reklamkanal än när netflix/Viaplay laggar var och varannan sekund..

      Kolla upp din router

    Som ätstörd light så är det en jättebra idé att försvåra tillgängligheten för godis.

    En tålamodskrävande godismaskin. Mitt internet beroende är större än mitt sockerberoende. *grin*

    Tålamodskrävande maskin alla dagar i veckan. Vi hade en sån. Kedjorna gick sönder efter ca 10 försök, så vi fann inget annat råd än att demolera maskinen. Problem solved.
    Saggigt internet däremot. GAAH! Internet, telefon, digital-TV och analog TV låg nere samtidigt i 8 timmar. Kvar fanns mobilt internet så jag gick ut på en 2 timmar lång promenad i snålblåst och spikregn. Gick åt helvete, jag blev ju pigg och kunde reta mig ännu längre på nedsläckningen.

    Lätt godismaskinen. Hade ledsnat på 3 röda och gått till närmsta affär istället, så då skulle jag få lite motion om jag ändå ska äta lite godis så win-win. Slött internet däremot… Har redan slagit sönder 2 datorer och 3 mobiler p.g.a lagg såatteh… NEJ! Det driver mig till vansinne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.