X ansöker om konkurs

Jag har ca nio stycken långivare som lånat ut ca 30 miljoner kronor till mig. Skulderna är förfallna till betalning.
Medlen finns ej längre i behåll och jag kan därför ej återbetala lånen.//X ur sin konkursansökan

X har alltså inkommit med en konkursansökan till Stockholms tingsrätt via sin advokat Johan Carlsson där han uppger att han har ca 9 st långivare vars pengar han nu inte kommer kunna betala tillbaka.
Skulder verkar ligga på 30 miljoner kronor enligt ansökan.
Med tanke på att Isabella Löwengrip i sin livesändning så sent som igår berättade för sina följare att det rörde sig om svarta pengar så borde det rimligtvis finnas fler långivare, eller hur? Eller kan man ansöka om konkurs om man förlorat svarta pengar?
Är kriminella långivar-familjer (Isabellas ord) av svarta pengar intresserade av vad en konkursförvaltare har att säga verkligen?
Jag antar att detta också pekar på att X inte alls kommer vara förhindrad för resten av livet att återvända till Sverige – någonting Isabella också sa i sin live igår – för om det var planen så hade han väl struntat i alltsammans i stället och satt sig på en tropisk ö med Joakim Posener eller någon annan ljusskygg person och skålat i Pina Colada? (Skämt, men ni fattar poängen…)

Hur ska man tolka en konkursansökan?
Att det är helt lagliga affärer som gått åt skogen eller är det ett sätt att framställa det på ett sådant vis?
Jag kan NOLL om konkurser och har ingen aning om vad man kan eller inte kan ansöka om, men just svarta pengar låter aningens osannolikt…
Får eller kan en advokat ens företräda en klient om denne hanterat svarta pengar på det här sättet som Isabella ville få det till i sin live?
Någon juridiskt insatt konkursexpert här inne, månne?

453 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag är absolut ingen expert, men tänker att det rent teoretiskt skulle kunna vara så att han började med att låna vita pengar (30 miljoner) men när det sket sig lånade han mer pengar svart. Då vore det ju förståeligt om han bara nämner de vita pengarna han förlorat.

      Kan någon förklara vad det innebär att sätta sig själv i konkurs? 🙂
      Vad händer efter en har gjort det?

        Läs om konkurs hos Kronofogden så kan du lära dig vad det innebär.

          Men gå och dra täcket över huvudet N! Så less på dessa dryga svar!

            Fast vad är det som är drygt? Att gå igenom hur en konkurs görs osv är inte direkt en enda mening. Varför skriva en kommentar, där man efterfrågar information, när det förmodligen tar lika lång tid att googla fram svaret.

            Skatteverkets hemsida har väldigt bra information angående konkurs där allting beskrivs.

              Menade Kronofogden och inte SKV.

                Personlig konkurs används som begrepp när en fysisk person sätts i konkurs av domstol.

                Fysiska personer som är satta i konkurs får inte styra över sin ekonomi, utan en konkursförvaltare gör det. De kan inte agera som företrädare för juridiska personer, till exempel som styrelseledamöter för aktiebolag. De kan ej heller bedriva näringsverksamhet som kräver bokföringsskyldighet under bokföringslagen, och de får inte betala eller köpa något, med undantag av beneficium, dvs livsnödvändiga kostnader som mat, bostadshyra och liknande.

                Fysiska personer kan inte bli av med skulder i en personlig konkurs, tvärtom blir det extra kostnader för konkursförvaltare och annat, detta till skillnad från aktiebolag där bolaget upplöses vid en konkurs och ägaren kan starta ett nytt bolag utan skulder. Personlig konkurs är inte så vanlig eftersom kronofogden kan spärra tillgångar även utan ett konkursförfarande. De personliga konkurser som förekommer gäller ofta enskilda näringsidkare, där ekonomin är trassligare och det är större misstankar om att pengar kan föras bort via bluffakturor och ann

                  ”till skillnad från aktiebolag där bolaget upplöses vid en konkurs och ägaren kan starta ett nytt bolag utan skulder”

                  Sanningen med modifikation, har bolaget konkursbakgrund med t.ex. en styrelse som inte upprättat kontrollbalansräkning i tid eller haft otillåtna transaktioner så kan skulder som tillhör bolaget överföras på person.
                  En vanlig felaktig uppfattning är att man är ”skyddad” vid konkurs bara man har ett AB, så är inte fallet.

                  Tack Tina!

          Det fråntar har inte ansvaret att betala tillbaka. Om det återstår skulder efter det att alla tillgångar har skiftats ut, bär man i fortsättningen med sig dessa skulder.

            Vad jag vet så bär inte bolaget eller ägaren till bolaget med sig sina skulder efter en konkurs….? det är snarare så att fordringsägarna förlorar på en konkurs då de aldrig kommer få tillbaka sina pengar. Åtminstone inte hela summan som det finns fodran på.

              Efter en konkurs upphör bolaget. Det fortsätter inte skuldfritt. X kommer att ha sina skulder kvar efter en konkurs. De avskrivs inte.

        Man behöver inte betala skulder, tror att skulder avskrivs så att säga.

        Ja han kan väl ha lånat svarta pengar också vad vet vi om det, kanske inget han vill tala högt om.

        Isabella har väl inte sagt något om tre kriminella familjer – varför vinklar Camcam allt och lägger till, drar ifrån och förvränger – precis det hon anklagar Isabella för. Vi vet inte vad Isabella kan, får och vågar säga eller om hon hotats vilket hon aldrig själv uttalat som många påstår.

        H har ju tidigare sagt, vilket vi kan läsa i tidningar, att han fått hot och att daytraders ofta får kidnappningshot, han har också bekräftat att det var någon hos Isabella och sökte honom och att detta då uppdagades för Isabella – Varför letar Camcam bara fel på Bella, och vänder och vrider på Bellas ord hit och dit.

        Varför är detta så viktigt för Camcam, det verkar uppta all hennes tid och hon verkar väldigt upprörd och arg, nästan som manisk och lite galen.

          Hon har visst sagt tre familjer, kolla liven på insta

            JA men hon sa inget om att de tre familjerna är kriminella eller? Men hon har tidigare sagt att han lånat av ljusskygga personer och att hon blev chockad av summor och av vilka personer och att man aldrig vill låna av dessa. Camcam vinklar allt och lägger till. Det kan finnas anledningar till att Bella inte längre kan/får säga vissa saker, av säkerhetsskäl och vi vet inte vilka hot hon får/fått eller inte fått. Det är ju fel på allt hon säger enligt cc och sekten här, sen om hon tar bort eller tar tillbaka vissa uttalandes som det klagats på ja då det fel på det. Stackars Isabella, inte lätt för henne..

              Isabella sa att familjerna ville tvätta pengar och därför inte ville dra in polisen. Två minuter senare ändrade hon sig och sa att en familj ändå hade varit i kontakt med polisen??!!

                Om de dragit in polisen… hmm då måste det ju varit något kriminellt som pågått eller? Varför drar in polis annars? Är du säker på att du inte missuppfattat Bella? Eller så har väl kanske Bella missuppfattar det eller snurrat till det. Kan inte vara lätt för henne detta, kan förstå om råkar säga fel i all press o stress och på engelska dessutom.

                  Blir aldrig något polisärende om det är lån från person eller bank. Möjligtvis om du uppgivit vad du skall ha pengarna till inte stämmer men det är inte brottsligt. Det är fortfarande lån som är kopplade till revers/säkerhet. Så om det är korrekt gjort så är det inget polisärende.
                  Dessutom gäller det för borgenären att hålla koll på preskriptionstider etc så han/hon ansöker om förlängd preskriptionstid för sin skuld i form av nytt försök med Kronofogden minst 1 gång om året. Det är ju ingen bank bakom för de har 10 års preskriptionstid med gällande låneavtal, detta kanske räknas som konsumentlån/kredit. Då är det 3 år preskriptionstid.

                Väldigt bra drag att prata officiellt om familjer som vill tvätta svarta pengar, ibland kan man vinna mera på att hålla en låg profil vilket Bimbobella aldrig har förstått.

          Älskar att bara för att Bellaryttare inte TROR att Bella sagt något så har hon banne mig inte det heller, haha. Get your facts right åtminstone innan du klagar på vår eminenta camcam.

            Tre familjer sa Bella på instalive ja MEN sa hon verkligen tre ”kriminella familjer” eller har inte Camcam lagt till det ? Och därmed har Camcam alltså vinklat, ja ljugit rent av Inte kasta sten i glashus kanske… om man säger så.

            Lyssna M. Enligt vad Camcam skrivit att Bella sagt i liven så är det inte ”kriminella familjer” utan bara tre familjer. Så vet du det. Rätt ska va rätt. Camcam vinklar och andra vinklar.

            ”Kriminella långivarfamiljer” är Camcams ord inte Bellas, Bella sa tre familjer men inte kriminella.

            Bella har inte heller sagt att Personen vid hennes dörr som sökte H/X var kriminell, det är vinklat av media och H – Läs Expressen. Media vinklar mycket tyvärr. H kan inte veta vilka bilar som varit utanför Bellas, man kan förstå att Bella i hennes situation blir rädd för okända bilar utanför efter att ha haft en stalker och just fått veta om denna skuldhärva. Bella har inte sagt att hon personligen fått hot men H har tidigare uttalat att han fått många hot och att daytraders ofta får kidnappningshot – så man kan förstå att Bella och hennes vakt kände en fara och en hotbild.

              ’Kriminella Lång-Ivar’ läste jag..

          Som Anonym precis här ovanför dig skriver så slipper man INTE automatiskt ifrån skulderna om man som privatperson söker sig själv i konkurs, de hänger med även efter att konkursen avslutas genom att konkursförvaltaren får sitt arvode, eventuell utdelning sker och konkursen avskrivs om de inte blir fullt betalda. Företag som går i konkurs avvecklas ju på ett annat sätt, en privatperson upphör ju inte på samma sätt att existera trots konkursbeslut.

          Skulderna finns kvar. De avskrivs inte.

          Nej i en personlig konkurs på obestånd så avskrivs ej skulderna . Så fort du får en lön så kommer kronofogden dra pengar från den, du lever på existens minimum .Alla tillgångar mäts ut ..bilar , lägenhet , dyra klockor , kläder , konst , båtar mm . Du kan inte äga något dyrare alltså . Ej få lån . Du får leva alltså ungefär som om du fick socialbidrag snålt och fattigt såvida inte du lyckats trolla fram pengarna och betala skulden .
          Han söker ju personlig konkurs m obestånd = ser ingen möjlighet att inom en framtid kunna betala igen pengarna .
          Så den rika , fina charmören med dyra presenter som klockor och klackar … fick gå på hm och Dressman hädanefter ? tänk vad fort allt kan vända .
          Bella lever sitt glamour liv och hittar nog någon som kan överösa henne med presenter snart igen .
          Odd kanske ? Han är ju en trygg och stark man ( kom hon på helt plötsligt )

        En konkursadvokat konstaterar att du inte har några pengar att betala skulderna med. Det får du en dom på. Sen händer inget mer.

          Fel ! Allt du har av värde mäts ut ! Lägenhet , bilar , konst mm. Du får inte ta lån och köper du något av värde kan kronofogden mäta ut det .
          Personlig konkurs är det värsta eftersom du står som ansvarig över alla pengarna själv .. inte ditt företag .

            ?‍♀️

        Ja du kan aldrig ta lån tex . Sedan allt som du får in genom jobb så plockar fogden det och du får leva på existensminimum . Så personlig konkurs är absolut det sämsta . Har du bil , lägenhet tillgångar såsom dyr konst , möbler , klockor så tar konkursförvaltaren detta av dig . Du blir alltså ganska utblottad .
        Sedan att pengarna var svarta ? Ja isåfall om Bella gått ut m det så lär ju ” ägarna till pengarna bli överlycklig på henne ? Det hon pladdrat om är att skattemyndigheten just fått reda på att ” svarta pengar använts . De som förlorat pengarna har även gjort det + att de kommer att åka dit på undanhållande av skatt på flera miljoner . Bella borde nog lära sig att knipa igen … men är övertygad om att hon njuter av denna Cirkus ! Det brukar narcister göra .

        Det innebär att han går i personlig konkurs och även eventuellt aktiebolag. För honom innebär det att han kan fortsätta sitt liv som ingenting har hänt! Förutsatt att han inte har gjort något olagligt, som daytrader är han rökt Men han behöver inte betala tillbaka några pengar i framtiden. Det är ett vidrigt sätt att komma undan på genom att gå i personlig konkurs.

          Ingen kommer undan . Allt som kommer in på hans lönekonto kommer kronofogden mäta ut .Alla tillgångar som är av värde … tar kronofogden . Du kan inte ta lån , leasa eller avbetalningar . Så han kommer undan m skulden ? Nja vill nog Helldre säga att hans framtida liv kommer att bestå av att leva väldigt snålt ! Han behöver hitta sig en rik kvinna nu ? eller inkassera svarta pengar , för allt som trillar in på lönekontot går raka vägen in på kronkalles konto .
          Googla skuld efter personlig konkurs på obestånd så är det inte så svårt att läsa sig till att han har …… gått från 100 till noll i en jävla fart . Vilken bank tror du skulle låna ut pengar till någon som har 30-40 milj i skuld ??

    Bara för att han gjort en konkursansökan betyder inte det att det går att utesluta att han också hanterat svarta pengar.

      Och helt seriöst, det är ju verkligen helt irrelevant hur vi ”tolkar en konkursansökan”. Det som har hänt och som är bekräftat är att han haft skulder till nio personer på sammanlagt 30 miljoner kronor och att han nu ansöker om att få gå i konkurs. Utöver det vet vi ingenting och vi borde inte ens ”försöka tolka det” eller spekulera vidare i saken. Löjligt.

        Jag är jurist och fattade inte ens när jag läste konkursrätt hur man ska tolka saker där, lol. Tänker att det kanske är bäst att låta rätten sköta tolkningen och så kan vi, som du säger, fokusera på den fakta vi förstår.

    Jag tolkar det som att det rör sig om lagliga affärer som gått fel. Kanske lite för influerad av tv-serier osv, men om det hade rört sig om svarta pengar från kriminella tror jag knappast att en konkursansökan hindrar dessa personer från åsamka annan typ av skada. I mina öron låter det konstigt att man skulle kunna ansöka om konkurs för att man är återbetalningsskyldig svarta pengar.

      Det började säkert med vita pengar som sedan ersattes av svarta när de vita tagit slut och han var i knipa.

        Hur vet du att det gick så?

          Hur vet du att det inte gick till så?

            Jag har inte hävdat att jag skulle veta det motsatta. Jag frågade Lo om hur hon vet det som hon uttrycker sig så tvärsäker på.

              “det började säkert med… ” antyder väl snarare att det rör sig om en spekulation från hennes sida än att hon är tvärsäker?

      Den rättsliga principen Pactum Turpe brukar tillämpas på avtal som rör svarta pengar. Avtal av sådant slag (svarta pengar) anses generellt inte förtjäna rättsordningens skydd, enligt Pactum Turpe och svensk rätt.

    lyxfallan.se
    blondinbella och X borde vara med. istället för chips, läsk och postorder på kredit så har vi här bentley, smycken och hus. ser fram emot det programmet.

      Hahaha omg. Helt ärligt; det hade varit ett fantastiskt program!

      Man kan se tydligt i dagens insta att de trappar ner på kostnaderna. Hon säger att de kommer att byta hotell men jag tror bara för att hålla fasaden lite till.

      ”Det finns bara ett sätt att lösa dethär; LOPPIS!!! ”

        Vill gärna höra Kick Ass-Coachs analys av Bella…

      Jaaa! Detta är ett fall för lyxfällan:
      Leva över sina tillgång – CHECK
      Inte ha ett ”ordentligt jobb”/stabil inkomst – CHECK
      Lyxkonsumera – CHECK
      Någon typ av kostsamt beroende (trading?) – CHECK
      Låna pengar – CHECK
      Låna pengar för att finansiera och uppehålla en fasad – CHECK

      Jag saknar insikten i hur man kan låna så stora belopp med den självsäkerheten att det kommer att vara lyckosamt. Jag får liksom grov ångest över mitt bostadslån.

    Han kan nog ansöka vilken färg än pengarna har. X kan ju så att säga ha handlat i god tro, är ju upp till ägarna att bevisa varifrån deras medel kommer om den frågan kommer upp.

      Precis. Det är ju inte han som ”gjort” pengarna svarta, han har endast lånat dem för att handla med (vad vi vet). För de som lånat ut pengarna kan de däremot vara svarta om de förvärvats på olagligt sätt eller inte skattats för men det behöver inte ha någonting med X att göra. I konkursbouppteckningen blir långivarna offentliga och OM det då är svarta pengar kan det bli en del att förklara för långivarna men inte för X.

      Är det svarta pengar kan det eventuellt bli aktuellt att utreda om det föreligger något penningtvättsbrott för någon inblandad men det är en annan fråga.

      Sant

    I Bellas senaste Instagramhändelse när hon hämtar kaffe så blinkar, vad som ser ut att vara, Hermes-armbandet återigen på handleden. Som hon hade så bråttom att få av sig! ?

      Hon är inte riktigt klok

        check på den!

        Alla är ju inte det.

      Så otroligt osympatisk story.

      ”Å herreguuuud vi måste bo i ett vanligt hotell för vanliga människor, det är oacceptabelt, men också GALET! HAHAHA! Hur kan man leva såhär!”

      Är typ som en parodi på sig själva?

        Vidrig ”affärskvinna”, hoppas Löwengrip går i konkurs!

          Mår du bättre om det skiter sig för folk.

            Ja, om det är Bimbobella.

          En stor skillnad är att Bella haft smarta rådgivare som har sagt driv allt som Aktiebolag, då begränsar man sin personliga risk. Om jag förstått Hajens tradingverksamhet rätt så har han inte gjort den i bolagsform utan i eget namn. Rör man sig med de belopp som nämnts så är man okunnig och man undrar vad han har pluggat. Detta är väl baskunskaper som i vår om man läst ekonomlinjen och har en BBA.

            Finns ingen som har ett AB där man bara sysslar enbart med aktier och derivat och allt vad det kan vara, då blir det dubbelbeskattning.

        Vet inte varför men detta får mig att tänka på det när Bella åkte taxi och var rädd för att taxichaufförens svettlukt skulle fastna i hennes mockajacka.

          https://youtu.be/B1riayuXGbA

          Minns den här gamla godingen då? Tio år sedan men mycket är sig likt. Spelade hon inte en roll då enligt egen utsago (rollen = Blondinbella)? Eller blev rollen bara verklighet? En sak är klar iaf, Isabella var tidig med ”glowet” i ansiktet.

            Hahaha, och hon säger ”när jag skaffar mig en egen lägenhet” 2008. Apropå att hon senare justerar det till att flytta hemifrån som 14-åring ?

              Lol… lögn efter lögn

              Flytta hemifrån och skaffa lägenhet är väl ändå två olika saker. Man kan ju flytta in hos en pojkvän. Nog fan har du då ändå flyttat hemifrån.

                Tjena,

                Hon säger dock att hon skaffade sin första lägenhet som 14-åring nu för tiden, men i gamla klipp på YT från när hon är 16-17 år säger hon att hon inte flyttat hemifrån/skaffat lägenhet än. Så det går ändå inte ihop.

        att du inte skäms! har du glömt var hon kommer ifrån? hon är ett maskrosbarn, uppvuxen i betong och fattigdom med frånvarande föräldrar. nu är hon nyrik och lever life på det bästa nyrika sätt hon kan. 😉

        Håller med. Ett hån mot ”vanligt folk” som kanske inte kan strö pengar som konfetti och bor i vanliga hotellrum..

        Dom har själva bokat billigare för första natt efter flyget

        Men gud. Jag hade gjort precis samma sak. Har gjort det också. Resan är en affärsresa som går på företaget. Klart som fan de byter hotell. Inget överdrivet med det. Säger mer om er dödlingar. ILs ekonomi påverkas ju inte pga Xs påhitt. Allra minst hennes bolag. Uppenbarligen har hon/bolagen råd med en viss standard. Varför inte leva på den? VARFÖR får man inte spendera pengar OM MAN KAN DET!!??!!? Sverige och svenskar…

      Hahaha tog screenshot och du har fan i mig rätt, armbandet är på! ?????

        Svar till Maria (14:00)

      Tycker dock det där ser ut som hennes Cartier-klocka. Den andra handleden är ju dold vilket gör det omöjligt (i mina ögon) att se ifall Hermès-armbandet är tillbaks eller inte.

      Det är ju trots allt Hermès, även om det är från X!

        Haha, hela skämtet med accenten försvann ju i censuren – men fattar..!
        Är detta lov?:
        ”Det är ju trots allt Hermès, även om det är från Xxxxùx!”

      Nej det är ett helt silvrigt armband. Hermes armbandet var med vita detaljer.

      Jag ser en klocka, inget armband.

      Man ser ju att det är hennes klocka:)

      Nja det är en silvrig länk och tunnare. Inget vitt och man ser att det inte är Hermesbandet.

      ja, tydligen har dem ingen roomservice på ”this horrible hotel”. Vad traumatiserande för henne, först allt med X och nu detta? Var ska det sluta?

        Ja fy fan, vart är världen på väg? Hur kan inte hotellet känt till att just HON skulle bo där och då styrt upp roomservice? Bella Bella Bella alltså

          Bodde själv på det hotellet i våras (Arlo SoHo) och i mina ögon var hotellet supernice och inte alls horribelt! Små rum, ja, men superfräscha med jättesköna sänger. Super service, jättebra läge i SoHo, coolt interiör (typ hipsteriffic och industrielt), trevligt personal. Både jag och min sambo älskade att bo där, och hade gärne bott der igen! Kostar typ 2500kr natten också, så inte direkt når billigt skithotell. (Ursäkta kass svenska btw, inte mitt moderspråk)

            Varför bodde hos inte på sitt favvo-hotell? Börjar pengarna ta slut?

              Camcam, kan du inte kolla upp hur mkt det andra hotellet kostar, den hon alltid säger att hon stannat i NYC. Varför bytte de hotel? Så uppbokat kan det inte vara då den här lanseringen har varit planerad sen länge… Ser ut som att de försöker spara pengar typ

              och hur gick eventet? hur många dök upp egentligen har någon koll? Följer inte henne

                Kolla upp hur mycket hotell kostar? Hahaha är ni på riktigt? Och vad skulle en sådan checkup bevisa, att Bella har dåligt med stålar? Ja och då finns det inget att hämta för eventuella indrivare. Bra att hon inte visar lyx och flådiga hotell, dessutom brukar ni ju klaga på om hon bor på dyra lyxhotell och att hon ”skryter” – och nu när hon bor på enklare hotell då ska det gnällas för det hahaha…helt stört.

                Eventet är väl på torsdag?

              Är det The Bowery hon brukar bo på?
              Det kostar ca 400 usd/natt för ett stort rum.
              Inte så stor skillnad alltså.

        Fy va vidrigt beteende.. får handla kaffe själv och bära.. stackars Bella… sen sitter hon o skrattar chockat åt att det inte finns någonstans o sitta på hotellrummet…?
        Hur skulle hon bete sig om hon hälsar på någon i förorten.. skulle väl aldrig hända men…hon är verkligen inte ödmjuk nånstans..

      Det är ju hennes klocka….. ??‍♀️

      Nej det är klockan

      Det är hennes klocka

      Fast jag tror att det är hennes klocka, den andra armen håller hon kaffet i så då ser man man inte den handleden, eller är jag blind?

      nej det är klockan

      Om du tittar lite längre fram i storys så kan du se att det är en klocka….

      Det ser ut att vara en klocka, den klocka hon visade när hon sa att hon slutat använda den hon fick av H ?

        Tror vi är överens om att det är en klocka nu ?

      Det är faktiskt klockan… Samma arm som hon har klockan på på resten av bilderna i storyn.
      Jag är inte Bella-supporter men jag är stark förespråkare av att rätt ska va rätt.

      Man ska hålla sig till sanningen, där har Isabella Löwengrip MYCKET att jobba på.

      Det är en klocka, alltså inte Hermes-armbandet.

      Jäkla töntar. Har aldrig slängt dyra presenter från mina ex. Ett diamantörhänge är detsamma, trots 10 år sedan break up. Exet jag fick dem utav förstörde mitt liv. Klart örhängena inte har med det att göra. Säkert bittra över att ni aldrig fått någon dyr present och kan helt enkelt inte relatera. Inte så konstigt iofs…

        Men om örhångena vore köpta för andras pengar? Skulle du tycka det var moraliskt försvarbart att behålla dem då?

          Japp! Inte mitt problem. Han som ska stå för skulden inte jag.

            Vid konkurs så blir det ditt problem.

    Jag förstår inte riktigt varför alla är så upprörda ang Bella. Hon har väl aldrig eg påstått att bloggen är en skildring av hennes liv och hennes verklighet? Hon har heller aldrig sagt att hon alltid är ärlig. Hennes blogg är ett vinstdrivande företag där Bella+ hennes anställda skapar och kommer på innehållet. Lite som en roman eller en film, det är baserat på en verklig person men bloggen är fiktion och inte verklighet. Bella har ju till och med sagt flera gånger att den styrs av strategi och hon förnekar ju inte att hon inte är ärlig…..så åter igen, varför är alla så upprörda?
    Läs bloggen som en underhållande roman eller för inspiration eller vad som men bli inte upprörda för att huvudkaraktären inte agerar enligt er egen moraliska kompass. Blir ni lika arga om slutet på senaste hollywoodfilmen inte motsvarade era förväntningar?

      Fast har ju inte bara att göra med vad hon skriver i bloggen. Går hon ut i Expressen och anklagar X för massa saker så är det hon som person som gör det, inte ”fiktivt” på bloggen. Och även om det är ”fiktion” på bloggen så är det förtal att anklaga X för saker hon har kokat ihop.

        Det är ju fint att du värnar om H att han inte blir baktalad för han verkar ju verkligen vara en hygglig prick. ?

          Nej han har fucked up big time och kan gott å väl få stå sitt kast. Men. Det gör det inte ok att Isabella smutskastar och hittar på det ena med det tredje, som nu också blivit bevisade som lögner och hittepå (förtal). Två fel gör inte ett rätt

            Förtal kan det väl vara oavsett, vare sig det är sanning eller lögn?

            V du vet inte hennes sida av saken, inte säkert att hon gått ut med fel anklagelser – hon kan ha fått höra att det fanns en hotbild, vakten kan ha upplevt det så med tanke på vad H tidigare sagt om hot/kidnappningshot. H har själv bekräftat att det rör sig om stora lån och skulder och att han håller sig gömd och att Isabella inte kände till detta, han höll detta för sig själv sa han. Han har även bekräftat att en person hälsat på och bilar utanför. Om det nu skulle vara kriminella så är det klart att han inte vill uppge det.

            Sen kan det finnas olika uppfattningar och olika känslor och man behöver inte märka varenda ord kanske utan försöka förstå att det är lätt att säga fel, blanda ihop och inte veta vad man får/kan säga osv. Vi vet inte om det faktiskt kan finnas hot hit o dit och om vissa saker som sagts därför inte längre får sägas.
            Vi vet inte allt så sluta påstå att IL ljuger för det vet du inte.

              Hon har ju inte anklagat honom för en massa i Expressen – det hon sagt till Expressen bekräftar ju även H själv. Han påpekar dock att personen vid Bellas dörr inte var kriminell vilket inte heller Bella sagt – Läs Expressen så ser ni det – Men media vinklar och H verkar ha vinklat för Bella säger inte att den personen var kriminell, hon säger bara senare i samma mening att det varit bilar utanför hennes och att en bil verkade tillhöra någon som varit dömt för människorov, men hon sa inte att det var den personens bil. Dessutom kan inte H veta vilka bilar som varit utanför Bellas. Att hon blir rädd av det kan man förstå efter stalker och nu denna skuldhärva och i hennes postition, och eftersom H sagt innan – går också att läsa i tidning – att Han fått många hot tidigare och att daytraders ofta får motta kidnappningshot – så att Bella och hennes vakt kände en fara och hotbild är inte konstigt. Bella sa aldrig att hon blivit hotad personligen – det är vad det blivit till av allt skvaller, drev och skriverier men det är alltså fel.

                Fast nä. Det har han inte gjort. Tvärtom.

            Det största drevet gäller väl inte huruvida hon sagt oriktiga saker om H i expressen?
            Det mesta har väl handlat om hotlappar, modevisningar i Paris, Stordalen, stalker eventuella polisutryckningar osv.
            Det enda man eg kan bli upprörd över är hennes falska siffror som kanske tillskansar henne fördelar i affärsamanhang på falska grunder. Men så länge det finns efterfrågan på hennes blogg, krämer osv så kommer det att fortsätta. Låt bli att läs, kommentera och köpa hennes produkter så hinner verkligheten ikapp henne så småningom.
            Allt detta på både bloggbevakning och hennes egen blogg gör att hin tjänar ännu mera pengar.

            Om man lånar ut närmare 20 miljoner till en 28 årig privatperson och trot man blir rik får man skylla dig själv.

              Bästa jag läst. Haha. Det är det jag tänkt genom hela den här cirkusen.. Va fasen…

              AMEN SISTAH (or whatever u are)! Känner prick samma.

            Jag håller med er båda, anonym325 och V. Har svårt att se att vare sig il eller x kommer gå segrande ur deras konflikt, oavsett vem som har mest rätt. Det verkar som att de har blivit fartblinda på alla plan, först genom att spendera massor och ha en vidlyftig livsstil, kanske leva över sina tillgångar och sedan genom att gräla offentligt och avslöja det ena efter det andra om varandra på det här sättet. När och hur ska de landa ?

        Anklagar? Hon berättar vad som hänt och?

          Hon berättar inte vad som har hänt. Hon hittar på en massa detaljer.

            Fast hon berättar ju historien från hennes sida och på det sätt hon har varit utsatt och dom känslorna kan man inte anklaga henne för. Finns alltid 2 sidor av historien. Ska ni inte dra upp massa andra bedragare som strulat med andras pengar och tycka synd om dom också? Isabella har all rätt och känna som hon gör.

              Förstår att syftet med ditt inlägg är att få bort fokus från BB och hennes påhitt. Hur var det nu? Allt är ju fiktion kring vad hon säger och publicerar. Går ju inte att ta skitsnacket och snyftet på allvar. Det måste ju alla förstå nu.

                Menar du mitt inlägg?
                Nja, få bort fokus ver jag inte. Jag struntar ärligt talat i vem som sa si eller vem som sa så.
                Jag läser lite med ett halvt öga för att bli road när jag behöver slå ihjäl lite tid. Blir mest faschinerad över att så många verkar ta det på så stort allvar.

            Vad menar du att hon hittar på för detaljer? Vad vet du om det? H bekräftar ju det mesta som Bella sa så hon har väl inte anklagat, hittat på och smutskastat. Hon har inte sagt att personen vid dörren som sökte H var kriminell, läs expressen så får du se, det är H som vinklat och misstolkat det, och media som vinklar. Media vinklar och förvränger ofta tyvärr.

          Hahaha… jo du… berättar vad som hänt i sin egen påhittade värld. Hahaha

            Som X även bekräftat… jo du hahaha…

      Att hon målar upp en fantasivärld om sig själv är ju en sak, men att hitta på historier om andra är ju inte ok.

        Vad har hon hittat på om andra menar du?

      14:01 håller med. Men vi alla har olika sätt att hitta spännande saker att roa oss med. ?

      Men nu pratar vi inte om det hon skriver på hennes blogg utan det hon låtit Expressen publicera? Det handlar ju inte bara om X, utan även om hans familj. Där far fiktionen slut, och verkligheten tar vid. Lär dig skilja på saker och ting istället.

      En fiktion om en framgångsrik bloggare med 1,5 miljoner läsare, bla. 900 000 i Umeå ?. I den här fiktionen är Umeå en riktigt stor stad.

      Skillnaden är att det rör sig om riktiga människor som blir svartmålade av henne för att hon ska framstå i bättre dager. Jag bryr mig noll om hon ljuger om sin statistik. För mig får hon gärna tjäna storkovan och bo i ett slott och ha 3 Ferrari i garaget. Skiter i X också, men han är fortfarande en privatperson och hon har hundratusentals följare som går på allt hon säger om andra. Hon hade bara kunnat skriva att de har gjort slut pga hans affärer och att hon är upprörd och inte sagt något mer offentligt. Hon iscensatte ett hot mot sig själv och antydde att det är Camillas fel eftersom hon har skrivit om hennes fusk. Att någon kan tycka att hennes beteende är OK är en gåta.

      (OBS! Jag försvarar inte X och tror inte att han är någon bättre människa än vad hon är)

        Du skrev det jag skulle.

        Det började min sin pappa och verkar inte ha slutat än. Riktiga människor offras på hennes spelplan.

        Ja fast det ser man ju igenom ganska fort. Jag tror inte ett dugg på henne i någon situation. Odd har valt att inte kommentera något hon sagt eller gjort. Gissar att det är för att han ska kunna se sina barn i ögonen och de ska slippa läsa om sina föräldrars eventuella oegentligheter i kvällspressen.
        Hennes pappa har ”försvarat” sig genom ett öppet brev och H har oxå sagt sitt på denna bloggen. Kontentan är att Bella inte alls står oemotsagd. Vem som med lite förstånd förstår att allt hon säger inte är sant och det slår nog hårdare tillbaka på henne själv än de hon försöka kasta skit på. Hennes trovärdighet är inte så hög och det är ju just hennes trovärdighet hon försöka sälja in sig med

          Det finns tyvärr massor av människor som tror på allt hon säger och att alla andra bara är bittra.

          Måste tillägga att jag inte tycker att X behöver få komma till tals via den här bloggen längre. Det handlar om två vuxna människor som borde ha hållit sitt privatliv privat från början. Denna offentliga pajkastning från bägges håll är bara osmaklig.

            Precis, bägges beteende är så märkligt att jag börjar undra om det är på riktigt eller om det är någon slags gemensam marknadsföringsstrategi, för uppmärksamhet genererar det. Bra att barnens pappa håller sig undan uppståndelsen, det mest vuxna beteendet här.

      För att folk inte har något liiiiivvvv. Ingen klagar på rappares fantastiska lyrics om bitches and hoes. För its just a song och vi gillar melodin. Samma med bloggar. Underhållning. Hur kan folk ta det för ett liv!? It is what it is. EN BLOGG! För bloggaren är det ett jobb, för oss är (bör) det vara EN BLOGG!! UNDERHÅLLNING! People, skaffa ett liv. Ett riktigt liv.

        Lugn…

    Har han placerat i aktier som krashat? eller använt av det till personliga köp? Köpet av Bentley och klocka make NO SENSE, för att typ på några dagar förlora 30 miljoner!

    Fråga honom om hon lämnat tillbaka klockan eller valt att behålla

      Jag är fortfarande så nyfiken varför de gjorde slut under Almedalsveckan. Det gör nog att många pusselbitar faller på plats, att få höra mer av vad X har att säga om henne.

        För att hon låg med Stordalen. punkt.

          Men är Bellsan över huvud taget intresserad av sex? Hon försöker ha en sexig framtoning men verkar ointresserad av allt fysiskt?

          Nåt måste de ha haft ihop back in the days. Numera är han smart att han inte vill beblanda sig med henne. Hon å sin sida berättar att hon drog sig ur att skriva en bok. Som vanligt ljuger hon som med allt annat.

          Usch det tror jag verkligen inte! och varför skulle de göra slut för de? öppet förhållande o allt……

          Ge Dig. Stordalen har en fantastisk, begåvad och intelligent fru. Han skulle aldrig befatta sig med en B stjärna

            Svar till Maria

            Stordalen och Gunhild har också en öppen relation (ok att ligga med andra).

              Har de? Genuint nyfiken.

                Japp, det är väl allmänt känt att PS gärna har trevliga stunder med andra tjejer. Inte alls förvånad över det. Tycker själv att det verkar som att PS och G har en djup och fin relation som går bortom sex.

            Hur intelligent och fantastisk hon än är så kan det nog hända att det kittlar till lite i byxan på hennes man när han är ute och reser och ja, då går det som det går.

              ”Kittlar lite i byxan” HAHAHAHA!

          Var du med?

          ?

          Stordalen är nog den sista personen som skulle vara otrogen sin fru ! Har aldrig hört en man hylla och avguda sin fru som denna man .

          Gjorde de inte slut för H ville låna pengar av Bella ? Eller var det en annan gång ?

            Hajen kanske ville låna pengar av stordalen och det var därför han backade …

            Petter är en riktig player, har sett det med egna ögon.

            De kanske inte ser på sex som otrohet eftersom de har en överenskommelse att PS (säkert Gunhild också) får ha sex med andra. Det behöver inte betyda att deras kärlek är mindre äkta eller dålig på något sätt.

            De har dock en öppen relation, så han ligger nog med vem han vill.

        Stordalen. Och han ingick tydligen inte i deras ”öppna” relation. Kanske lovade IL att det bara var en yrkesmässig relation tills det blev något helt annat på Almedalen. Varför tror ni X dök upp plötsligt och ”överraskade” IL i Paris – när hon var där med PS?

      Han har ju lurat henne .. sol o vårare . Hon är värd den klockan .
      Och för hans ekonomiska läge gör den varken till eller från

        Usch, hon är inte värd någonting!

        Fast då bör han ju fått del av hennes pengar? Även om hon säger att hon bjudit på alla resor så har hon väl inte vad vi vet öst presenter över honom t ex. Så solovårad känns fel. Lurad är en sak, jag hade också reagerat om min PV dragit på sig massa skulder men levt som han vore miljonär.

        Stopp! Sol och vårare har som regel att nästla sig in och lura en person, det har ju inte hänt? Han har ju inte använt Bellas pengar? Hon har väl inte heller lånat ut pengar?
        Så nej, mycket kan man säga om honom men sol och vårare är han inte.

        Du vet inte vad sol-och vårare är va?
        Det är en som lurat t8ll sig pengar. Bella har väl inte blivit av med några pengar?

    Måste det IL sa om X i livesändningen vara sanningen? Det hon sa om ”tre familjer” etc finns det inga som helst bevis för, så varför tro på det?

      Hon har ju sagt att hon ljuger om allt. Så utgå från att det som kommer ur den munnen är lögner. Att falla på eget grepp.

        Var har du hört att hon sagt att hon ljuger om allt? NEJ det har hon ALDRIG sagt. Det har du helt missförstått. Det är DU som ljuger En ny anonym.

          Blondinbella LJUGER och MANIPULERAR så det STÄNKER om det 🙂

    ? läser expressens facebooksida om just detta. Kommentarerna hävdar att Isabella är allt för framgångsrik och smart för att ens behöva hitta på någonting alls. Hur kommer det sig då att hon säger ena dagen en sak och dagen efter motsatsen med samma inlevelse ?

      Fast är hon så rik, egentligen?

        ÖÖÖÖÖÖ. ALLT hon gör är sponsrat. Och med det menar jag att allt vi ser, får hon pengar för. Pungar ut 30 milj ur egen ficka för ett hus, som de senare har event och foto shoots i. Tror du detta är gratis? Sånna ställen måste man hyra och genom att använda sitt hem så hamnar den hyran rakt i sitt egna bolag/ficka. Barnflickan och kocken syntes aldrig på bloggen. De nämndes för att höja hennes publika status. Men thats it. Möbler får hon sponsrade. Mat. Det punga hon ur egen ficka. Smink och stylist ekar högt varje dag – företaget betalar eller spons. Think people. Think! Dasha bloggare sa att bloggare får typ alla kläder gratis så länge de skriver vad de är ifrån. FATTA! Jag lägger miljarder på kläder. Kanske ska bli bloggare ändå… Vet ni hur äckligt mycket pengar man tjänar om man FÅR typ alla ens basic behov GRATIS, om inte tom BETALT FÖR DET!!!

        Och här sitter jag och äter bajs med en 6 årig utbildning och en besatthet at dyr livsstil…

    30 miljoner? Köpte han huset åt henne? ?

      Vad har hennes husköp med X skulder att göra ????

        Men herregud Emma, chilla??sofie1 sa det där för att det är roligt…och det är det? ta av dig korsetten och andas lite.

        You must be fun at paŕties!

      Exakt, tänkte samma sak. Är det bara en tillfällighet? Men pengar kan spåras…

        Kanske inte helt och hållet men någon miljon har han säkert bidragit med. Hon är ju också noga med att hon inte ger sakerna tillbaka fastän de är köpta med någon annans pengar. Vilket jag tycker är lågt. Etiskt skulle vara att hon skulle returnera dessa saker till
        H. H kunde sälja dem och betala av skulder för dessa pengar men neeeeej….

      Hon har inget hus (än). Jag håller koll i FR.

    Han har lånat för egen del , inte förvaltat .

    Skönt , nu hoppas jag att det inte kommer fler hatiska inlägg om att IL kan ha ljugit i bloggen , då det i jämförelse är en fjärt i rymden mot hans smutsiga affärer .

      Dessutom har han ju nu en advokat som bistår honom i ärendet.

      Vad han har gjort är en sak och vad Blondinbella gjort är en annan. I detta forum avhandlas främst sociala medier och personer som bland annat valt att försörja sig som nasare. Anser att H är en privatperson som inte påverkar någon av oss nämnbart och BB är en offentlig person som påverkar det offentliga med sitt ljug bland mycket annat.

        Varför ett helt inlägg om hans personliga konkurs i så fall?

        Denna privatperson har kommit att påverka en offentlig person som är ganska personlig (kanske inte privat) i sin roll som offentlig person. Vips blev han en offentlig person. Vare sig han vill eller ej.

    Advokat Johan Carlsson företräder mannen och var den som lämnade in ansökan till Stockholms tingsrätt.
    Som återfinns här: https://www.carlssonco.com

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/J1ezVj/28-aringen-i-blondinbellas-narhet-ansoker-om-konkurs

    X har väl aldrig sagt att det skulle handla om svarta pengar?
    Positivt i det hela är väl att han har en erfaren advokat som bistår honom?

    Du kan ju alltid ta och vända dig till advokaten och advokatbyrån ifråga för att reda ut begreppen rörande personlig konkurs.

      Betydligt bättre att fråga någon som vet om cc nu verkligen vill veta.

        Precis, där av mitt inlägg.

      Nej men Bella har påstått det.

    Personlig konkurs eller hans bolag?

      Personlig konkurs.

        Vet du eller killgissar du?

          Står i bl.a. Expressens artikel.

    I framtiden kommer nog Hajen att föredra cocktails – ”Dirty Blonde”. Vill han ha något att äta kan han alltid ta en ”Po’ boy”.

      Oj vilken torr humor. Ta en paus och försök igen.

      Ta en lång promenad, en varm dusch, byt nick och försök igen.

    Kanske dags att släppa X nu och skuta skriva on honom eftersom han och Isabella inte längre är ett par och vad jag vet har han ingen blogg/Instagram för ”Bloggbevakning” ?

      Precis, jag tycker hon ska fortsätta granska IL’s egna affärer nu och lögner om statistik, t.ex. genom Apoteket, kolla kommentarerna i senaste bella-inlägget. Hur går det egentligen för LCC i tyskland (amazon) ? lol pinsamt

    Är Isabellas senaste bild på Instagram photoshoppad? Jag tycker att hon ser ut att sväva 🙂

      Åh nej, har hon också varit i Paris? 😉

        Såklart! Tror det ingår i excel-arket efter att hon såg hur mkt publicitet den tjejen fick. (Joanna?)

        Sluga orm!

      Klicka sin in till hennes Instagram/blogg. Usch, nej tack.

        Hennes instagram är öppen så du behöver inte följa henne.

      Hon medicinerar m starka mediciner..

    Spontan tanke.. Kan det vara så att han lånat ut och/eller investerat pengar i hennes företag? Kanske kan förklara hur hon helt plötsligt hade råd med ny miljonvilla, om den nu är köpt vill säga.. Får som en känsla av att båda två är gode så insyltade i varandras affärer och vet mer än det som uppdagats.. Blir intresserad att se hur denna cirkus slutar och om det finns fler gömda skelett i garderoben..

      Nej, det har X förnekat.

        För allt som X säger är tydligen sanning

          Nä, men det heller ingen anledning att ljuga om det.

            Jo det gör det. Kan finnas flera anledningar att ljuga om det. Förklarar också Bellas otroligt fula utspel.

            Modd ?

              Svara igen tills den andra kommer ut modd. Jo han kan ha anledning att ljuga.

            Klart han kan ha anledning att ljuga om det.

            Vad har Bella för anledning å ljuga om det som hänt då?

              Klicken och pengarna det genererar förstås.

    Ni får väl kolla konkursbouppteckningen sen när den kommer in till tingsrätten. Då är långivarna upptagna som borgenärer och då vet vi vem han lånat pengar av.

      Då lär det även framgå vem som varit konkursförvaltare.

        Det borde tingsrätten redan utsett en, eller väldigt snart iaf. Bara ringa tingsrätten där ansökan är gjord och fråga. Ingen hemlig uppgift.

        Varför spelar det någon roll vem som varit konkursförvaltare?

          Vem har sagt att det spelar någon roll?

            Emma skrev ” då lär det även framgå vem som varit konkursförvaltare” så jag antog att hon ansåg att det var intressant information av någon anledning?

              Jaha, för henne möjligen då. Jag utgår ifrån att tingsrätten väljer nån lämplig från listan om de inte föreslagit någon särskild person i sin ansökan. Men håller med om att det är rätt ointressant, jag är mer nyfiken på bouppteckningen. ?

                Jag som är anonym ovan

    IL senaste ig bild, överkonsumtion av bus? Ser väldigt orange ut ……

      Det är inte olagligt, låt henne måla sig Avatarblå om hon vill. =)

        Du har väl dock gjort ett helt blogginlägg där du retar henne för hennes bus?

          Hahaha läste retat henne för hennes anus ??

            Ok. Du var den enda.

            Kul att alla andra ska lida för att du behöver glasögon.

              Nog bara du som verkar lida anonym

    Lite komiskt hur lika Fornis och Petra Tungårdens nya online ”inspirationssidor” är ändå..

      Oj ja, hur tänker de nu egentligen? Haha

        Ja och även att Forni redan gjort det men sen gör en re-launch precis efter Petras..

    Kan någon förklara vad det innebär att försätta sig själv i konkurs? 🙂
    Vad händer efter en har gjort de?

      Tingsrätten prövar om förutsättningarna för konkurs är uppfyllda. En konkursförvaltare utses. Förvaltaren tar kontakt med x (plus ev andra relevanta personer) och sammanställer skulder och tillgångar. Sen beroende på vad som framkommer kan olika åtgärder vidtas. Väldigt kortfattad version. Det intressanta här är ju konkursbouppteckningen och sedan förvaltarberättelsen där konkursförvaltaren redogör för konkursen.

      Personlig konkurs:
      En personlig konkurs är ovanlig. Det kan bli en personlig konkurs om du inte kan betala dina skulder. Det är tingsrätten som beslutar om det, om de som du är skyldig pengar kräver det. Du kan också själv begära att bli försatt i konkurs.

      Vid en personlig konkurs väljer tingsrätten ut en person, en förvaltare som ska se vilka tillgångar och skulder du har. Tillgångarna säljs sedan, förutom en del saker som behövs i ett hushåll. Pengarna från försäljningen fördelas sedan till fordringsägarna.

      Om du är försatt i konkurs förlorar du rätten till dina egendomar under konkursen. Du får bara göra de utbetalningar som behövs för hushållet. Och till skillnad mot aktiebolag som går i konkurs, har du kvar dina skulder.

    Det faktum att han ansökt om konkurs säger ingenting om huruvida pengarna är svarta eller vita. En uppgift av gäldenären (x) om att han är insolvent ska godtas om det inte finns särskilda skäl för det. När tingsrätten beslutat om konkurs kommer en konkursförvaltare att utses, som sedan kommer göra en förteckning över x tillgångar och skulder. Förvaltaren kommer sen upprätta en förvaltarberättelse som bland annat innehåller en översikt över tillgångar och skulder som ska lämnas in till tingsrätten som därefter (som huvudregel) blir offentlig (offentlig handling) och kan begäras ut. Då får vi veta!

    Frågan är hur 30 miljoner bara kan gå upp i rök? Det är ju sjukliga siffror.

      Inte svårt alls. Kolla bara här.
      https://www.privataaffarer.se/strarbreeze-ansoker-om-foretagsrekonstruktion/
      Jag känner till folk som hade aktier där. Poff, borta, i princip.

        Hur kan detta vara olagligt, enligt Bella? Långivarna är ju medvetna om risk?! Fattar inte

          Det är därför som de begär väldigt hög ränta.
          Men visst, att låna ut pengar till någon som redan förlorat så mycket pengar verkar väldigt riskabelt. Vad är sannolikheten för att han ska kunna betala? Även om man har övertygande metoder när det gäller indrivning blir det inte mer pengar ändå.

          ja exakt vad jag funderat på! Hur kan det han gör vara ”fel” då de som investerar pengar ju (väl) är medvetna om att de kan få tillbaka noll och inget (eller det tredubbla förstås osv)?

          Om det är långivare så är det troligen inte för deras räkning som X handlar. Utan han lånar pengar (därför skuldebrev) med hög ränta, gör sin grej och återbetalar lånet med eventuell vinst.

          Beror väl på vad pengarna faktiskt har gått till. Han han använt pengarna till annat tex presenter så är väl det olagligt?

            Det är väl inte olagligt att låna pengar och använda dom till konsumtion ?

            Om han lånat dom som privatperson, vilket han ju verkar ha gjort, så får han göra precis vad han vill med dom. Förvaltar han däremot andras pengar så får han inte använda dom till konsumtion eftersom att det inte är hans pengar.

    Det logiska är att det är rena pengar. Vid en konkurs görs alltid en utredning. Upptäcks det att det är svarta pengar riskerar X och borgenärerna fängelse.

    ”Straff för penningtvättsbrott är fängelse i högst två år och för grovt penningtvättsbrott fängelse i lägst sex månader och högst sex år”.

    ”Om brottet är att anse som ringa kallas det för penningtvättsförseelse. Det innefattar också vissa fall då personen inte insåg, men hade anledning att anta, att pengarna kom från en brottslig gärning. Påföljden är böter eller fängelse i högst sex månader” – Ekobrottsmyndigheten

    Känns inte troligt att X vill reta upp en kriminell familj ännu mer genom att blotta dem för tingsrätten. Tror inte heller Hampus är intresserad av att sitta i finkan.

    Om det är ett AB som H. ansökt om konkurs, förlorar han endast de pengar som finns i bolaget. Har H. några privata pengar utanför bolaget, drabbas inte de. (Vanligtvis)

      Han har ansökt om personlig konkurs

    Lägg märke till att hon inte har livvakt med sig till NYC som hon påstod att hon skulle ha. Fast visst ingen fara förutom i hennes och Magnus head. Något de båda kokat ihop för att legitimera att hon inte ses som en dålig flickvän som gör slut på grund av att han inte har pengar.

    Folk, vakna!

      Men herregud det handlar inte om att han inte har pengar utan att han LJUGIT om att han har pengar som han uppenbarligen inte har + spenderat lånade pengar. Herregud.

        Vilket som, hon har hittat på hela historian om att det ska vara något kriminellt med det hela. Hon är en manipulativ råtta!

          Fast Nej.. och det vet inte du om det är men Bella har Inte sagt något om kriminella förutom att de sett bilar utanför hennes hem som verkat tillhöra kriminella eller tidigare dömda. Sluta vinkla och sluta ljug, då är Du en råtta!

            ”Bella har Inte sagt något om kriminella förutom att de sett bilar utanför hennes hem som verkat tillhöra kriminella” – Du verkar stabil!

            Hur verkar bilar tillhöra kriminella? ?

    Som jag förstått det startade han väl ett aktiebolag och har han satt det bolaget i konkurs förlorar han ju inga pengar privat, och blir heller inte återbetalningsskyldig då inga medel finns.

    Tror man får sätta in ett par hundratusen själv när man startar ett aktiebolag så det är väl endast de pengarna han förlorar.

      Ni står det ju i artiklarna att han begärt personlig konkurs. Detta eftersom det är han personligen som lånat pengarna och inte företaget. Efter en personlig konkurs försvinner inte skulderna utan de finns kvar.

        Okej nej då är det en helt annan sak

        Fast nej anonym 14.49 jag kan inte se någonstans att det står personlig konkurs.

        Vad läste du det?

            Du har rätt!??

            Då har han verkligen försatt sig i knipa.

    ”Jag kan NOLL om konkurser”

    Skönt det inte hindrar dig att skriva om det! Som vanligt.

      Lite skillnad att skriva om att någon ansökt om konkurs och att skriva om konkurser? Tycker du inte?

        Måste jag säga att imponeras av din förmåga att hantera alla töntiga kommentarer, läsförmågan hos människor är skrämmande dåligt fast det handlar väl mer om att leta efter sätt att trycka till dig på. Inte heller sällan dessa töntar är Bellafans som är sådär sekundärkränkta att de nästan grinar.

          Det var någon som kommenterade häromdan, Bella-lover, att hon faktiskt hade gråtit för Bella, på riktigt.

            Sektvarning!

              Är väl här sekten finns – Bellaholisterna

                Ja du är ju pckså här och kommenterar. Välkommen.

              LEAVE BRITN… BELLA ALONE! ???

              ???

    Märkligt sammanträffande att Isabella köpt? ett hus för just 30 miljoner. Behöver inte ha med varandra att göra, men den här soppan liknar inte någonting annat längre.

      Är det någon som vet hur det kom sig att huset hamnade på 30 miljoner i slutändan? Såg att huset var till salu för 24; var det alltså budgivningen som gjorde att det hamnade på hela 30 miljoner? Eller är det ytterligare något som Head of Lies hittar på? Vet ju att budgivningar kan springa iväg men ändå…

        Bella rundar allting uppåt.

          Anonym 15:07

          Precis! I livesändningen från Arlanda avrundade hon deras 1,5 år tillsammans till 2. Haha! Blir ju inte rätt någonstans!

            Bullshit

              Nope 🙂

        Han har förlorat pengarna, inte köpt hus för dem. Tror ju knappast han är så dum.

      Nej det har nog ingen koppling till detta.

      Hon har inte ens köpt något hus. Hon står inte som ägare.

      Hon har säkert tvättat pengar via X för att slippa skatta fram dessa för husköpet. Allt är uppgjort han får ta skulden då borgenären är säkert hon vi bulvan så hon kommer inte kräva då det inte finns ngt att kräva och huset är köpt.

    Camcam, kan du inte höra om vad andra har att säga om IL’s lögner och förfalskning av hot? T.ex Skäringer. Influencers med stor följarskara kan uppmärksamma Bella manipulationer, skit i kvällstidningarna. Du kan själv göra små samarbeten 😉

      Haha, jag är också nyfiken vad alla andra bloggare/influencers tänker om detta.

        Kissie lol, till att börja med 🙂

          Elaine Eksvärd……..

      Det har ju Camcam gjort tidigare hehe hon har skapat fejkkonton på instagram för att skriva på Skavlans instagram och för att smutskasta Bella och få dem att ta upp att Bella överdrivit bloggstatistik. OBS NEJ hon har inte manipulerat statistik som några tror och får det till men Camcam menar att hon överdriver siffror. Men siffror varierar och ändras, många räknar räckvidd på samma sätt så det är ingen jätteskandal utan mer att Bella ibland säger fel ord och blandar ihop. Händer även Camcam. Var väl förresten Camcam som skrev Bellas kusins instagram också med fejkprofil haha ganska galet. Tur att hon iaf får marknasdföra sin egna blogg och sina inlägg på Bellas instagram, det har ökat på Camcams statistik.

        ? Du borde köpa dig en tyrolerhatt* bara därför att … locka fram ett skratt… bara för att få ett skratt ?

        * foliehatt

        När ska du ta din Haldol, anonym 15:50?

        Och… HUR vet du detta Anonym? hahahaha vilken vild fantasi du har

      Charlotta Flinkenberg skrev sin lördagskrönika om Isabella

    Personlig konkurs används som begrepp när en fysisk person sätts i konkurs av domstol.

    Fysiska personer som är satta i konkurs får inte styra över sin ekonomi, utan en konkursförvaltare gör det. De kan inte agera som företrädare för juridiska personer, till exempel som styrelseledamöter för aktiebolag. De kan ej heller bedriva näringsverksamhet som kräver bokföringsskyldighet under bokföringslagen, och de får inte betala eller köpa något, med undantag av beneficium, dvs livsnödvändiga kostnader som mat, bostadshyra och liknande.

    Fysiska personer kan inte bli av med skulder i en personlig konkurs, tvärtom blir det extra kostnader för konkursförvaltare och annat, detta till skillnad från aktiebolag där bolaget upplöses vid en konkurs och ägaren kan starta ett nytt bolag utan skulder. Personlig konkurs är inte så vanlig eftersom kronofogden kan spärra tillgångar även utan ett konkursförfarande. De personliga konkurser som förekommer gäller ofta enskilda näringsidkare, där ekonomin är trassligare och det är större misstankar om att pengar kan föras bort via bluffakturor och annat.

      Åh fyfan… hans liv kommer aldrig bli sig likt. Tänka sig ironin att i jakten på ett glamoröst liv, fyllt av statusprylar och lyx, göra sig själv totalt blottad och lusfattig. Han har själv försatt sig i den situationen dock. Tycker synd om hans nära och kära.

    Hej alla! Jag läser till jurist och har en aning om hur det kan ligga till. Man brukar säga att svarta pengar inte skall erkännas av rättssystemet. Det framgår att X har ansökt om personlig konkurs vilket innebär, i juridiskt tal, att han ansökt om s.k. skuldsanering. Skuldsanering skall beviljas av tingsrätten och det innebär i korta drag att OM han beviljas det kommer han leva på s.k. exitensminumum under en femårsperiod. Därefter, om han lever som skuldsaneringsplanen tillåter, saneras hans skulder och borgenärernas (dvs. de han lånat pengar av) fordringarna ”försvinner”.
    Summa: För att han överhuvudtaget skall beviljas skuldsanering förefaller det konstigt om det skulle vara tal om svarta pengar eftersom rättsystemet i mycket praxis ej erkänt svarta pengar legitimitet.

    Hoppas detta gav någon sånär hjälp!

      Fast nej. Personlig konkurs och skuldsanering är inte samma sak, det är två olika förfaranden. Personlig konkurs leder inte till att man blir skuldfri vilket skuldsanering gör.

        iofs inte.

          Jo det är två olika saker. Personlig konkurs ansöker man om hos tingsrätten och skuldsanering ansöker man om hos kronofogden, två olika förfaranden. Lästips:
          https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/personlig-konkurs-och-skuldsanering_H4021459

      Klar och tydlig förklaring.

        Fast felaktig.

      Nej, personlig konkurs är inte samma sak som skuldsanering.

      Hej! Du ska nog vänta tills du tagit examen (eller iaf tagit dig förbi specialprocessen) innan du uttalar dig så tvärsäkert. Skuldsanering regleras av Skulsaneringslagen och beslutas om av KFM. Konkurs regleras av Konkurslagen och beslutas om av allmän domstol.

      Vid personlig konkurs finns skulderna kvar efter avslutat konkursförfarande. Efter avslutad konkurs kan man dock ansöka om skuldsanering ifall ”gäldenären inte rätteligen kan betala sina skulder och denna oförmåga med hänsyn till samtliga omständigheter kan antas bestå under överskådlig tid” och efter att en (relativt sträng) skälighetsprövning gjorts.

        Utmärkt svar av examinerad jurist. Lägger till att det inte alls är ovanligt med misstankar om dold ekonomi (svarta pengar etc) hos gäldenären i konkursförfaranden men det kan sällan bevisas. Om vare sig gäldenär eller borgenär har intresse av att en skuld tas upp i bouppteckningen (t ex då pengar lånats av ljusskygga personer) kommer just den skulden inte att synas i konkursen. Så det går inte heller att säga att den frågan besvaras genom konkursen.
        Och ja, ljusskygga personer upprättar skuldebrev. Men de använder inte kronofogden när de driver in skulden…
        Efter att ha läst allt i denna soppa kan jag dock inte se någonstans att B sagt att H hanterat svarta pengar eller gjort något annat kriminellt. Hon har så vitt jag kan se sagt att H lånat pengar av personer man inte vill vara skyldig pengar, vilket är dumt men inte kriminellt.

          Hon sa tvättade pengar i live-sändningen på ig.

      ”Jurist-ish” : kuggade du tentan eller? Personlig konkurs och skuldsanering är absolut inte samma sak. Det är två helt olika förfaranden!
      Skuldsanering är en process som man ansöker om hos Kronofogden. Konkurs hanteras av tingsrätt.

      Om du inte är helt säker, snälla gissa inte.
      Mvh yrkesverksam jurist

      Herregud…. plugga lite till ?

    Men vad du letar fel?! HUR ORKAR DU? Varför detta leta fel och denna arga ton hela tiden? Svarta pengar, vita pengar herregud det kan väl ha varit både ock kanske. Men att ansöka om konkurs så slipper han väl sina skulder, men varför håller han sig gömd? Han alltså H har ju tidigare sagt – går att läsa i aftonbladet – att han fått många hot tidigare och att daytraders ofta får kidnappningshot, så att IL med vakt sett en hotbild och en oro är inte konstigt. Sen så vet vi ju faktiskt inte allt, vi vet inte hela historien och vilka eller hur många som han är skyldig pengar och har lånat av – så vi behöver ju inte märka ord, vinkla och döma – för vi vet inte allt och hela sanningen och vi får väl låta det vara så. Inte lätt för Isabella att varje ord hon säger ska granskas och hon kallas lögnare för vad hon än säger och gör, det är ju fel på allt hon gör och hur hon än gör och säger.. Måste vara jobbigt. Som sagt vi vet inte alls vad som är sant och vad hon får och kan säga. Give her a break. Sluta vinkla och leta fel.

    Men vad du letar fel?! HUR ORKAR DU? Varför detta leta fel och denna arga ton hela tiden? Svarta pengar, vita pengar herregud det kan väl ha varit både ock kanske. Men att ansöka om konkurs så slipper han väl sina skulder, men varför håller han sig gömd?

    Han alltså H har ju tidigare sagt – går att läsa i aftonbladet – att han fått många hot tidigare och att daytraders ofta får kidnappningshot, så att IL med vakt sett en hotbild och en oro är inte konstigt.

    Sen så vet vi ju faktiskt inte allt, vi vet inte hela historien och vilka eller hur många som han är skyldig pengar och har lånat av – så vi behöver ju inte märka ord, vinkla och döma – för vi vet inte allt och hela sanningen och vi får väl låta det vara så.

    Inte lätt för Isabella att varje ord hon säger ska granskas och hon kallas lögnare för vad hon än säger och gör, det är ju fel på allt hon gör och hur hon än gör och säger.. Måste vara jobbigt. Som sagt vi vet inte alls vad som är sant och vad hon får och kan säga. Kan handla om hot och säkerhet. Give her a break. Sluta vinkla och leta fel.

      Du kan sluta GAPA och SKRIKA och SPAMMA.

        Oj, nu har vi ett namn på människan ”Anna”. Camcam, hur länge ska den här människan få gapa och skrika såhär? Usch

          Men ni har rätten att skrika och spamma mot Bella? ??‍♀️ Och prata om saker ni inte ens vet hela sanningen bakom.

      Oj hur blir man så naiv dom du? ?

      Ja vore allt så enkelt ? Dra på sig en jävla massa skulder för att sedan gå i konkurs och alla skulder … försvann ? skulder försvinner inte !!!!! Betalar man dem inte så ökar dem istället . H kommer knappt ha råd med en kalsong på hm efter detta , han får behålla det absolut nödvändiga och resten plockar kronofogden av honom genom … utmätning på lönen .
      Hummer och champagne byttes ut mot makaroner och ost ? medans ligger skulden hos kronofogden och växer för det läggs ränta på dem
      Tick tack tick tack …. 30 milj blev 40 osv …

    konkursansökan i sig är ju noll indikation på om pengarna är vita eller svarta. däremot så är LÅNGIVARNAS KOMMANDE AGERANDE en väldigt stark vägvisare på pengarnas ursprungliga färg. drar dom X inför rätta, betyder ju det att dom inte räds den granskning av sin egen ekonomi/verksamhet (vilket en anmälan garanterat kommer medföra). ergo – vita pengar. vill dom däremot INTE blanda in rättsväsendet så kan vi ju räkna med att det inte handlar om pengar som de dragit in svart, och lånat ut till X för att göra vita.

      *räkna med ATT det handlar om pengar som de dragit in svart.
      mvh, kan ej skriva

    Ta och avvakta vad Tingsrätten fattar för beslut! Som läget är nu blir de bara en massa spekulationer!

    Måste ventilera lite….såg nyss ILs live där hon gnäller på hotellet i New York.
    Jag och min kille bodde där ganska nyligen och de hymlade knappast om storleken på rummen när man bokade…slarvigt om nu primadonnorna anser sig vara lite för fina för att bo i en ”box”. ”Do your research” som Sherlock hade sagt! Kändes så otroligt bortskämt! Oj vad ansträngande att hämta kaffe själv..?
    Alla som jobbade på hotellet var supergulliga och det var rent och snyggt (bodde där i 8 nätter).. Helt klart ett hotell med bra standard för att vara en storstad men så är jag ju bara en plebej och inte någon bloggprinsessa (eller Influenza).

      Head of bookings kanske hade prov på skolan?

        Exakt..De borde anställa fler för att kunna styra imperiet.

        Nej de behöver inte gå i skolan

          ??

      Hon gnäller på lyxhotell i Dubai med. Man kan ju tro att hon har större problem just nu. Kidnappningshot o allt. Nej just ja, det var ju bara hitte på!!

        Hahaha eller hur!
        Kidnappningshot vs ingen rumsbetjäning…..Oh den här var tuff?.

      Är det inte för att styra bort diskussionen från hela historien med X som hon gör det då?

        Verkligen! Tänk efter, Camcam!

      Otroligt dryg och nedlåtande instastories, gnäller på ett hotell som verkar hur mysigt som helst? Vem vill köpa nåt av dessa oseriösa, oförskämda människor med värsta nyrika von obenattityden?

      Bad heter hotellet? Planerar NYC resa faktiskt 😀

    Domstolen gör beslut on pengarna är ok eller inte

    30 milj. Det är mycket! Ok, Bella har fått ca. 200.000 i presenter. Eller hur mycket gör alla så lyxiga gavor totalt?

      Klocka 100.000
      Skor. 15.000
      2 st armband, Hermes och någonting annat
      Hotellnätter i sviter
      Lunchar och middagar

        Hon höll på att få en Bentley också värd en miljon.
        HH köpte bilen till Bella eftersom det var hennes favoritbil.
        Själv behövde han ingen bil eftersom han bodde nära arbetsplatsen.
        Om han nu hade något körkort förstås.

          Jep, och nu lipar hon 🙂

      Inga snälla bilder de valde till den artikeln.

        HAHAHAHA tänkte också på det!

      Ändå lite missvisande att skriva att fansen rasar. Det är knappast Bellas fans som hänger här

    ://nyheter24.se/noje/919168-isabella-lowengrips-ex-pojkvan-stottas-av-hennes-ilskna-fans

      Du vet om att den här bloggen ligger på nyheter24 och infon är alltså det samma som alla redan vet?

    Kan någon förklara syftet med personlig konkurs om skulderna endå inte blir avskrivna?

      Förhindra nya skulder t ex.

        Men vaddå förhindra nya skulder, kan det verkligen stämma? Har han alltså alldeles tappat greppet och litar inte på sig själv? Annars är det väl bara att sluta låna liksom? Räntor och annat tickar ju på som vanligt så skulderna ökar i enlighet med sin lydelse. Jag har jättesvårt att se vad syftet är med en PKK om det inte är just för att tvätta sitt eget rykte lite, ”såhär var det” ”det här var mina långivare”.

          Kanske är ett krav från dem som är beredda att hjälpa honom att han ska sätta sig i personlig konkurs.

            Det är lättare att få skuldsanering om man varit i personlig konkurs.

              Tack för svar, det finns ju en logik i som jag kan förstå.

          När du är i personlig konkurs så beskärs rådigheten över dina tillgångar. Det blir alltså svårare att ta nya lån och om nån mot förmodan lånar dig pengar fast du är i konkurs så får den personen ”skylla sig själv”. Tanken är att skydda de som personen i fråga redan är skyldig pengar. Men självfallet är inget system helt perfekt, det klart det finns människor som lyckas låna mer pengar ändå. Poängen är dock att en konkursförvaltare tar över personens ekonomi.

            Jo men om det är skälet här måste ju X ha tappat det? Dvs kan inte sluta låna pengar av något sjukligt skäl? Annars spelar det ju ingen roll att man inte har rådighet över sina obefintliga finanser.

              Alltså jag svarade på frågan generellt. X har väl ansökt om personlig konkurs för att han inte kan betala sina skulder och andra bakomliggande orsaker vet nog bara han och hans advokat. Men det är ju också ett sätt att skydda de som redan lånat honom pengar eftersom han beskärs rådighet över sina tillgångar så kan han (om han nu mot förmodan skulle ha haft pengar) inte ge dem pengarna till någon annan. DVS om han råkar ha 50 000 kr på ett bankkonto så kan han inte ge dessa pengar till sina föräldrar i stället för dem han är skyldig pengar. Men konkurs innebär även andra rättsverkningar, såsom återvinningregler etc. Men jag orkar inte skriva en hel föreläsning. Huvudtanken med konkurs är att skydda borgenärerna, dvs de som ett bolag eller en person är skyldig pengar.

                Jag tror att du killgissade.

    Ser väldigt illa ut att Isabella Löwengrip står i foajén på på ett hotell i New York och smilar upp sig när hennes ex har förstört 30 miljoner för 9 personer, det kan har förstört deras liv.

      Det är knappast Isabellas fel att X gjort sig av med andras pengar?

        Men hon sköter inte situationen stiligt sätt

          måste hon sköta det stiligt? Hon har gått ut med detta på grund av hotbilden. Skulle man föredra att ha ännu en tyst kvinna som råkar illa ut på grund av en snubbe?

            Ja om hon vill umgås med kungligheter och bygga lyxbrand. Hon måste.

              Undrar om PetterS är glad att de har inte startat gemensam bolag nu?

            Alltså tror du verkligen på det? Hotbilden som hon själv snickrat ihop? Vad för hot existerar om han satt sin ekonomini i skiten? Ingen alls. Vart är polisskyddet som hon påstod att både hon och odd hade men sa plötsligt att nää det har de inte? Vart är polisanmälningarna? Man får inte polisskydd utan anmäler. Finns ett hot, åker man då på semester o tar kort o fläker ut, o gör ens kollegor gör en parodi på ens ”situation”? Skitsnack. Det enda hon gör är förnedrar kvinnor som lever under hot på riktigt, som gör allt för att ingen ska veta vem och var de är.

      Snacka om att skylla på fel person. Är ju inte hennes fel att hans affärer gått åt skogen.

        Nä men hon kunde ha skött det mycket snyggare!!! Äckliga människa.

          Du är ganska äcklig du med som skriver så

            Fast… Bella’s karaktär är ju vidrig?

              Hah. Bra försök, tänk lite till och sen kan du försöka rättfärdiga det en gång till

                Anonym 17:07 bekräftar ju redan att Bella är äcklig, hen håller med. Haha, tänk till.

      Varför ska hon ta ansvar för vad han själv har gjort mot andra? Är det inte värre hur han har betett sig de senaste dagarna, är inte hans beteende mer värt att ifrågasätta iom att han faktiskt gjort skiten? Eller är det återigen kvinnans fel?

      Fast nej. Vad hennes ex gjort är ingenting hon ska behöva stå för. Det enda hon behöver stå för är vad hon själv gjort.

    IL mjölkar denna situationen så himla mycket, dels för klicks och dels för att avleda uppmärksamheten från lapp-gate. IL:s story där hon pratar om vad de ska göra i NYC (grå tröja på sig) och att det är mycket jobb MÅSTE hon avluta med att göra en video direkt efter där hon glatt säger vilken tur det är att hon har så mycket jobb nu när hon är så ”heart broken” och ledsen.

    Klick klick ja jaaaa

    Men – nuvarande soap opera går inte ihop med lyxmärke. Det som har byggts tidigare spolas bort. Ser inte Pingis det?

      16:31 men snälla, vilken bubbla bor du i?

    Stackars Blonda….snart kanske hon får gå tillbaka till ett liv där hon tvingas utföra sysslor på egen hand utan slavar.
    Att glashuset kommer slås i bitar är endast en tidsfråga.

      Behöva gå på planet med alla andra. Brrrrrr

    Med det här hon kan locka nya stalkare. Hon verkligen måste vara stark kvinna för att leva i akvarium i Lidingö. Vad trist att vara som fånge hemma.

      Akvarium ?

    Varför detta jagande av att smutskasta Isabella av camcam och en massa andra av er också. Att hon farit med osanningar kring olika frågor rörande företag etc är väl en sak. Att hon var känslomässigt involverad med en person som svikit henne är en annan och utifrån det har hon agerat. Hon har sagt massa saker kring x som kanske inte är så bra men hon är också känslomässigt sårad och det vet vi väl alla som haft bråk där känslor är inblandade att man då i te är rationell. Såklart blir det värre när det utspelar sig i media och inte så smart gjort.

      Jag tror att hennes säkerhetsteam rådde henne att ta avstånd offentligt på grund av hotbilden. Förstår inte hur en kvinna kan skammas så mkt på grund av vad en man har gjort. Hon måste se efter sig själv och dina nära och kära. X har ingen trovärdighet här ju.

        Uppenbarligen verkar x ha väldigt mycket trovärdighet här om man ser till kommentarerna. Enda vissa (inte alla) verkar tro att han ljuger om är Bellas inblandning och någon skrev högre upp att han kanske varit involverad i hebbes husköp. DÅ tror de att han ljuger men inte annars ?

        Alltså lägg ner det där kvinnliga offer kortet! Om hon är under hot, vilken relevans har det att hon pratar om hans ekonomi, att hans familj är förstörd, att hon betalade alla resor, att han ville ha barn o öppet förhållande, att dessa kriminella är vissa familjer? Vad har det ens med saken att göra? Ingenting! O ta inte upp det där om att hon försöker visa att hon distanserar sig från honom, hur gör hon det när hon grinar över att han ville ha öppet förhållande? Vad har det ens med saken att göra? Hade hon distanserat sig från honom hade hon gjort det o inte skrivit nått mer, men hon måste bara koka ihop en story o spy ut detaljer som inte har med saken att göra. Hade förstått om hennes detaljer var relevanta, men face it, inte ens 5% av hennes sjuka kommentarer har någon relevans till situationen.

      Men ZZzzzzzzzzzz

      Läser aldrig vidare efter första mening på sånna här kommentarer. BORING!

        Ändå tar du dig tid att kommentera ?

      Det går väl att vända på steken också, hennes pojkvän gör dåliga affärer, blir ruinerad och går i konkurs, hon talar om det för alla och gör dessutom slut mitt i allt. Där står pojkvännen ensam kvar.

    Håll det till de viktiga sakerna i inläggen, när det bara matas inlägg på inlägg av allt slutar man bry sig. Nu känns det bara som en lång film med massa tråkig utfyllnad

    Smutskastare är inte trovärdig businesspartner.

    Såg att Elaine Eksvärd hade kommenterat ditt senaste inlägg på instagram om sms-konversationen med ”Oj!”. Hur är deras relation nu, känns inte som att de är vänner längre?

      Är väl sen gammalt att de inte är vänner längre? De sa väl upp vänskapen för flera år sen ?

        Hade ingen aning! Av vilken anledning sa de upp vänskapen?

          Inte många… eller ingen rättare sagt, som är vän med Bella längre from the past. Hmm, I wonder why……… kan det vara för att hon är en falsk idiot? Kanske!

          Känns som att det hände ungefär samtidigt som båda fick sina döttrar. Kanske blev det bara naturligt att de växte ifrån varandra eller så berodde det på något annat

      Jag har för mig att Elaine blev väldigt illa berörd under en middag när Bella pratade om att Gillis hade haft stånd när det byttes blöja på honom och hon och sällskapet hade skämtat om det.
      Nu var väl inte det enda anledningen till att vänskapen rann ut i sanden, de växte säkert ifrån varandra, men jag vet att Elaine skrev om händelsen utan att nämna namn och att Bella långt senare bekräftade att det var hon det rörde sig om. Men de verkar iaf vara lite bekanta med varandra fortfarande, de fikade väl tillsammans kvar väl iofs över ett år sedan, har ingen tidsuppfattning)

        *de fikade väl tillsammans för ett tag sedan (var väl iofs över ett år sedan, har ingen tidsuppfattning)

          De skulle äta lunch i början av maj 2017 enl bloggen.
          Vet inte om det blev av.
          Tror inte de träffats sen dess.

        Violet: Var inte därför.

          Do tell 🙂

            Jag vet inte exakt vad som hände. Jag vet bara att just den grejen inte var orsaken. Det är bara ett rykte som spridits bland kommentarer men passar inte ihop i tidslinjen när de slutade vara vänner.

            Jag har mina aningar men jag håller dem för mig själv av respekt för E då hon inte verkar ha velat gå ut med det. Tvärtom så vill hon påskina att de inte är nära vänner men på god fot men det sista tror jag inte riktigt på.

              Respektfullt, bra ?

    Hur mår ni egentligen? Alla dessa elaka kommentarer om hur hon ser ut!

      Mår bra tack, ska snart äta en riktigt god middag, mums! Hur mår du?

      Jättebra tack.

        Aldrig mått bättre, hur är det med dig då? ?

    Jag för vibbar av att de egentligen fortfarande är tillsammans…

      Det hade jag också sagt, om inte han hade läckt ut sms’en, som visar svart på vitt att hon är manipulativ mot hennes följare.

      Annars har du verkligen en poäng!

    Sikken jä*la sopa!

      Riktig mustig om jag får säga??

        Mums!! 🙂

    Varför skriver alla X om honom? Om han har lämnat in en konkursansökan borde det väl vara offentliga uppgifter, eller?
    Men det kanske är ett annat bolag han kör som han har skulderna på?
    Från allabolag.se (vågar inte skriva ut hans namn ändå eftersom det finns en regel från Camillas chefredaktör.) Kan det vara så att självaste X har betalat för att Bloggbevakning ska skriva som det skrivs nu?

    Verksamhet & ändamål

    Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultuppdrag inom reklam och marknadsföring, producera mediaprodukter i ljud och bildformat samt hålla föredrag och presentationer, handel med noterade och onoterade värdepapper, samt investeringar i nystartade bolag och därmed förenlig verksamhet.

      Det kom med text från allabolag som är ganska ointressant såg jag nu, sorry

    Angående armbandet i livevideon, publicerades videon före eller efter bilden framför gröna dörren ”Off total nyc” i flödet? Där har hon nämligen inget armband … ?

      ”off to nyc” såklart

    Tydligen vill Ellos fortsätta att förknippas med Isabella, nytt reklaminslag på hennes blogg. För mig är det ofattbart att de vill hänga fast med henne efter allt som uppdagats.

      Hon säljer ’paket’ för miljonbelopp (enligt henne), alltså har de ett avtal för hela eller halva året tror jag.

        Ja, Ellos har säkert ingen möjlighet att krypa ur avtalet även om de skulle vilja. Än så länge har Bella inte gjort något som kan motivera att avtalet hävs. Tror jag i alla fall.
        Möjligen skulle Ellos kunna avstå från ytterligare betalda inlägg i Bellas sociala medier och helt enkelt betala ut resten av avtalets återstående ofakturerade belopp. Men det är nog inte läge just nu mitt i julhandeln.
        Kanske tycker Ellos helt enkelt att den ökade trafiken till Bellas kanaler är bra för affärerna?

      #bojkottaEllosxBlondinbella

        Ett sponsrat inlägg från Ellos dök upp på Facebook igår. Jag anmälde det som oseriöst och brottsligt (om jag minns rätt vad kategorin hette)

      Men alltså är detta en nisse från expressen som kommenterar med massa expressen-länkar hela tiden?

    Bloggkommentatorerna har ett kort men bra inlägg om den här soppan.

      Verkligen en läsvärd liten sammanfattning som med några få rader lyckas förmedla vad det hela handlar om.

        Verkligen, hade önskat att den här bloggen hade gjort en sammanfattning på samma vis kring hotlappen.

    Calle Schulman passar på att göra sig lite lustig över X på sin instastory

      Ge inte den lille fjanten några extrabesök!

        Hellre Schulman än Löwengrip!

          Pest eller kolera.

    Isabella köper ett hus för ca 30 miljoner och H har skulder på 30 miljoner ?

      Huset kostade inte 30 miljoner och är inte köpt kontant, det är maxbelånat.

      Exakt. Och fortfarande oklart hur hon gick från villan hon hade med Odd till det nya huset. Varifrån kommer pengarna liksom? Skulle tro att de hade något överenskommelse om att hjälpa varandra.

        Hon använde sin andel i NC för att kunna ta lån till huset.

        Tror faktiskt Bella är riktigt försiktig med sina pengar, media hade älskat det och hon hade varit körd som entreprenör om något skulle komma fram.

          Bimbobella klarar inte ens av att fylla i en momsdeklaration för ett bolag, det är ja sägare runt omkring henne som sköter alla papper.
          Blir bara pinsamt när man sedan pratar öppet om ekonomi när enkla baskunskaper i ämnet lyser med sin frånvaro. Men vad gör det när hennes naiva fjortisskara med samma kunskapsnivå nickar glatt på huvudet och skriker girlpower!

          Det sade hon, visst. Men hur gick det till på riktigt? Någon som vet?

          Har hon sålt av sin del i NC?

    Bloggkommentatorerna har sammanfattat hela soppan så som jag önskar att Camcam kunde göra:

    ”Han låtsades att han var rik, men han var pank. Det är vad han har gjort mot henne eller? Andra människors pengar har han slarvat bort, men mot Bella har han låtsats vara tät när han egentligen var skuldsatt? Nu hänger hon ut honom på ett sätt som jag aldrig någonsin sett någon hänga ut en annan människa på. Hon vill rädda sitt eget skinn, men beter sig helt irrationellt.

    Han var den första människan hon släppte in på riktigt, skriver hon. Varför släppte hon inte in sin exmake, som hon har två barn med? Varför släppte hon in den här killen, som hon också i veckan skrivit att hon hade dålig magkänsla kring och därför dumpade tre gånger?

    En läxa till framtiden hoppas jag blir att hon slutar förmedla alla sina plötsliga infall som livsvisdomar till folket. Hon har propagerat för ”öppna förhållanden” i ett år nu, men idag tar hon tillbaka alltihop och menar att det var exet som ville ha det så, och hon accepterade trots att hon tyckte att det kändes fel. Tur att hon inte hann skriva en bok om det.

    Om man har försatt sig i skuld och ljugit om det, betyder det att man aldrig har älskat en människa man varit ihop med?

    //Mia”

    SPOT ON!

      Jag fattar inte vad HON har att rädda sitt skinn från. Det är inte hon som satt sig i ekonomisk knipa utan han, så varför är det här hennes situation att rädda sig ur? Det är det inte. Utan hon vill bara ha en story.

    Bella jobbar hårt, annonserar t.ex. polyesterklänningar. Vad lyxigt.

      Hon har ju blivit som vilken influenser som helst, entreprenör my ass.

        Hon ÄR en helt vanlig influencer som leker framgångsrik entreprenör.

    En till ”rolig” grej från BB’s live igår var att hon sa att hon blir påmind om X när hon hör viss musik eller ser en viss film – MEN HON KOLLAR VÄL ALDRIG FILM ELLER SERIER?! 😛

      Serier och film är inte samma sak

    Vad ledsen Bella ser ut på bilderna i senaste inlägget. Hon ler med munnen men ögonen ser ledsna ut. Det skiner igenom.

      Hon är ledsen för att hennes sjuka sätt kommer ikapp henne. Förstår ärligt talat inte att man kan anses vara helt frisk och bete sig som hon.

    En rolig twist vore om X visst förvaltat lite pengar åt B och stuvat in några av de där 30 millarna i hennes husköp. För hur fasiken fick hon pengar till ens handpenning liksom?

      Nej, Bella älskar pengarna hon har samlat. Så hon har inte gett pojkvänner sköta hennes ekonomi

    ”Expojkvännens advokat Johan Carlsson säger:
    – Jag har inte sett några belägg för att det skulle finnas någon hotbild eller att det skulle röra sig om människor med kriminell belastning. Om så vore fallet hade det blivit vederbörliga polisanmälningar.”

    https://www.expressen.se/noje/blondi…sonlig-konkurs/

      ????DETTA!????

      Herregud, hon är sjuk på papper om hon ljugit ihop allt det här. Hot mot barnen, sig själv.. men å andra sidan, hade det varit så hade hon gått under jorden istället för att flaunta.

      HUR kan H inte anmäla för förtal? Bella har totalt förstört hans rykte. Det är en sak att förlora pengar genom börsen och en annan om kriminalitet. FY!

    Hon har säkert tvättat pengar via X för att slippa skatta fram dessa för husköpet.hon fick inte sålt sitt i tid och omöjligt att plocka ut 20 mill ur bolaget med två dagar varsel. Allt är uppgjort han får ta skulden då borgenären är hon via bulvan dvs de påhittade busarna som jagar X och hon kommer inte kräva då det inte finns ngt att kräva och huset är köpt. Någon var henne på spåret och då vår hon och x tvungna att iscensätta denna påhittade story.

      ???

      Eller bara hon…

      Vi närmar oss. ?

      Förmodligen så är det Isabella själv som har fabricerat det där med busarna!
      Har betydligt större förtroende för X juridiska ombud än den där livvakten som hon har anlitat.

        Fast han dementerar ju inte existensen av ett hot, bara att han inte sett något som tyder på att det finns. Det är ju inte särskilt konstigt med tanke på att han ju bara sköter konkursansökan och som någon påpekade ovanför så är det ju fullt möjligt att lämna borgenärer som inte klarar en granskning utanför en konkursansökan.
        Men kanske finns det en (examinerad 😉 ) jurist här som vet om man måste intyga att alla borgenärer står med när man lämnar in en konkursansökan?

      Men hon sa ju i nan podd att hon kunde ta lån pga sin andel i NC ??

      Fattar inte ett ord av vad du skriver, kan någon förklara?

      Fast hur skulle X gå med på det? Även om han skulle ha en saftig summa på någon bank utomlands. Det är ju framför allt hans rykte som förstört.

        De trodde att de skulle lyckas, vinsten för X skulle väl bli någon miljon på sidan istället så började han spekulera med hennes pengar.

    Värsta med det här är ju att man inte är förvånad. Vem köper ens de här typerna av presenterna som har X har gjort … resor, två par chanelskor, överdådliga buketter, dyra smycken & klockor. Och den största frågan av alla ….vilken ”econimista” faller för det? Allas vår BB!

    Narcissistisk personlighet
    Ofta används uttrycket narcissistisk personlighet som synonymt med narcissistisk personlighetsstörning. I enskilda fall kan det vara svårt att dra en skarp gräns mellan excentricitet av det här slaget som inte kan betraktas som störning och en som är det. Ju mer overkliga föreställningarna är om egen storhet och ju mer okänsligt en person uppträder mot andra, desto mer befogat är det att tala om personlighetsstörning.
    Utmärkande drag
    Utmärkande för denna personlighetstyp är ett mönster av storhetsföreställningar om den egna personen, behov av beundran och brist på empatisk inlevelse. Dessa drag finns med sedan ungdomsåren och visar sig i en mängd olika sammanhang. Vanligt är till exempel att individen uppvisar en grandios överskattning av den egna personens betydelse, är upptagen av fantasier om obegränsad framgång, makt, skönhet och fulländad kärlek och tror att de egna problemen är unika och bara kan förstås av någon annan lika speciell person.
    En narcissist gör anspråk på ständig uppmärksamhet och beundran från andra, anser sig ha rätt att behandlas bättre än andra och reagerar ofta på kritik med känslor av raseri, skam eller förödmjukelse.
    Vanligt är också att narcissister utnyttjar andra för att uppnå egna mål samt att de brister i sin förmåga till inlevelse i hur andra känner sig. Ständig avundsjuka beskrivs också som ett vanligt fenomen hos dem.
    De har svårt att leva i ett kärleksförhållande. Om de blir övergivna av sin partner kan de ytligt sett bli förtvivlade och deprimerade men de dominerande känslorna är oförståelse, överraskning och hämndlystnad.

      Men sluta…

      Låter som denna bloggens skribent

      YES! Allas vår Bellsan!

    För ett par år sedan läste jag att Isabella sa något likande i stil med: ”Skulle Odd missköta vår ekonomi är det värre än otrohet” – någon annan som minns detta?

    Det känns som att Bella hela tiden vetat om X’s situation och dragit nytta av den men valde att ”offra honom” när hon förstod att luftslottet snart spricker.

      Precis!

      Fast det sa X att hon inte visste, det sa han i Expressen.

    Enligt expojkvännens advokat Johan Carlsson finns inga belägg för att det ska finnas en hotbild eller att det rör sig om människor med kriminell belastning.

    – Därför har det inte heller gjorts någon polisanmälan. Att folk är förtvivlande över att de har förlorat pengar är en annan sak. Jag har rekommenderat honom att göra en polisanmälan om det skulle förekomma hot, säger Johan Carlsson.

    Vart är hotet som Isabella påstod att det fanns?

    ”Får eller kan en advokat ens företräda en klient om denne hanterat svarta pengar”
    Ja, en advokat får även företräda en klient som mördat, våldtagit mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.