Isabella Löwengrip is shopping her troubles away

Ingenting säger ”bounce back” som en ny Power-någonting och det tar minsann Isabella Löwengrip fasta på.
(Förra gången var det en ”power-ring”…)
Hon har knappt knäppt av sig Hermés-armbandet hon fått från sitt ex (under mycket dramatiska och filmade former ska tilläggas) förrän hon är i full färd med att köpa sig en ny ”powerklocka”, en något utstuderad gest med tanke på vad hon fick av honom när hon fyllde år här för ett tag sedan. (Hint, en klocka)
Nu stoppar hon ju inte där utan hon fortsätter att bränna ett mindre lands BNP för att kompensera för den ack så hemska vecka hon haft i soliga Palma. Både glitterskor från Manolo Blahnik och en väska från Chanel får följa med hem till den nätta summan av 77 246 kr.
I dollar då.

Enligt Tullverkets hemsida där man kan räkna fram relevanta avgifter så ska hon betala ytterligare 33 262 sek för sina varor. 
En nota på över 110 000 kr för att muntra upp sig själv efter att hon haft en förskräcklig vecka alltså…
Vad hände med att äta en extra gräddboll eller två?

Se hela den extravaganta shoppingorgien i videon här under. 😉
Jag hoppas verkligen att hon köpt en present till Mange-livvakt så som han stått i på alla fronter den senaste veckan. Livvakt, Presstalesman, Teamleader och sällskap.
HAN borde få en Chanelväska!

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,228935″ ap mute yot ]

426 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså snacka om att du är besatt haha. Sitta och leta upp priser på vad Bella shoppat?! Alltså är du på riktigt Camcam? Ta en paus!

      Men sluta gnäll jämt, Cams blogg = hon skriver de inlägg hon vill och allt ert gnäll hjälper uppenbarligen inte. Dags fatta det?

      Det är märkligt ni gnällisar ändå läser inläggen? Om något stör mig ordentligt så brukar jag inte läsa det? Pröva det vetja.

        Ändå fascinerande att ni vill läsa om Bella som ni avskyr?

        Ni som inte tror att man kan både gilla den här bloggen och samtidigt tycka att Camilla under lång tid hackat för mycket och varje dag på Bella, kan inte vara så intelligenta.

        Och naturligtvis kan ni inte heller förstå att man kan veta precis vad Bella går för när det gäller att ändra sanningen för stunden, och ändå tycka att Camilla passerat en gräns vad gäller sättet att ständigt klaga på allt Bella gör.

        Allt är inte svartvitt som ni verkar tro. Jag antar att ni skriver Bellafans om alla för att ni inte har något vettigt att skriva.

      Och nu har ni klagat över Bellainläggen dagligen i säkert över ett år??
      Inse att de är här för att stanna och erat gnäll inte leder nån vart utan bara tar upp onödig plats här?

      vik hädan gnällspik. Detta är ju kul!

        Ja det är KUL att gotta sig i andras olycka! Speciellt när det råkar vara en snygg och framgångsrik person…
        Det är därför vi har program som Lyxfällan, Fuskbyggarna osv – Svenskar i allmänhet ÄLSKAR när det går dåligt för andra!!
        Men NÅDE den som gottar sig i Cissi Wallins eller någon annan pk-persons olycka, då jävla!

          Menar du våldtäkten hon var med om eller vadå? Vad är det att gotta sig i? Obs att jag inte tycker att folks besatthet av Bella är värst sund heller.

            Vet du att hon var med om den eller tror du bara på hennes story..? Domstolen friade ju den misstänkte…?
            My point being att det är ord mot ord, och man väljer att tro/misstro, precis som i Bella-cirkusen. Bara det att det är mer okej att misstro Bella av någon anledning.

              Att fria i brist på bevis innebär inte oskyldig heller för den delen? Det innebär bara att vi bor i ett land där vi hellre friar än dömer och är inte bevisen 100%-iga så frias gärningsmannen.

              Men vill fu inte tro på Cissi kanske du tror på någon av alla de andra, av varandra oberoende, kvinnorna som vittnat om Virtanens ”dekadens”.

              (Btw, sammanträffande att efter Virtanens ständiga prat om dekatens nämns det både i Nemos och Persbrants självbiografier för att beskriva det festglada livet på kvinnors bekostnad. Svenska Akademin kanske borde byta innebörd till typ övergrepp under alkohol- eller drogpåverkan, på så sätt stöttar de ju indirekt även sin gamla polare Horace. Han kan ju personifiera ordet i Svenska Akademins ordlista?)

                Goddag yxskaft ?‍♀️

                  Right back att you ?????

              Domstol? Det gick väl aldrig till åtal. Har inte prövats i domstol, då hade hon ju aldrig behövt ’outa’ honom om det går till domstol.

            Men det var ju ingen våldtäkt. Hon har ju hittat på en massa saker och säkert även det, för att få uppmärksamhet.

              Vilka massa saker?

              Och de andra kvinnorna och barn som blivit utsatta ljuger också??

          Framgångsrik? På vilket sätt?

      Men detta är Cams jobb..? Säger du till personalen på ICA att de ska sluta vara besatta av matvaror också eller?

        Är hennes jobb att förlöjliga henne och acceptera alla vidriga kommentarer om henne?

          Som alla bloggare brukar säga haha det beror på avundsjuka. Låt Isabella handla om hon vill o kan,snälla människor vad är problemet?

            Bella är patalogisk på så många plan och en riktig miljöföstörare med sin tanklösa konsumtionsmaximalism och konstanta (gratis-)resor. Hon är inte en förebild någonstans!

              Förebild? För dig kanske hon inte är det men för många många andra så är hon det! Finns inte ett endaste fel med det! Alla tycker vi olika.

                ”men för många många andra så är hon det!”

                För att?

                  För att hon startade som en fjortis och idag driver företag? Är väl inte så konstigt, eller? När jag började läsa var hon en långhårig ung tjej med för mycket smink som skrev om allt möjligt som sina fjortisfester, tigerbalsam på läpparna, orientering i skolan och myskvällar med Marcel

                  Hon står ut med allt skit från er och kör på! Vill ta sitt företag högt upp. Ni må hata henne som person men att säga att hon inte är en förebild som yrkeskvinna ( Löwengrip ) är fel. Man måste lära sig kunna se skillnaden innan man dömmer ut allt som har med en person att göra.
                  Hennes produkter är bra, min hy har aldrig varit så bra som nu, mitt hår.. herre Gud, ville raka av mig allt. Trassla ihop sig, fick dreads ( mitt i håret ) efter en natts sömn, det var livlöst men nu efter 5 månaders användning så ser det fantastiskt bra ut.
                  Driftig som tusan! Sen har hon självklart som alla andra, dåliga sidor! Men den som inte har ljugit eller dragit en vit lögn någon gång kan ju räcka upp handen!

                  Granskning av hennes företag är bra om det är en granskning. Inte en möjlighet till att försöka krossa henne med alla medel som finns.

                På vilket sätt är hon en förebild? Berätta gärna.

                  Har du så svårt att se det positiva med henne.?

                  Ni är så förblindade av allt som skrivs här.. Tänk om någon granskade / kritiserade dig för allt du gjorde! Hur hade du mått?
                  Du kan inte ens köpa en väska utan att en hel drös med människor skriver elaka saker om dig. Att läsa något positivt om Bella här har jag gett upp hoppet på. Krossa henne tills döden knackar på är nog det alla väntar på!

                Kan ni inte hylla henne på hennes plattformar då? Vi som tycker att hon mest friserar sanningen och försöker visa hur rik hon är genom att konsumera halva jordens resurser kommer inte att ändra oss för att ni som gillar henne tycker att vi är äckliga haters. Genuint nyfiken, varför läser ni denna blogg?

                  Exakt! Det är ju inte frågan om att ”inte ens” kunna köpa en väska utan ganska andra nivåer.

                  Det krävs en matbalans till hatet och skammandet. Ni tycker att hon slirar på sanningen med betoning på tycker. Det vore väl hemskt om ingen sa emot alla hatare och foliehattar som fabricerar påhittade skvaller och mobbar en kvinna och hyllar andra mobbare.

            Håller fullkomligt med!

          Är Camcams jobb att dreva och mobba, att vinkla och förvränga folks ord, att leta fel och hitta på fel… konstigt jobb men tydligen lönsamt, ger tydligen en lön på minst 100.000 i månden vilket Camcam berättade en gång här att hon tjänar.

            Men snaaaark, berätta gärna HUR hon vinklar? Förvränger?

              Läser vi samma blogg eller har du skygglappar framför ögonen?

                Varför är ni, som tjatar om att Camilla vinklar, oförmögna att svara på frågan hur hon gör det? Den frågan har ställts x antal gånger men man inte fått nåt svar.

                  För att de är 12 år gamla och inte har lärt sig att argumentera med fakta ännu.

                  Ja du 17:23 det är bara att läsa alla inlägg om Bella här så ser du att CC vinklar allt, men det fattar du tydligen inte, du måste vara lågbegåvad om du inte kan se och förstå det. Men du ska inte lite på och tro på allt som står här inte tro på allt du läser här för mycket är väldigt vinklat och förvrängt.. inte enbart inlägg om Bella men alltid i inlägg om Bella. Och vissa kommentarer är rena lögner och mkt överdrifter, förvridet och vinklingar. Frågar har besvarats flera gånger. Exemplevis i detta inlägg skriver hon dollar ist för kr. I inlägg igår lade hon till ord och påstod att det var Bellas ord men det var inte, det var Camcams ord och vinkling. Camcam letar fel, vänder på ord och missförstår därför med vilja vissa saker Bella säger just för att det då ska gå att vinkla till att hon sagt något hon inte sagt. Hoppas du fått svar nu.

                  Om jag var du, anonym 19.11, skulle jag inte kalla andra får lågbegåvade. Du kan ju inte projicera dina egna egenskaper på andra.

                  Och fortfarande kan du inte svara på frågan, den har inte ”besvarats flera gånger”. Att råka skriva kr istället för usd är inte direkt att vinkla. Men jag förstår, frågan är uppenbart för svår för dig och din kapacitet.

                Jag frågar just pga av att jag läser bloggen här, och jag delar inte din åsikt och vill gärna att du utvecklar dina påståenden? Är det otydligt? ska jag rita upp en bild eller hur mycket tydligare tycker du jag ska bli? Men nej, klart du inte har svar eftersom du till 99% är en någon fjant som sitter sekundärkränkt hemma och ba ”dooont tooouch my Bella!!”

                  Inte konstigt att du inte får svar så som du uttrycker dig. Höj nivån om du nu verkligen vill diskutera.

                  Tror inte att så många är sekundärkränkta och känner dont touch Bella, tror inte de i huvudsak bryr sig mest om Bella utan att de faktiskt retar ihjäl sig på Camcams löjliga sätt och hennes vinklingar och elaka hån, hennes töntiga retfulla sätt irriterar. Och att rätt ska vara rätt. Men även att man såklart tycker att låt Bella va för fan, det är ju fel på allt hon gör och säger, spelar ju ingen roll vad hon gör så är det fel.. att bli granskad för precis allt, analyserad för vad man än säger och varje ord ska det vändas på och letas fel, allt ska hånas.. nej bara nej. Give Bella a break.

          Hej Simon!

        Skitstörande att alla på ICA är så besatta av vad varje vara kostar?

          Tönt. Ja för det är ju samma sak öh. Märks att det är töntar, lågbegåvade, dumskallar mest som läser här. Som känner sig tuffa när de går med i ett drev och hånar och sätter dit gråtskrattsmileys. Människor som finner en gemenskap om de går med i drev och fånar sig och typar sig… Tragiskt. Camcams fans och hyllningskör, hennes vänner… fin skara hehe, att hon inte drar igång en fan-träff, hon kan väl bjuda hem er på fika, hon har ju stålar tack vare Bella så hon har råd att bjuda er på fancy restaurang till och med väl 😉 Kunde väl vara skoj för er, komma ut lite och få något annat än Bella att tänka på för en stund.. fast ni kan ju diskutera Bella, gissar att det skulle bli ert mesta samtalsämne 🙂

            Sen vill vi se bilder på er trevliga träff.. så vi får se hur TrH ser ut och Olga och C m.fl men gissar att vissa av dessa ser exakt likadana ut hehe om ni förstår hur jag tänker… Kanske blir det inte så många eftersom många förmodligen är en och samma person. Se så styr upp en fan-träff.

              Varför antar du att jag och Camilla är samma person?

        Word! Vissa här inne verkar tro att Camilla måste omgående åtgärda det de stör sig på. Anonym, ingen hindrar dig från att starta en hyllningsblogg tillägnad Bella och sätta upp egna regler där.

          Camcam, du (och alla andra) går rakt in i hennes fälla, hur kan du bara ge henne det hon vill ha? Bella vill att folk ska veta hur mkt hon spenderar, hon validerar dessutom sin existens så. Snälla, ducka lite för de självklara provokationerna. Hon vet exakt vart hon ska trycka.

          Granska istället hennes företag, ekonomi och förluster, och tryck lite på hennes egna knappar.

          Hon leder bort samtalet från hotlappen och du följer blint efter, skärpning!

            Det håller jag inte med om. Det Bb vill är att folk skall avguda och beundra henne. Hon vill också ha makt och hennes strävan efter att hamna på Forbes bevisar det. Hon vill vara stört, först och bäst. Sedan har hon ingen klar ambition kring varför hon vill dit. Inte riktigt så att hon tänker använda sin makt för något annat än sig själv. Jo, visst snackade hon en gång på TV4 att hon ville ha en maktposition för att göra något, t ex för kvinnor. Men egentligen är det bara skitsnack. Den som vill och brinner för något använder sin plattform här och nu och väntar inte tills man hamnar på Forbes. Och Bella har ju redan en plattform hon skulle kunna använda på ett helt annat sätt, men det ligger helt enkelt inte i hennes intresseområde. Hon är intresserad av sig själv. Och kanske tror hon genuint att folk kommer att tycka mer om henne baserat på hennes ägodelar. Tyvärr söker hon fortfarande bekräftelse oavsett hur mycket hon än försöker att spela något annat. Hon ser fortfarande på sig själv genom andra (inte hur vi läsare ser på henne utan hur dem rika där uppe i skyskraporna i NYC ser på henne, de är säkert hennes referensgrupp numera). Hon har sagt i Framgångspodden att hon inte längre springer ifrån något utan mot något, mot nya mål. Men hennes beteende visar på det motsatta, att hon alltså springer ifrån både sig själv och sina känslor. Hon tror att hon vet hur man skall outsmarta folk, hon tror att hon får mer makt och respekt om hon bär dem dyraste märkena. Och det är ju sant i vissa sammanhang bland vissa människor. Men i övrigt är den konsumtionen Bb håller på med baserad på hennes förvrängda världsbild och obehandlade psykologiska problem (vilka hon tror behandlas delvis med att man egoboostar sig själv och unnar sig en ny väska).

            Och varför menar du att man inte skulle kunna granska både hennes konsumtion och företag? Jag ser inga problem med att fokusera på flera områden och det lyckas Camilla bra med. Klart att Bb vill leda bort samtalet, men jag tvekar inte på att Camilla inte släpper hotlappen.

              Olga, jag menade inte att du är Camcam, haha tryckte bara på en random Svara-knapp, då jag inte orkade scrolla förbi tusen kommentarer.

              Jo, jag håller med dig i allt du skriver, och tro mig, jag ogillar Blondinbella mer än vad du gör, så mig behöver du inte övertyga om hur mentalt avtrubbat hon är.

              Jag menar bara att Camcam inte borde skriva om prick ALLT Bella kastar åt henne (efter tio snyft-inlägg på raken så var uppvisandet av de dyra inköpen en så billig provokation, snälla, att folk fortfarande inte ser igenom sånt is beyond me). För när Camcam väl avslöjar någonting rejält, som typ hotlappen, så har det nästintill noll effekt. Det bekräftar bara för oss som ser igenom hennes lögner, det vi redan vet – och alla andra ser det bara som fortsatt mobbning eller spam (tro mig, tidningarna kastade säkert ett snabbt öga och konstaterade att det bara var lite ”he said she said”.

              Jag säger bara: Choose your battles!

              Jag läser hellre om lite mer seriösa saker, som att Bella in fact, har ljugit om hela hotbilden mot H (det kan vi i princip konstatera nu! Hellooo??), än om hennes nya klocka.

                Fast hon har ju inte ljugit om någon hotbild mot H – det är han som sagt att han tidigare fått många hot och att daytraders får ta emot kidnappningshot. Så om de befarade en hotbild efter hans uttalande och efter att han avslöjat hur stora lån och skulder han hade, och efter att personer sökt honom hos Bella och efter att de sett eventuella kriminella i närheten så var det inte konstigt om de såg en hotbild. Om han inte hade någon hotbild så varför flydde han? Han borde ju själv ha vetat om han hade anledning att gömma sig för kriminella eller eventuella faror.

              Wow! Mitt i prick! Du skriver det så bra?

        De på ica är knappast besatta. Det cc brister i är att hon har samma personer som hon ALLTID hackar på, och vissa hon aldrig skulle skriva ett enda ont ord om oavsett vad de gjort/sagt/skrivit.

        Ta tex när Elaine, LD och Cissi skrev väldigt negativt på instagram och bloggar om hur cc är som människa, att hon mobbar vissa utvalda osv. Då slutade cc skriva negativt om dem. Är det det som krävs för att inte bli negativt omskriven? Det blir helt fel.

      Sluta läs tönt!

      Men exakt hur jobbigt tror du att det är att googla fram priser? Tog väl 30 sec sekunder skulle jag tro.

        Ja, men varför liksom?
        Har inte alla människor rätt att handla ad dom vill för sina intjänade pengar?
        Vare sig dom tjänar 20.000:- eller 500.000:-???

          Hon har rätt att handla och vi har rätt att ha en åsikt om det, vare sig det behagar dig eller inte ?‍♀️

            Cicci Wallins svindyra nya badrum som hon visat mkt på ig är väldigt mkt dyrare men det har inte cc anmärkt på. Varför bara skriva negativt om vissa?

      Till och med Tramsfrans skriver om hennes shoppingtur i NY! ?

        Aha då kanske CC snodde det där rakt av.. Tramsfrans lägger inte all sin tid på Bella, han ”granskar” (läs mobbar, letar fel, vinklar, hånar) inte Bella varje dag, han hånar inte Bella dagligen, har drevar inte och han uppviglar inte till elaka kommentarer, drev, hån och lögner om en och samma människa dag efter dag… en viss skillnad på CC och Tramsfrans.

          Han granskar henne ofta med tanke på hur få inlägg han gör.

            Jo, för att vara Sveriges mäktigaste affärskvinna är det märkligt lätt att driva med henne, medan de riktiga affärskvinnorna lyser med sin frånvaro i liknande sammanhang, säger det er något Bella-lovers?

              Att tjata om bellalovers är uttjatat. Om ni själva är okapabla att hålla 2 åsikter i huvudet samtidigt, är det synd om er. Jag vet att Bella ofta hittar på, jag slutade läsa bloggen pga det för flera år sedan, och jag tycker att Camcam gör fel i att välja ut en person att dagligen hacka på under över ett år. Hur mycket hon än avskyr Bella är det inte befogat att bete sig så mot någon. Jag tror inte att Camcam skulle klara av att istället för att skriva elakheterna, ringa till Bella en till flera ggr per dag och läsa upp dem.

      Jag hade också shoppat mima troubles away om jag hade råd 🙂

        Köpte hon verkligen allt eller skickade hon tillbaka alltihop när allt var filmat/fotat och färdigt?
        Ni som följer Blondinbella får hålla utkik och se om klockan, väskan eller skorna någonsin kommer att synas på bild igen.
        Jag tror inte det.

          Oftast inte öppet köp i dessa butiker. Iaf inte Chanel.

            Jorå, dom måste som alla andra ha öppet köp. Dom är inte glada om man lämnar tillbaka nått, men det går.

      Bra anonym 15.04???

      Pengar är till för att användas.

      Hon får betalt för det, what’s your excuse?

      Jag uppskattar att Cam skriver om henne. Jag har slutat helt att läsa Blondinbellas blogg, inte en enda klick. Mycket roligare att läsa Cams inlägg om henne. Jag blir full av skratt.

        Samma här! Jag är osunt nyfiken på allt BB tar sig för men att läsa hennes blogg är så tråkigt sedan hon lagt över bloggandet på ”head of blogg”.
        Lägger hellre min tid på att läsa CCs analyser.

      Jag tycker det är kul!

      Bella gör slutvubder dramatiska former för att mannen klantat sig på ”jobbet” ngt åt helvete. Buhuuuuu. Nu måste hon spendera som en idiot.

      Så kär var hon?

      Älskar Calle schulmans inlägg förresten även om jag inte gillar honom.
      Klockrent, hoppas de börjar umgås med H.

        Calle skrev att han har respekt för Bella och beundrar det hon gör, och att han skojar lite med henne för att han känner henne och tror att hon kan ta det och att hon själv garvar åt det. Och ja, det är ju faktiskt så att Bella brukar inte bry sig om sådant, utan hon kan driva med sig själv och bjuda på sig själv. Även om nu inte hot och hat är något direkt att driva med.

      Det är ju skitbra – jag skulle själv aldrig på in på hennes blogg och tack vare denna blogg blir jag uppdaterad på det senaste lustigheter hon hittar på.

        Men bara det att då vet ni inte sanningen utan ni läser bara Camcams vinklade inlägg, så därför vet ni ju inte vad som är sant och vad som är vinklat och förvrängt.

      Åhh, det är detta jag älskar med Camcam, och det är detta jag bil läsa om här. Vänd ut-och-in och upp-och-ner på Bella för hon har inte förändrats ett skit sen när hon startade bloggen med att ljuga… och hennes nyrika stil får mig att spy… eller bara tycka så synd om henne, vill krama henne, vara hennes vän, herre Gud..att ha en vän där man behöver plocka fram skämskudden i tid och otid….

    Nej fortsätt! Ni som inte gillar det, sluta besöka denna blogg och läs bellas ist

      Jo men vad gör det med Camcams psyke och hälsa?

        SLUTA anta saker om Camillas psyke och hälsa, för f*n! Det är du, om någon, som verkar ha problem med psyket isf.

          Ni antar ju en massa om Bellas psyke så vad är skillnaden?

            Hahaha bellas försvarsmakt

              Hm, bra försök till svar. Vad är skillnaden?

              Vet du, kan du inte ge ett bättre svar så borde du kanske sluta svara på saker som du uppenbarligen inte vet svaret på. Det blir lite löjligt & du gör verkligen bort dig. En enkel fråga ställde jag❤️

            Men läs bellas blogg och klaga på Cam mm där, inte denna! Det är så man gör!

              Säger du, men vad vore denna blogg utan Bella och utan olika tankar?
              Tänk om alla tyckte lika, så tråkig världen hade sett ut.
              Passar det inte dig att alla tycker annorlunda än dig så är det du som kan dra!

                Tänk att en del här nöjer sig inte att visa sitt förakt för Bella ni hoppar på folk som tycker olika änn ni. Småglin

                  Men vad var det jag skrev?
                  Läs igen! Alla tycker olika, det är ok. Är det inte ok för henne så kan hon dra

            Nä, inte ”ni”, utan vissa antar saker om BB:s psyke. Då brukar Cam be dessa själar sluta ställa psykiatriska diagnoser.

            Skillnaden är väl att Bella spelar på sitt psyke å hälsa. CC analyserar henne. CCs psyke å hälsa har jag inte märkt av alls här så det verkar ju inte vara några behov att prata ut om det

        Undrar hur det är med din mentala hälsa, ser inte så bra ut.

          Hur mår du själv? Sitta läsa på slik skvallerblogg. Kan inte vara bra för magsyran!

            Seriöst, minst en gång i varje kommentarsfält. ”Vad tragisk du är som läser en skvallerblogg” ”Aaah vadå men det gör ju du med” ”HerPdERp”

              Läser inte inläggen, bara kommentarerna

                Ännu mer tragiskt

                  Nej!

                Okej. För att vara någon som inte läser inläggen verkar du ju ha ganska mycket åsikter om hur Camilla formulerar sina inlägg.

                  Haha, precis! Herregud vilken pinsam människa hen är.

                  Det räcker väl att man läst 1 inlägg för att fatta hur det resterande kommer se ut. Men folk som du förstår väl inte sånt misstänker jag.

                  Dålig bortförklaring, ”Jag”.

                  @Jag Nej, ”sådana som jag” förstår nog inte det. Vi brukar nämligen föredra att basera vår åsikt på lite mer välgrundade argument än ”har man läst ett så har man läst alla”. Men det är ju bara ”sådana som jag”. Sådana som du verkar resonera annorlunda. Gott så.

                Stackare. Har du ingen som uppmärksammar dig så du är tvungen att interagera i bloggbevaknings kommentarsfält ? Oroa dig inte. Bella fixar nog ett nytt vänner-inlägg snart. Styrkekram ❤

                  Härskartekniken flödar glatt i decembermörkret… Kan man inte hålla sig på en mogen nivå även om man tycker olika?

                  Ooh va tuff du är lilla stumpan.
                  Tröstkram. Inte lätt att vara så oförmögen till att skriva vettiga saker.. ta hand om dig ?

        Hon verkar må jättebra med liten vovve och allt.
        Det är ni Bellafans som verkar lida rejält, av en blogg ni inte ens behöver läsa

    Hon verkar så desperat över att visa att hon faktiskt HAR pengar att spendera. Herre jisses. Vad skulle hon ta sig till utan uppmuntran och virtuella styrkekramar? Pinsamt är vad det är.

      Sluta reta dig på att hon HAR pengar..?

        Kreditkort och avdragsgilla resor. Pfff, jätterik. Det lilla kapital hon faktiskt har är helt och hållet intjänat på lögner ?

          Och? Bella är knappast ensam om det

        Det va inte det hon menade…..

        Fast man skulle kanske tro att hon klarade av att leva i verkligheten och göra något vettigt med sina pengar. Att tänka på sina barns framtid och den värld de ska leva i är ett exempel. Alla som resonerar som Bella kommer att bli väldigt överraskad den dagen då alla tvingas ta sitt förnuft till fånga. Har man bara pengar att imponera med så är det nog rätt sorgligt.

    ”Både glitterskor från Manolo Blahnik och en väska från Chanel får följa med hem till den nätta summan av 77 246 kr.
    I dollar då.”

    Här blev det lite galet tror jag! 🙂

      Haha blir lite svårt för Camcam, hon behöver en paus..

      Nej inte i dollar, det blir i svenska kronor. Bilderna visar priser i dollar däremot.

      Mindre än Camcams månadslön iaf, Camcam tjänar ju minst 100.000 i månaden. Lite är det kanske tack vare Bella 😉

      Och så tullavgift på det.

        Haha, har aldrig betalat tull när jag är där ( 4 gånger per år )

          Det är skillnad på har och ska 😉

            Ska aldrig betala tull när jag reser från USA och hem. ❤️

              Hur funkar det? Säger man till på flygplatsen när man ska hem att man ska betala för tullavgift. Aldrig hört om detta innan så lite nyfiken 🙂

                Ja, du går i ”varor att deklarera”

                Alltså när du landar i Sverige

    Försöker hon sig på ngn slags markering till X – ”Jag har minsann fortfarande pengar, det har inte du, pillutta dig”?

    Tror (och hoppas) fortfarande att detta luftslott rasar snart. Mest förvånad är jag just nu över Pingis, trodde tills nu att hon var någorlunda vettig men hon verkar ibland lika flamsig och ytligs om BB. 2 mycket märkliga tjejer…. (kan inte skriva kvinnor när de båda beter sig som fjortisar).

      Vem över 7år säger pilutta dig?

        Madicken? Hon är äldre än 7!

          Haha! Spot on!

          Var det Madicken som myntade uttrycket ”pilutta dig” eller är det vedertaget sedan innan?? Aldrig funderat över detta hmmmm ?

            Det här kan jag faktiskt svaret på ? Pilutta dig kom just från Astrid Lindgren från början, grymt uttryck!

              Ska nog säga så till mina barn när dom inte får som dom vill.. pilutta dejjje

            I Astrids bok ”Draken med de röda ögonen” står det som en fotnot att man sa ”Pilutta Pilutta” förr i tiden och att detta betydde ungefär detsamma som ”Haha”.

        Va ju jättebra ord.. ska oxå börja säga de oftare haha

      Nej jag tror hon endast vill provocera följarna och fortsätter därför med sitt pinsamma skryt.
      Hon är som ett barn el nåt (fast mina egna småbarn har dock mängder mer vett och sans)

        Dom är små än så länge.. dom växer upp också och gör saker du inte kommer bli så glad över..

      En annan Helena här, men Pingis var känd för att ha fått sparken efter att ha plagierat en text innan hon träffade Bella. Och sen dess har det väl framkommit att det inte var första gången. Så de trivs nog bra ihop de två!

        Camcam har väl fått sparken både från Finest och Nöjesguiden, kanske från fler ställen.

          Bellafans hittar aldrig på saker, de talar alltid sanning som sin master. NOT.

    CC jag vill bara att du ska veta en sak. Fan vad jag avundas ditt språk. Du skriver helt fantastiskt!

      HAHA ironi?

        Styrkekramar…

      Läs böcker. Då får du ett betydligt bättre språk än någon bloggare.

        Beror på bloggaren. Och boken.

          Fick lära mig i skolan att man aldrig börjar en mening med ”och”. Det verkar många ha missat. När vi ändå klagar på varandras sätt att uttrycka sig i text. Ser även att journalister gör samma misstag.

            Och varför inte det? 😉 Motivera.

            Det går alldeles utmärkt att börja en mening med och.

            OCH tänk att jag jobbar som lärare och skriver som jag gör. Kliar det ännu mer i kroppen på dig nu?

            Ska vi kommentera skriftspråket (vilket jag inte gjorde i detta fall) så noterar jag att du satte punkt istället för kommatecken efter ordet missat. Du har även glömt ett ”jag” som inledning på din sista mening. Meningarna låter därför inkompletta.

            Förstår du nu hur löjligt detta är? Låt folk få skriva med hjärtat, utan pekpinnar och utan att bli jämförda med journalister (som för övrigt heller inte är ledstjärnor).

              Tack för svar 🙂 Jag har tydligen blivit gammal. Numera hatar man ju ”på” folk/saker, när jag var ung hatade man bara. Saker ändras tydligen och jag hänger inte med. Trist att någon ovanför var tvungen svara så drygt.

            Och jag påstår motsatsen. Det går utmärkt att börja en mening med och.

        50 Shades of Grey??

      Det är ju inget särskilt med Camillas språk? Det finns ofta slarvfel dessutom. Tycker det är tragiskt att du tycker som du gör, det verkar som om du verkligen menar det du skriver. Läs annat än sociala media, det är fördummande att bara läsa det. Läs böcker, DN eller liknande så kommer du snart inse att det du tyckte var helt bisarrt.

    Likt en äkta ekonomista!!!

    Bella är i NY med vänner runt sig, på restauranger, företagsbesök, i flådiga butiker.. CamCam sitter ensam hemma dag efter dag och förfasar sig varje vaken timme på dygnet över Bella och Bellas liv och analyserar varenda ord som kommer ur Bellas mun…

      och letar priser på hotell och olika varor som Bella shoppat… Normalt beteende? Blir lite kasta sten i glashus om man säger så.

        Jag vet inte vad du har för jobb hade jag vetat hade jag säkert kunna göra mig lustig över någon liten arbetsuppgift du har.
        CamCam driver en blogg, med framgång. Den heter b-l-o-g-g-b-e-v-a-k-n-i-n-g och det betyder just bevaka bloggar och bloggare (ifall du inte har förstått).
        Isabellas köp är vulgära och jag förmodar att Isabellan sitter och njuter nu att hennes lyxliv fick ännu mer attention. Precis vad hon vill ha. Win-win liksom =)

        Dock det bloggen går ut på, leta upp saker gällande influäääncers. Gäsp försök igen

          Nja. Bevaka bloggar handlar väl om att bevaka vad de skriver i sin blogg? Inte kolla upp minsta detalj om personen och skriva egna åsikter? Jag började läsa här för att slippa gå in på 10 olika bloggar, nu behöver man göra det ändå då inläggen här inne inte stämmer överens med det bloggaren själv har skrivit

          Du får väl hålla med om att denna blogg inte är något utan Bella.. Hon borde nog börja ta betalt snart ?

        Och Bellas små soldater varvar ”styrkekramar” på hennes blogg med ”låt Bellis va!” Och ”Camcam är psykiskt sjuk för att hon googlar” på denna blogg. Suck!

          Du glömde ”detta är du värd!!1!!” och ”åh så sårbar och samtidigt stark!!11!”. Patetiskt.

          Jag är mogen nog att inte ta parti. Livet är inte svartvitt. Dock känns det som om många här inne har en osund inställning till Isabella. Nej, jag är ingen ”Bellasoldat” som älskar henne, men jag avskyr henne inte av hela mitt hjärta heller. Varför skulle jag? För att hon ljugit? Det rör mig inte alls. Inte det minsta.

            Good for you!

      Och får folk att kommentera i mängder så hon drar in enormt mycket i lön varje månad… Hehe.

        Ja men hur mycket hade hon dragit in om det inte vore för Bella, och Camcam har till o med använt Bellas instagram för att ragga läsare till sin blogg, det lönade sig också. Vad vore Camcam utan Bella 😉

        ????
        Jag kan unna henne det.

      Och du sitter här och skriver skitiga inlägg..??

      Jag älskar all bevakning här! Tycker influencers borde granskas mer, av fler medier.

      ”Med vänner runt sig” vilka vänner?

      Och Camilla tjänar pengar på att skriva om bella. Vilket jag tycker är väldigt smart. Hon har en efterfrågan av oss ”kunder” nu och hakar på det. Är väl fullkomligt normalt. Må valite syniskt men det är så världen funkar.

      Tack gode gud att inte alla här i världen åker till Nyc och flyger in en mua och en påkläderska och en assistent, och sen shoppar saker man inte behöver istället för att fixa det som är fel i livet. Vår lilla jord skulle gå under ännu snabbare om alla gjorde så här.

      50 Shades of Grey??

      Cams jobb verkar ju vara drömmen!! Blogga och få ut 100000 kr per månad?! Yes please.

        Bellas måste ju vara mer drömjobb .. hon tjänar inte skitpengar som 100 tusen ! Utan 2 milj i månaden . Så bättre du satsar på Bella blogg !
        Skriv om vad du handlar ska handla och vart du handlat . Sedan vart du åker vart du for . Sedan skriver du om lögner .. stora som små …. och till sist skriver du med jämna mellanrum om den stora offerkoftan som du sätter på och tar av . Lättförtjänta 2 mille ?

      Haha! Blondinbellas betjänter ni är så tydliga. Jobbigt att er chef är påkommen va. Sök jobb omgående!

    Tänk att lägga så mycket pengar på klädsel och assessorer men ändå så har hon världens tråkigaste halvtantiga stil 😮

      Jag håller med! Den väskan var jätteful. Bra om hon gillar det såklart, men för mig skriker hennes still bara tant! Framförallt med det håret till…

        Såg faktiskt redan ifjol när jag var i Nederländerna en väska i den stilen från en Spansk designer tror jag det var. Kostande ca 1500kr. (Eller mindre)

        Ångrade ett tag att jag inte köpte den men glad nu för många hade väl trott att man försökte köpa en ripp off på Chanel även om de inte var först. ?

          Poängen kom nog inte fram. Jag tycker alltså den är ganska snygg men hade max gillat den i 3 år. Därför jag lät bli att köpa. ?

            Vem bryr sig

              Är du lika kul sällskap på en fika? ?

                Hur vet du att väskan du såg i Nederländerna var först med den designen då?

                  Det var inte det jag skrev. ?

                  Men det verkar som att de varit tidigt ute den här rundan av modet. (Ganska säker tweed väskor varit moderna minst ett par svängar förr)

                  ”From the Fall 2011 Collection; sample item. Grey quilted tweed Chanel Flap bag with gunmetal hardware, adjustable flat shoulder strap, dual chain-link and tweed top handles, black leather trim, single slit pocket at back exterior, black woven interior lining, three interior wall pockets; one with zip closure and interlocking CC turn-lock closure at front flap. Serial number reads 149*****. Shop Chanel designer bags online at The RealReal.”

                  Okej, förstod din kommentar (första stycket) som att du sett en liknande väska av en spansk designer och tyckte den var före Chanel. 🙂

                  Längre svar i modd där jag ger dig rätt på att Chanel förmodligen var före den designern jag såg ifjol. ?

                  Ja jag var nog lite otydlig.

                  Dåligt försök till multitaskande ?

          Jag tycker väskan är skit snygg. En klassiker.

        Nja jag kan se den till ett par snygga jeans och vit skjorta med en tröja över axlarna. Jag hade absolut haft det på mig och är det tantigt så ptja, då är det väl snyggt att klä sig tantigt då ¯\_(ツ)_/¯

          Ja, alla tycker ju olika? Eller vad menar du?

            Svårt att hänga med när en tråd blir för lång. ?

          Jag tänkte ju inte på väskan i sig, eller just dessa grejer…. allt kan funka med rätt styling!!
          Utan jag tänkte ju på hela Bellas styling…

      Tycker att hon är skitsnygg & har en klassisk stil .

        Klassisk kan man vara utan att vara tråkig. BB har tråkig stil.

          Har du bättre menar du?
          Jag eller massvis med andra kanske tycker du klär dig skitfult.. Inte så snällt att säga / skriva så!
          Man kan ogilla saker men man bör fasen tänka på vad man skriver!

        SKITsnygg är så konstigt ord. Snygg som skit?

        Ser ju ut som en amerikansk tant. Klassisk, hur då? Bus:et är inte särskilt klassiskt. Inget är klass:igt.

          Hon klär sig kassiskt och elegant. Hon ser elegant och lyxig ut. Men absolut ser hon damig ut och inte så cool och ungdomlig men snygg och klassisk.

      Inget av det kan if dölja eller få hennes person att verka bättre.

    Nu är det Mirka från Familjen Annorlunda som är näst på tur på att ha ett samarbete med Akademikliniken (fixa en delad bukmuskulatur): https://www.trettonbarnsmamman.com/2018/12/02/nar-en-viktig-drom-snart-slar-in/

      Även om jag tycker att det är oetiskt att göra reklam för plastikkirurgi så känns det här helt okej. Det är en operation för funktion, inte utseende även om utseendet också förbättras. Efter 13 barn kan jag verkligen tänka mig att hon har problem. Good for her att hon får operationen sponsrad när samhället inte vill hjälpa kvinnor med de här problemen.

        Håller verkligen med dig!

    För att hon kan och har råd !

    Jisses vad dina inlägg om IL lyser av avundsjuka & jante !

      Sveriges två med missbrukade ord, avundsjuka och jante.

        Och, inte minst; ”kränkt”.

          Och “mobbing” och ”jag får ont i magen” (det senare naturligtvis inte sagt i medicinska sammanhang tex ”jag får ont i magen av laktos”. Då är det ok. Enligt mig.)

            Fast vet du, om du NÅGON GÅNG varit utsatt för mobbning så skulle du då aldrig ens skriva det! Viss saker människor skriver här & på andra ställen kan svida till rejält i en då man själv fått höra samma sak!
            Ingen JÄVEL har rätt att mobba någon! Att vuxna är så förbaskat tröga i huvudet som inte förstår en sån enkel grej är fan en gåta!!

              Men att skriva en elak kommentar är inte att mobbas. Mobbing är systematiska trakasserier, dvs inte bara en elak kommentar

                Är det inte systematiska trakasserier härinne menar du? Har du missat dagliga hån av Bella? NEJ det är INTE granskning enabrt – det är hån, lögner och elakheter dagligen i määängder och DET kan man nog kalla mobbing och systematiska trakasserier.

                Och det existerar inte här menar du?

                  Jo, det gör det, bara att titta på det som du skrivit här.

              Jag var mobbad rakt igenom högstadiet, tackar som frågar. Det sög, ja. Så jag vet exakt vad riktig mobbing är. Jag vet också att kvinnan på mitt jobb som skrek att jag var en mobbare för att jag inte satte mig i samma soffa som henne på rasten (såg henne inte ((finns ingen regel på att man måste sätta sig i samma soffa som någon på sin rast)) inte vet vad mobbing är och därmed missbrukar ordet. Precis som många andra. Att det finns riktig mobbing utesluter inte att folk använder ordet för att beskriva saker som de blir butt hurt över men som i ordets riktiga bemärkelse inte de facto är mobbing.

          och även ”FÖRTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL”

          Jag blir så kränkt av din avundsjuka att jag får ont i magen. GRÄNSLÖST!!!

            Och jag blir mörkrädd!!!

          En bubblare: det där är faktiskt förtal!

    Kanske den nya klockan är tänkt som en varningsklocka? OK I will let myself out

    Äsch, va fasiken. Har man möjlighet så varför inte?
    Efter min skilsmässa unnade jag mig en ny motorcykel och en jordenruntresa. Tyckte att jag var värd det

      Jag unnade mig tre olika män efter min! 😀

        Älskar dig anonym 15.29

          Då får du bli den fjärde mannen ?

            Blir lite tufft iom hon är en kvinna. ?

            Men det kan ju iofs fixas till om Burgscki veeeerkligen skulle vilja. ?

              Inga problem hör med Akademikliniken om de kan tänka sig ett samarbete med en icke infueeeeencer

        Haha, bästa kommentaren! Bästa unnandet också skulle jag säga, hehe

        Bara 3 ?

        Det var det ta mig f*n det bästa unnandet! Var det samtidigt eller en i taget? ???

      Jag blev utköpt ur huset efter vår skilsmässa. Borde lagt alla pengarna på något vettigt men tog en del och bjöd mitt tjejgäng på en roadtrip och en riktig partyhelg istället. Fick ligga också!

        Du behövde väl inte betala för att ligga?

          Ha ha, skild men inte desperat tack och lov.

        Sara:
        Fast jag tycker nog att det du gjorde var vettigt! ??

          Det tyckte jag också.

    Bra, nu vet indrivarna dömda för människorov precis vilka dyrbarheter dom ska ställa in siktet på..

      Om dom nu verkligen existerar så fixade Bella det själv på sin insta.

      Verkligen smart att vifta med alla dyra inköp som hennes akvarium till hem innehåller.

        Tack för kvällens skratt. Akvarium är just precis vad det är ?

      Exakt min tanke, märkligt sätt att hålla sig undan för indrivare som gärna vill ha tillbaka sina pengar till varje pris.

        Så du menar att dom kommer åka hem till huset och råna henne? Kidnappa henne och ta allt av värde också också?

          Var det inte det bella var rädd för och därför flydde utomlands? ?

            Flydde? Det ordet är det ni Bellaantagonister som skriver, inget Bella sagt att hon gjort. Men hon fick rådet att inte vara hemma, så hon reste bort med barnen när de kom till henne. Kan förstå henne att det kändes obehagligt att vara hemma och särskilt som polis och livvakt gav henne det rådet.

              Att resa ifrån allvarliga hot är väl att fly? ?

        Hon tänker nog kanske att faran är över eftersom H sagt att det inte är några kriminella efter honom nu och eftersom polis är inkopplad och eftersom H ansökt om konkurs, skuldsanering och har advokat osv och eftersom det skrivits om det i media – så kanske hon inte känner samma hotbild längre. Men håller med om att det lite korkat ändå att visa upp allt.

    Känns som att det har kommit till den punkten att hon inte kan göra något utan att det ska komma ett inlägg/åsikter om det.

      Så har det varit länge.

      När hon gör galna saker gång på gång reagerar ju folk gång på gång! Såklart kan/får hon shoppa loss, men skylla det på två hemska veckor är ju sjukt! Jättehemskt är det inte på lyxhotell på Mallorca… Dessutom var hon nog aldrig kär i X, utan i de pengar hon trodde han aldrig.

      Liiiite vett har hon dock då hon skyller på ”hot” när hon gör slut istället för att säga som det är: hon kan inte vara ihop med en som är djupt skuldsatt.

        *trodde han hade

    Tull för att shoppa när man är på semester? Aldrig vart med om! Det är väl om man beställer från utlandet? Vem ska bevisa att man har köpt ngt utomlands när det ligger nedpackat i ens väska?

      Fel, samma sak om du själv går igenom tullen. Allt över 4500 ska man betala tull/moms på.

        Precis.

        Aha. Aldrig varit något problem för mig, mina nyinköpta badtofflor och strandkimono har aldrig kommit upp i nåt värde som överstiger den summan.

        Sofia, jag vet reglerna. Frågan är FORTFARANDE: Hur ska någon veta NÄR och VART jag har handlat min klocka för 40.000:- tex? Jag har den ju på mog när jag reser hem. Hur ska tullen veta?

          Du kan tex ha den stor blogg där du skryter om dina inköp….

            Ha ha, frustade mitt kaffe över tangentbordet, tack som fan!

          Bimbobella har ju snällt nog dokumenterat allt hon köpt så det blir enkelt för tullen att ta henne om hon försöker smuggla in det genom att gå på grönt. Skattebrott i den prisklassen leder till polisanmälan och stora böter.
          Att du inte har blivit kollad är en tillfällighet, eller så hade du inte värdefulla saker med dig. Tullen genomlysar handbagaget om det är kontroll. Då ser de exakt vad du har i väskan. De stoppar även folk som går med dyra väskor på armen, om de ser nya ut. Känner en tjej som åkte fast så med en sprillans ny Chanel, det blev åtal och hon dömdes till saftiga böter och väskan fick hon inte tillbaka. Vet också om flera som blivit stoppade med smycken. Har själv blivit stoppad med några par Louboutins i bagaget, som jag inte hade köpt i NY utan jag hade haft med mig dem hemifrån. Tullen var dock väldigt misstänksamma och jag var tvungen att förklara hur gamla skorna var, visa att det fanns bruksmärken, att modellen var slutsåld sen länge osv. De vet precis vad de ska kolla efter! Chanel loggor och röda sulor, smycken och dyra klockor är det alert på.

          @anonym 16:58 handlar man någonting för så stora summor så brukar man oftast ha kvittot/garantin kvar i bla. pappersform, som tullen enkelt kan kolla igenom om de stoppat dig slumpmässigt, och den bötern ger de dig med glädje 🙂

            Jo men det är väl bara att hävda att den har kag köpt hemma och nej jag har inte ett kvitto. 40.000:- är inte en höjdarsumma för någon som är riktigt förmögen och många kastar nog kvitton som tandpetare tänker jag?

      Well, om saker ligger ouppackat med prislappar kvar så är det extremt lätt att bevisa att sakerna köpts utomlands. Det är därför alla tipsar om att plocka upp sakerna och slänga kartonger/prislappar osv på grejer man köper på sk. shoppingresor.

        I det här fallet så har ju donnan själv dokumenterat sina inköp, så man får ju hoppas att hon deklarerar.

          Hon har ju VIP tjänsten.. finns nog ingen deklarationstvång på vippen

      Ingen ska bevisa någonting, du ska självmant gå till ”Varor att deklarera” i tullen efter att du hämtat din väska/innan du kommer ut i ankomsthallen. Du vet där du väljer grön/röd passage.

        Dom gör även randomgranskningar av folk som går på gröna linjen.

          Ja men de kan fortfarande inte ta fast någon som har uppackade varor oavsett trots priserna. Eller hur?

        Ah jo tjena. För det gör man ju.

          Jag gör. Lag är lag. Man kanske inte gillar lagen men då får man ställa politiker till svars och få en förändring, tills dess betalar man. Punkt. Eller skiter du i att betala inkomstskatt också?

            Hahaha. Oj här var vi rediga? Så bra att du är så ordningssam och betalar tull på dina varor du köper på semestern. Du är nog redigare än de flesta av oss då. Puss på dig

      Tull ska betalas och här har hon ju presenterat alla inköp, bevis, för alla att se. Icke nyrika och folk med lite vett är mer diskreta med sina inköp.

      Tar bara bort prislapparna från allt

    Varför denna besatthet??

      Varför denna besatthet att tjata om besatthet?

        För att er osunda besatthet av Bella är sjuk?!

          Men har ni INGET annat för er där på kontoret, eller?? ”Nu fyller vi kommentarfältet på Bloggbevakning för att vända opinionen.” Kanonstrategi, verkligen.

    Min(a) senast inköpta:
    Klocka: 250:- (2 år sedan)
    Väska: 200:- (1 år sedan)
    Skor: 250:- (i våras)

    Och då vill jag ändå tillägga att jag är både trend- och modenörd, men kanske framför allt att samtliga inköp är second hand. Känns för mig helt främmande att lägga så hutlöst mycket pengar på förbrukningsvaror som dessa men then again, vem är jag att döma? Kanske sitter hon där om en ~50 år i sin vindsvåning med sin lappade handväska, sina nötta Blahniks och sitt kantstötta ur, som en annan förlegad östermalmstant, och känner att hon har fått valuta för pengarna. Whatever floats your boat liksom. ?

      Undra vad barnen som tillverkade dem tjänade. Vi i väst vill ha billiga kläder på bekostnad av någon annan.. sedan behöver det inte betyda att allt dyrt är Kosher men man bör höja på ögonbrynen när en tröja kostar 50kr.

        ”S.e.c.o.n.d. h.a.n.d”, wiseass. Förväntar mig att du själv går klädd i en potatissäck, om ens det är kosher nog.

        Tackar gudarna för att H&M fanns när jag som 12-åring fick 200:- av min mamma att hitta en vinterjacka för och second hand inte ens var ett begrepp i min värld. Kliv ner från din höga häst och hata spelreglerna istället för de som tvingas spela efter dem.

          PS. Sorry att jag lät så otrevlig. Detta är uppenbarligen en trigger för mig som efter en (ut)fattig barndom återigen sitter här med svajig inkomst (dvs = fattig as fuck) sedan några år tillbaka. ”Var inte så snabb med att döma”, var väl egentligen kärnbudskapet.

            Jag förstår, och det är ju sant det där med ekonomi spelar in. Och ingen skuld på någon!

            Be inte om ursäkt.
            Du har helt rätt..
            Lite som med bloggare. Alla klankar ner på deras konsumtionshest och miljöförstörelse men ingen ifrågasätter företagen bakom.

          Oj wow, det var känsligt. ??

          Uppsalastudent hade ju rätt och en vettig poäng även om hen antagligen missade att dina grejer kom från second hand.

          ❤️

      hahahaha!

      Eller kalmartant. Det här skulle kunna vara Bella: https://youtu.be/svBFiK9Dl3w

    Hon har råd. Låt henne köpa om det gör henne glad och happy. Tänk tvärtom, tänk om hon på riktigt blivit tvungen att gömma sig. Försvinna på riktigt från sociala medier! Hemska tanke!!! Liksom bara borta, tomt, tyst och ödsligt. Vad hade hänt då?

      Då hade det inte gått så bra för denna blogg.

    Ja vi kan ju med ganska stor säkerhet konstatera att något hot aldrig har existerat. Då blir den sorgliga sanningen så här:

    X pratar med Bella om barn och skriver att hon är kvinnan i hans liv. Han gör bort sig på jobbet och hamnar i ekonomisk knipa – då dumpar Bella honom direkt, hånar honom offentligt och utmålar honom som psykopat. Själv åker hon på solsemester med barnen och ser till att tjäna multum på det drama hon skapat för att vilseleda från den verkliga katastrofen: hennes pojkvän blev pank och därför ointressant att associeras med. Var det kärlek, verkligen?

      Ja alltså. Varför gjorde hon slut ens? Eller ja. Accepterade att de inte är ”allowed” att ses. Om min skulle fucka upp på samma sätt som X skulle jag såklart bli fett arg men min kärlek skulle väl vara intakt. Men obs såklart ej om han utsatte mig el barnen för fara. Men nu verkar det ju som att vi kan enas om att så inte var fallet. Så på ett sätt tänker jag att det är rimligt att hon är ledsen pga ev känslor för X kanske fortfarande intakta. Sen har hon gjort valet att sätta sitt varumärke och bizniz främst vilket innebar att bryta med X var det enda att göra. Hennes val men man får ju ändå sörja.
      Är ni med?

      Ja det var det. Äkta och djup kärlek till pengar och lyx. Den kärleken har inte slocknat, den bara byter skepnad ibland.

      Exakt så var det och alla ni som går in på hennes blogg och köper hennes produkter gör att denna psykopat till människa kan fortsätta med detta. Hon bryr sig inte ett skit om er förutom pengarna ni tjänar åt henne.

        Köpte massvis igår

          Jag med. Beställt massa krämer av bella och skor.

          Får inte Löwengrip-anställda gratisprover?

            Vet inte, dom får väl köpa för inköpspris ? Där jag jobbar får vi 10 % på maten. Inte så mycket dessvärre

      Då tar vi det EN. GÅNG. TILL. – Bella har ALDRIG sagt att det finns något specifikt hot, inte att någon personligen hotat henne med konkret hot MEN exet har tidigare gått ut med att daytraders ofta fått kidnappninghot och att han hotats många ggr tidigare. Bella får reda på exets alla lån och skulder i mångmiljonbelopp då en person kommer hem till henne. Bella och vakten ser bilar på natten i området, en bil verkar ha tillhört någon dömd för människorov – de blir såklart oroliga och skrämda men kan inte veta vem de är ute efter eller om de tänker göra något. Men de känner en hotbild och oro, inte minst för barnen såklart och polis och vakt råder Bella att inte vara hemma utan resa bort med barnen för säkerhets skull. ÄR det konstigt om hon varit orolig? VARFÖR flyr exet om han vet att det inte är någon fara? Varför reser Bella plötsligt bort oplanerat och med en livvakt med sig. Att de känt en oro måste man förstå och exet och livvakt bekräftar ju uppgifter, skulle de ljuga? Möjligt att hon inte vill ha en pank pojkvän MEN de agerade nog utifrån säkerhet och hon fick råd hur hon skulle agera för att slippa eventuella hot och för att slippa bli indragen.

        Dom som läser här är så förblindade av har. Precis så som en viss person vill att det ska vara. Hon lyckades så med bullshit & förvrängda meningar kommer man långt

          Förblindande av det som skrivs av cc här menar du ja. Ja hon vinklar, förvränger och skriver så att folk blir som lite hjärntvättade.

          Du syftar väl på Isabella?

    Efter att annonsera polyesterklänning har hon råd att köpa lite bättre

      Polyesterklänningarna är slutsålda i alla storlekar på Ellos.se . Så nog drar hon köpare allt. Väldigt snabbt. Samarbeten med företag är nog hennes största inkomstkälla. Jag är smått och motvilligt imponerad av henne. Hon är en fiktiv person iklädd Isabella Löwengrip. Ett supersmart drag i en innovativ tid. Hennes persona är tilldragande, vacker och ouppnåelig. Som en docka alla flickor vill ha och vara. Låt henne göra sin grej och vi kan stå vid sidan och titta på och förundras. Men aldrig förblindas, då riskerar vi att förbrukas.

        Vacker och uppnåeligt hahhaha har du levt under en sten sitsar åre?! Det finns så mycket vackrare människor både på insidan och utsidan och som verkligen är inspirerande!

          ? Jag tycker att Isabella är vacker. Smaken är som baken, vem är du att avgöra vad andra tycker?

          Jag så inte att JAG tyckte det. Läs igen och försök förstå innebörden!

          Vem fan är du att bestämma det?

        What, har du blandat ihop Bella med Emma Watson?

        Ni köpte upp dom, antar jag. Dumt att förlora Ellos ju.

        Inte så vacker på insidan, dock.

      Vad är det för fel på polyester? Ser ofta många här klaga och kanka ner på folk som har kläder i polyester??

        De är fett oskönt att ha på sig

    Vardag väntar hemma

    Vad enormt mycket tid hon spenderar i sitt nya lyxiga ”30” millars hus?! Har intresset redan svalnat?
    ”Måste. Shoppa. Nytt”.
    Och nej, jag köper inte hotbilden öht..

      Men tyvärr har det ju inte varit så lätt och kul för henne att vara där – först dök stalkern upp och nu detta. JA de fick råd av polis och vakt att inte vara hemma, att resa bort med barnen. Jag förstår henne, hade inte velat vara där i den vevan heller, och tyvärr är hon väl kanske rädd för att vara där nu , men de kanske fixar med mer säkerhet osv. Hon sa att hon längtar efter att vara hemma med barnen och julstöka, att det är hennes dröm just nu.

        Hahaha hemma m barnen och julstöka ? ?.
        Hennes team kommer att julpynta och fixa hennes hus i samarbete med…..

    Har aldrig förstått mig på det här med att ”unna sig” eller ”vara värd” någonting. Har man pengarna och vill köpa något så gör det?

      Haha ja svinlöjligt, har man dessutom massa pengar så är det väl bara köpa utan att sätta en ”label” på det. Nyrik ja….

        Värsta är ju folk som konsumerar och spenderar relativt stora summor pengar varje dag men ibland ”unnar” sig något. Va? ?

    Citat från Blondas blogg.
    Vi hade kunnat nöja oss med dagens 3000 apotek/återförsäljare, det är fantastiskt men vi vill ju växa och har som mål med 50 % tillväxt varje år.

    ————————————-

    Vad jag inte riktigt begriper och rätta mig gärna om jag har fel…
    I Sverige 2018 finns det 1400 Apotek….
    Har Rövengrip så pass många återförsäljare? Typ 1600?

    I äm vary konfjused rijt nau

      I Finland ser man bara gamla LCC produkter i diverse sorgliga reakorgar..
      Finns nog ingen i Finland, bortsett från bloggande, svensktalande företagarmödrar i åldern 28-37 som ens hört om henne, Sveriges Mäktigaste Affärskvinna.

      Fast det är väl inte omöjligt. Om vi tar alla Åhléns och Lindex sammanlagt så blir bara det rätt många, tror du inte?

        Åhléns har 60 varuhus i Sverige och Lindex ca 200 butiker i Sverige.
        Bägge kedjorna stänger butiker snarare än öppnar nya.

          Har Lindex verkligen bara 200 butiker?

          Jag tänker bara i Gbg, Stockholm och Malmö är det säkert minst 100 st tillsammans.

      Jag förstod inte heller vad hon menade. 3000 apotek/återförsäljare tror jag inte jag hört förut.
      Utöver apoteken har jag inte pejl på vilka kedjor som har Löwengrip.
      Bella berättar när någon kedja tar in Löwengrip men man får aldrig reda på när någon kastar ut märket.
      Lindex slutade sälja t ex men det fick man ta reda på själv.
      Finns Löwengrip t ex hos alla Åhléns? Hos Kicks? Hos H&M?

        Va? Har de? Jag tyckte jag såg dem förra veckan men jag kan mycket väl ha sett fel.

        Finns pådet lindex där, jag bor

          De slutade kanske med gamla LCC? Jag har för mig att jag läste kommentarer om att Bella inte längre gjorde reklam på bloggen för kläder från Lindex eftersom de inte längre hade ett samarbete.
          Sen kanske Lindex har tagit in nya Löwengrip. Svårt att hänga med i alla turer.
          Finns inte återförsäljarna längre på Löwengrips hemsida? Alltså http://www.lowengrip.com ?
          Förut kunde man söka efter en återförsäljare men jag hittar inte den funktionen längre.

    Det verkar vara skralt med power i hennes ”powe”-attiraljer eftersom hon ideligen måste byta ut dem. Hon kanske borde kontakta Supermannen och få lite kryptonit i fi*harkel*an!

      *power

    Ironin i att hon som skrivit en bok om att vara ekonomisk går och panikbränner 100 lax på en kvart för att hon är heartbroken

      Du har inte läst böckerna va? Handlar om att konsumera efter sina tillgångar. Blir lite löjligt när du skriver utan att ha koll på vad du egentligen skriver

        Fast inte att man måste köpa bara för att man har pengar, utan göra genomtänkta köp 😉

      Som en nyrik ryss

    Fattar att det skrivs mycket om Bella då många läsare här verkar älska det, jag har aldrig klagat innan. Men för mig som tycker Bella är totalt ointressant börjar det bli sjukt tråkigt. snälla mer variation tack.

    Vakten Magnus borde få en diamantbeströdd batong från Cartier i julklapp från Bella.
    Han behöver något elegant att smälla stalkern i huvudet med och när han vill avvisa läskiga familjerna.

      Varför fick jag bilder av en dildo när jag läste din kommentar?

        Därför att ditt undermedvetna redan tänkte på en dildo. Skyll inte på mig för jag tänkte inte på någon annan batong än den som Magnus skulle svinga 🙂
        Heja!

        Bra med dubbelfunktion för ensamma kvällar med Bimbobella.

    Är ej provocerad av Bella i sig. Men om man ska hålla på och köpa materiella grejer för 80tkr, KAN DET SNÄLLA VARA FINT FÖR ÖGAT ATT TITTA PÅ? HAR ALLA BLIVIT ESTETISKT EFTERBLIVNA? Förlåt. Tack.

      Inga funkofobiska kommentarer snälla.. utöver det håller jag med om att hennes inköp inte är estetiskt tilltalande, bara dyrt…

    Önskar att jag också hade möjlighet att spendera sådär mycket pengar bara på impuls! Men hade nog mått väldigt dåligt över det, det är ändå sjukt mycket att tröstshoppa för. Vänjer man sig vid att ha så hög inkomst att man liksom inte tänker på det? Alla ni som säger att hon inte är så rik som hon utger sig för, vad tjänar hon egentligen? Hur går det runt med hennes livsstil? Jag har så många frågor.

      Tror de var runt 130 000 kr i man efter skatt. Hennes utgifter har hon sagt ligger pa runt 120 000 kr. Flashback, underlag inkomst iaf

    Okej! Variation….Polyesterklänningen som ni har köpt – den fina festen ni ser fram emot. Det är vinter, nylonstrumpor i en solrum färg kanske? Jättesnyggt. Du går fram där i din fantastiska klänning, Löwengripinspirerad för 499 kr, hoppas alla ser det (nåja inte priset då). Plötsligt klistrar sig klänningens underdel runt dina ben! Och det är omöjligt under hela kvällen att lossa klänningen från nylonet. Ja, ni fattar. Polyester och nylon. Varför satt Isabella ner under visningen av klänningen?

      Solbrun

      Polyester är brandfarligt och borde inte användas alls i samband med julen.
      Bättre med flamskyddad bomull. Passar bra som tomtedräkt.

      BB har väl aldrig nylonstrumpor? Inte ens när det är minusgrader och snålblåst. Alltid klackar och toe cleavage.

        Hon har tillräckligt tjock lager med BUS för att hålla sig varm även om benen 🙂

    Jag satte också sprätt på lite över 70.000 idag. Köpte 500 aktier i Skanska som kommer att ge mig 4125 i årliga utdelningar.

      Då tar det bara 17 år innan du har fått aktierna ”gratis”!
      (Eller 24 år om du måste betala 30% skatt på utdelningen).

        Om de ligger kvar på 140, ja. Men jag räknar med att Skanska kommer att stiga på sikt. Det var inte länge sedan aktien kostade över 200.

          De berömda sista orden.

          hajen?

      Hur kom det sig att du köpte just Skanska? Nyfiken.

        Saknade ett byggbolag. Har sedan tidigare skog, fastigheter, bank, H&M, tre olika investmentbolag. Följer Lundaluppen som jag ser som Sveriges bästa investerare.

      Haha och vad ville du ha för respons på det? Eller ville du bara få ut att du ”satt sprätt” på 70.000 först visa att du har pengar? Vad var poängen? Alltså genuint undrar

        Eftersom jag själv gick i pension som 38-åring försöker jag skapa intresse kring det som kallas FIRE (Financial Independence Retire Early). Tror många här skulle må bra av att ta tag i sina liv, ekonomiskt. En bra svensk blogg att börja på är FruEfficientBadass, en internationell Mr. Money Mustache.

          Ja, folk är dumma som inte har fattat att de kan gå i pension vid 38. Det är ju sjukt osmart att jobba hela livet när man kan investera i aktier. En person som är klar med sin specialistläkarutbildning när hen är 31 år, kan jobba i sju år och sen gå i pension vid 38 – gött! Sprid ditt budskap till världen, så kan snart alla sitta hemma och peta naveln.
          Men har du tänkt på en sak? Du är kanske en glad pensionär, men många som är ekonomiskt oberoende fortsätter att jobba, för de tycker det är givande, och de vill bidra till samhället.

            Hahah alltså vad du svävade iväg då xD såg ingenstans att fire sa att någon är osmart och dum i huvudet, det tolkade du till alldeles själv!

            Jag jobbar fortfarande, dock inte som löneslav utan bara med sånt jag tycker är roligt. Trädgård, barnpassning, BRF, konstprojekt. Kan tillägga att jag inte försöker provocera, snarare inspirera. Om jag lyckades kan du också göra det.

    Hon får absolut göra som hon vill med sina pengar. Det jag inte fattar är att det går att kränga polyesterklänningar med en influenser som alltid bär lyxigare grejer i alla andra sammanhang. Var inte hela grejen med influenser marketing att det skulle bli personligare och trovärdigare?

      Bella har väl gardiner och sängkläder från Ellos som hon fått?
      Däremot tror jag att hon snabbt sliter av sig de kläder från Ellos som hon visar upp.
      Bella är inte särskilt trovärdig när hon visar upp vad hon köper till sig själv och sen visar vad hon tycker att läsarna ska köpa.
      Men det är förstås annonsörerna som ska välja influencers som passar till deras produkter och målgruppen. I det här fallet har Ellos förmodligen bara stirrat på räckvidd. 1,5 miljon unika läsare varje vecka är inte fy skam 🙂

      Företagen bryr sig nog inte, vill bara synas.

      Vad är det för fel på polyester? Det skrivs ofta här om polyesterklänningar som om det är något fult eller dåligt? Fattar nada?

      Det går tydligen att kränga Ellos-kläder med hjälp av influencer-marketing ja oavsett om influencers bär lyxigare märken emellanåt eller inte. Finns även på Ellos. Ellos är kvalitet liksom, verkar som folk har fått det lite om bakfoten.

        Polyester är ett plastmaterial som inte andas och snabbt tar åt sig dålig lukt. Polyesterkläder är svåra att få helt rena för man kan inte tvätta dem särskilt varmt och att vädra som med naturmaterial funkar inte heller. Och som bonus släpper de plastpartiklar när man tvättar dem som hamnar i sjöar och vattendrag. Helt enkelt ett material man helst ska undvika.

          Microplast – polyester

          Ändå besrpr det mesta av polyester! ? Lycka till att undvika det ..

          Vad snackar du om, inte alls svårt att få rent!!!!

            Kanske inte i första tvätten. Men efter ett tag börjar kläderna lukta kring krage och armhålorna eftersom bakterierna inte dör i 40 graders tvätten. Då måste man antingen lägga i blöt med ättika eller bikarbonat eller slänga kläderna. Vanlig tvätt funkar inte längre.

              Vad pratar du om? Jag har flera plagg i polyester som jag använder regelbundet och som jag tvättar i 40 grader. Detta som du beskriver har aldrig någonsin hänt mig, mina polyesterplagg luktar fortfarande rent och fräscht. Och jag är noga med mina kläder.

            #inteallpolyester (!!!!)

        Polyester och akryl – billiga materialer som kan inte komposteras. Sen när du tvättar dina kläder hamnar microplaster in till miljön. Sorglig. Världen är på väg gå undan och just bloggare uppmuntrar oss att ha miljöstörande livstil med onödigt konsumption

    Gött för H att leva på existensminimum typ resten av sitt liv…

      Finns en tjej i Järna som kan ge honom tips. Catrin Hedlund.

        Denna kommentaren behöver mer likes. ☝️

          Nej så jävla töntig. Sluta Älta!!!!

        Men suck!

      Eller så flyttar han i från Sverige ?

    Och vad hände med economistan?!

    Bellas narcissistiska psyke måste gödas och då kommer lyxshopping till bra nytta!
    Dels för att ge en liten käftsmäll till H att hon minsann har pengar att handla för och då särskilt en ny lyxklocka. Hans ”gamla” present ’a 100.000:- är yesterday news.
    Och dels för att visa oss alla andra ”vanliga” att Bella minsann spelar i en helt annan liga, högt högt över våra små huvuden. För högst där uppe sitter nämligen Bella och skrattar på sitt ”naturliga” vis och slänger med sitt långa platinablonda hår, flitigt påhejad av Pingis.
    ”Heja heja”

    Eller vad tror ni andra? ?

      Jag tror detsamma som du. Den där shoppingrundan var ett budskap rakt av, både till H och till alla som kritiserat henne den senaste tiden och antytt att H’s pengar var viktiga för henne. Nu vill hon visa att hon minsann kan köpa allt hon vill ha på egen hand, för egna pengar. Så smaklöst skryt att det enbart var pinsamma att bevittna.

    Behöver man 10 Chanel väskor?! ?

      Behöver världen Bimbobella?

    Äh jag tror inte hon köper alla saker hon lämnar säkert tillbaka dem när hon fotat klart… Fake it until you make it… hyr bil, låna till hus, sammarbeten men inga verkliga egna pengar inte så mycket som hon vill ge sken av…

    När sugerdaddy blev pank dumpade hon honom kvickt…

    Fast mig veterligen tillkommer enbart tull och moms på varor som tas in i landet som frakt! Privatinförsel i eget bagage ingår inte i detta.

      Korrekt

      Du har ju ingen koll, kolla på Tullverket, självklart att det även gäller när du kommer hem med flyg. Drygt 4000 kr kan du handla för utan tull?

        ja men de där va summan i dollar….på varje grej!! hutlöst!

      Kommer du med flyg eller båt från ett land utanför EU är bara varor för max 4 300 kr tullfria. Det totala värdet Kommer du med annat transportmedel är det max 3 000 kr. Tänk på detta efter Brexit! Ja, inte enbart du utan alla som läser detta. (Tull på hela värdet vid beställning från icke EU-land.)

      Du vet ingenting. Givetvis måste du betala tull och moms på Chanel väskan oavsett om du beställer den eller om du personligen hämtar den. Det spelar ingen roll om du håller väskan sällskap eller om den flyger till Sverige ensam. ??‍♀️

        Men det drabbar såklart inte Bimbobella, hon kör ju bara sin klassiska ”sticka till några sedlar” så löser sig allt taktiken.

          Sticka till några sedlar som i att betala tullavgift?

    Vad är en gräddboll??

      Heter kanske kokosboll längre norrut i landet? Jag är skåning och säger gräddboll. Längtar till Kiviks marknad- så att jag kan köpa ett par lådor, de bästa finns på marknaderna ?

      Mumsmums kallas de i Gbg

        Även kokosmunk eller bara munk i Gbg.
        Munkar i Gbg är alltså inte donuts 🙂

          Skulle varit svar till anonym då

    Asså…
    från att för några dagar sen fly för sitt liv och behöva vara SÅ NOGA med att inte få visa koppling eller liknande med H på sin blogg..
    till att nu frossa i shopping för att showa pengar? Är det inte precis tvärtom hon ska göra nu efteråt? Om hon nu var så rädd att ”familjerna” skulle besöka henne mer….

    Jag är själv mamma och hade ALDRIG riskerat minsta lilla som kan drabba mitt barn i slutändan. Antagningen är hon helt dum i huvudet… eller så är allt falskt.

      Du har helt rätt, hon är både dum i huvudet och falsk.

    Så sorgligt att en tjej i sina bästa år tröstshoppar för tiotusentals kronor. Det ger en väldigt kortvarig kick precis som allt annat missbruk (mat, spelberoende, droger). Det är lätt att se att inlägget handlar om att provocera och därmed ta fokus från allt som hänt sista tiden. För mig är det obegripligt att kalla detta en förebild. Jag har funderat på att testa hennes produkter men när jag följt sista tidens händelser och denna uppvisningsparodi och svarta bälte i shopping gör att jag bara mår illa. Någon som håller med? ?

      Varför skulle hon inte få shoppa det hon vill, vare sig hon är glad eller ledsen?
      Det är ju hennes pengar. Du handlar för dina pengar, det du har råd till.
      Hon handlar det hon har råd med.
      Ser inget sorgligt i det. Och om du blir provocerad, så säger det ju mer om dig än henne.
      Om du låter bli att köpa hennes schampo för att hon shoppar, så ja, låt bli då.

      Köp babor istället, hudvård som gör skillnad!!

      Produkterna är ju inte ens bra. På mitt jobb (på en färja) står produkterna längst ner på en hylla i taxfreen.. Dom lär snart försvinna..

    Står i expressen om ”att Hs advokat eller va det var uttalade sig om att det aldrig funnits någon hotbild. Därför är heller ingen polisanmälan gjord. Sa han.
    Klart de funnits folk som ville ha igen sina pengar, men inget med någon hotbild.”
    Så antar IL ljuger om hotbilden då? Om den inte finns mot H ens…

      För du tror att hans advokat skulle gå ut och säga det om det fanns en hotbild?

        Självklart finns ingen hotbild. Hon erkände ju att nått polisskydd inte finns, varför ljög hon om det till att börja med? Vilken frisk människa ljuger om sånt? Hade något hot funnits hade hon polisanmält det.

      Det var inte riktigt så advokaten sa S. Men varför/hur skulle advokaten kunna veta om det fanns en hotbild. Nej hon har inte ljugit om någon hotbild – H har sagt att traders ofta får kidnappningshot och att han tidigare fått många hot. NU får de veta att han har mångmiljonskulder och personer söker honom hos Bella och därför befarar de att det kan finnas en hotbild och fara – ingen lögn alltså men de kan ju inte veta säkert. Hon har aldrig sagt att de har polisskydd bara att de varit i kontakt med polis. Går väl inte att anmäla en oro och befarad hotbild bara konkreta hot.

    Jag tänker att efter hon klarat sig ur den här härvan med fans i behåll så kommer hennes hybris och ego att explodera. Nu kan inget stoppa henne. Heja, heja.

    När ska hon äta lyxig middag med Gabrielle och Felix & Pagge då?

    Det har pratats mycket om bolagen och hennes tillgångar den senaste tiden, framförallt på Flashback.
    Så nu vill hon visa alla att hon visst har pengar.

    I och med det har hon visat alla vad som är viktigast i hennes liv.
    Hm, hoppas hon får sig en verklig läxa snart!

    Hur fungerar det med influencers som har sig själv som företag, alltså synas på bloggar, Instagram och så. Om de köper kläder, väskor, acc, kan de dra av detta på företaget då om de lägger upp bilder med ”dagens outfit” osv? Eftersom det är deras jobb?…

    Jag älskar ditt sätt att skildra detta på ?

    Hon skulle börja med att ge tillbaka alla saker som hon påstår att är köpta för någon annans pengar

    Tipsa tullen om detta när hon flyger hem!!! Min kollega ”glömde” tulla sin Chanelväska hon köpte i NY i fjol. Väskan blev att kosta närmare 30.000 kr i slutändan…surt men sånt är livet!

    Vad fanken är en ”gräddboll”?!

      Kokosboll kanske

    Hur kan du påstå att det var dramatiskt när hon tog av sig armbandet?!

    En annan har suttit och gluttat på ett par träningsbyxor för typ 150kr i två veckor men känner inte att jag har råd just nu ?

      Men snart är det rea ?

        Dessa är redan på rea, haha. Egentligen har jag råd men prioriterar annat. Livet sin student – man kan inte få allt ?

    Har mailat tullverket nu. Fler borde göra de. Hon ska betala.

      Jag fattar inte varför folk utgår från att hon inte betalar till? Har hon sagt det eller?

    Känns inte Bella som en extremt ytlig och tom person? Smart men tom på något vis. Ensam och rätt sorglig, trots sina pengar. Varför måste hon skryta om allt lyxigt? Lever hon på att folk blir avundsjuka. Vilket sorglit liv. Gör hon någonsin något för någon annan utan baktankar? Jag tycker bara hon är märklig och verkligen ingen man vill avundas…

      Ja.. dock tycker jag inte hon är smart alls, tror snarare hon är icke frisk. Känns inte som att nån normal människa kan vara som hon är.

      Tomma tunnor skramlar mest.

    Alltså köp vad du vill så länge ekonomin tillåter. Kör på. Det enda jag får en klump i magen av är det så kallade ”hotbilden” gentemot henne pga pengar. Borde hon inte ligga väääldigt lågt ett tag? Har hon ingen manager som ger rådgör henne? Ingen som säger stopp? Allt hon gör och skriver kan väl inte komma från henne själv om hon nu har ett team? Som den präktiga personen jag är, tänk på barnen!!

    Ni som har koll och testat, hur är Bellas produkter (vägrar köpa några själv)?

    Är det bra kvalitet i förhållande till priset? Och luktar de alltid för mycket av t ex kola?

    Jag tycker de verkar dyra och nu ännu mer när de gjorde om produktdesigen men minskade på innehållet i stället ?

      Jag har testat hennes silverinpackning. Mitt hår blev torrt och trist av det. Något jag upplevt med många silverprodukter kan tilläggas. Har hittat en av ett annat märke som är magisk så återgick till den illa kvickt.

      Hennes torrschampo gjorde att mitt hår kändes klibbigt. Även här har jag upplevt damma besvikelse över långa andra märken. Har återgått till bastiste som enligt mig är både bättre och billigare.
      Har även testat någon leave in produkt som ska förkorta föntiden på håret och någon av hennes ansiktskrämer. Inget fel på dem kanske men inget jag skulle köpa igen. Inga fantastiska upplevelser med andra ord men dock inte sämre än många andra jag testat som ligger i samma prisklass som nivea. Jag tycker att Bellas produkter är för högt prissatta.

      Jag har testat silverschampot och silverbalsamet och tycker faktiskt de är riktigt bra. Mycket bättre än Maria Nila som inte ger mig mycket lila/blått, och även bättre än Matrix som ger mig väldigt torrt hår. Så det är en bra produkt.

      Dock det där torrschampot som Sandra Beijer hyllar så mycket – Eh, nej, Batiste är MYCKET bättre. Jag måste köpt en annan sort med för jag ville ha koladoft men det jag har luktar typ gräs?! Äcklig doft. Mitt hår blir helt klibbigt och tungt av det.

        Market quality and too high pricing

    ”Loowwengrippe” ?

      Lowengrip – do they produce plastpackningar typ minigrip. Hope not, plastic is so out

    tyckte det såg ut som att hon bara provade den nya klockan i butik, och tog foto såklart. hon använder fortfarande sin vanliga klocka på foton

    Haha skrattar så mkt åt den snobbiga kvinnan i New York som visar dem runt. ”Här kommer vi ha Josef Frank-tyg som vi fått till skänks av Svenskt tenn…” Känns så overkligt att det finns människor som pratar och för sig sådär. Får så sjukt stor lust att förgöra kapitalismen när jag ser hela det här klippet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.