Lördag 1 Okt
Stockholm

Casper Janebrink har sålt sin designvilla – så många miljoner fick han

Casper Janebrink har sålt sitt hus i Floda
Casper Janebrink har sålt sitt hus i Floda. Foto: Christine Olsson/TT Bild, Instagram/casperjanebrink. Bilden är ett montage.

Arvingarnas Casper Janebrink har sålt sin designvilla i Floda. Och den gick för riktigt många miljoner!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har varit ett hektiskt år för Casper Janebrink, 52, på alla plan. I februari tidigare i år – på alla hjärtans dag närmare bestämt – så meddelade Casper att han och hustrun Helena skulle skiljas.

"Vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans , därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet", skrev Casper på Instagram.

Casper Janebrink och hustrun Helena år 2011. Bildkälla: Stella Pictures.

Caspers nya flickvän Therese Andersson väntar barn

Kort efter att skilsmässan blev offentligt så stod det klart att Casper inte bara hade en ny flickvän i form av mäklaren Therese Andersson, 33. Therese är även gravid och parets bebis beräknas födas i september i år.

Casper Janebrink och Therese Andersson på mingel ihop. Bildkälla: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT Bild

När det uppdagades att Casper hade varit otrogen så vände sig flera av Arvingarnas fans mot Casper, och på sociala medier fick han ta emot hårda ord. "Så jävla äcklad" och "Gör aldrig så igen" var några starka reaktioner på Caspers otrohet.

Förutom det turbulenta privatlivet så har Casper även hunnit med att köra "Bingolotto" med Agneta Sjödin och en turné med Arvingarna.

Casper köpte nytt hus utanför Göteborg – för 5,5 miljoner

En skilsmässa innebär ju allt som oftast även en flytt. I juni kunde Nyheter24 skriva att Casper hade köpt sig ett nytt hus i Lerum utanför Göteborg. Det 153 kvadratmeter stora huset byggdes 1972, och har en tomt på 883 kvadratmeter. För huset betalade Casper 5 500 000 kronor.

Casper Janebrink. Bildkälla: Naina Helén Jåma/TT Bild

Casper Janebrink har sålt designvillan i Lerum – så mycket pengar fick han

Nu står det klart att Casper även har sålt sitt tidigare hus, som även det ligger i Lerum. Huset byggdes 2015 och har en boyta på 170 kvadratmeter. Tomten är även den rejäl – hela 1 264 kvadratmeter stor.

I en intervju med Expressens Leva & Bo berättade Casper mer om designvillan.

– Den tidigare ägaren har ritat huset, som är klätt i stående träpanel struken med järnvitriol. Den gråbruna panelen är underhållsfri och får bara åldras. Tanken är att inget ska behöva göras med villan. Aluminiumfönstren måste inte målas, vindskivorna är klädda med plåt, berättade Casper för tidningen.

Casper Janebrink har sålt sitt hus – och fick många miljoner för det. Bildkälla: Google Maps

– Jag ville ha ett hus man slipper renovera. En plats där jag bara kan vara, berättade han vidare för tidningen förra sommaren.

Men Casper hann inte "bara vara" i huset särskilt länge. För i juli 2022 var ägarbytet klart, och för designvillan i Lerum fick Casper 9 500 000 kronor. Inte illa!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.