Söndag 4 Dec
Stockholm

Så mycket pengar fick Christer Björkman för huset i Nacka

Christer Björkman och maken Martin Kagemark har sålt huset i Nacka
Christer Björkman har sålt huset i Nacka utanför Stockholm. Foto: Instagram/christer.s.bjorkman, Google Maps. Bilden är ett montage.

Den tidigare Melodifestivalen-profilen Christer Björkman, 65, har nu sålt sitt vackra hus i Nacka utanför Stockholm. Och han fick riktigt bra betalt!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Från 2002 fram till 2021 var Christer Björkman, 65, mister Melodifestivalen med hela svenska folket.

Björkman har dessutom tävlat i Mello tre gånger, och första gången gick det absolut bäst. Året var då 1982 och Christer Björkman kammade hem segern med låten "Imorgon är en annan dag" skriven av Niklas Strömstedt.

Under åren i Mello har Christer Björkman varit allt från producent till programledare och artistansvarig. Men förra året sa Björkman tack för sig och jobbar nu istället med American Song Contest i USA.

Christer Björkman. Bildkälla: Stella Pictures.

Christer Björkman berättade om flytten från Nacka 

Privat är han gift med körsångaren Martin Kagemark, och tidigare i år lämnade paret Nacka i Stockholm för att flytta till Varberg. De bor även bitvis i Los Angeles. 

I början av oktober la Christer ut en bild på sig själv och maken framför huset i Nacka och skrev:

"Adjö och så vidare, till vårat älskade hus i Nacka. Efter 11 år är det dags att flytta vidare. Tacksam för alla fantastiska minnen i huset och tusentals timmar i trädgården", skrev Christer.

Christer Björkmans husförsäljning engagerade hans följare.

"Lite sorgligt", skrev Charlotte Perrelli, Efva Attling skickade en rad hjärtan och Sarah Dawn Finer bombade även hon på med hjärt-emojis.

Kändisarna flockas i Nacka 

Nacka är ofta ansett som en av Stockholms finaste närförorter och har genom åren varit en rätt så kändistät ort där bland andra Mikael Persbrandt tidigare har bott. Nyligen flyttade John och Sanna Guidetti till ett riktigt drömhus i Nacka som de betalade 31 miljoner kronor för. 

Jon Olsson och Janni Olsson Delér köpte även de ett hus i Nacka – för hisnande 39 miljoner kronor – men nu när paret går skilda vägar så är det många som undrar vad som ska hända med huset. Det kan du läsa mer om här.

Så mycket pengar fick Christer Björkman för huset i Nacka

Nu står det klart hur mycket pengar Christer Björkman fick för det tjusiga funkishuset i Nacka byggt 1945.

Husets boyta är härliga 130 kvadratmeter och behöver man lite mer space finns en tillhörande tomt på 1043 kvadratmeter. 

Ägarbytet blev klart i oktober 2022, och för huset fick Christer Björkman en trevlig summa – hela 12,7 miljoner kronor sålde han huset för.

Christer Björkmans tidigare hus i Nacka. Bildkälla: Google Maps.


Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.