Jon Olsson och Janni Delér har gått skilda vägar, och berättar mer om beslutet i en ny video
Jon Olsson och Janni Delér har gått skilda vägar, och berättar mer om beslutet i en ny video - Foto: Instagram/jonolsson/jannideler

Så blir det med Jon och Jannis lyxvilla i Nacka – efter omtalade skilsmässan

Förra sommaren la Jon Olsson och Janni Delér vantarna på en gigantiskt tomt med tillhörande villa i Nacka, strax utanför Stockholm. Den gick loss på svindlande 39 miljoner. Vad händer med huset nu – när paret beslutat att skilja sig?


Jon Olsson och Jani Delér träffades på en middag i Stockholm för tretton år sedan, och gifte sig i Marbella på midsommarafton 2018. 

Tillsammans har de barnen Leon och Leia – och utåt har familjen sett ut att leva ett riktigt drömliv. Men bakom stängda dörrar har det knakat i fogarna mellan Jon och Janni, och den 21 augusti i år gick de ut med ett gemensamt inlägg på Instagram om att de ska skilja sig.

Många följare har förfasat sig över den tråkiga nyheten och önskat dem båda lycka och välmående. Men när exmakarna la ut en Youtubevideo om skilsmässan blev tonen plötsligt aggressiv och anklagande – framförallt mot Janni.

Här kan du läsa mer om kritikstormen mot Janni Delér – efter skilsmässobeslutet från Jon Olsson.

Jon och Jannis lyxhus - kostade 39 miljoner

En av många frågor som exmakarna avhandlar i den omtalade videon är den om huset i Nacka, som de köpte förra sommaren för svindlande 39 miljoner kronor. Huset ligger vackert beläget precis vid vattnet, och så sent som i juli gjorde Jon en snabb renovering av huset inför att familjen skulle flytta in. 

"Trodde aldrig att jag skulle kunna köpa det som jag och Janni precis köpte! Den mest otroliga tomten i Stockholms skärgård bara 20 minuter från stan, där vi kommer spendera de kommande par åren med att bygga vårt drömlandställe!", skrev Jon Olsson på Instagram i samband med att de lagt vantarna på tomten.

Här kan du läsa mer om Jon och Jannis lyxiga villa i Nacka.

Vad händer med sommarhuset efter Jon och Jannis skilsmässa?

Men i den nya skilsmässovideon verkar det som att Jon och Janni tänkt om. Av allt att döma kommer de inte nyttja det befintliga huset tillsammans i alla fall.

– Så många frågar om tomten i Sverige, ska vi nämna den eller ska vi bara ta det som det kommer? Frågar Janni i klippet.

– Ja, vi kan väl bara säga att det är bra att tomten är stor och att det finns plats för två hus. Och många skulle nog tänka "varför skulle man någonsin vilja bo bredvid sitt ex?", säger Jon. 

– Nej, men det är den bästa lösningen för oss just nu, svarar Janni då.

Att tomten är stor är verkligen ingen underdrift, den mäter nämligen hela 14 640 kvadratmeter. Vi väntar spänt på att få höra mer om Jon och Jannis byggplaner, även om de blir på varsitt håll!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!