David Sundin har köpt hus i skärgården
David Sundin har köpt hus i Stockholms skärgård. Huset på bilden är inte det som David har köpt. - Foto: Stella Pictures, Hasse Holmberg/TT Bild. Bilden är ett montage.

David Sundin har köpt hus i Stockholms skärgård – så mycket kostade det

Programledaren och medieprofilen David Sundin, 46 har köpt ett nytt hus i Stockholms skärgård. Och gratis, det var det inte...


Livet leker för programledaren, författaren och medieprofilen David Sundin, 46. Han kan räkna sig som en av Sveriges mest populära och folkkära programledare, och de senaste åren har vi bland annat sett honom leda Melodifestivalen, men framförallt har han gjort stort avtryck hos tv-tittarna som programledare för Bäst i test med Babben Larsson. 

David Sundin. Bildkälla: Stella Pictures.

Så mycket pengar tjänar David Sundin

Även rent ekonomiskt går det finfint för Sundin. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur mycket pengar han tjänar – och det är inte kattpiss.

David Sundin är gift med Maria Sundin

David Sundin var tidigare tillsammans med medieprofilen Klara Doktrow, och under sina år ihop fick de dottern Betty. 

Idag är David gift med Maria Sundin, och paret bor i Enskede. David och Maria har tillsammans fått barnen Lotta och Abbe. 

Mer om David Sundins relationer kan du läsa här!

David och Maria Sundin. Bildkälla: Stella Pictures.

David Sundins nya köp – hus i Stockholms skärgård

David bor i mysiga Enskede i Stockholm, men nu har han även slagit till på ett hus i Blidö i Stockholms skärgård. 

Blidö är känt som ett riktigt sommarparadis med många fina hus. Huset på bilden är inte det som David Sundin har köpt. Bildkälla: Hasse Holmberg/TT Bild

David Sundins nya hus har en boyta på 150 kvadratmeter och en tomt på hela  2 923 kvadratmeter. 

Ägarbytet blev klart i oktober 2022, och prislappen blev 5 900 000 kronor. 

Blidö är känt som ett riktigt sommarparadis så det är bara att gratulera!

Senaste nytt

8 tips: Så sparar du 100 000-tals kronor på bostadsköpet

3 dagar sedan 08:22

Hade nio hundar och kaniner i lägenheten: "Lukten går inte att beskriva"

28 Feb, 16:42
När Kronofogden kom för att vräka en kvinna i Sandvikens kommun uppdagades det att nio hundar och kaniner bott med henne. Bostaden förstördes och hyresvärden tvingades renovera då bland annat urin trängt igenom trossbotten.

Sambo? Då har du rätt att ta över hyreskontraktet från din partner

18 Feb, 15:07
Har du gått och funderat på om och hur du skulle kunna överta kontraktet på din hyresbostad? Hyresgästföreningens förbundsjurist, Johan Mirtorp, reder ut vad du behöver känna till.

Kvinna hittades av rökdykare – krävdes på 640 000 efter brand

15 Feb, 11:09
En kvinna bosatt i Stockholm hittades avsvimmad av rökdykare efter att hennes bostad fattat eld. Hyresvärden krävde kvinnan på närmare 640 000 kronor då de ansåg att hon rökt i sängen. Efter flera tvära vändningar har domen fallit i tingsrätten.

Missarna du ska undvika när du köper bostad 2024 enligt experten

10 Feb, 11:05
Går du i tankarna om att köpa ny bostad? Det finns flera saker du bör tänka på då enligt Fastighetsbyråns kommunikationschef Johan Vesterberg. – Sälj och köp i samma marknad, säger han.

Så slipper du hyreshöjningen – experten: "Viktigt"

9 Feb, 14:54
Är du en av alla dem som riskerar att åka på en hyreshöjning? Det finns situationer som kan resultera i att du kan komma undan höjningen. – Hyran måste vara förhandlad av två parter som kommit överens, säger Hyresgästföreningen.