Mest lästa

12,1 miljoner kronor för veckans dyraste hus i Södertälje kommun

Prislappen för dyraste kvadraten i Södertälje kommun : 93 805 kronor

En fastighet som såldes för 10,6 miljoner kronor toppar listan över de dyraste fastighetsförsäljningarna per kvadratmeter i Södertälje kommun under de senaste två veckorna. Priset per kvadrat blev 93 805 kronor.

Hela listan: 2,8 miljoner kronor för minsta huset i Södertälje senaste månaden

En fastighet som såldes för 2,8 miljoner kronor toppar listan över de minsta husen som bytte ägare och i Södertälje kommun under i maj.

Hela listan: Så många miljoner kostade dyraste villan i Södertälje senaste månaden

En fastighet som såldes för 6,8 miljoner kronor toppar listan över de dyraste försäljningarna i Södertälje kommun under under maj månad.

Prislappen för billigaste huset i Södertälje kommun senaste månaden: 700 000

En fastighet som såldes för 700 000 kronor toppar listan över de billigaste försäljningarna i Södertälje kommun under i maj.

Här är huset som toppar listan – är störst i Södertälje

En fastighet som såldes för 6,1 miljoner kronor toppar listan över de största husen som bytte ägare och i Södertälje kommun under under maj månad.

Se hela listan här: Huset för 6,8 miljoner störst i Södertälje senaste månaden

Här är huset som toppar listan – är minst i Södertälje

En fastighet som såldes för 4,8 miljoner kronor toppar listan över de minsta husen som bytte ägare och i Södertälje kommun under senaste månaden.

Hela listan: Så många miljoner kostade dyraste villan i Södertälje

En fastighet som såldes för 5,1 miljoner kronor toppar listan över de dyraste försäljningarna i Södertälje kommun under förra veckan.