Mest lästa

21,5 miljoner kronor för veckans dyraste hus i Uppsala

Här är dyraste husen i Uppsala senaste månaden – vi har hela listan

En fastighet som såldes för 21,5 miljoner kronor toppar listan över de dyraste försäljningarna i Uppsala kommun under i maj.

De får betala mest per kvadratmeter i Uppsala

En fastighet som såldes för 5,5 miljoner kronor toppar listan över de dyraste fastighetsförsäljningarna per kvadratmeter i Uppsala kommun under de senaste två veckorna. Priset per kvadrat blev 84 500 kronor.

Hela listan: Tio minsta kåkarna i Uppsala – miljonvillan är minst senaste månaden

En fastighet som såldes för 6 miljoner kronor toppar listan över de minsta husen som bytte ägare och i Uppsala kommun under i maj.

Här är största husen i Uppsala senaste månaden – vi har hela listan

En fastighet som såldes för 21,5 miljoner kronor toppar listan över de största husen som bytte ägare och i Uppsala kommun under under maj månad.

Här är huset som toppar listan – är billigast i Uppsala

En fastighet som såldes för 3,8 miljoner kronor toppar listan över de billigaste försäljningarna i Uppsala kommun under i maj.

Hela listan: Så många miljoner kostade dyraste huset i Uppsala

Hela listan: Tio största kåkarna i Uppsala – miljonvillan är störst senaste månaden

En fastighet som såldes för 13 miljoner kronor toppar listan över de största husen som bytte ägare och i Uppsala kommun under senaste månaden.

Se hela listan här: Huset för 3,4 miljoner minst i Uppsala senaste månaden

En fastighet som såldes för 3,4 miljoner kronor toppar listan över de minsta husen som bytte ägare och i Uppsala kommun under senaste månaden.