Gustaf Reinfeldt - Nyheter, artiklar, reportage och video

Gustaf Reinfeldt föddes den 20 mars 1993 och är son till Sveriges tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt och politikern Filippa Reinfeldt


Precis som sina föräldrar har han sedan ung ålder varit politiskt aktiv. Som 13-åring deltog han i sin första valrörelse för Moderaterna och i dag är han aktiv i det Moderata ungdomsförbundet (MUF). Han är också vice ordförande och internationell sekreterare för det Fria Moderata Ungdomsförbundet. 


Just nu bor han i Lund, där han studerar kandidatprogrammet i praktisk filosofi, politik och ekonomi. 


Förutom att han länge har varit politiskt aktiv har han också jobbat på en tankesmedja och på PR-byrån Prime. Han har även arbetat som kock på Nordic Sea Hotel, som skribent på Timbro, och butiksbiträde på Ica Maxi och McDonalds.  


Gustaf ÄLSKAR julen! Varje år har han ett så kallat "julakvartal", vilket inleds med att han julpyntar första oktober och sedan lever i en liten julbubbla varje dag fram till jul. 


Källor: Expressen, Resume 13 Okt 2021, 15:06
"Han suger magin och musten ur julen", säger Edward Blom. När han möter Gustaf Reinfeldt i SVT:s "Mötet" är det ord och inga visor.
22 Maj 2013, 17:31
Från praktik på McDonalds till praktik på pr-byrån Prime. Statsminister Fredrik Reinfeldts son Gustaf har fått nytt jobb.
12 Mar 2013, 08:56
I snart tre månader har modellen Sophie Angner och Gustaf Reinfeldt känt varandra. Nu är de ett par. – Ibland klickar det direkt.
4 Aug 2011, 15:21
På torsdagen genomförde statsministerns son Gustaf Reinfeldt sitt allra första arbetspass på McDonalds på Kungsgatan i Stockholm. Efteråt tog han igen sig med kaffe och läsk.
2 Aug 2011, 17:57
Gustaf Reinfeldt, son till statsminister Fredrik Reinfeldt, har fått ett nytt jobb. På McDonalds.
1 Aug 2011, 14:27
Gustaf Reinfeldt fick ingen information om terrorattackerna i Norge. Han sattes inte heller i säkerhet.– Vi bedömer hotbilden och sätter in lämpliga skyddsåtgärder, säger Sara Kvarnström, pressekreterare, Säkerhetspolisen.
10 Mar 2011, 10:45
Statsministerns son, Gustaf Reinfeldt, förklarar att valet 2014 redan är vunnet med Håkan Juholt som partiledare för socialdemokraterna.
1