Rackartygarna

Extremsportgruppen Rackartygarna består av ett gäng kompisar som tillsammans har hundratusentals följare på Instagram, Youtube och Facebook. 

Medlemmarna Olle Lundqvist, Martin Agerstig, Niklas Bjelvén, Rasmus Frisk, Jimmy Olsson och Alexander Hermansson slog igenom i programmet Rackartygarna på TV6 Play 2013. Senare medverkade de i Talang Sverige på TV4 2014. Gruppmedlemmarna har alla olika specialiteter som freerunning, freestyle motocross, trial, snowboard, kliphoppning, wakeboard och BMX. 

Allt det här blandat med komik, humoristiska sketcher och ett brinnande intresse för filmning har bidragit till att Rackartygarnas stora succé. Det har även skrivits en hel del rubriker om när gänget åkte motorcross med självaste Justin Bieber sommaren 2016. Under 2017 kan tittare följa tre av killarna fån Rackartygarna i en egen serie exklusivt för Viafree. 17 Apr 2016, 18:21
Nu har Alexander Hermansson och Caroline Persson fått varandra. "Vi är så röda och stolta".
9 Apr 2014, 16:22
Volter, hopp och höjder - gruppen rackartygarna gör allt det du tycker är vansinne. För Daniel Paris berättar gruppen om vad som driver dem.
11 Nov 2013, 13:46
Bakåtvolten gick helt snett och slutade i ett mindre blodbad. Här ramlar Alexander Hermansson från Rackartygarna in i en tavla och skadas av glassplitter. "Snacka om att maximera besöket i Amsterdam", skriver stjärnan på Instagram.
23 Aug 2013, 08:19
Succén har gått från blogg till Youtube till en egen webbteveserie på TV6. Nu berättar humor- och extremsportgruppen Rackartygarna om skadorna, nyckeln till framgången – samt om stuntsen leder till mer sex eller inte. – Det är lättare än innan i alla fall, säger Martin Agerstig, en av medlemmarna, till Nyheter24.
1