Stockholm

Svenske Youtube-stjärnans bakåtvolt slutar med blod överallt

Hela Rackartygarna.
Hela Rackartygarna.

Bakåtvolten gick helt snett och slutade i ett mindre blodbad. Här ramlar Alexander Hermansson från Rackartygarna in i en tavla och skadas av glassplitter. "Snacka om att maximera besöket i Amsterdam", skriver stjärnan på Instagram.


Läs mer

Det är ett trick han gjort säkert tusentals gånger tidigare. Men när Alexander Hermansson från Youtubesuccén Rackartygarna skulle göra sin volt på söndagen gick det snett – bokstavligt talat.

Här är först ett lyckat försök från helgens besök i Amsterdam, där han var med anledning av MTV:s EMA-gala:


Men dagen efter gick det inte riktigt lika bra:


Inte så farligt, tänker du? Kolla då på den här mängden blod:


"Snacka om att maximera besöket i Amsterdam! Skuren av glas över hela kroppen, två djupa sår med två respektive fem stygn som håller ihop dem", skriver Hermansson på Instagram.

Just voltander är gymnasten Hermanssons stora paradnummer. Men med tanke på kompisens "inte igen" när han ramlar in i tavlan kanske det inte är första gången han gör ett misstag.

Här gör han en bakåtvolt hos Splay:


Nyheter24 intervjuade Rackartygarna, som i höst fått en egen webbteveserie på TV6 Play. De sex Huddingekillarna som sysslar med extremsport hade innan dess fått miljontals visningar på Youtube och skaffat sig över 35 000 fans på Facebook.

– Jag tror att framgången beror lite på att vi är så mångsidiga. Vi gör allt, har humor och är bland de främsta extremsportutövarna i Sverige. Vi är även ganska duktiga på att filma och redigera, sa Martin Agerstig i intervjun.

Här är deras egna fem favoritklipp:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.