De sa JA! TV-profilen har äntligen fått sin Caroline

Nu har Alexander Hermansson och Caroline Persson fått varandra. "Vi är så röda och stolta".


Svt- och Rackartygarnaprofilen Alexander Hermansson sparade inte på krutet när han såg till att fria till sin förvånade flickvän Caroline. Han hade i sann kärleksanda satt ihop en flashmob som fick en rörd Caroline att säga JA!

Nu har de äntligen fått varandra och enligt Alexanders Instagram så var allting 200%. "Vi är så rörda, stolta, tacksamma och fortfarande i chock", skriver han där.

/
/
/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Man åtalas för grovt övergrepp mot barn

Riksbankstoppen band sina lån dagar innan de höjde räntan

Anna Breman, vice riksbankschef och därmed framstående medlem av Riksbankens ledning, har nyligen blivit föremål för uppmärksamhet angående hennes personliga lånevillkor. Dokument till Riksdagen avslöjar detaljer om hennes bundna lån och räntor.

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

I dagarna lade Elin, 28, ut en inlägg i en tjejgrupp på Facebook och berättade att hon inte fick teckna Icas försäkring, på grund av sin vikt. Beslutet chockerade flera och bland kommentarerna rasade folk.

USA och Kinas försvarsministrar i samtal

USA:s försvarsminister Lloyd Austin har talat med sin kinesiske motsvarighet Dong Jun i de första betydande samtalen mellan stormakternas försvarsministrar på nära ett och ett halvt år.

Då slutar BankID funka för vissa mobilanvändare

Miljontals svenskar använder BankID för att identifiera sig och signera avtal. Men för vissa mobilanvändare upphör tjänsten snart att fungera.

Polisen i Karlskoga rapporterar om brand

"Det luktar brandrök i ett flerfamiljshus i Karlskoga", skriver polisen på sin hemsida.