Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjuvstarta Way Out West med festivaltåg

- 30/05/2013, 14:55 -
Raka vägen till Göteborg, typ.
1 av 3

Raka vägen till Göteborg, typ.

SCANPIX SWEDEN

Här går det att mingla.
2 av 3

Här går det att mingla.

SCANPIX SWEDEN

Solange Knowles ska uppträda på Way Out West.
3 av 3

Solange Knowles ska uppträda på Way Out West.

Invision

Way Out West och SJ anordnar ett festivaltåg mellan Stockholm och Göteborg där besökare kommer lyssna på artister, äta vegomat och eventuellt gå på en modevisning eller två.

När SJ för sjunde året i rad sponsrar Way Out West som går av stapeln i augusti anordnar de ett "festivaltåg" som går mellan Stocholm och Göteborg. Ombord finns enligt Way Out Wests blogg "överraskningar och annat skoj". Klart är att enbart vegetarisk mat serveras, i linje med Way Out Wests tradition och att vissa artister kan komma att tjuvastarta sina spelningar. 

Strategiskt utplacerade DJ:s

– Vi kommer ha DJ:s utplacerade på strategiska ställen på tåget. Vi tittar också på möjligheten att få in artister som kan spela live. Antingen kan det vara artister som spelar på festivalen eller artister som passar in i målgruppen, säger Krister Svensson, marknadsansvarig för samarbeten och sponsring på SJ, till Dagens Media.

Även modevisningar med sponsorerna Weekday och Vagabond diskuteras: 

– Vi försöker sy ihop tågarrangemanget med andra sponsorer. Allt är möjligt, säger Krister Svensson till tidningen

Boka din biljett här.