1 av 10
- Foto: Mattias Hellström
2 av 10
- Foto: Mattias Hellström
3 av 10
- Foto: Mattias Hellström
4 av 10
5 av 10
6 av 10
- Foto: Mattias Hellström
7 av 10
8 av 10
- Foto: Mattias Hellström
9 av 10
- Foto: Mattias Hellström
10 av 10

Bildspel: Håkan Hellström vänder upp och ner på Slottsskogen

Slottsskogen kokade över när Håkan Hellström återvände till sitt Göteborg och Way out West ännu en gång. Precis som förväntat var det skönsång, kärlek, poetiskt mellansnack – och ett fett drag där emellan.


Det blir inte högre förväntningar på Håkan Hellström än så här: hemmaplan, Way Out West och en publik i sjömansdräkter som säkerligen har sett honom förut. Alla förväntade sig att han skulle levera när han uppträdde under fredagskvällen. 

Håkan inledde med att hylla sina vänner Karin Dreijer och Olof Dreijer i The Knife och sa att han ville jamma med dem efter deras konsert. De skulle spela elektronisk blues, så viskade han till publiken:

– Det är nog jag som får stå för bluesen.

Men någon lågmäld bluesfest märktes inte av på Slottskogen. Möjligtvis under sista låten när han fick feeling och lade sig ner på knä till publikens jubel. 

Ibland infrias alla förväntningar. I kväll var en sådan kväll. 

Klicka dig vidare i bildspelet för att se bilder från spelningen samt om det är dina kompisar som sjunger med i någon av Håkans klassiker. 

/
/
Senaste nytt

Festival24 tackar för sommaren med våra bästa bilder

2 Sep 2013, 17:12

Bildspel: Håkanfeber på Popagandafestivalen

31 Aug 2013, 22:01
Håkan Hellström satte P för Popaganda med ett fenomenalt framträdande. Här är bilderna från hans show.

"Hört om de som tältat för att stå längst fram"

31 Aug 2013, 19:57
När Håkan Hellström blev klar för Popaganda exploderade biljettförsäljningen. Vi har mött några av de fans som väntat längst för att se honom ikväll.

Amanda Fondell: Om fejkidentiteter, nya låten och att bli knäsvag

31 Aug 2013, 17:46
Amanda Fondell har precis fyllt 19 år. Trots sin unga ålder har hon redan hunnit vinna Idol, ställt upp i Melodifestivalen och i dagarna släppt singeln som ska sätta prägel på kommande plattan. Vi tog oss ett snack med henne.

Plaskig inledning på regningt Popaganda

30 Aug 2013, 21:28
Inledningen på Popagada var blöt men stämningen desto behagligare med artister som Kate Nash, MS MR och Noah and the Whale.

Är detta världshistoriens största festival-fails?

30 Aug 2013, 17:51
Tänk dig att du ska publiksurfa från ett hustak men att ingen tar emot dig. Multiplicera sedan den siffran med fem. Så många av världshistoriens största festival-fails har vi listat - och såklart vad man kan lära sig av dem.