Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bildspel: Håkan Hellström vänder upp och ner på Slottsskogen

- 09/08/2013, 23:01 -
1 av 10

Mattias Hellström

2 av 10

Mattias Hellström

3 av 10

Mattias Hellström

4 av 10

5 av 10

6 av 10

Mattias Hellström

7 av 10

8 av 10

Mattias Hellström

9 av 10

Mattias Hellström

10 av 10

Slottsskogen kokade över när Håkan Hellström återvände till sitt Göteborg och Way out West ännu en gång. Precis som förväntat var det skönsång, kärlek, poetiskt mellansnack – och ett fett drag där emellan.

Det blir inte högre förväntningar på Håkan Hellström än så här: hemmaplan, Way Out West och en publik i sjömansdräkter som säkerligen har sett honom förut. Alla förväntade sig att han skulle levera när han uppträdde under fredagskvällen. 

Håkan inledde med att hylla sina vänner Karin Dreijer och Olof Dreijer i The Knife och sa att han ville jamma med dem efter deras konsert. De skulle spela elektronisk blues, så viskade han till publiken:

– Det är nog jag som får stå för bluesen.

Men någon lågmäld bluesfest märktes inte av på Slottskogen. Möjligtvis under sista låten när han fick feeling och lade sig ner på knä till publikens jubel. 

Ibland infrias alla förväntningar. I kväll var en sådan kväll. 

Klicka dig vidare i bildspelet för att se bilder från spelningen samt om det är dina kompisar som sjunger med i någon av Håkans klassiker.