Måndag 17 Maj
Stockholm

Nöjesguiden öppnar hotell under Way Out West

Om du inte ordnat boende kan Nöjesguidens hotell vara ett alternativ.
1 av 2
Om du inte ordnat boende kan Nöjesguidens hotell vara ett alternativ. Foto: SCANPIX SWEDEN
Ett sätt för Nöjesguiden att komma lite närmare sina läsare.
2 av 2
Ett sätt för Nöjesguiden att komma lite närmare sina läsare. Foto: SCANPIX SWEDEN

Nöjesguiden går ihop med Rica Hotel No. 25 i Göteborg och öppnar "Hotell Nöjesguiden" under Way out West i augusti. Tidningen lovar exklusiva spelningar och upplevelser inom mat och dryck.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Du kan hyra in dig

Under Way Out West, den 8-10 augusti, förvandlas Rica Hotel No. 25 till Hotell Nöjesguiden. Hotellet kommer till viss del att husera Nöjesguidens medarbetare, medan en stor del av rummen kommer att erbjudas via Nöjesguidens webbshop.

Tidningen Nöjesguiden öppnar under sommaren upp hotell i ett unikt samarbete med Rica Hotel No. 25, under Way Out West i Göteborg. 

– Det här innebär en rolig och naturlig utveckling för oss, säger Amat Levin, tillförordnad chefredaktör på Nöjesguiden och fortsätter: 

– Bland de städer vi täcker är Way Out West den största stadsfestivalen och nu får vi chansen att dels komma närmare våra läsare, dels erbjuda en perfekt mötesplats under festivalen.

"En rad aktiviteter"

Förutom att Nöjesguidens läsare kommer att erbjudas boende, kommer en rad aktiviteter att ordnas på hotellet under festivaldagarna den 8-10 augusti. Allt ifrån exklusiva spelningar med artister till upplevelser inom mat och dryck. Rica Hotel No. 25 är ett nyrenoverat hotell med en identitet där varm atmosfär och en ”hemma hos”-känsla är genomgående ledord. 

– Vi är glada för samarbetet som passar oss perfekt och hoppas att Nöjesguidens läsare ska uppskatta Rica Hotel No. 25. Vi vill skapa ett levande hotell där mat, konst, musik och människor samsas i en varm och skön harmoni, säger Lotta Björkman, Director Brand & PR på Rica Hotel. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela