- Foto: Pexels

Så vet du att hen har tappat intresset för dig: “Riskerar att sjabbla till dejten”

Att dejta kan vara klurigt och det är ibland svårt att lista ut vad den andra personen känner. Nyheter24 har pratat med dejtingcoachen Logan Ury som berättar hur du vet om din dejt har tappat intresset.


Logan Ury, dejtingcoach på Hinge, berättar för Nyheter24 att signalerna när någon inte är intresserad kan variera, men här är några vanliga att se upp för.

Signaler att se upp för – när du chattar

För att undvika att hamna i en situation där din dejt tröttnar behöver du vara uppmärksam, ställa frågor och vara nyfiken.

– Om en person börjar ta längre tid på sig att svara på dina sms kan de ha tappat intresset eller så är de faktiskt upptagna på jobbet. Det är värt att ha en öppen och ärlig konversation för att se om ni är på samma sida eller inte, säger Logan Ury. 

När man skriver på dejtingappar är det viktigt att man bygger upp en kemi men man ska inte vänta för länge innan man ses. Logan Ury berättar att forskning visar att personer är redo att boka en dejt efter att ha chattat i tre dagar. 

Signaler att se upp för på dejten 

När du är på dejt finns det också några signaler som du ska se upp för. Logan Ury berättar att om din dejt kollar mycket på sin mobil så är risken stor att hen inte är så intresserad.

– Du riskerar att sjabbla till dejten om du använder din telefon istället för att vara närvarande. Så, lägg undan telefonen, säger Logan Ury.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!