Formel 1 - Nyheter, artiklar, reportage och video

20 Okt 2023, 11:42
Internationella bilsportförbundet (Fia) fyrdubblar maxböterna i formel 1. Det innebär att en händelse på banan kan ge en förare upp till 11,6 miljoner kronor i böter. "Det är mycket pengar, några tjänar mindre än det", säger Ferraris Charles Leclerc.
17 Maj 2023, 09:02
Helgens formel 1-tävling i Italien ställs in efter svåra väderförhållanden i regionen Emilia-Romagna, skriver nyhetsbyrån AP.
2 Mar 2023, 10:52
Formel 1-säsongen drar igång den 5 mars 2023. Läs allt om F1-säsongen 2023 här: datum för alla lopp, regeländringar och övergångar.
3 Aug 2017, 10:23
F1-förarens fina gest till 6-åringen är nominerat till bästa sportögonblicket – från gråt till leende på bara några minuter.
17 Nov 2016, 13:28
Vännen Ross Brawn uttalade sig positivt om Michael Schumachers hälsotillstånd. Nu ångrar han sitt uttalande.
7 Aug 2015, 10:21
Formel 1-stjärnan och hans fru blev gasade och rånade i deras villa.
18 Jul 2015, 11:27
"Jules kämpade ända till slutet"
4 Apr 2015, 13:25
Ska du se ett klipp den här helgen, då är det detta.
24 Nov 2014, 10:56
När lastbilen hoppade över en F1-bil passade man samtidigt på att slå ett världsrekord. Hoppet var det längsta med den typen av lastbil.
19 Nov 2012, 21:11
Sergio Kun Aguero är inte bara en mästerlig fotbollsspelare, han är även en klippa på att köra Formel 1. Arsenals Emmanuel Frimpong däremot, han får nog ta sig en extra körlektion.
25 Mar 2012, 14:31
Skyfall och oväder gjorde att F1-tävlingen i Malaysia tvingades avbrytas efter åtta varv. När tävlingen återupptogs var det Ferraris Fernando Alonso som bemästrade den vattentäckta banan bäst och vann.
18 Mar 2012, 15:01
Årets Formel 1-säsong rivstartade i Australien. Här följer ett axplock från premiären i en av världens snabbaste sporter.
22 Feb 2012, 10:20
Möt världens mest bortskämda 22-åring. Petra Ecclestone, dotter till Formel 1-delägaren Bernie Ecclestone.
27 Nov 2011, 18:53
Årets sista tävling avslutades med Mark Webber i topp.
13 Nov 2011, 15:41
Abu Dhabis grand prix blev ett av årets mest dramatiska lopp. Den redan klara mästaren Sebastian Vetttel körde ur direkt.
30 Okt 2011, 13:57
Mästaren Sebastian Vettel vann Indiens GP i överlägsen stil. Men tankarna efter loppet var hos de nyligen bortgångna profilerna inom motorsporten.
16 Okt 2011, 13:16
Sebastian Vettel tog årets andra titel när han segrade i Sydkoreas Grand Prix.
9 Okt 2011, 13:16
24-årige Sebastian Vettel tog sin andra raka VM-titel efter tredjeplaceringen i Japans Grand Prix.
25 Sep 2011, 16:06
Sebastian Vettel hade chansen att säkra mästerskapet i Singapores Grand Prix. Men titelutmanarna ville annat.