Här är alla de bästa hundbaden i Stockholm.
Här är alla de bästa hundbaden i Stockholm. - Foto: Illustration Nyheter24

Det här är Stockholms bästa hundbad – när vovven vill svalka sig

Precis som vi människor älskar att ta ett dopp en varm sommardag, gillar även våra fyrbenta vänner att svalka sig. Här guidar vi dig till Stockholms bästa hundbadplatser, där hundar kan plaska fritt och njuta av soliga dagar vid vattnet.


Vattenlek är en av många hundars favoritsysselsättningar och en fantastisk möjlighet för dem att röra på sig och svalka sig under soliga dagar. 

Stockholms bästa hundbad

Ibland kan det tyvärr vara besvärligt att hitta lämpliga badplatser då vissa områden förbjuder hundars närvaro. Men misströsta inte! Vi har sammanställt en lista över Stockholms bästa hundvänliga badplatser, där både du och din fyrbenta vän kan njuta av vattenäventyr tillsammans. Ta del av dessa pärlor och ge din hund den ultimata sommarupplevelsen.

Lida friluftsgård

På Lida friluftsgård utanför Tullinge finns ett hundbad beläget nedanför skidbacken. På Lida finns även kafé för dig som vill smutta på en kaffe medan hunden är upptagen i vattnet.

Långholmen

På ön Långholmen i Stockholms innerstad finns ett minde hundbad med strand där du kan låta hunden svalka sig. I närheten av badet finns även ett hundrastområde där hunden kan springa runt medan pälsen torkar.

Steningebadet

I utkanten av Märsta finns Steningebadet som är perfekt för din hund, med en fin sandstrand som din hund kan springa runt på.

Sätrabadet

Vid Sätrabadet cirka 20 minuters bilresa från centrala Stockholms finns en stor hundstrand. På badet finns även kiosk där ni kan svalka er med en glass eller en kall läsk. I kiosken säljs också lättare måltider för den hungrige så som hamburgare och korv.

Gömmaren

Vid sjön gömmaren i Huddinge finns inte bara ett, utan två hundbad. Enkelt att hitta med föredömligt uppsatta skyltar som visar dig till hundbaden.

Läs mer: Här är de populäraste hundnamnen 2023

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!