Sommaren är här med sol och värme. Det är få saker som slår en grillkväll på sommaren med flintastek, primörer, färskpotatis, bearnaise och en kall öl.
Vad man vill grilla på är ofta en smaksak. Vissa föredrar gasolgrill, andra keramikgrill och så finns det dem som föredrar en hederlig kolgrill.
Att öppna en påse grillkol kan vara svårt
Man kan grilla både med briketter och vanlig grillkol i sin kolgrill. Men att öppna en påse med grillkol kan vara bökigt. För många är det trixigt på grund av det vita snöret och alla öglor.
Men det finns faktiskt ett smart knep som gör att du snabbt får upp påsen, utan att använda sax, vilket Allt om Mat var först att rapportera om.
Så enkelt öppnar du en påse grillkol enkelt
- Dra ut den första öglan på snöret
- Dra försiktigt
- Nu kommer hela snöret enkelt ha lossnat från påsen
Föredrar du att grilla på kol eller gasol?