Mest läst

7 tips på hur du och din bästa vän kan fira Alla hjärtans dag

Såhär kan du fira Alla hjärtans dag med din bästa vän. Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Har du ingen partner att fira Alla hjärtans dag med? Det gör inget! För det är minst lika bra att fira med sin bästa vän. Vi ger er tips på att fira denna dag med varandra - på bästa möjliga sätt!

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Det kanske känns lite tradigt att inte ha sin livs kärlek att dela denna dag med. Men vem säger att man inte kan fira Alla hjärtans dag med sin allra bästa vän istället? Det kan bli minst lika roligt att dra ihop ditt gäng, eller din vän du känt i tio år för att visa er uppskattning för varandra. Hur bra låter inte det?

Sällskapsspel: Codenames

Spela spel! Det här är ett superkul och intressant spel där man måste tänka lite. Kan vara kul om man är fler, men även bara två. Kostar dessutom bara 249 kronor!

Presenttips: Hemmaspa med ansiktsmasker


Ja vad är inte mysigare än att ha ansiktsmasker och måla naglarna. Gör ett hemmaspa och njut lite extra av lugnet en dag som denna. Här finns 3-pack för 89 kronor.

Prova på: Pole dance

Foto: Shutterstock

Hur kul är inte detta? Det kanske inte är varje dag man skulle vilja testa poledance - passa på nu. Ta alla hjärtans dag till att göra något som ni inte brukar göra. Bara 250 kronor här.

Upplevelse: Bjud på brunch med bubbel

Foto: Shutterstock

Vill ni lyxa till det rejält så boka en brunch med bubbel. Finns tillgängligt i många delar av Sverige. Ibland är det värt att unna sig något. Boka nu för 595 kronor!

Spela spel: Vem i rummet?


Vem i gänget gör troligaste det här? Ta reda på hur mycket ni faktiskt vet om varandra genom det här spelet. Kanske blir du förvånad vad din vän trodde om dig? Finns här för 199 kronor.

Presenttips: Julklappsspelet på Alla hjärtans dag

Istället för att göra det klassiska julkappspelet på julafton så gör det på alla hjärtans dag, alltid kul med presenter. Det behöver inte vara dyrt eftersom ni själva bestämmer prissumman. Finns allt mellan 15-500 kronor.

Upplevelse: Chokladprovning i vardagsrummet

Foto: Shutterstock

Är ni båda två chokladälskare? Då skulle det passa med en chokladprovning - online! En bra dag att hitta på något man sällan kanske skulle gjort annars? Då kan ni i lugn och ro sitta hemma och gotta i er choklad som ni får hemskickat. Här hittar ni det för 295 kr.

Läs även: Fina gåvor att ge på Alla hjärtans dag