Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2018-01-07 22:04

Det här är inte okej att servera på restaurang 2018

Kom just hem efter tre underbara dagar i sälen. Gud vilken lyx det är att komma bort på helger. Nu tog jag visserligen en dag ledigt från jobbet, men att bara komma iväg en sväng över helgen ger mig en sån livsglädje.

Det var mitt första besök i fjällen och jag tyckte det var supermysigt! Vi hade inte kollat upp så mycket innan vi åkte utan tog dagarna som de kom.

Vi åt middag på högfjällshotellet ena kvällen och de hade jättegott kött, men riktigt dålig service. Det var som om att de inte ville ha gäster utan bara stänga? Har aldrig varit med om något liknande faktiskt. Sen blev jag ytterligare opepp när jag såg att deras lilla köttbit heter ”lady size”. Riktigt sunkigt.

Det är som ett trött gubbskämt, och jag är ganska trött på den här inställningen att tjejer ska äta något litet och lätt. Ett riktigt smaklöst alternativ på menyn.

Tycker att alla restauranger med mindre rätter som de döper till "Lady size", "tjejpizzor" eller liknande borde stryka namnet direkt och komma på något nytt. Riktigt omodernt och tråkigt att se. Kommer faktiskt aldrig vilja sätta min fot där igen. Urs...

Men jag är glad över min helg ändå. På fredagskvällen kom några kompisar upp och vi har ätit massa god mat, umgåtts, badat, bastat, åkt skidor, spelat spel och druckit vin. Så himla trevligt!!

Det vill jag göra mer av 2018. Btw, om ni vill hänga med mer i min vardag så får ni gärna spana in min Instagram där jag heter Lisaolsson_

Jag har sagt det förut och säger det igen, gräddfil, rom och rödlök är ju den godaste dippen som finns! Kostar typ 15 kronor mer än en vanlig hollidaymix och är så mycket godare! Mums!