Mest läst

Här är Modettes nya bloggare Tais Rose Frisk

Tais Rose Frisk är Modettes nya bloggare. Foto: Tais Rose Frisk, Modette
Dela på Pinterest
Tais Rose Frisk är Modettes senaste tillskott i bloggfamiljen! På hennes blogg kommer du få ta del av massor av inredningstips och följa hennes liv som inredningsstylist. Lär känna henne bättre i vår intervju!

Vem är Tais Rose Frisk?

– Jag är en kreativ själ med lite för många idéer i min stora drömhjärna. Med en bakgrund från att hoppa av gymnasiet till att ha hittat mig själv och övertygelsen om att jag kan göra det jag vill göra. Att ingen dröm är för stor! Jo jag är 23 år och gift med min bästa vän Simon och drömmen om att bygga hus har jag alltid haft högt upp på listan så förhoppningsvis så går den drömmen i uppfyllelse framför era ögon.

– Beroende av pintrest? Absolutly! Dricker lite för mycket kaffe? Enligt mig nej men enligt Simon jo. Bästa jag vet? Inredning, foto och drömmar om äventyr! Men som ett avslut så hoppas jag att man ser mig som en powerpuff pingla som sprider massa power inspiration.

Vilket är ditt spirit animal? 

– Oj jag har nog inte något spirit animal men en sak kan jag säga och det är att jag älskar koalor. De känns ju allmänt som störtsköna djur men som kan ha skinn på näsan om det behövs. Kanske likt mig ändå?

Vad kommer vi få läsa om på din blogg?

– Ni kommer få massor av inredningsinspo, so get ready guys. Jag kommer skriva mycket om vardagslivet men också alla mina fotograferingar, stylingsjobb och resor. Min dröm för bloggen är att kunna inspirera andra till att älska sig själva och våga göra sina dröm till en verklighet. Ni kommer få ärliga svar med massor av kärleks boost! Sen får ni hänga på min resa med mitt företag vilket jag kommer skriva mycket om.

Vilka inredningstrender kommer du satsa på i år?

– Jag kommer helt klart satsa på lite mer varmare toner i hemmet. Vi har sett så mycket grått och kalt så det ska blir skönt med lite förändring. Nu behöver jag bara övertala mannen till att måla beiga kalkväggar. Good luck to me! Sen har jag helt ställt in mig på rotting. Allt med rotting tycker jag är snyggt. Har en rotting fåtölj som jag fyndat i huddigsvall som behöver lite fler vänner känner jag. Dock är prio nummer ett just nu att lägga om golvet i hela lägenhet.


Vilket är ditt favoritquote?

– Jag har så otroligt många men två av dem är "Reach as high as you can, then reach a little higher. There you will find magic and possibility. And maybe even cookies" av Marc Johns. Och även "To everything there is a season, a time for every purpose under heaven". Kika in på Pintrest och hitta några som rör hjärtat! Där kan jag sitta i timmar och blir inspirerad.

Vem är din största förebild och varför?

– Mina föräldrar är mina största förebilder! Jag har sett hur de har kämpat för att jag ska få ett bra liv. Från ett liv i Kazakstan till Sverige är inte det lättaste men hur de gjort de med en positiv attityd och alltid sagt "det löser sig" det inspirerar mig mest. Därför är jag där jag är idag. De har alltid trott på mig under alla livssituationer! Jag har nog aldrig träffat på så arbetsvilliga och godhjärtade människor än mina föräldrar!

Vad vill du sprida vidare till Modettes läsare?

– Jag säger bara ALLT ÄR MÖJLIGT OCH VÅGA DRÖMMA STORT!

Läs Tais blogg HÄR och missa inte att följa henne på Instagram HÄR!

Bildkälla: Tais Rose Frisk, Modette