Mest läst

9 anledningar till varför din gymnasievän kommer vara din bff livet ut

Stämmer det här in på dig och din bästis?. Foto: eversummerphoto / shutterstock
Dela på Pinterest
Ni överlevde tonåren tillsammans, ni har sett varandra fulgråta och ni vet alla hemligheter. Här är bevisen på att ni alltid kommer vara vänner.

1. Ni överlevde de pinsamma tonåren tillsammans

Inget kan sammanföra två människor så mycket som de här årens händelser och osäkerheter. Allt från långa mattelektioner till överflöd av hormoner. Klarade er vänskap det här, klarar den allting. 

2. Ni känner till varandras flirtar och ex – alla av dem

Du låter aldrig din bff glömma alla tonårsflirtar, mellan tandställning och acne. Flirtar som hen i dag inte är så stolt över. Och förnekar hen det här så visar du bara upp den gamla dagboken med inristade namn och hjärtan. Vad säger mer äkta vänskap?

3. Ni vet alla hemligheter – även de allra sjukaste

Gymnasietiden var en tid för att testa nya saker, det kan nog alla skriva under på. Och vem var där för att dela den där extremt konstiga händelsen med dig om inte din trogne partner in crime? Nu i efterhand, kan ni garva åt allt galet ni gjorde, alla människor ni lärde känna och alla stunder ni delade tillsammans. 

4. Ni kan vara helt er själva med varandra

Er vänskap är lite som att ta av sig bh:n efter en lång dag: ni kan vara ledsna och deppiga tillsammans men känslan ni får när ni umgås är den bästa någonsin. 


5. Ni har sett varandra fulgråta

Den där kvällen när du snorade dig till sömns och ditt ansikte såg ut som en allergisk reaktion på grund av ett brustet hjärta, så var din bff där. Det finns inget hen inte har sett. Och hen älskar dig fortfarande – trots de här traumatiska händelserna. 

6. Ni har hållit kontakten sedan studenten

Efter studenten testar alla sina vingar. Åker ut och reser, flyttar hemifrån och börjar på något eget. Men trots det här, så har ni hållt kontakten – som om ingenting har förändrats. 

7. Ni har varit varandras terapeuter 

Tonårens humörsvägningar satte helt klart sina spår. Men på grund av det här vet din bff precis vad du behöver för att komma på fötter igen efter en dålig dag. Exakt en hamburgare, en halv chokladkaka och glass, som du måste äta direkt från paketet. 

8. Ni har haft era fighter – men är fortfarande vänner

Det har gått perioder när ni inte har pratat på grund av något riktigt dumt. Men oavsett hur många gånger ni bråkar så hittar ni alltid tillbaka – med ett ännu starkare band. 


9. Ni ger varandra nostalgiska minnen

Tiden efter studenten har varit stressig, jobbet och din partner har fått den mesta tiden. Men så fort ni två pratar med varandra, så får du alltid känslan av en varm kram – lite som att komma hem.  

Läs mer:

9 tecken på att du är den galna i gänget 

5 beteende som lyckliga och kära par har