Mest läst

Så här har Selena Gomez agerat efter Justin Biebers förlovning

Vad tycker Selena Gomez om att henens ex har förlovat sig?. Foto: Bildkälla: Chris Pizzello/AP/TT och Richard Shotwell/AP/TT
Dela på Pinterest
Frågan som vi alla ställt oss efter att vi fått veta att Justin Bieber har förlovat sig med Hailey Baldwin är, vad tycker exet Selena Gomez?

Det är nog ingen som missat att popstjärnan Justin Bieber har friat till supermodellen Hailey Baldwin. Tidigare har vi sett Justin Bieber tillsammans med artisten Selena Gomez och vi var nog inte ensamma om att tänka att de två en dag skulle gifta sig. Men vad säger egentligen Selena om Justins förlovning? Och hur mår hon? 

Bildkälla: Chris Pizzello/AP/TT

Selena Gomez och Justin Bieber gjorde slut tidigare i år efter att ha varit tillsammans och gjort slut sedan 2011. När ryktena om att Justin och Hailey förlovat sig började spridas på sociala medier lade Selenas vän och assistent upp en bild på Instagram på sig själv och Selena när de sitter på en båt i New York City.


Bildkälla: Instagram/tmarie247

Enligt källor har Selena sagt att hon blev lika förvånad över förlovningen som övriga världen blev.

"Selena var förvånad över att förlovningen skedde så tidigt i förhållandet men hon är inte överraskad över att Justin skulle göra det eftersom hon känner honom och vet hur han är. I slutet av dagen reflekterar hon inte över det", säger en källa till E! News.

I tisdags sågs även Selena Gomez ute i New York där hon bar en t-shirt med texten "Only the strong survive", så frågan vi ställer oss är om det är en hint mot det nyförlovade paret eller mer ett personligt mantra som sångerskan har. 

Däremot ska Selena vara över Justin Bieber och hon har flertalet nya projekt som hon jobbar hårt med. 

"Selena har totalt kommit över Justin. Hon försökte få förhållandet att fungera tidigare i år men det funkade inte", säger källan till E! News.

Läs mer: 

Allt du behöver veta om Justin Bieber och Hailey Baldwin

Videon visar första gången Justin Bieber och Hailey Baldwin träffades