Mest läst

Allt du måste veta om Felix Sandman och Andrea Kallströms relation

Felix har avslöjat att han är kär och hans nya flickvän heter Andrea kallström. Foto: Anders Wiklund/TT
Dela på Pinterest
Felix Sandman avslöjade i Nyhetsmorgon att han har en ny kärlek efter uppbrottet med Lovisa Bengtsson. Nu bekräftar flickvännen Andrea Kallström att de är tillsammans.

Felix Sandman är just nu aktuell med sitt nya album "Emotions". Han var tidigare med i pojkbandet FO&O, men efter att de splittrades 2017 fortsatte han sin karriär på egen hand. 

 För några dagar sedan gästade Felix TV4:as Nyhetsmorgon, och berättade då att albumet är det mest personliga han gjort hittills.

– I det här albumet känns det som att jag har fått tillåtelse att gräva djupare i mig själv och hur jag är, beter mig och hur jag känner, säger Felix Sandman till Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon.

Bildkälla: Christine Olsson/TT

 Som många av hans tidigare låtar handlar albumet mycket om kärlek, närmare bestämt exet Lovisa Bengtsson. Det var även deras uppbrott han sjöng om när han var med i Melodifestivalen tidigare i år med låten "Every single day". 

Felix och Lovisas gjorde slut hela tre gånger, och Felix berättade i Nyhetsmorgon att många av låtarna på hans "Emotions" är från de perioderna. Han sjöng även två låtar under programmet, bland annat "Part of me", där han sjunger kring sista gången de gjorde slut och hur han alltid kommer att bära med sig den erfarenheten. 

Bildkälla: Instagram/bengtssonlovisa

Den andra låten heter bara "Lovisa", och ja, vad den handlar om är nog inte så svårt att lista ut. Trots att Felix inte håller särskilt låg profil gällande uppbrottet med Lovisa, så verkar det faktiskt ändå som att han har gått vidare. Under Nyhetsmorgon frågar nämligen programledaren Jenny Alversjö om det finns någon ny Lovisa. 

– Det kanske det finns. Det blir nästa album, säger en skrattande Felix. 

Är det här Felix nya kärlek? Bildkälla: Instagram/andreakallstrom

Han bekräftar alltså att han är kär, och säger även att det verkligen inte är något han trodde att han skulle kunna bli. Vem som är den nya flamman är än så länge inte helt säkert, men enligt Hänt så påstår flera källor att det är Lovisa Bengtssons kompis Andrea Kallström.

Nu har paret gått ut och bekräftat deras relation och de verkar verkligen jättekära i varandra.


Läs mer här: 

Felix Sandman om att förlora oskulden: "Det var den största rädslan"