Mest läst

Här är de första bilderna på Jocke och Jonnas dotter

Jocke och Jonna har fått sitt första barn!. Foto: Instagram/sessano
Dela på Pinterest
Joakim och Jonna Lundells dotter har äntligen kommit. Nu visar paret upp bilderna på henne.

Det har blivit bebislycka för Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell. Efter fem år av ofrivillig barnlöshet har deras första barn äntligen kommit, och i helgen visade de upp dottern Lunabelle i känslosamma inlägg på Instagram. 

Joakim och Jonna Lundell har äntligen fått sitt första barn. Bildkälla: Instagram/joakimlundell

Det var i slutet på februari som Jocke och Jonna gjorde det officiellt att de väntade sitt första barn och sedan dess har de delat med sig av graviditeten på Instagram och Youtube. Men det har inte varit en smärtfri graviditet.

I förra veckan var det väldigt tyst om paret vilket fick fansen att tro att bebisen redan kommit. Men så var inte fallet när Joakim senare under veckan bröt tystnaden. 

När det gått nio dagar över beräknat födelsedatum så drabbades Jonna av en förlossningspsykos, då hon hade hallucinationer, ändrad verklighetsuppfattning, självmordstankar och inte älskade barnet i magen. Jonna blev inlagd på psykakuten och hade tillsyn var femtonde minut.

Paret har haft några kämpiga dagar. Bildkälla: Instagram/joakimlundell

Det var även brist på platser på BB runtom i landet, vilket gjorde att Jonna inte kunde bli igångsatt tidigare. Men i söndags valde dottern att titta ut. 

"Om några timmar kommer jag äntligen få träffa våran dotter, men just nu vill jag bara skrika rakt ut av smärta haha", skrev Jonna Lundell på Instagram när förlossningen började dra igång. 

"Efter 5 års kamp med ofrivillig barnlöshet och många tårar och dagar man velat ge upp så har vi aldrig slutat kämpa! Idag föddes våran dotter Lunabelle, och dom känslorna hon skapat går inte ens beskriva! Välkommen till våran familj och vi lovar dig att Mamma och Pappa alltid kommer finnas för dig genom livet", skrev Joakim Lundell på Instagram efter att dottern fötts. 

Äntligen är Lunabelle född! Bildkälla: Instagram/joakimlundell

Klockan 10.31 föddes Lunabelle och hon hade två minst sagt rörda föräldrar som kämpat länge för sin dotter. 

Tidigare i veckan drabbades ju Jonna av en förlossningspsykos och har minst sagt haft några kämpiga dagar. Kika i videon nedan om du vill veta mer om vad som har hänt.

Läs också: 

Kylie Jenner och Stormi besöker ett pumpafält – och det är urgulligt

Amy Schumer väntar barn – avslöjar graviditeten på ett annorlunda sätt