Mest läst

Aleks Subosic – 6 saker du måste veta om Kenzas man

Längd, ålder och jobb. Här är allt du måste veta om Kenzas kille Aleks Subosic. Foto: Bild: Instagram/Kenza Zouiten Subosic och Fabian Wester.
Dela på Pinterest
Vi har samlat allt du måste veta om Kenza Zouiten Subosics man, Aleks Subosic. Eller Aleksandar som han egentligen heter på riktigt...

1. Vad är Aleks Subosics riktiga namn?

Om du läser och följer Kenza Zouiten Subosics blogg känner du till honom vid namnet Aleks. Men faktum är att han egentligen heter Aleksandar och Aleks är bara en förkortning.

2. Var kommer Aleks Subosic ifrån och var bor han idag?

Aleks föddes i Stockholm, Sverige. Idag bor han kvar där med sin fru Kenza i en nyrenoverad lägenhet i centrala Stockholm. På Kenzas blogg skriver hon att Aleks föräldrar är från Montenegro.

3. Vad heter Aleks Subosic på sociala medier?

På Instagram heter Aleks @tulibudibudachu. Där har han över 35 000 följare som får en inblick i hans vardag och hans intresse för kampsport. Visste du att Aleks tidigare har tävlat i det svenska landslaget för karate?

4. Vad jobbar Aleks Subosic med?

När Kenza träffade Aleks jobbade han med marknadsföring och idag är han delägare i modemärket Ivyrevel som han driver ihop med bland annat sin fru Kenza som var med och grundade märket.

5. Hur träffade Aleks Subosic Kenza?

Aleks träffade Kenza under Aftonbladets stora bloggpris i februari 2009. Detta innebär att de i år firar 10 år tillsammans. På bloggen skriver Kenza om kvällen om hur hon redan då visste att Aleks en vacker dag skulle bli hennes man.

"Han var den snyggaste jag någonsin sett och jag skrev till och med i bloggen dagen efter att jag träffade 'min framtida man'. Tänk att det blev vi!! Vi dejtade hela sommaren men blev inte ett par förrän hösten. Vi ville ta det lugnt och kolla hur seriöst det var mellan oss innan vi gick ut med det", skriver Kenza på bloggen.

6. Hur gammal är Aleks Subosic?

Aleks föddes 1984 och är idag 34 år gammal. Han fyller år den 25 december.

Undrar du hur Aleks såg ut som tonåring? Vi har letat fram en bild på hur han såg ut i tonåren. Se fotot i videon nedanför.

Mer:

Det här namnet kommer Kenza och Aleks heta efter bröllopet

Kenzas stora avslöjande om vad som väntar efter bröllopet: "detta blir sista året"

Så mycket tjänar den svenska bloggaren Kenza Zouiten