Mest läst

Därför har Meghan Markle tagit av sig förlovningsringen

Foto: Pexels. Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Meghan Markle har de senaste dagarna setts utan sin förlovningsring och det kan finnas en särskild anledning bakom det...

De senaste dagarna har höggravida Meghan Markle närvarat på flera kungliga event – medan den diamantklädda förlovningsringen har lyst med sin frånvaro.

Flera har såklart lagt märke till det här och undrat vad som hänt. Har något hänt mellan Harry och Meghan? Varför använder hon inte ringen?

Detta har satt skräck i flera fans som trott att detta är slutet för det kungliga paret, men de som har varit gravida förut känner nog till att det antagligen ligger naturliga orsaker bakom dilemmat med ringen...

När man blir gravid förändras kroppen, och oftast är det fler kroppsdelar än bara magen som växer. Det är naturligt att man sväller upp och fylls av vätska. Ofta drabbar det fötter och händer – och det är inte helt ovanligt att kvinnor får en annan skostorlek efter en graviditet.

Meghan har tidigare berättat att bebisen är beräknad att komma i april, vilket bara är några veckor bort. Så att hon vid det här laget skulle få svullna händer är inget konstigt.

Om man dessutom har en tajt förlovningsring så kan det bli svårt att få på sig den under de sista veckorna.

Innan ni sätter kaffet i halsen när ni ser ytterligare en bild på Meghan utan ringen så kan ni ha det i baktanken.

Meghan Markle är en stilförebild för många modeälskare i hela världen. Men hur ser hon ut när hon inte är stylad? Se hennes naturliga hår i videon nedanför.

Mer:

Så ser Meghan Markles naturliga hår ut