Mest läst

Kenza Zouiten Subosic uppsökt av stalker: "En man i 40-årsåldern"

Under tisdagen dök en 40-årig man upp utanför Kenzas hem. Nu skriver Kenza om stalkern på bloggen som följt henne i flera år och som igår dök upp på hennes gata i Vasastan. Foto: Instagram/Kenza Zouiten
Dela på Pinterest
Under tisdagen dök en 40-årig man upp utanför den svenska bloggaren Kenzas hem – en stalker som har följt henne i flera år. Här är allt som har hänt.

Den svenska bloggdrottningen Kenza Zouiten Subosic blev under tisdagen utsatt för en stalker som rest hela vägen från Italien för att söka upp henne på hennes gata i Sverige. På sin blogg skriver hon om hur mannen som förföljt henne i flera år dök upp vid hennes hem.

"Jag är så jäkla ledsen. Nu ikväll har vi behövt handskas med en gammal stalker som kommit hit från Italien för att leta reda på mig. En man i 40-årsåldern som för några år sedan skickade brev, trosor, mail, ringde Trodde allt var över men nu dök han upp här. Här i Vasastan. På min gata.", skriver Kenza på bloggen.

Enligt Kenza ska mannen ha försökt nå henne på telefon ett trettiotal gånger och bett henne komma ut och möta henne. Tillslut ska Kenzas man, Aleks, ha fått tag på mannen och polisen kunde kopplas in. Men på den 40-åriga mannens mobiltelefon gjordes en obehaglig upptäckt.

"Aleks fick tag på honom runt hörnet nu ikväll och vi kunde ringa polisen som tog in honom. Han erkände för polisen att han är “kär” i mig och på mobilen fanns massa bilder på mig. Mig och gravidmagen. Fyfan. Jag bröt ihop totalt", skriver Kenza.

Kenza som just nu är höggravid med parets första barn skriver att hon känner sig utsatt och rädd, men att hon vill lyfta det på bloggen för att markera att beteendet inte är okej.

Vi på Modette skickar styrkekramar till Kenza och hennes familj. Ingen ska behöva utsättas för stalking och otrygghet.


En annan svensk känd bloggare som utsatts för en stalker är Isabella Löwengrip som hade en minst sagt dramatisk höst. Se vad som hände i videon nedanför.

Mer:

Isabella Löwengrips misstänkta stalker identifierad – allt som hänt