Mest läst

Petra Tungården om graviditeten: "Jag har aldrig känt mig vackrare"

Petra Tungården berättar om sin graviditet. Foto: Instagram/petratungarden
Dela på Pinterest
Influencern och entreprenören Petra Tungården blir mamma senare i vår. I ett ärligt inlägg på Instagram berättar hon nu om sina känslor kring förlossningen och om sin kropp under graviditeten.

I november förra året berättade influencern och entreprenören Petra Tungården att hon och hennes man Markus väntar barn. Under en så kallad "köns-AW", där Petra och Markus samlade alla sina vänner, fick de veta vad det är för kön på bebisen i Petras mage. Det är en liten pojke som ska få namnet Harry. 

Och nu är det inte långt kvar! Senare i vår förväntas den lille pojken att födas. 

Under graviditeten har Petras följare fått ta del av många bilder på henne med sonen i magen.

"Jag kan nästan se framemot att vråla av smärta i förlossningssalen"

I ett inlägg på Instagram berättar nu Petra öppenhjärtligt om tankarna kring sin kropp under graviditeten. 

"Jag har aldrig känt mig vackrare, inifrån och ut. Jag känner mig typ som en levande legend varje dag, haha. Jag har aldrig någonsin varit så tacksam över min kropp, över maskineriet som både håller mig och Harry vid liv.", skriver hon

Hon berättar också om sina känslor inför den stundande förlossningen. 

"Jag kan nästan se framemot att vråla av smärta i förlossningssalen, för jag tror den känslan av att vara så djurisk och primitiv är svårslagen. För att sedan när man gett allt man har och lite till får ta emot den mäktigaste gåvan man någonsin kan få".

You go Petra och lycka till när det hela sätter igång! 


Många barn tenderar att bli ruskigt lik någon av sina föräldrar. I videon nedan ser du elva kändisbarn som är SÅ lika sina mammor. 

Mer:

Gravida kändisar som väntar och har fått barn 2020