Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 tecken på att du inte kan lita på din partner

Relationer
Dela på Pinterest
Om din partner gör något av det här så är det inte särskilt konstigt att du inte kan lite på honom...

1. Du får aldrig lära känna hans vänner
Om han inte släpper in dig helt och får dig att lära känna hans närmaste vänner och familj så är det tydligt att han vill hålla er i sär. Fråga han då varför och förklara att du vill lära känna dem också.

2. Han döljer sin mobil
Okej, alla har rätt till ett privatliv och du ska inte ens behöva be om att få se hans meddelanden. Men om han ständigt smyger omkring med den och vänder bort så du inte ska se vad som pågår så kan det vara något fuffens på gång. Det allra bästa att göra då är faktiskt att fråga vad han egentligen håller på med.

3. Din magkänsla
Underskatta aldrig din kvinnliga intuition!

4. Han ljuger för att skydda dina känslor
En vit lögn gör sällan någon skada, men det kan sabba förtroendet rejält. Be han vara ärlig om sanningen ändå inte är så farlig.

5. Saker går inte ihop
Om han ena dagen säger en sak och andra dagen en annan så är det inte konstigt att du funderar på vad som egentligen har hänt. Om hans historier om lördagskvällen hela tiden ändras så mister du hans förtroende. Be han vara ärlig från start!

Är du osäker på din och din partners framtid? Gör det här quizet och se vad som kommer hända er under 2017.

Gilla Modette på Facebook!