Mest läst

Så lyckades Jon Olsson få Janni Delér på fall – så träffades paret

Foto: Pexels. Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Igår kom nyheten att Janni Delér och Jon Olsson ska gifta sig – men hur träffades paret egentligen?

Janni Delér är bloggdrottningen som har varit ansiktet utåt för Nelly.com under flera år. På Instagram delar hon med sig av sitt drömmiga liv med pojkvännen Jon Olsson, som är skidproffs och Youtuber.

Igår kom nyheten att paret ska gifta sig, då Jon Olsson valde att ställa den stora frågan – och Janni såklart sa ja!

Men, hur träffades paret egentligen?

Det var för ungefär sex år sedan som Janni och Jon träffades på en middag i Stockholm, där paret hamnade bredvid varandra. Jon hade redan från börjat bestämt att han skulle sitta bredvid Janni, något som hon inte visste om.

Janni tyckte inte Jon var tillräckligt intressant efter den kvällen, men han gav sig inte utan raggade då upp henne på Facebook.

"Han skrev till mig på Facebook några dagar senare och vi pratade om kvällen, han snackade om massa roliga bilder han tagit under kvällen som han vägrade skicka. Han hade inga bilder, ville bara ha något att snacka om", skriver hon på bloggen.

Jon åkte då iväg till Österrike för att åka skidor, men sedan hörde han av en kompis att han (kompisen) tänkte ragga på Janni Déler.

– Det var en kompis som sa "fan, jag tänker ragga på Janni ikväll", och jag ba "nej, strunta i det". Så kände jag att det inte var något bra, så jag försökte ta reda på om Janni skulle gå ut den kvällen, säger Jon i TV3:s program Parneviks.

Klockan sex den kvällen fick Jon det bekräftat att Janni skulle gå ut.

Från Österrike tog sig då Jon hela vägen till Stockholm för att möta upp Janni.

"Vi träffades på kvällen och hade riktigt kul ihop, efter det satt vi ihop i en vecka och han bokade om sin biljett varje dag en vecka i streck. Tillslut var det dags för honom att åka så vi bestämde att jag skulle komma till Monaco några dagar senare och hänga", skriver Janni på sin blogg.

Så, paret träffades alltså för första gången på en middag i Stockholm, men Jon lyckades få Janni på fall efter hans otroligt romantiska kväll, då han tog flyget från Österrike till Stockholm – bara för att träffa henne.

Idag är paret förlovade och det vankas bröllop. Hur romantiskt?

Mer:

Janni Delér och Jon Olsson ska gifta sig – se bilderna här

Gilla Modette på Facebook!