Mest läst

Bianca Ingrosso ger relationstips – så kommer du över ditt ex

Bianca Ingrosso kommer i framtiden vara mer privat i sitt förhållande. Foto: Instagram/ biancaingrosso
Dela på Pinterest
Har kärleken svalnat och ni har gått skilda vägar? I podcasten "Alice & Bianca" ger nu Bianca Ingrosso sina bästa tips på hur man går vidare och kommer över sitt ex.

Det var ganska nyligen som Bianca berättade att hon och tidigare pojkvännen Phillipe Cohen har gjort slut. Fortfarande har hon ännu inte pratat så mycket om uppbrottet – och i podden ”Alice & Bianca: Har du sagt A får du säga B”  berättar hon att hon gärna vill behålla det så. 

Hur man kommer över sitt ex är nämligen en fråga Bianca ofta får av sina följare på Instagram. Trots att hon säger att hon inte är redo att prata om det ger hon ändå sina lyssnare några tips på vad man kan tänka på för att gå vidare efter ett "heartbreak". 

Här är Biancas relationstips!

Tiden läker alla sår

Trots att Bianca säger att "Tiden läkar alla sår" är ett uttryck som hon egentligen ogillar, menar hon att man måste ge det tid och låta det som händer hända. 

Är det gråta, festa eller bara vara hemma du behöver göra för att må bra? Lyssna på dig själv och gör det som känns bäst där och då, säger Bianca i podcasten.

Det är bara en fas – inte för evigt

Bianca berättar att man måste förstå att det bara en fas och tillfälligt. Jobbiga perioder kan komma och gå genom livet. Trots att det kan kännas tufft och jobbigt menar hon att man till slut kommer komma ut starkare. 

Acceptera situationen

I det stora hela handlar det om att acceptera läget och situationen som den är just nu. Om det inte går att göra så mycket åt det, är det inget mer du kan göra, säger Bianca i podden.


I framtiden berättar Bianca att hon kommer hålla sitt förhållande mer privat, men att bli tillsammans med en influencer finns inte på kartan i hennes värld. Redan nu har hon gjort en stor förändring i livet. Hon har nämligen sålt sin gamla lägenhet på Norra Djurgården och flyttar nu istället till Östermalm. Vill du veta mer? Ta reda på priset, storleken och allt om hennes nya bostad i videon nedan. Mer:

5 saker om Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge

Det kostar biljetterna till Alice Stenlöf och Bianca Ingrossos livepodd