Mest läst

Det här vågar män och kvinnor inte prata om – när det kommer till sex

Dela på Pinterest
Vågar vi snacka om allt i sängen? En ny studie visar vad män och kvinnor inte pratar helt ärligt om när det kommer till sex med sin partner.

I en online-undersökning från Superdrug, en brittisk hälso- och skönhetskedja, frågade man 515 britter och 501 amerikanska invånare i åldrarna 18-73 om hur tankarna egentligen går när det kommer till sex. Säger vi vad vi tycker och vågar prata om allt?

Enligt undersökningen är varken män eller kvinnor så ärliga när det kommer till att avslöja sina sexuella fantasier med sin partner. Nästan hälften, 41 procent av kvinnorna och 46 procent av männen, upplevde problem med att prata om just detta. Cirka 35 procent av män och kvinnorna hade också svårt att uttrycka sina sexuella behov. 

För både män och kvinnor var det de flesta ärliga om sin tidigare sexuella hälsa. Foto: onlinedoctor.superdrug.com

Mer än hälften av kvinnorna berättade också att de hade fejkat en orgasm. Bland männen var det istället bara 16 procent. Men både 79 procent av männen och 70 procent av kvinnorna var eniga om en sak – det skulle bli upprörda om de visste om att ens partner gjorde det. Att inte såra den andras känslor var den främsta anledningen.

Foto: onlinedoctor.superdrug.com

En annan studie har tittat på hur män och kvinnor föredrar att sova. Vilken leder till exempel oftast till sex? Ta reda på det i videon nedan!

Mer:

4 tecken på att du förstör ditt förhållande – utan att förstå det