Mest läst

Greta Dorthé: "den mascaran är min bästa vän"

1 av 3
Mascaran Telescopic från L´Oréal och Eight Hour Cream från Elisabeth Arden är två storfavoriter. Foto: Greta Dorthé
2 av 3
Greta blev irriterad när hon tappade sin favoritparfym, Chance från Chanel. Foto: Greta Dorthé
3 av 3
Greta Dorthé bloggar på tv6.se/greta. Foto: Faksimil från Gretas blogg
Dela på Pinterest
Vilken mascara är Paradise Hotel-Gretas storfavorit och vad för olycka hände egentligen med hennes älsklingsparfym?

Nyheter24s skönhetsredaktör Maria Rogersdotter snackar denna vecka hudvårdsrutiner och älsklingsparfym med en av storfavoriterna bland deltagarna i Paradise Hotel, Greta Dorthé.

Greta, beskriv kort din dagliga hudvårdsrutin?

- Jag tvättar ansiktet morgon och kväll med vanlig tvål, och sprayar på facemist från Make Up Store. Jag tror inte att man ska hålla på för mycket med huden, den blir bara sämre ju mer produkter jag använder. I sminkväg varje dag använder jag foundation från Lumene, mascaran Telescopic från L´Oréal och bronzer från Clinique.

Vilken sminktrend satsar du på i vår?

- Jag kommer att fortsätta med det smink jag alltid brukar använda. Jag gillar att se fräsch ut med ett ljust läppglans, solpuder och ett lätt persikofärgat rouge. Tycker att det är snyggast.

Vilken färg på nagellacket använder du helst?

- Jag brukar använda roliga färger på naglarna, olika rosa, lila eller röda nyanser. Jag har ett tjugotal nagellack från OPI, de används flitigt.

Vilken är din favoritparfym?

- Min favoritparfym är "Chance" från Chanel. Får tyvärr dåliga vibbar av den just nu då jag nyligen blev så jäkla arg och deppig när jag tappade den i marken... Annars tycker jag att Moschinos olika parfymer luktar gott.

Om du bara fick använda TRE skönhetsprodukter i resten av ditt liv, vilka tre skulle det vara?

- Hmm om jag bara fick använda tre skönhetsprodukter i resten av mitt liv... Mascaran Telescopic, som är min bästa vän. Eight hour cream från Elisabeth Arden, haha den går att använda till verkligen allt! Och så mitt knallröda läppstift från Make Up Store. När jag ser mig själv i spegeln och ser världens slöaste och tråkigaste ansikte, lägger jag på det och känner mig konstigt nog lite som en ny människa. En snygg sådan.

Klicka här och spana in Gretas blogg!