Mest läst

Här är brun utan sol-produkterna som verkligen fungerar

Dela på Pinterest
Bäst i test! Vilken brun utan sol är egentligen den bästa? Vi har testat fem olika varianter, allt från Kicks, Åhlens, Löwengrip och St Tropez.

1. Kicks nya BUS-serie

Bildkälla: Kicks

Kicks har nyligen lanserat en hel serie med olika BUS-produkter. Modettes favoriter är helt klart "Gradual tan body lotion" och "Gradual tan face drops". De ger en gradvis naturlig bränna som varken kladdar, färgar av sig på kläder eller luktar. Den ger dig en stark färg – så satsa på den ljusaste nyansen första gången. Plus är att den bara kostar runt 150 kronor. Av oss får den 5 av 5 solar. 

Pluspoäng: Naturlig men stark bränna som inte blir orange. Budgetpris och kladdar inte av sig på kläder.

Minuspoäng: Försvinner ganska snabbt så behövs en regelbunden uppdatering. Samt färgen kommer efter 24 timmar.

2. Löwengrip Self Tan

Bildkälla: Löwengrip

Även Löwengrip har nyligen lanserat BUS-produkter i form av self-tan drops och en body mist. Dropparna till ansiktet fungerar fint att blanda ut med din dag/nattkräm eller ditt serum, och ger ungefär samma effekt som Kicks droppar. Body misten ger en gradvis färg som tyvärr inte imponerar speciellt mycket på oss, då den också är lite dyrare (runt 300 kronor). Av Modette får dessa produkter 2 av 5 solar.

Pluspoäng: Den torkar snabbt på huden, samt fina förpackningar.

Minuspoäng: Den är dyrare än konkurrenterna men ger liknande effekt. 


3. Cocoa Brown

Bildkälla: Cocoa Brown

Den populära BUS-produkten från Cocoa Brown gör ingen besviken. Du ser direkt var på kroppen du har missat och undviker på så sätt fläckar. Den ger färg omedelbart och du ser riktigt solbränd ut. Om du kombinerar denna med deras produkt "golden goddess" som ett shimmer på armar eller ben så glittrar du som aldrig förr på sommarfesten. Av Modette får dessa produkter 4 av 5 solar. 

Pluspoäng: Det billiga priset (runt 100-200 kronor) och snabbverkande.

Minuspoäng: Den torkar ut huden och färgar av sig på kläder. Av oss får dessa 4 av 5 solar. 

4. Åhlens 

Bildkälla: Åhlens

Åhlens klassiska Brun utan sol-produkt fungerar lika fint som alltid. Den ger en snabb effekt men kan också lätt bli fläckig. Den är perfekt för dig som vill ha en engångsbränna. Åhlens har även lanserat nya märket "Skir" där de har en brun utan sol för ansiktet. Den är perfekt för att få en solkysst hy och vårdar ansiktet med sin avokaodolja. Av Modette får dessa 3 av 5 solar. 

Pluspoäng: Budgetpris, kostar strax under 100-lappen. Vårdande avokadoolja i båda produkterna.

Minuspoäng: Ger en lätt orange nyans som kan upplevas som typisk "brun utan sol-färg".


5. St Tropez mousse

Bildkälla: St. Tropez


St. Tropez brun utan sol mousse har vunnit de flesta priser när det gäller bäst i test. Den ger alltid ett bra resultat och det är få personer som har något negativt att säga om det. Den är snabbtorkande och ger en naturlig färg. Av Modette får denna 4 av 5 solar.

Pluspoäng: Ger ett naturligt resultat som ser äkta ut. Är lätthanterlig och färgar inte av sig. 

Minuspoäng: Priset. Denna kostar runt 350 kronor.


Mer:

Ida Warg släpper eget beautymärke – här går det att köpa

Gilla Modette på Facebook!