Mest läst

Skönhetsprodukten Meghan Markle alltid använder – för 75 kronor

Meghan Markle har en produkt hon bär med sig när hon är på resande fot. Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Kungliga Meghan Markle har en produkt som hon bara måste ha med sig när hon är ute på vift. Kan du gissa vilken?

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Adtraction.

Hertiginnan av Susssex Meghan Markle är just nu namnet på allas läppar. Hon är inte bara känd för att hon är gift med prins Harry, hon har dessutom en riktigt snygg klädstil som vi på Modette älskar! 

Innan hon tog klivet in i det "nya livet" som kunglig var hon skådespelerska. Under en tidigare intervju avslöjade hon då vad som alltid fick följa med i hennes väska. Kan du gissa vad? Det är nämligen en olja för bara 75 kronor! 

– Det jag inte kan leva utan när jag är ute och reser är en flaska med "Tea Tree Oil". Det är inte det mest glamourösa, men om du skär dig, får ett myggbett, eller vad som helst är det här mitt bästa botemedel, mot allt, säger hon i en intervju med magasinet Allure.

Oljan från The Body Shop är enkel att ta med och blir din för under hundralappen. Ja, om Meghan Markle använder den och har med produkten överallt måste vi erkänna att vi blir lite sugna på att prova produkten...

Här köper du oljan för bara 75 kronor från The Body Shop. 

Att vara gift med en prins och leva det kungliga livet kan ha sina fördelar, men också nackdelar. Med titeln kommer en rad del regler som ska följas – något som Meghan Markle inte riktigt har vant sig vid. Se när hon gör revolt mot den kungliga klädkoden i videon nedan.

Mer:

Därför slutade Meghan Markle använda sig av sociala medier

Meghan Markle och prins Harry om det värsta med att vara kungliga

Källa: Elle

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Adtraction.