Modo - Nyheter, artiklar, reportage och video

9 Apr 2017, 16:45
Modos målvakt Markus Olsson, 20, försvann igår efter att ha gått från en nattklubb. Nu har han hittats död.
16 Apr 2013, 18:43
Modospelaren Dave Spina var på explosionsplatsen i Boston bara två timmar innan bomberna briserade. "Det mest skrämmande var att en bomb var placerad utanför skoaffären där min fru arbetar", säger Spina till allehanda.se.
20 Mar 2013, 22:10
Färjestad är vidare till semifinal efter 4-1 i matcher mot Modo. Lagkaptenen Rickard Wallin blev stor matchhjälte med sitt avgörande mål 57 sekunder in i förlängningen.
16 Mar 2013, 19:36
Trots Modos många försök slutade lördagens match med vinst till FBK. Det står nu 3-0 i matcher till Färjestad och Modo riskerar att åka ut i nästa möte.
14 Feb 2013, 21:19
De var länge totalt uträknade från slutspelstriden. Nu är AIK bara fyra poäng efter åttan Brynäs efter torsdagens seger mot Modo.
8 Jan 2013, 21:49
Timrå har inte gjort mål - på fyra raka matcher. I kväll blev det förlust mot Modo med 0-3.
25 Okt 2012, 21:19
Mattias Janmark-Nylén, 19. Det var huvudpersonen när AIK stod för ännu en imponerande bortaseger i elitserien.
13 Okt 2012, 20:57
Det blev omedelbar succé för Frölundas superkedja. Tillsammans låg de bakom två av Frölundas fyra mål när de bortaslog Modo.
12 Okt 2012, 11:46
Han har fått följa två matcher från läktaren – men nu är Matt Duchene redo för debut. Pappersarbetet är färdigt och NHL-stjärnan kan spela mot Modo på lördagen.
9 Okt 2012, 21:18
AIK blev helt utspelat av Modo. Stockholmarna saknade spets och missade flera avgörande lägen. Till slut tröttnade publiken och buade ut sitt lag.
29 Sep 2012, 21:30
Linköping ledde matchen mot Modo tre gånger men lyckades ändå inte vinna. Modo vände och vann efter att ha gjort fem mål i sista perioden.
26 Sep 2012, 08:41
Victor Hedman spelar i Europa under lockouten – men det blir inte i Modo. Tampa Bay-stjärnan har gjort klart med KHL-laget Barys Astana.
25 Sep 2012, 21:38
Det skulle bli Alexander Steens stora återkomst till Elitserien. Och NHL-nyförvärvet fick mycket speltid. Men det räckte inte när Brynäs vann på övertid.
25 Sep 2012, 17:40
Alexander Steen spelar för Modo när de möter Brynäs i kväll. Detta ger Modos ledning klartecken för under tisdagseftermiddagen.
20 Sep 2012, 21:58
Göteborgarna vände 3-6 till 7-6 i sista perioden mot Modo. Men på läktarna var det oroväckande tomt i Scandinavium.
20 Sep 2012, 15:24
Publiken har svikit Frölunda under inledningen av Elitserien. Nu försöker klubben desperat nå ut till sina supportrar och delar ut 600 biljetter till ungdomslagen.
15 Sep 2012, 21:44
Modo inkasserade andra raka förlusten i elitserien. Simon Önerud och Johan Andersson såg till att Timrå vände och vann med 3-2 efter förlänging.
13 Sep 2012, 22:14
Skellefteå stängde matchen med fyra mål i första perioden. Oscar Möller låg bakom urladdningen med ett hattrick.
6 Sep 2012, 17:55
Nyheter24 synar lagen och tippar elitserien. På åttonde och sista slutspelsplatsen hittar vi Modo.
6 Sep 2012, 17:54
Nyheter24:s uppladdning inför hockeysäsongen fortsätter. Våra reportrar har åkt runt till samtliga elitserieklubbar och träffat en spelare i varje lag för att utmana dem i olika tävlingar. Nu ska Nyheter24:s reporter försöka sno pucken från Modos Mattias Ritola.