Här är julens fem värsta händelser om du är singel

- 08/12/2016, 22:31 -
Att vara ensam under julen kan ha sina fördelar.
1 av 2

Att vara ensam under julen kan ha sina fördelar.

TT

Trots en massa aktiviteter kan du som singel gå vinnande ur striden.
2 av 2

Trots en massa aktiviteter kan du som singel gå vinnande ur striden.

TT

Julen är en tuff tid för singlar men det finns också väldigt många positiva saker med att vara singel under julen.

Livet som singel under julen kan vara tuff. Det är en hektisk tid på året med många sociala aktiviteter och det kan ju självklart vara tufft om en är ensam. Men vi tycker du istället borde njuta av din tid som singel, speciellt i dessa situationer.

1. Första advent

Har ju redan varit så du får ta lite lärdom till nästa år, om du nu fortfarande är singel då... Under första advent kommer säkerligen julens första dipp. Allt känns jobbigt och du ligger bakis i sängen medan dina kompisar som är i förhållanden visar upp på Instagram hur deras mysiga första advent-bak ser ut. Det är jobbigt helt enkelt.

Så här borde du göra: Skit i dem och baka en helt enorm lussebulle endast till dig själv istället, så slipper du ha någon som snor din bulle också. Och din julmust.

Bildkälla

2. Första snön

När första snön kommer så vill du baka och dricka glögg. Sen vill du kanske sätta på en episk julfilm. Men inte vill du göra det själv inte, därför blir det ingenting av det.

Så borde du göra: Bädda ner dig i sängen och glo på hur många filmer som helst. Det bästa med att vara ensam? Du får välja exakt vilka filmer du vill se.

Bildkälla

3. Julfesterna

Det är julfest på jobbet och alla kollegor tar med sig sina partners. Du bara suckar.

Så borde du göra: Långt ifrån alla har nog partners, kolla runt och hitta den rätta för dig istället. Chefen kanske? Om inte, så njut av maten, njut av drycken och gå hem när du vill. Sen kan du lägga dig i sängen och äta hur många pepparkakor som helst utan att din partner klagar på smulor i sängen.

Bildkälla

4. Julafton

Under julfirandet med familjen får du frågan om varför du är singel. Du blir arg och hela julen är förstörd.

Så borde du göra: Du får tänka att det är riktigt skönt att slippa lägga en massa pengar på din partner. Nu kan du dra till Maldiverna istället och ha det trevligt.

Bildkälla

5. Nyår snart

När du tror att du har klarat av allt så kommer du att tänka på att det snart är dags för nyår. Fester har planerats i evigheter och alla ska ha med sig sina respektive. Och fina middagar ska det ju självklart också vara.

Så borde du göra: På nyårsfesten har du ju världens chans att finna din kärlek så haffa hen. Annars borde du garanterat åka till Maldiverna.

Bildkälla

Något som alla tänker på, varje år, inte bara de som är singlar, är hur Gävlebocken kommer brännas upp. Här kan du läsa om de fem märkligaste sätten som Gävlebocken brunnit upp på.

Är du singel nu under juletiderna?