Här är dagen runt jul där du har störst chans att få ragg på nätet

- 23/12/2016, 16:47 -
Happn har presenterat vilken dag du ska nätdejta för störst chans att lyckas.
1 av 3

Happn har presenterat vilken dag du ska nätdejta för störst chans att lyckas.

TT/Shutterstock

2 av 3

3 av 3

Claudio Bresciani/TT

Dejtingappen Happn har dragit fram statistik som visar vilka dagar som är bäst runt julen för nätdejting.

Får du sällan en match när du använder dejtingappen Happn?? Jobbigt! Men deppa inte allt för mycket, appen har i ett pressmeddelande presenterat vilka dagar runt julen där flest personer skickar likes, charms och när flest matchningar sker.

Vissa dagar har tyvärr redan varit men den allra bästa dagen är fortfarande kvar.

Om du vill maximera dina chanser att få en match, eller två, eller till och med tre stycken, ja då ska du vara inne på appen den första januari och gå loss. Och det är väl ingen vild gissning att trafiken på appen den första januari är efter tolvslaget och i några timmar till. Tveksamt om personer sitter och raggar dagen efter när de sitter med en flottig pizza och mår dåligt.

De dagarna som du borde ta ledigt från nätdejting är den 24 och 25 december. Folk är alltså inte så sugna på att dejta under julafton. Ganska förståeligt.

– Vår statistik visar att julen inte blir särskild god för svenska nätdejtare, men å andra sidan verkar starten på 2017 se mycket ljus ut. Tydligt är dock att vi under förra årets julfirande såg att söndagar var de dagar då aktiviteten var som störst. Trots att julen ligger annorlunda i år tyder mycket på att söndagarna kommer att vara mest populära även under denna jul, säger Claire Certain, presstalesperson på Happn i pressmeddelandet.

Här är dagarna runt jul som är bäst.

1. 1 januari

2. 3 januari

3. 21 december

4. 22 december

5. 29 december

Statistiken som Happn tagit fram är från den 21 december 2015 till den tredje januari 2016.

Vi har tidigare skrivit om hur du inte ska ragga om du vill träffa någon.

Brukar du nätdejta?