Nu tar Carolina Gynning till med hårdhandskarna mot dildokastaren.
Nu tar Carolina Gynning till med hårdhandskarna mot dildokastaren. - Foto: Stella Pictures

Carolina Gynning anlitar säkerhetsteam – efter fyndet på tomten

I podcasten “Gynning & Berg" talar Carolina Gynning ut om ytterligare en obehaglig upptäckt i sin trädgård. Nu sätter hon upp övervakningskameror och polisanmäler händelsen.


Medieprofilen och konstnären Carolina Gynning, 43, talar ofta frispråkigt om sex och är inte heller blyg att prata om sin “dildobuffé” hemma. Hon tycker inte att det är några konstigheter om kvinnor äger en eller tio dildos.

Häromveckan kom dock en ovälkommen dildo på besök. Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipson, 35, hittade nämligen en stor frusen dildo i trädgården till villan i Ekerö – som inte tillhörde Carolina Gynnings egna sortiment. 

Nu har Carolina Gynning påträffat ytterligare en oönskad överraskning i trädgården som har fått henne att vidta drastiska åtgärder.

Foto: Stella Pictures

Ett väldigt dyrt prank

Vid fyndet av dildon i trädgården tänkte Viktor Philipson att det hade kunnat vara någon som tappat den av misstag. Carolina Gynning berättar i podcasten “Gynning & Berg” som hon driver tillsammans med programledaren Carina Berg, 44, att pojkvännen satte upp den lite fint som att det vore en tappad vante, ifall att någon skulle sakna den. 

– Så då stod den där och fladdrade i vinden. 

Men det verkar inte som att någon saknade en borttappad dildo. Nu står det klart att det inte var en märklig olycka – då Carolina Gynning upptäckt ytterligare en sexleksak i trädgården som inte tillhör henne själv. 

– Som mamma har man en ju jävla koll på sånna grejer. Man vill ju inte att de ska liksom glida upp hit eller dit som nån jävla leksak. Jag vet exakt vilka jag har för några, berättar hon i podcasten. 

– Vad är det för dåre? Det är dyrt väl? Kommenterar Carina Berg, varpå Carolina Gynning instämmer.

Hon berättar vidare att hon och Viktor Philipson konstaterat att det måste ha varit en mycket dyr aktion. Personen som kastat sexleksaker på deras tomt måste ha lagt minst tusen kronor i produktkostnad på manövern.

Foto: Stella Pictures

Carina Berg om det ådriga fyndet: “Inte kul när man har barn”

Carolina Gynning berättar att det nya fyndet inte bara förstärker obehagskänslan genom att antalet sexleksaker på tomten ökar, utan dildo nummer två upplever hon även som mer hotfullt utformad. 

– Det var ingen rolig historia du. Den här var väldigt ådrig och väldigt böjd på ett såhär konstigt sätt.

Den första som paret Gynning-Philipson stötte på tyckte Carolina Gynning var mer tilltalande rent visuellt. 

– Den var lite fin, den var lite glittrig, den tyckte jag såhär var ett trevligt inslag i trädgården, säger hon och menar att den andra dildon är för verklighetstrogen för att hon ska tycka att det är en kul grej.

– Det är inte kul när man har barn, instämmer Carina Berg.

Foto: Stella Pictures

Carolina Gynning anlitar säkerhetsteam

Podcastduon är överens om att det hela börjar bli obehagligt på riktigt, även om de stundvis pratar lite skämtsamt om det.

– Man ska inte kasta dildos på någon annans hus hörni, förmanar Carina Berg.

Och det bör nog dildokastaren ta till sig, för nu vidtar Carolina Gynning stränga åtgärder för att förhindra ovälkomna sexleksaker i trädgården. Hon har anlitat ett säkerhetsteam som tar tag i problemet.

– De är ute nu och sätter upp kameror. De är också ute och sanerar trädgården så att det här inte ska hända igen, talar hon om och tillägger att hon även polisanmäler händelsen.

– Där gick du över gränsen du dildokastande människa, utropar Carina Berg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.